2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

bızde herseyını aldık ama yıkama ütüleme ısıne gıremedım bır turluuu hastane cantamda hazır degıl oh sen hepsını halletmıssınnn :)

bi hafta sonum oluoo ondada geziommm:) ama yapmam lazım artık cunku zor hareket edıom artık:) saka maka kocaman oldukkk

mayastrofobi bende çok üşeniyordum canım yıkamalarım bitti diyorken tam hediyeler falan geliyor halen :) bekletiyorum bende... yıkayıp ütülediklerimi çekmiştim... bady ve altları önce yayınladım şimdide kıyafetlerini... sonra örgülerini ve şapkalarını yüklücem yıkadıktan sonra ütüleyip çekmek basit oluyor...

SekersizYesilCay günaydın canım... güzel güneşli havalardan sonra böyle havalar insanı boğuyor... tşk ederiz teyzesi daha güzelleri defne karen'in olur inş.

Elifjoyyy günaydın canım hoşgeldiniz... bayağıdır uğrayamadın sanırım hayırdır? bu arada özelden mesaj atmayıda unutmuşum kızım 1 hafta geride ki o en baştan beri o şekildeydi doktorda geç döllenmeye veriyor tam istediğimiz gibi değil ama önemli olan anne karnındaki gelişimini sürdürsün yeterli dedi... 1500 gram civarı 41cm boyunda çok şükür canım sağlıklı yani meleğim :) beğenmene sevindim canım daha güzelleri merin'in olsun annesi

bitanemo amin canım inş. sağlıklı olsunda kıyafet teferuat kesinlikle :) bunların bir çoğuda hediye geldi zaten minnoşuma bir eksiğimiz çilek elbisemiz kaldı oda gelsin elbise eksiğimiz tamamlanıcak inş. onuda büyük teyzemiz hediye alıcak çok niyetlendi onu bekliyoruz artık topacım için

mutlu_anne günaydın canım... cicilerimizin senin içini açmasına çok mutlu oldum yaa

sevgi006 sizinde papyonlu kıravatlı takımlarınız var minik damat gibi... sadece toka takmıyorlar erkekler o kadar

papatya2507 amin canım inş. hepimizin melekleri cicilerini sağlıklı günlerde giyerler...

lillac tşkler canım... sen biran önce çekte yayınla merak ettim şimdi mevlüt kıyafetini... acaba diyorum erkenden aldım çokmu acele ettim ama sonra aman alınmış alınmıştır diyorum... insan çok üşeniyor çekmeye dimi bende o yüzden toplu halde koyup yalap şap çektim

TuRuNCu
günaydın canım... 2 saatte bir dönmek için şimdi uyanınca gelecek için hazırlık yapıorsun işte annesi sevin... bebişte nasılsa 2 saatte bir mıgıldancak emzirmek için kalkıcaksın ishal konusunda yardımcı olamıcam canım ben günde bir tane alıyorum ama kan seviyen düşükse ilaçlarını bırakma doktora sor öyle hareket et derim...

Ben yaklasık 2 haftadır ilaçlarımı almıyourm desem yeri var cok sorumsuz oldum ilaç konusnda kan ilacım ve vitamini vardı nesem bugun hemen düzene girmeliyim ki bebişime bişi olmasın değilmi yarın bende kızımı görcem bakalım ne kadar olmus insallh yine bize güzel poz verirde bizde görürüz ve yarın rapor almaya gidicem bakalım ne olcak ne durumdayın cok dua edinde bir aksilik cıkmasın uyku sorununu bende yasıyorum wc ye gitmekten anam ağlıyor gözüm kapalı gidiyorum artık uykum kaçmasın die ve dikkat etiim hep aynı saatler ayaktayım 4-5 kez gdiom dısarda dolasırken de devamlı geliyor eşim artık dio sana tekerlikli bir klozet yapcam yanızmda tasıyalım diyor

günaydın cici annişler umarım herkes iyidir
bizde kahvaltımızı yaptık geldik artık eskisi kadar yiyemiyorum
sadece canım hep dondurma yemek istiyor onuda haftada 1 yiyorum şişmemek için
bu gün dr gidiyoruz ilk kez gidicem bu doktora cünkü ben malatyaya gidiyorum kontrollere biliyorsunuz
3 hafta oldu gitmeyeli burda bir gideyim diyorum bu gün cünkü artık son günler doktoruma göre son 28 günüm kaldı
ben 19 nisanda nasipse valizimi alıp kayınvalidemlere gidicem malatyaya orda bekliycem dogumu tabi o zamana kadar dogurmazsam
cok heyecanlıyım kızlar allah yardımcımız olsun inş.

kızlar dr bana kan demir hapı vermişti ilk başlarda banada kabızlık yaptıgı için birkaç tane kullanıp bıraktım pekmeze dayandım 3,5 kg pekmez yemişim yanında da tayin tabi :))) ve cok şükür kanım 12,8 lere yükseldi

ayyy cok heyecanlandım bak şimdi 28 gün cok az kalmıs yaa massalh sağlıklı bir doğum olur insallh herhalde ilk bebişimiz seninki olcak

aynen arkadaşım demir hapı bendede fena bağırsak çalışması yapıyor 1 tane aldığım halde.ama ben onuda kestim doktor halsizlik hissedersen al dedi ...

Canım benim kanım 2 ay önce 11 altına düştüğü için iki tane kullanmamı istemişti doktor.O yüzden bırakamıyorum ama günde 2 yerine 1 tane içeyim bikaç gün düzelene kadar.
Bu arada facebookte ikiz annesi olan gampili ne durumda acaba ?Çok merak ediyorum kendisini.Malum ikiz olunca erken doğum daha sık oluyor.Umarım onun için herşey yolundadır

kanhapı bildiğim kadarı ile tam tersi kabızlık yapar :44: yediğin birşey dokunmuş olmasın turuncuu?

Canım kan hapına başladım başlayalı hiç kabızlık çekmedim ben.Çok rahat ettim ama günde 2 taneye çıkarınca bağırsak düzeni bozuldu diyebilirim.Bakalım cumartesi doktora sorayım bi neyin nesi olduğunu.

herkese günaydın:) bebişlerden uyananlar varsa onlara da mis kokulu günaydın:) işte olan herkese kolay gelsin.
dün doktora gittik oğluşumu gördüm:) çok tatlı olmuş, boyu uzamış 42 cm olmuş haftasına göre biraz ilerden gidiyoruz ama babamız 1.95 normal sanki:) kilo almış 1800gr olmuş yanakları tombişleşmiş sanki:) çok tatlı bir burnu ve çok tatlı bir ağzı var o kadar net ki anlatamam:) ama sürekli ağzını açıp kapatıyordu, geviş mi getiriyor ne:) biraz utandı doktor teyzesinden sanki, pipisini göstermedi inat etti:) kadıncağız dakikalarca uğraştı yine de göstermedi:) ben aşırı kansızım ama bebeğime bol bol kan gidiyormuş, buna çok sevindim:) mantar enfeksiyonum geçmediği için sabah akşam kullanılan yine fitil verdi çalışabilir raporumuzu da aldık:) artık muayeneler 2 hafta da bir olacakmış, bu demek ki bebeğimi bol bol göreceğim:) ankara da hava çok soğuk ve kasvetli ama ben kıpır kıpırım bebeğim sağlıklıya çok sevindik:) doktoruma karnım aşağıda sanki dedim biraz kızdı bana. hayır değil bebek gayet iyi, hem her annenin karnının duruşu aynı değildir, kişiden kişiye farklılık gösterir her şeyi kafana takma bebeğin sağlıklı önemli olan bu dedi:) şu an için tek sıkıntımız plesentası hala aşağıda biraz. tam kafasının yanında duruyormuş. doğum çıkışına yakın, kapatmıyor ama sezeryan riskin var hala dedi doktorum

ayyy cok heyecanlandım bak şimdi 28 gün cok az kalmıs yaa massalh sağlıklı bir doğum olur insallh herhalde ilk bebişimiz seninki olcak

canım zeynepyus var
ama benim ultrasonda 25 nisan görünüyor dogum ama ben 25 nisanı bekliyecegini bile düşünmuyorum karnım gitgide aşagı inmeye başladı 20 nisandan önce dogurmasam yeter bana cünkü 19 nisanda malatyaya gitmeyi planlıyoruz

moralınız bozmak ıstemem sabah sabah ama bu gruptan erken doguran arkadasımızn bebegı 50 gün yasamıss kerem bebeği kaybetmısıszzz cok cok üzüldüm allahım sabır versın annesıneee kımseye yasatmasın o acıyııı

hadı ya sen ızne ayrıldın mı canım pekı? cuma gunu ızınlımısn yoksa

evet canım ben karnımdan zaten çalışamıyordum,malum yaptığım işe uygun değildi göbeğim :)) ayın 1.nden beri edeyim ama raporumu 32.de aldım verdim işyerime.zaten ablam başladı benim yerime,sende bi haftasonu boşum deyince davet edemedim çalıştığını düşünüp.defne-ank var canım oda çalışıyor halen oda gelemeyecek .... ama işten kaçarım dersen güzel sohbete gel derim :))))))))))

günaydın canım... maşallah benden sonra doğumun ama benden önde gidiyorsun nazar değmesin sizlere... benim eşimde .85 ben 1.60 sanırım kızım bana çekicek kısa boylu olucak 1800 gram gayet iyi topaç olmuş maşallah... söyle oğluşuna erkek o erkek açsın göstersin pipisini utanılacak bişi yok erkek adam o sen çalışabilir raporunu erken almışsın ama ben daha önümüzdeki hafta alıcam sat'ım 18 ağustos... daha bugün 31+6dayım birde yeni birşey duydum dün aslı varmıdır bilemem... çalışan anneler için rapor parası yani 16 hafta parası hariç analık parası veriliyormuş sanırım babaya çok düşük bir miktar yani 50-100 civarı babalık parası verilirken neredeyse 2 asgeri ücret tutarında analık parası veriliyormuş aslı astarı varmı biliyormusun?

ne guzel dınlen vallaa ben 37ye kadar calıscam ınsallahh:) cuma gunu cıkamam cunku bırlıkte calsıtııgmız arkadasım ızın alcaktı ogun bana vermezler maleseff(((((((

canım ya cok üzüldüm rabbim kimselere yaşatmasın ne kadarlık dogum yapmıştı ismi neydi o arkadaşın

benımde tek duzenlı ıctıgım ılac magnezyum ılacı:) elevıt ve demır ılacını kafama göre içiommmm:)

ay tüylerim diken diken oldu yaaa 50 gün sen sabret dua et ve kaybet allah kimseyi evladıyla sınamasın o kadar hazırlan et sıkıntılar çek ve bunu yaşa haksızlık bu yaa... hiç birimiz kolay anne olmuyor neler çekiyoruz... rabbim acılarını hafifletsin ve en kısa zamanda tekrar anne olmayı nasip etsin o arkadaşımıza

canım önceden ben eleviti akşam yemeğini yer yemez atıyordum yediklerimle birlikte vitamin olsun diye. ama baktım 1 ssat sonra tekrar acıkıyordum sonra oturup bi daha yiyordum bende bu yüzden çok kilo aldım. sonra internetten araştırdım. gece yatmadan önce için die yazmışlar. bende gece yatmadan ilacımı içip yatıyorum. böylece acıkmamış ve yemek yememiş oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…