tamamladım hayatım çok şükür,odası,yıkanmış ütülenmiş eşyaları,yatagı yorganı herşeyi hazır.hatta hastane çantalarımız bile hazır,sona doğru iyice artan sabırsızlıkla bebeğimizi bekliyoruz... 33 hafta olduk bakalım ama zamanında gelsin inşallah :))))))))
sen nasılsın... sende yaptınmı herşeyini...
günaydın cici annişler umarım herkes iyidir
bizde kahvaltımızı yaptık geldik artık eskisi kadar yiyemiyorum
sadece canım hep dondurma yemek istiyor onuda haftada 1 yiyorum şişmemek için
bu gün dr gidiyoruz ilk kez gidicem bu doktora cünkü ben malatyaya gidiyorum kontrollere biliyorsunuz
3 hafta oldu gitmeyeli burda bir gideyim diyorum bu gün cünkü artık son günler doktoruma göre son 28 günüm kaldı
Ben 19 nisanda nasipse valizimi alıp kayınvalidemlere gidicem malatyaya orda bekliycem dogumu tabi o zamana kadar dogurmazsam
cok heyecanlıyım kızlar allah yardımcımız olsun inş.
aynen arkadaşım demir hapı bendede fena bağırsak çalışması yapıyor 1 tane aldığım halde.ama ben onuda kestim doktor halsizlik hissedersen al dedi ...
kanhapı bildiğim kadarı ile tam tersi kabızlık yapar :44: yediğin birşey dokunmuş olmasın turuncuu?
ayyy cok heyecanlandım bak şimdi 28 gün cok az kalmıs yaa massalh sağlıklı bir doğum olur insallh herhalde ilk bebişimiz seninki olcak
hadı ya sen ızne ayrıldın mı canım pekı? cuma gunu ızınlımısn yoksa
moralınız bozmak ıstemem sabah sabah ama bu gruptan erken doguran arkadasımızn bebegı 50 gün yasamıss kerem bebeği kaybetmısıszzz cok cok üzüldüm allahım sabır versın annesıneee kımseye yasatmasın o acıyııı
herkese günaydın:) bebişlerden uyananlar varsa onlara da mis kokulu günaydın:) işte olan herkese kolay gelsin.
dün doktora gittik oğluşumu gördüm:) çok tatlı olmuş, boyu uzamış 42 cm olmuş haftasına göre biraz ilerden gidiyoruz ama babamız 1.95 normal sanki:) kilo almış 1800gr olmuş yanakları tombişleşmiş sanki:) çok tatlı bir burnu ve çok tatlı bir ağzı var o kadar net ki anlatamam:) ama sürekli ağzını açıp kapatıyordu, geviş mi getiriyor ne:) biraz utandı doktor teyzesinden sanki, pipisini göstermedi inat etti:) kadıncağız dakikalarca uğraştı yine de göstermedi:) ben aşırı kansızım ama bebeğime bol bol kan gidiyormuş, buna çok sevindim:) mantar enfeksiyonum geçmediği için sabah akşam kullanılan yine fitil verdiçalışabilir raporumuzu da aldık:) artık muayeneler 2 hafta da bir olacakmış, bu demek ki bebeğimi bol bol göreceğim:) ankara da hava çok soğuk ve kasvetli ama ben kıpır kıpırım bebeğim sağlıklıya çok sevindik:) doktoruma karnım aşağıda sanki dedim biraz kızdı bana. hayır değil bebek gayet iyi, hem her annenin karnının duruşu aynı değildir, kişiden kişiye farklılık gösterir her şeyi kafana takma bebeğin sağlıklı önemli olan bu dedi:) şu an için tek sıkıntımız plesentası hala aşağıda biraz. tam kafasının yanında duruyormuş. doğum çıkışına yakın, kapatmıyor ama sezeryan riskin var hala dedi doktorum
evet canım ben karnımdan zaten çalışamıyordum,malum yaptığım işe uygun değildi göbeğim :)) ayın 1.nden beri edeyim ama raporumu 32.de aldım verdim işyerime.zaten ablam başladı benim yerime,sende bi haftasonu boşum deyince davet edemedim çalıştığını düşünüp.defne-ank var canım oda çalışıyor halen oda gelemeyecek .... ama işten kaçarım dersen güzel sohbete gel derim :))))))))))
moralınız bozmak ıstemem sabah sabah ama bu gruptan erken doguran arkadasımızn bebegı 50 gün yasamıss kerem bebeği kaybetmısıszzz cok cok üzüldüm allahım sabır versın annesıneee kımseye yasatmasın o acıyııı
ay tüylerim diken diken oldu yaaamoralınız bozmak ıstemem sabah sabah ama bu gruptan erken doguran arkadasımızn bebegı 50 gün yasamıss kerem bebeği kaybetmısıszzz cok cok üzüldüm allahım sabır versın annesıneee kımseye yasatmasın o acıyııı
canım ya cok üzüldüm rabbim kimselere yaşatmasın ne kadarlık dogum yapmıştı ismi neydi o arkadaşın
hmm bendde her sabah... valla bikaç günden bişe olmaz herhalde bugün gidemicem sağlık ocağına... bol bol meyve yiyim bari
valla bu kilo olayını hiç elevite bağlamamıştım şimdi siz söyleyince dikkatimi çekti... acaba ondanmı okadar kilo aldım?:44: doktorda ikidebir dikkat et diyo...neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?