2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar,

Bu kasvetli hava öğlen olsun ve bitsin lütfen biz hiç beğenmedik kızımla. Bugün 33 ü de devirmiş bulunmaktayız. Allah herkese nasip etsin. İnşallah kızım 39-40 a kadar da durur yerinde. Dün ilk defa başıma geldi sanırım aşağıda baskı hissettim sanki ağırlık koymuşlar gibi. Kızım da büyüyor artık yavaş yavaş normal sanırım bunlar. Bugün geçer belki dedim ama geçmemiş sanki tuvaletim varmış gibi mesaneme baskı yapıyor

Bugün itibariyle iş yerinde son 4 haftamız Keşke biri dese seni azad ediyoruz benden sana izin gelme artık sen

Eki Görüntüle 377144
bu gün bu takımın pembesinden aldım.farklı biraz modeli ön tarafında bebek figuru var benimkininnaıl sizce??

Bu resimdeki bu senenin en revaçta olan modeli ben bakarken mağaza sahibi öyle demişti. İyi günlerde kullan canım.

Günaydın... Bu hava ne ya, bütün enerjimi aldı götürdü. Zaten sabah zor uyandım. Karnım aç, kahvaltı edicem.
Bi an önce bu hafta bitsin istiyorum nedense. Hatta öncelikle bu gün bitsin de akşam olsun. Evimize gidelim, dinlenelim...
Yine de herkese günaydın...

desertflower; güle güle giydir canım kızına :)
babytwo; sen de güle güle giy picamalarını :)

Eki Görüntüle 377144
bu gün bu takımın pembesinden aldım.farklı biraz modeli ön tarafında bebek figuru var benimkininnaıl sizce??

Günaydınlarrrr... Biz geldik. Günlerden yoğunluktan forumu ucundan, kıyısından takip ediyorum. İnşallah bugün günümü sizinle geçierebileceğim

Selam Desertflower, aman hep mutlu ol inşallah. Akşama eşimle başbaşa yemek yer akşamın keyfini çıkarırsınız inşallah.

günaydın annişler nasılsınız bugun bakalım

Günaydın Bitanemo, ben bomba gibiyim allah bozmasın. İçim yine kıpır kıpır.

Tellal gelddii kizlarrr... Nisaan annelerinin 13 tanesi dogurmuss

Ayy demek doğuruyorlar, ne güzel. Darısı başımıza.

Oyy oyyy oyyy ne güzel cicileri var bu kızın böyle sağlıklı mutlu günlerde giyer insallh kızımız

ben kızıma hiç elbise almadım sadece 1 tanecik var oda hediye geldi hep şimdi giyebileceği kıyafetleri var diğerlerini sora alcam insallh

elifjoyy aman allh bozmasın bomba gibi ol ama sakın patlama Bu arada cok sükür bugüne kadar ir arkadasımız dısında doğum yapan olmadı onun durumu ne hep aklımda kerem bebek nasıl oldu

Iyı sabahlar arkadaslar,
Bu kasvetli gunde surunerek ise geldim resmen
Neyseki desertflowerın bebisinin cicileri ile icim acıldı

güyandın güzellerrr ankarada cok kasvetlı bı hava var bu sene bız dogurana kadar ısınmayacak heraldeee havalarrr:)

desertflower cok guzeller canım kız annelerı cok sanslııı:)

babytwo gecelıklerrr kısa kollumu acaba?

Kıslar günaydınnnnnnnn herkeseee..Siz iyisinizdir bebişler iyidir inş.

Sesa, ara ara banada oluyor mide bulantıları..Bende senin gibi düşündüm başamı dönüyoruz ne dedim kendi kendime..Mide yanmaları ne yazıkki hepimizin sorunu..Bebek baskısını ben çok yaşıyorum..sürekli wc ye gitme ihtiyacı yaşıyorum..Bebeğimin hareketlerinide sanırım bu yüzden göbek deliğimin hizası ve aşağılarda hissediyorum..Mideme doğru artık tekmelemiyor..Nerde bu çocuğun ayakları merak ediyorum ayaklarını toplamış olabilir değil mi??
Tellal gelddii kizlarrr... Nisaan annelerinin 13 tanesi dogurmuss

Ayy ne güzel...Mayıs gelse de bizde başlasak doğurmayaa

Ben hamileliğimin en başından beri akıntı prob.yaşıyorum. Doktoruma sorduğumda normal demişti bir dahada sormadım...Bazen de su gibi oluyor..Aklıma gelmedi için amniyo sıvısı olduğu ama doktorlar amniyo sıvısında sorun olsaydı zaten söylerdi..Korkulacak birşey olduğunu sanmıyorum..

Eki Görüntüle 377144
Çok ciciymiş..Güle güle giy...Bende mavi renk aldım ama pişman oldum.Keşke kırmızı renk alsaydım diyorum. Kırmızı kurdale ile uyumlu olurdu..
günaydın annişler nasılsınız bugun bakalım

Günaydın bitanemo,İyiyiz çok şükür. Cmrt hemen gelsede oğluşumu görsem diyorum çok özledim onuuu

Hepsi çok güzeller yaaa..Allah güle güle giydirmek nasip etsinnnnnn

Baskıları ben hep yaşıyorum..Uzun yürüyüşlerin arkasından özellikle baya baskı hissediyorum. O yüzden doktorum çok ayakta kalma dedi. Az kalmış biraz daha dayanmamız gerekecek..Bende senin gibi keşke biri dese diyorum ama nerdeeeeeeee...Nisan ayı bitmesini bekliyorum bende

günaydın kızlar, bebişlere de günaydın..

gece boyu tuvalete kalktım, sağa dön sola dön bebişimde oynayıp durdu.. uyutmadı beni, şimdide işteyiz .. neyseki bugün doktora gidicez ..

babytwo: pijaman çok hoş, güle güle kullan cnm, kullanışlı da sanırsam ..

desertflower: aldıkların çok cicii .. prensesler gibi olur kızın onların içinde .. güle güle giysin inşallah.. bende mevlüt kıyafeti aldım, kırık beyaz.. hepsi bir arada bi arada çekicem bir gün inşallah..

Günaydın kızlar...
Yine uykusuz bir gece geçirdim....2 saatte bir uyanıyorum.Sağa sola dönmek çok zorlaştı artık.
Rabbim hayırlısıyla bizleri kurtarsın inşaallah.
35.haftamızada girdik çok şükür.İnşaallah 40.haftalarıda görmek nasip olur.

Kızlar benim gibi günde 2 tane demir hapı kullanıp ishal sorunu yaşayan var mı ?
Ben 2 tane kullanmaya başladığımdan beri afedersiniz günde 3-4 kere wc ye çıkıyorum ama yarı ishal gibiydim hep.
Şimdi 2 gündür hem bağırsaklarımdan fena sesler geliyor hemde tam anlamıyla ishal olmuşum.
Dün geceki ve bu sabahın kan hapını içmedim.Bir iki gün pekmezle idare etmeyi düşünüyorum.Bakalım kan hapından mı kaynaklanıyor.
Zaten 3 gün sonra kontrolüm var.Gidince öğrenirim yine.

Uykusuz geceler kroniklesti artik,,bide insanlar hamileligin tadini cikar
demezlermi
Kan hapi benimde wc duzenimi bozuyor canım, ishalinin ondan kaynaklanması muhtemel,
rengini de degistiriyor. Yalnız dr. bana mide bulantısı yaparsa yada baska bir yan etki yaparsa,
bi gün iç, bi gün içme o hafta demişti. Bazen ağır gelebilir demişti.

aynen arkadaşım demir hapı bendede fena bağırsak çalışması yapıyor 1 tane aldığım halde.ama ben onuda kestim doktor halsizlik hissedersen al dedi ...

kanhapı bildiğim kadarı ile tam tersi kabızlık yapar :44: yediğin birşey dokunmuş olmasın turuncuu?

gunaydın cnmm :) nasılsın alısverıslerını tamamladın mı?

tamamladım hayatım çok şükür,odası,yıkanmış ütülenmiş eşyaları,yatagı yorganı herşeyi hazır.hatta hastane çantalarımız bile hazır,sona doğru iyice artan sabırsızlıkla bebeğimizi bekliyoruz... 33 hafta olduk bakalım ama zamanında gelsin inşallah :))))))))

sen nasılsın... sende yaptınmı herşeyini...

herkeste bağırsak çalıştırıyor anlaşılan kan hapı ben de neden oyle etki etmiyorr yahu neler yapıyorum çalıştırıcam diye sindirim sistemimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…