2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

benim aldigim setlerde de citcitli kolsuz atlet ve citcitlu ayakli tulumlar vardi.genelde bunlari giydiriyorlamis.gobek bagi dusmeden nasil giydirecez onu anlamadim.hemsire birsey olmuyor dedi.

Canım bebekler zaten o göbek bağını hissetmiyormuş bile.Yani acı veren bişey olmadığı için çıtçıtlı badileri üzerine giydirmenin sorun olacağını sanmıyorum ben.

peki sana doktormu söyledi 22-3 güne bir diye yoksa senmi öyle yapıyorsun?. şimdiye kadar hergün içtim ama insan sıkılmaya başlıyo, hapcı oldum...

Beni devamlı takip eden kendi doktorum hiç vermemişti eleviti.Düzenli beslenmemi istemişti.
Sadece kan hapı ve magnezyum vermişti.

26.haftada farklı şehirdeki doğum yapmaya karar verince kontrole gittim doktorla tanışmak için.O doktor her zaman dengeli beslenmenin mümkün olmadığını,o yüzden hastalarına vitamini tavsiye ettiğini söylemişti.
Ben de kendimi takip ediyorum devamlı.Gün içerisinde sütümü,yoğurdumu,meyvemi,etimi,cevizimi falan yediysem,yani kısacası sağlıklı beslendiysem o gün içmiyorum vitamini.Ama beslenemediğimi düşündüğüm gün mutlaka alıyorum.Bebeğimin gelişiminde hiç bir sıkıntı olmadığı için doğuma kadar bu şekilde devam edeceğim.

canım merhaba. benim aldığım hastane takımının içinden zıbın çıktı yanı yandan bağlamalı olanından. ayrıca ilk zamanlar hatta kırkı çıkana kadar zıbın giydir dediler ben de toptan bebek kıyafetleri satan bir yerden zıbın takımı aldım 7 tane. günde birtane değiştirisin hiç yoksa falan dediler. ama benim aldığım büyük set canım içinde battaniyesine kadar olanlardan. benim aldığım zıbın takımından 5 parça çıktı. 2 tane yandan bağlamalı, şapka, eldiven, ayaklı don:) bunu da 5 liraya aldım hatta ama toptancı olduğu için sanırım.

Searcbau canım nerelerdesin ya? Vallahi merak ettim seni. Doktor randevun nasıl geçti geçen hafta gitmiştin ama bir türlü görüşemedik tatlım. Bebişin nasıl? Inşallah iyidir. Sen nasılsın?

kızlar bu aralar bana ara ara adet sancısı gb ağrılar giriyor.ilk hamileliğimde hiç böyle bişey hatırlamıyorum.sizde var mı böyle ağrılar?

kızlar bu aralar bana ara ara adet sancısı gb ağrılar giriyor.ilk hamileliğimde hiç böyle bişey hatırlamıyorum.sizde var mı böyle ağrılar?

bende 3 haftadir oluyor.ama 3 gun olmuyor 1 gun oluyor bu sekilde.doktorda son derece normal dedi.bazende bobreklerime bicak saplaniyor kizim hareket ederken karnim aniden sertlesiyor.bunlarin hepsi icin normal dedi.

bende 3 haftadir oluyor.ama 3 gun olmuyor 1 gun oluyor bu sekilde.doktorda son derece normal dedi.bazende bobreklerime bicak saplaniyor kizim hareket ederken karnim aniden sertlesiyor.bunlarin hepsi icin normal dedi.

evet canım ya aynen bende de bunlar oluyor.böbreğime vurduğu oldu bikaç kere

bende de gün içerisinde inceden inceden oluyo canım , doktorada gittiğimde sormayı unuttum

sirkeli su ile temizliyorum ama geçmedi. Krem kullanıyorum eşime de kullandırıyorum ama geçmedi. Hamilelikte en sık görülen enfeksiyonmuş ama geçmiyor ki doktorun verdiklerini kullandım hep ama sonu gelmedi yavv

canım iyi haberlerle geldiğine çok sevindim bebişin saglıklıymış endişelenmene gerek yok artık sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin ALLAH

bende elevit kullanıyorum baştan beri ama kaşıntılarımdan dolayı kan hapını ve eleviti bıraktırdı doktor. ama iyi besleniyorum enazından dikkat ediyorum. turuncum neyaptın burdasın galiba daha alışveriş yapabildinmi

bende elevit kullanıyorum baştan beri ama kaşıntılarımdan dolayı kan hapını ve eleviti bıraktırdı doktor. ama iyi besleniyorum enazından dikkat ediyorum. turuncum neyaptın burdasın galiba daha alışveriş yapabildinmi

Beslenmeye dikkat ettikten sonra mecburi değilmiş zaten vitamin kullanımı.

Evet canım kayserideyim hala.Haftasonu eşim gelecek almaya.
Bebeğimin tekstil alışverişini bitirdim çok şükür.Dominoda çok güzel bebek takımları vardı,çoğunu ordan aldım.
Mobilyasınıda alparslandaki tıpış tıpış çocuk mağazından beğendik.Siparişi verilecek sadece.
Bebek arabamızı bebecoda bulduk.Onuda gidip alacağız bikaç güne.
Bebek şekerini düvenönünde kıyıda köşede kalmış bi toptancı bulduk.Hem fiyatları uygun hem de güzel şeyler vardı.Sanırım ordan sipariş vereceğim.
Geriye ufak tefek eksikler kalıyor.Onuda eşim geldiği gün bi kerede alıp bitireceğiz alışverişi.
Cumartesi günüde doktor kontrolumüz var bakalım.

hayırlı olsun cnm düvenönündeki adresi tam biliyormusun şekerler için bende bakıcam hümanın yanındaki fame baktım ama pahalı gibi geldi bana

canım benim baştan beri aşağıda hatta buda kasık ağrılarıma çok sebep oldu hep yukarıda taşıaynları tam ortada olanları imrenmiştim hatta bebiş aşağı doğru olunca gözüme hamileler çok itici gelmişti.. insan neyi sevmezse başına o gelir misali benim başımada bu geldi aşağıda olması daha iyi doğumu kolay yaparıs ama kasıklara çok baskısı oluyor.. bebişin yavaş yavaşta aşağı inmesi doğum yaklaştığı için normal ben 3 tane zıbın aldım göbişi düşene kadar bady yada tulum altına giydiriliyormuş...

benim hastane çıkışında bir adet var 2 tanede ekstradan annem almış... 3 tane yeterli olur heralde bazı bebişlerin 3-4 günde bazılarının 16-17 günde düşüyormuş göbişleri... benim kızın göbiş bağı problemli ya hemen düşer heralde

valla annemin bakamayacağı yerdede ablama vericem 1 hafta ablamda kalıcak napalım.. oradan işe gidip gelirim çok şükür çevremde bakacak insanım var kaynanamda yakınımda olsaydı oda bakardı ama yakınımda değil benim annemde şeker hastası şekeri düşünde eli ayağı titriyor elinde bişi varsa falan düşüyor tek endişem o yoksa beni büyütmüş zor değil... zaaten kreşler çok pahalı kreşe vereceğin parayı evde çocuğuna kendin bakarak geçirebilirsin... dediğin doğru valla çıkarsak diye bakıyoruz sonrada nasıl bakılacak diye

oluyor tatlım normal bunlar korkma! bende adet tarihlerimdede oluyordu sadece bu sıralar biraz sık olmaya başladı... hatta kıpırdanamayacağım şekilde... bebişinin hareketleri normalse endişelenme

canım iyi haberlerle geldiğine çok sevindim bebişin saglıklıymış endişelenmene gerek yok artık sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin ALLAH
evet bitanem çok şükür iyi haberlerle geldim... şu topicte bebişler ve annişlerle ilgili kötü haber alınca çok üzülüyorum güzel haberler alınınca sanki reelde tanıdığım yakınımmışsınız gibi çok seviniyorum...

Kızlar ya doğum çantamıza acaba küçük bir paket mama alıp koysak mı ?
Süt gelmezse şekerli su yerine kaşıkla mama verirler belki.:44:

ben şekerli suyu verdirmeyi planlıyorum annemlere. hatta bikaç damla nar suyu da bebişin gaz sancısı çekmemesi için çok faydalı oluyormuş. bu sitede bu konuyla ilgili uzuun bi başlık vardı. bi tane narı sıkıp hazır ettim ama bakalım verecek miyim :44:

canım dediğin iç zıbınlardan satılıyor tek olarak da, büyük hastane çıkışlarında da var. bende iki tane var, hatta ikisinde de ip bile yok. sadece kapaklı. pek pahalı da değil
bu arada benim karnım da aşağı indi sanki. ama olacak artık o kadar, 40lı günlere düştük. bi de sezaryen benimki, 30lu da olabilir yani

canım el ayak uyuşması çok normalmiş hamilelikte. ben uzun bi süredir yaşıyorum bunu. kanımız arttı, dolaşım da değişti. sürekli yanımdakileri uyarıyorum çığlık çığlığa "sakın ayağıma yaklaşmayın uyuştu" diye

Hiç zayıf demedi benim doktorum,günlük yediklerimi saydığımda bol bol kemiklerine ve beyin gelişimine faydası olur kof kilo olarak geçmez bebeğine aynen devam et dedi ve vitamin bile kullanmadım şu güne kadar.Toplamda 6 kilo aldım.Normal doğum yapıcakmışım bu gidişatla,çok kilolu olmasını istemem zaten bi de onu çıkarması var:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…