2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bazılarınız doğum seklini bilyorlar beni sezeyan diyen olmus bu siizn tercihinizmi yoksa doktorun kararımı benim doktorum henüz doğum seklinin nasıl olacağı konusunda konusmadı siz görüştünüzmü hiç benim haftaya kontrolum varr bende gidince sorcam

benim taa ilk kontrolümde söyledi doktorum. bende damarlarımla ilgili bi rahatsızlık var ıkınmayı engelleyen (anevrizma) o yüzden mecburuz sezaryene. yoksa son ana kadar normalini tabiki de isterdim.

canım bende konuştum , çatı muayenesinden sonra konuşuruz dedi , bide mr çekilicem ben doğuma yakın bel fıtığımla ilgili olarak

Kesin olmamakla beraber sorduğumda söylediği normal doğum için bi engel görünmüyor demişti doktorum.Neticede henüz çatı muayenesi şu bu yapılmadı.Benim doktorum normal doğum taraftarı çok mecbur kalmadıkça sezeryen yapmıyorum dedi.

Bana eleviti sağlık ocağı doktoru tavsiye etmişti. Ama benim sağlık ocağı doktorlarına uyuz olan eski doktorum hapı kullanmaya başladığım hafta olan kontrolümde o ay 5 kilo aldığımı görünce "bırak çabuk bak gördün mü senin ihtiyacın yok ki vitamine" demişti. Ben 100 kg ile hamile kaldığım için uyuz kadın bu triplerdeydi. Neyse benimde bi 10 günlük elevit maceram olmuştu yani. Ama senin dediğin gibi 2-3 günde bir içsem mi acaba bende çünkü insan her zaman sağlıklı beslenemiyor özellikle çalışırken. Acaba kadının dediği gibi bebeğin ihtiyacı olan her şey bende var mıdır?

İyi etmişsin de o nar suyu bozulmayacak mı doğuma kadar :44: bende 1 tane nar saklıyorum ama kabuğuyla falan :44:

peki sana doktormu söyledi 22-3 güne bir diye yoksa senmi öyle yapıyorsun?. şimdiye kadar hergün içtim ama insan sıkılmaya başlıyo, hapcı oldum...

CANIM BEN en başından beri elevit içiyorum. hergün gece yatarken. doktora her gittiğimde soruyorum devam diyor oda.

Valla bilmiyorum ki canım ya.
Ben toplamda 8-9 kilo aldım şimdilik.Yani bunda elevitin katkısı var mı yok mu bilmiyorum.
Etrafımda çok zayıf olup hamilelikte 20-25 kilo alan çok kişi var.Hepsinin ortak yönü elevit kullanmaları.Yani gerçekten bünye ihtiyacı olmadığı için mi kilo alıyorlar,yoksa vitaminler genel olarak mı kilo aldırıyor,yada bu halk arasında bir inanış mı bilemiyorum.

CANIM BEN en başından beri elevit içiyorum. hergün gece yatarken. doktora her gittiğimde soruyorum devam diyor oda.

hmm bendde her sabah... valla bikaç günden bişe olmaz herhalde bugün gidemicem sağlık ocağına... bol bol meyve yiyim bari

valla bu kilo olayını hiç elevite bağlamamıştım şimdi siz söyleyince dikkatimi çekti... acaba ondanmı okadar kilo aldım?:44: doktorda ikidebir dikkat et diyo...neyse

elevit ve demir hapı kendi başına kilo yapmıyor ama çok güzel işteh açıyor.bende kullandığım ay 5 kilo almıştım.doktorla beraber kestik.şimdi sadece halsiz yorgun olursan al dedi okadar..

ben elevit değil de decavit kullanıyorum. o da vitamin... her sabah kahvaltıdan sonra atıyorum bi tane. bi de demir hapım var;
ferrum fort. son gittiğimde muadilini yazmış doktor. adını hatırlamıyorum.

kilo olayına gelirsek kesin o vitamin hapı yüzünden... yoksa hiiiç kaçırmıyorum ben hamburgerleri, tatlıları, çikolataları hiiiç yemiyorum.
hep o vitamin hapı yüzünden :)

Son düzenleme:
hamilelikte özel sektöre lanet olsun... hamile kaldığımdan beri hep onları düşünmem sıkıntı zaten aslında kötü personel olacaksın alacaksın muayne günlerinde iznini görecekler günlerini şerefsizler neden hergün 5-10 dakika geç açıyormuşum sistemi biraz daha erken uyanacakmışım... ulan ben izin günlerimde muayneye gidiyorum haftalık izinlerimi yakıyorum mallar... kalkmışlar yok geç açıyorsun erken kalk bilmem ne dicektim o zaman ekstradan izin günlerimi verin bana sinirden acaba diyorum salı günümü gidip çalışabilir raporu alsam iznimi yakmasam resmen sinirlerim gerildi yaaa... ama o zamanda kesin haftalık izinimi değiştirirler adam bulamayıp! devletin bu tarz durumlara el atması gerek... bizim gibi personelken 3 gün oldu yükseldiği kalkıp ahkam kesiyor sonradan görme ama fazla eleman durmaz böyle giderse bana şu iş yerinde resmen üzen ve moralman etkileyenlere tek bir sözüm var allah tez zamanda eşlerinden ve kendilerinden bin katını sorsun rabbime havale ediyorum sizi o bildiği gibi etsin hepinizi inş. edicekte

ayyyyyy ne zamandır klube girmiyordumm.. Stıckerımı görünce heyecanlandım :)

Selam kızlar,

Bende elevit maduruyum kilo konusunda
20kg alıp fil gibi sistim,,bana sabahları onderdi dr.eleviti ve
sabah tok iciyorum, sonra ver elini yiyecekler.
Ama gercekten de cok iyi beslenemiyorum calistigim icin.
Unutuyorum evden ara ogunler icin biseyler koymayı.

Tabi oburlugumun tek sebebi degildir elevit. Benim bunyeme
su bile yariyor:82:

canım ben eleviti hep gece yatmadan önce kullndım suana kadarda 12 kilo aldım az değil ama kilom olsun gören bana hiç almmısısn diyor nereme aldıysam o 12 kiloyu millet görmüo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…