2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

canım ben eleviti hep gece yatmadan önce kullndım suana kadarda 12 kilo aldım az değil ama kilom olsun gören bana hiç almmısısn diyor nereme aldıysam o 12 kiloyu millet görmüo

Masallah walla,12 kg. cok iyi bence,,bana ikizmi bile diyolar
Bebis dogacak 3-4kg bisey, ben 16kg.ile basbasa kalacagim ona yaniyorum

Kizim istedi bende yedim walla
Hersey bebisler icin vericez Allah'ın izniyle...

canım ben eleviti hep gece yatmadan önce kullndım suana kadarda 12 kilo aldım az değil ama kilom olsun gören bana hiç almmısısn diyor nereme aldıysam o 12 kiloyu millet görmüo

İyi etmişsin de o nar suyu bozulmayacak mı doğuma kadar :44: bende 1 tane nar saklıyorum ama kabuğuyla falan :44:

ben de ilk başta kabuğuyla sakladım hem de bi kilo kadar napiim stok yapma gibi bi huyum var. ama sonra öyle içime sinmedi. ben de ekstradan bi biberon alıp kaynattım iyice. sonra da narı kendim sıkıp biberonla derin dondurucuya attım (bana öyle önermişlerdi)

dondurucunun kapağını her açışımda biberonu görüp mutlu oluyorum

oh oh herseyın halledıosunzu ne guzel cnm ya gule gule kullansın bebısınnn kraft bebek arabasından vazmıgectın cnm_?
aslında benım esımde vana gıtmıstı bı hafta kötü olmustum ama benım calıstıgım yerın karslılıgı yok dogu ıllerınde ve esım ısımı kaybetmemı ıstemıoo bakalım zaman ne gostercekk...

ya bende sabahları ıcıodum baslarda elevıtı hemen acıkmaya baslıodum artık gece yatmadan alıyorumm ve tam 13 kılo aldımmm banada su ıcsem yarıoooo:)

hahahaaaa konu kilomu......... hemen yazayımda rahatlayın toplammmmmmmmmm 17 kilo aldımmm

slm annişlerr nasılsınız bakalımmm? ben biraz kötüyüm sabah uyandım gözüm şişmiş arpacık çıkmış,her sene baharda olur benim yine kaçamadık,kızımla yakalandık,nese eczaneye gidip ilaç aldım sürdüm,inş geçer hemen,zatennn kocişimde yok bugünn nöbetçi ;(yalnızızz(

eee baska kilo itirafı kilo almama hiç üzülmedimde bacak ve popomun catlaması beni ck üzüyor kızlar şimdi bunlar kırmızı kırmızı duruyorya zamnla renkleri beyaz olurmu onada razıyım

eee baska kilo itirafı kilo almama hiç üzülmedimde bacak ve popomun catlaması beni ck üzüyor kızlar şimdi bunlar kırmızı kırmızı duruyorya zamnla renkleri beyaz olurmu onada razıyım

benımde karnım catladıııı moralım cok bozulmustu ama alıstım onlaraaa:))))) beyazlıcak cnmmm bakalım göbüşler neye döncek doğumdan sonra:)

ağla ağla perişan oldum...çok güsel bende 6 aylık hamileyken çok yakın arkadaşım doğurdu o emzirme çabaları sırasında ben sürekli ağladım...çok etkileyici gerçekten....

canım keşke ilacı kullanmadan doktoruna sorsaydın....

arkadaslar bugun yeni doktorumla tanısmak için gittim aynı hastanede farklı doktor oldugu için 5 gün önce gelmişsin bebege bakmaya gerek yok dedi benim bacaklarım agrıyordu bende söledim bide kusmuyorum ama midem bulanıyor dedim idrar testi ve nst ye soktu Allahtan nstde bir sorun cıkmadı ve idrarımda lökosit var die suda eriyen bişey yazdı ve 10 gün sonra sadece nstye girmem için gün verdi inş bu doktorumda gitmez

ay inşallah bu doktorun daimi olur canım bende kan tahlilimi aldım 11.8 çıktı sınırın altında ama yakın kan ilacını kullanıyorsan sorun yok dedi bende kullandığımı belirttim idrarımdada lökositim yüksek çıkmıştı o baştan beri var zaten dedim ancak suyla atabilirsin vücuttan dediler korkulacak birşey değil lökosit yeterli su alımını yapıyorsan nts ye kaçıncı haftada başlanıyor?

kızlar bugün anca girebildim ne çok şey yazmışsınız hepsini okudum ancak acele cevaplar yazmak durumundayım misafir gelecek dilaradg acayip etkilendim öncelikle onu söylim( bi de kızlar çok mu nasipliyim anlamadım bugün bi arkadaş oturmaya geldi bir sürü hediyeler getirmiş ve o da pompasını getirmiş bu da elektrikli medela marka pompa pompa derken pompa bolluğu oldu hadi hayırlısı:))))

kizlar benim karnimda acayip bi sertlesme ve kasiklarimda dolgunluk hissi var

neden acaba ,nefes alirken zrlaniyorum resmen,tas gibi oldu karnim:26:

canım sertleşme normal sıklığı önemli

ben de oluyor canım ama gayet normal çünkü idrar torbamıza baskı yapıyor minnaklar

geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun..

kızlar siz elevit kullanıyomusunuz... benim dün bitti sağlık ocağına gitmeliyimde şimdi bi üşendim bi üşendimki... bide bu saatte acaba öğle tatiline girerlermiki? boşuna gitmim bide

canım ben 4.aydan itibaren düzenli kullanıyorum bağışıklık sistemimizi çok güçlendirdiğini düşünüyorum Allaha şükür grip nezle olmadan atlattım kışı.. maşallah kendime:))

canım bugün gelen arkadaşın ilk söylediği şey oydu karnın aşağı inmeye başlamış anaaaam doğurcaz galiba:S:S:S ben hastane çıkışı 2 tane aldım öyle kutulu mutulu almadım gayet uygun fiyata zaten çok küçük öyle çok da kullanılmıcak birinin içinde zıbını var annem almış benim aldığımda yok ama ben hemşireye vermek için ikili zıbın aldım içli dışlı bi de altına patikli don aldım onları vericem sonra kendimiz giydiririz dedi annem

ohhh ne güzel canım aldıklarının hepsini güle güle kullan

Canım bebekler zaten o göbek bağını hissetmiyormuş bile.Yani acı veren bişey olmadığı için çıtçıtlı badileri üzerine giydirmenin sorun olacağını sanmıyorum ben.

turuncu haklısın canım giydiriliyor bizzat sahidim cıtcıtlılar cok kullanıslı oluyor

sanırım 30dan sonra baglıyolar eger erken dogum endişesi varsa daha erkende nstye baglarlar benimde hep kanım düşük 11.1 cıkmıstı en son bide su içsemde gitmedi su lökosit denen sey ondada vardır bir hayır Allahım daha kötülerinden sakınsın hepimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…