Eki Görüntüle 377144
bu gün bu takımın pembesinden aldım.farklı biraz modeli ön tarafında bebek figuru var benimkininnaıl sizce??
Eki Görüntüle 377144
bu gün bu takımın pembesinden aldım.farklı biraz modeli ön tarafında bebek figuru var benimkininnaıl sizce??
günaydın mayıs annişleri... biz kızımla dünkü yediğimiz laftan sonra bayağı bir erken işe geldikama düzenim sarsılınca şuan ciddi şekilde ağrıdan başım çatlıyor kesin birazdan burnum kanar bugünün en teselli eden konusu eşimde sabah şiftinde sadece 1 günlük ama olsun akşama beraberiz ya bu bize yeter herkese güzel bir gün diliyorum... şafağımdada nihayet 50 küsür günleri gördüm :) bu günleri gösteren rabbime şükürler olsun...
ay ne güzel ya almışlar kucaklarına bende biran önce nisan ortalarını görmek istiyorum... bizdende doğuranlar olsunda sağlıklı bir şekilde bizde mutlu olalım istiyorum
ben çok beğendim canım yani bebek figürlüsünü göz önüme getirip beğendimkısa kollumu yoksa uzun kollumu tatlım? iyi günlerde kullan...
günaydın annişler nasılsınız bugun bakalım
Tellal gelddii kizlarrr...Nisaan annelerinin 13 tanesi dogurmuss
günaydınlarrrr... Biz geldik. Günlerden yoğunluktan forumu ucundan, kıyısından takip ediyorum. Inşallah bugün günümü sizinle geçierebileceğim
Selam desertflower, aman hep mutlu ol inşallah. Akşama eşimle başbaşa yemek yer akşamın keyfini çıkarırsınız inşallah.
Günaydın bitanemo, ben bomba gibiyim allah bozmasın. Içim yine kıpır kıpır.
Ayy demek doğuruyorlar, ne güzel. Darısı başımıza.
kızlar ben yine ilk hamilelik günlerime döndüm ya,kokular acaip dokunuyor,midem bulanıyor sonra koş koş banyoya:S ilk zamanlar 4-5 kere istifra etmişitm ama şimdi yine midem bulanıo kötü kokulardanboğazım acaip yanıyor.2 saat önce yarım saat banyoda kaldım dedim bebişim de çıkcak şimdi ağzımdan:) nane limon içtim patates yedim biraz kendime geldim ama boğazım çok acıyor :S benim gibi olan var mı ?
Tellal gelddii kizlarrr...Nisaan annelerinin 13 tanesi dogurmuss
kızlar bişey soracam ya az önce çamaşırımın ıslandıgını farkettim çok krktum suyummu geldi aca falan diye internette araştırdım amniyo sıvısı sarı renkli ve kokusuz olurmuş benimki öyle bişey degil ama ne oldugunu anlamadım ya fikri olan varmı
Çok ciciymiş..Güle güle giy...Bende mavi renk aldım ama pişman oldum.Keşke kırmızı renk alsaydım diyorum. Kırmızı kurdale ile uyumlu olurdu..Eki Görüntüle 377144
günaydın annişler nasılsınız bugun bakalım
Günaydın kızlar,
Bu kasvetli hava öğlen olsun ve bitsin lütfen biz hiç beğenmedik kızımla.Bugün 33 ü de devirmiş bulunmaktayız. Allah herkese nasip etsin. İnşallah kızım 39-40 a kadar da durur yerinde. Dün ilk defa başıma geldi sanırım aşağıda baskı hissettim sanki ağırlık koymuşlar gibi. Kızım da büyüyor artık yavaş yavaş normal sanırım bunlar. Bugün geçer belki dedim ama geçmemiş sanki tuvaletim varmış gibi mesaneme baskı yapıyor
Bugün itibariyle iş yerinde son 4 haftamızKeşke biri dese seni azad ediyoruz benden sana izin gelme artık sen
günaydın sevgi006 :) kluptede erkenciler varmışş demek
Günaydın kızlar...
Yine uykusuz bir gece geçirdim....2 saatte bir uyanıyorum.Sağa sola dönmek çok zorlaştı artık.
Rabbim hayırlısıyla bizleri kurtarsın inşaallah.
35.haftamızada girdik çok şükür.İnşaallah 40.haftalarıda görmek nasip olur.
Kızlar benim gibi günde 2 tane demir hapı kullanıp ishal sorunu yaşayan var mı ?
Ben 2 tane kullanmaya başladığımdan beri afedersiniz günde 3-4 kere wc ye çıkıyorum ama yarı ishal gibiydim hep.
Şimdi 2 gündür hem bağırsaklarımdan fena sesler geliyor hemde tam anlamıyla ishal olmuşum.
Dün geceki ve bu sabahın kan hapını içmedim.Bir iki gün pekmezle idare etmeyi düşünüyorum.Bakalım kan hapından mı kaynaklanıyor.
Zaten 3 gün sonra kontrolüm var.Gidince öğrenirim yine.
Günaydın kızlar...
Yine uykusuz bir gece geçirdim....2 saatte bir uyanıyorum.Sağa sola dönmek çok zorlaştı artık.
Kızlar benim gibi günde 2 tane demir hapı kullanıp ishal sorunu yaşayan var mı ?
Ben 2 tane kullanmaya başladığımdan beri afedersiniz günde 3-4 kere wc ye çıkıyorum ama yarı ishal gibiydim hep.
Şimdi 2 gündür hem bağırsaklarımdan fena sesler geliyor hemde tam anlamıyla ishal olmuşum.
Dün geceki ve bu sabahın kan hapını içmedim.Bir iki gün pekmezle idare etmeyi düşünüyorum.Bakalım kan hapından mı kaynaklanıyor.
Günaydın kızlar...
gunaydın cnmm :) nasılsın alısverıslerını tamamladın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?