kızlar bebeklerinize hangi şampuan ve losyonlardan aldınız ben karar veremedim sebamed,nivea,johnsons baby,dalin,bübchen,mustela?
kızlar bebeklerinize hangi şampuan ve losyonlardan aldınız ben karar veremedim sebamed,nivea,johnsons baby,dalin,bübchen,mustela?
ben herseyini sebamed aldim.ama bi tane de fazladan pisik kremi aldim,sudocream cok ovduler ilk aylarda sebamed yerine sudocream kullanacam.
turuncu fotolari bekliyorummm
eee benimde pijama takımım bu kızlar buldum walla aradım taradım :))
ben netten almadım şimdiden söliyim
AQUA, Lohusa Gecelii ve Sabahl (26) | Lohusashop.com | Lohusa Geceliinde Moda | nden gs altna kadar dmeli tasarlanan bu modelimiz emzirme rahatl dnlerek imal edilmitir. Tek Gecelik iin Telefonla sipari hattmzdan sipari verebilirsiniz.
oy canım bayıldım bayıldım resmen... ne kadar marjinaller bunlar böyle... beyaz olan mevlüt gelinliğimi tatlım? basma fistanlı tulumunada aşık oldum resmenhepsi birbirinden güzel ve gerçekten çok farklı marjinal yani... değmesin 41 kere maşallah... güzel günlerde kullanın annesi
bekliyoruz cnmKızlar oğluşuma çok güzel şeyler aldım.Eve gider gitmez resimlerini çekip paylaşacağım.
mrb kızlar,bugün doktora gittim,doğum iznine ayrıldım,bebişim 31+1 de, kilosu 1948gr,boyuda 45cm.bdt 20 mayıs dedi,sata göre 29 mayıstı.çok şükür şimdilik sıkıntı yok.aldığım kilolar dışında tabiki.doktor 17 kilo aldığımı duyunca,kilo almamı yasakladı.3 hafta sonraya randevu verdi,kilo almadan gel dedi.nasıl yapcam bilmiyom.ben haftada 1 kilo alıyordum.aç mı durcam yaaa.ayrıca oğlumun yüzünün resmini de aldık bu sefer...,çok yoruldummmm,sabah 8 buçuktan akşam 7 ye kadar dolandım durdum,ayaklarım kopuyorr..şimdilik bu kadar...birazdan geçmişi okuyacam...grşrz...
mrb kızlar,bugün doktora gittim,doğum iznine ayrıldım,bebişim 31+1 de, kilosu 1948gr,boyuda 45cm.bdt 20 mayıs dedi,sata göre 29 mayıstı.çok şükür şimdilik sıkıntı yok.aldığım kilolar dışında tabiki.doktor 17 kilo aldığımı duyunca,kilo almamı yasakladı.3 hafta sonraya randevu verdi,kilo almadan gel dedi.nasıl yapcam bilmiyom.ben haftada 1 kilo alıyordum.aç mı durcam yaaa.ayrıca oğlumun yüzünün resmini de aldık bu sefer...,çok yoruldummmm,sabah 8 buçuktan akşam 7 ye kadar dolandım durdum,ayaklarım kopuyorr..şimdilik bu kadar...birazdan geçmişi okuyacam...grşrz...
kızlar dr dan geldim, bebişim 2415 gr olmuş, nst den de hiç bahsetmeedi drum, gerek görmedi sanırsam.. bol bol yürü, ihmal etme dedi..
zaten yüzünü göstermedi hanfendi, ben anlamadım ama ensesini dönmüş, bak saçlarına dedi dr.. saçları da varmış..
cnm çok hoşmuş takımın, dantelli fln, çok şık olur üstündegüle güle kullan inşallah..
tşk ederim teyzesi :)).. evet mevlüt gelinliği cnm..
Antialerjik Kız Mevlüt Seti - Mevlüt takımları - Tafyy resmi küçük, burda daha detaylı çekmişler.. cimcimeler gelinlik de giyceklermiş..
bekliyoruz cnm..
sebamede yakın chiccoymuş diye duydum.. bir de çantasına sebep chicco çantalı set almıştım :)).. güneş kremi de hediye oldu.. ayrıca güneşli havalarda kullanmaya başladım ben.. eşim kızımın kremini kullanma diyorama benim çok hoşuma gitti, böyle pürüzsüzleştiriyor, yağlı yapmıyor ..
Kızlar oğluşuma çok güzel şeyler aldım.Eve gider gitmez resimlerini çekip paylaşacağım.
çok güzeller tatlım
çok güzel canım ama açık renk almaya cesaret edemedim ben kan olaylarından dolayı adet görürken bile batırdığım için riske atmadım ama çok şık
çok farklılar canım süper alt açması da çok hoş
canım ben gelin mevlütü yapmıştım ve gelinlik giymiştim ne bilim güzel bir anı olarak kaldı bi daha istesem de olmucak bişe bebek mevlütünün de özelliği eğer 40ın çıkmadan yaparsan ne bilim gecelik, pijama giyiliyo ama senin seçimine kalmış tabii bence bunun da güzelliği burda loğusasın sonuçta bu da bi kere oluyo
inş. canım yaa kız bebekler saçsız çok çirkin oluyorlar... sadece sevimli oluyorlarbence erkek dediğin hafif kepçe olacak yaaa öyle deme ben kepçe kulaklı erkekleri çok beğeniyordum şansıma küçücük kulaklı ve hiçç kepçe olmayan gür saçlı bir eş geldi
şöyle bir yazdıklarınızı okudum da kendi günlerim geldi aklıma. şimdiden allah kolay doğum versin hepinize. rahat olun allahın izni ile kucağınıza alırsınız. benim oğlum 3 mayıs doğumlu. beklenen tarihi 20 mayıstı ama beklemedi sıpa haftasını doldurmayı. o yüzden hiç belli olmuyor, ben normal doğum yaptım. inşallah sizlerde yaparsınız. çok rahattı doğumum. hatta doğum hikayemi paylaştım. şampuanı okudum en son. hiç farketmiyor ama sebamed kullandık biz ilk. şimdi johnson baby kullanıyorum. dalinde memnun kalmadım hiç.
herkese iyi akşamlar...biz de hayırlısıyla bir alsaydık kucağımıza bebişleirmizi ya,görmeden özlüyorum oğluşumu,doğunca napcam bilmem:)evde bir ulstrason mak. olsa her gün bakardım heralde:)
selam kızlar sonunda ekleyebıldım fotoları :)
sepette asılı olan mınık orguler kırk mevlıdınde dagıtacagım aksesuarlar askıda kı de bahsettıgım gecelık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?