2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben yine ilk hamilelik günlerime döndüm ya,kokular acaip dokunuyor,midem bulanıyor sonra koş koş banyoya:S ilk zamanlar 4-5 kere istifra etmişitm ama şimdi yine midem bulanıo kötü kokulardan boğazım acaip yanıyor.2 saat önce yarım saat banyoda kaldım dedim bebişim de çıkcak şimdi ağzımdan:) nane limon içtim patates yedim biraz kendime geldim ama boğazım çok acıyor :S benim gibi olan var mı ?

al benden de o kadar canim,ayniyim inan ama cikarmiyorum tutuyorum kendimi ,ilk hamilelik zamanindaki gibi olmasin cok zordu o gunler

canım keşke ilacı kullanmadan doktoruna sorsaydın....[/QUOTE]

canım aile hekimime gidip yazdırdım

kızlar bişey soracam ya az önce çamaşırımın ıslandıgını farkettim çok krktum suyummu geldi aca falan diye internette araştırdım amniyo sıvısı sarı renkli ve kokusuz olurmuş benimki öyle bişey degil ama ne oldugunu anlamadım ya fikri olan varmı

zannetmiyorum canim,su asiri miktarda oluyormus ama sizarakta azalabiliyormus doktorna sor istersen ,fitil falan kullaniyomuydun benim fitilden basima boyle bisey gelmisti

zannetmiyorum canim,su asiri miktarda oluyormus ama sizarakta azalabiliyormus doktorna sor istersen ,fitil falan kullaniyomuydun benim fitilden basima boyle bisey gelmisti

yok fitil kullanmıyorum.öskürüyorum kendi kendime( çok afedersin) altımamı kaçırdım acaba dedim:) çünki su çamaşırı ıslatacak kadar az olmaz sanırım şuan çok tedirginim yarın dktrumu arıyacam

bu gün bu takımın pembesinden aldım.farklı biraz modeli ön tarafında bebek figuru var benimkininnaıl sizce??

günaydın mayıs annişleri... biz kızımla dünkü yediğimiz laftan sonra bayağı bir erken işe geldik ama düzenim sarsılınca şuan ciddi şekilde ağrıdan başım çatlıyor kesin birazdan burnum kanar bugünün en teselli eden konusu eşimde sabah şiftinde sadece 1 günlük ama olsun akşama beraberiz ya bu bize yeter herkese güzel bir gün diliyorum... şafağımdada nihayet 50 küsür günleri gördüm :) bu günleri gösteren rabbime şükürler olsun...

Tellal gelddii kizlarrr... Nisaan annelerinin 13 tanesi dogurmuss
ay ne güzel ya almışlar kucaklarına bende biran önce nisan ortalarını görmek istiyorum... bizdende doğuranlar olsunda sağlıklı bir şekilde bizde mutlu olalım istiyorum

bu gün bu takımın pembesinden aldım.farklı biraz modeli ön tarafında bebek figuru var benimkininnaıl sizce??
ben çok beğendim canım yani bebek figürlüsünü göz önüme getirip beğendim kısa kollumu yoksa uzun kollumu tatlım? iyi günlerde kullan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…