Kızlar bazılarınız doğum seklini bilyorlar beni sezeyan diyen olmus bu siizn tercihinizmi yoksa doktorun kararımı benim doktorum henüz doğum seklinin nasıl olacağı konusunda konusmadı siz görüştünüzmü hiç benim haftaya kontrolum varr bende gidince sorcam
Kızlar bazılarınız doğum seklini bilyorlar beni sezeyan diyen olmus bu siizn tercihinizmi yoksa doktorun kararımı benim doktorum henüz doğum seklinin nasıl olacağı konusunda konusmadı siz görüştünüzmü hiç benim haftaya kontrolum varr bende gidince sorcam
sen bence mesut beye mutlaka görün o ne diyecek bakalım acil de randevu almam lazım de bi arada alın beni de yardımcı olurlar ben çogu zamn öle gidiyorum adam beni 3 güne bir görmekten bıktı tektene sadece renkli ultrason için gitmiştin daha sonrasında nie gittin dr begendin. benim suyuma iyi dedi sadece bebek baskı yapmaya başlamış yatacaksın dedi geçen gittiğimdede yatmaya devam dedi ayakta kalmayacaksın 37 haftaya kadar gider dedi dogum içinde normal dogum yapacaksın dedi ben senin yerinde olsam mesut beye gider onun ne diyecegine bakarım ve ona güvenirim cnm geçmiş olsun saglıkla zamanında gelsinler
4 Nisanda mesut beye gidicem canım.kızlara söyledim 4 kez aradım acil dedim,yok alamayız araya dedi.hatta hastaneye gittik ameliyata girdi akşama kadar çıkmayacak dedi.hazır kayseriydeyken gidelim dedik bizde diğerine.meust beyin ağzından bişey duymadan bende güvenemiyorum kimseye.inşallah bir aksilik olmaz.dinleniyorum bol bol
4 Nisanda mesut beye gidicem canım.kızlara söyledim 4 kez aradım acil dedim,yok alamayız araya dedi.hatta hastaneye gittik ameliyata girdi akşama kadar çıkmayacak dedi.hazır kayseriydeyken gidelim dedik bizde diğerine.meust beyin ağzından bişey duymadan bende güvenemiyorum kimseye.inşallah bir aksilik olmaz.dinleniyorum bol bol
burda yaşasan mutlaka görüşürdün bencede yat dinlen bende yatıyorum. inşlh öle birşey çıkmaz cnm ben herhafta gidiyorum nst ye baglanıyorum 2 haftada birde ultrason muayne oluyorum
burda yaşasan mutlaka görüşürdün bencede yat dinlen bende yatıyorum. inşlh öle birşey çıkmaz cnm ben herhafta gidiyorum nst ye baglanıyorum 2 haftada birde ultrason muayne oluyorum
nts ye nerede bağlıyor.eşimde yanıma gelebiliyor mu acaba?
Beni devamlı takip eden kendi doktorum hiç vermemişti eleviti.Düzenli beslenmemi istemişti.
Sadece kan hapı ve magnezyum vermişti.
26.haftada farklı şehirdeki doğum yapmaya karar verince kontrole gittim doktorla tanışmak için.O doktor her zaman dengeli beslenmenin mümkün olmadığını,o yüzden hastalarına vitamini tavsiye ettiğini söylemişti.
Ben de kendimi takip ediyorum devamlı.Gün içerisinde sütümü,yoğurdumu,meyvemi,etimi,cevizimi falan yediysem,yani kısacası sağlıklı beslendiysem o gün içmiyorum vitamini.Ama beslenemediğimi düşündüğüm gün mutlaka alıyorum.Bebeğimin gelişiminde hiç bir sıkıntı olmadığı için doğuma kadar bu şekilde devam edeceğim.
ben şekerli suyu verdirmeyi planlıyorum annemlere. hatta bikaç damla nar suyu da bebişin gaz sancısı çekmemesi için çok faydalı oluyormuş. bu sitede bu konuyla ilgili uzuun bi başlık vardı. bi tane narı sıkıp hazır ettim ama bakalım verecek miyim :44:
nts ye nerede bağlıyor.eşimde yanıma gelebiliyor mu acaba?
mesut beyin odasının ordan dümdüz gidip sağda nst odası yazıyor zaten 2 tane nst cihazı var kimse yoksa eger eşin yanında durabilir ama biri daha nst cihazına baglıysa eşin çıkıyor canım
peki sana doktormu söyledi 22-3 güne bir diye yoksa senmi öyle yapıyorsun?. şimdiye kadar hergün içtim ama insan sıkılmaya başlıyo, hapcı oldum...
Bana eleviti sağlık ocağı doktoru tavsiye etmişti. Ama benim sağlık ocağı doktorlarına uyuz olan eski doktorum hapı kullanmaya başladığım hafta olan kontrolümde o ay 5 kilo aldığımı görünce "bırak çabuk bak gördün mü senin ihtiyacın yok ki vitamine" demişti. Ben 100 kg ile hamile kaldığım için uyuz kadın bu triplerdeydi.Neyse benimde bi 10 günlük elevit maceram olmuştu yani. Ama senin dediğin gibi 2-3 günde bir içsem mi acaba bende çünkü insan her zaman sağlıklı beslenemiyor özellikle çalışırken. Acaba kadının dediği gibi bebeğin ihtiyacı olan her şey bende var mıdır?
turuncum dogum çizelgesi bozuldumu ben yokum bir kaçgündür çizelgede
CANIM BEN en başından beri elevit içiyorum. hergün gece yatarken. doktora her gittiğimde soruyorum devam diyor oda.
Valla bilmiyorum ki canım ya.
Ben toplamda 8-9 kilo aldım şimdilik.Yani bunda elevitin katkısı var mı yok mu bilmiyorum.
Etrafımda çok zayıf olup hamilelikte 20-25 kilo alan çok kişi var.Hepsinin ortak yönü elevit kullanmaları.Yani gerçekten bünye ihtiyacı olmadığı için mi kilo alıyorlar,yoksa vitaminler genel olarak mı kilo aldırıyor,yada bu halk arasında bir inanış mı bilemiyorum.
selam kızlar,
bende elevit maduruyum kilo konusunda
20kg alıp fil gibi sistim,,bana sabahları onderdi dr.eleviti ve
sabah tok iciyorum, sonra ver elini yiyecekler.
Ama gercekten de cok iyi beslenemiyorum calistigim icin.
Unutuyorum evden ara ogunler icin biseyler koymayı.
Tabi oburlugumun tek sebebi degildir elevit. Benim bunyeme
su bile yariyor:82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?