2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar sonunda ekleyebıldım fotoları :)

sepette asılı olan mınık orguler kırk mevlıdınde dagıtacagım aksesuarlar askıda kı de bahsettıgım gecelık

kuzum bayıldımm çook güzel hepsi de maşallah

bebek arabası şeklinde olan şeker sepetini nerden aldın?

sepette asılı olan mınık orguler kırk mevlıdınde dagıtacagım aksesuarlar askıda kı de bahsettıgım gecelık

bayıldım bayıldım tam bi prenses odası ilk kez pembeyi sevdim sende o kadar güzel olmuş ki çok mutlu huzurlu günler geçirin inş minik kuşun odasında

canım cok guzeller bısey sormak ıstıyorum bebek odasını ıkıa dan almsıtın sanırım kaca maal oldu acaba benım odam yokta daha yapsam mı bılmıyorum

kızlar şuan cok kötüyüm, sanki cokk hafif kahverengi ve kırmızımsı kan gbi bişi gördüm pedimde, emin olmak için sildim içimi peceteyede geldi cok az.. cok korkuyorum bugün braz fazla ayakta kaldım, sancım yok karnımda sertlesmede yok, normalde nasılsa agrılarım şuanda öyle, bebİşim hareketli ilk defa böyle bişi grdüm cok asırı korkuyorum neden böyle oldu sizce erken dğum olabilirmi yine
:''(((((

öncelikle sakin ol ve stres yapma.uzan ve ayaklarını biraz yukseye dik.mumkun olduğunca rahatlat kendini ve uyumaya calış.Sabah erkenden drunu ara ve konuş..Bir çok hamiş bunu yaşamakta öyle düşün.

hemen korkutma kendini , ağrın sancın yokmuş işte ne güzel hiç bişicik olmaz geçen benden de geldi senin dediğin gibi çok korktum hatta kaç kez kontrol ettim tekrar geldi mi diye ama yoktu gayette iyiyim olur bazen böyle ama korkma tamam mı canım

gercektenmi :S ben ilkinde yaşadığım için cok korkuyorum 40 dk içinde 4,5 defa kontrol ettim cook az gelio akıntıyla göbeğimdede heryerinde olmuo sertleşme sadece mide kısmımda oluo oda herzamn oluo zaten, yanlar ve alt kısım yumuşak sürekli.. inşallah hiç bişey olmaz daha 34. haftama girmeme 3 gün war, cumada kontrolüm war zaten nasıl dayancam bilmiorum.. bugün cok yoruldum misafirim wardı ayaktaydım ve sürekli olturdum uzanamadım hiç ondanda olabilirmi ..??

belki de yorulduğun içindir bilmiyorum ki canım benim ilk bebek tecrübem yok ama sakin olmalısın sakın kendine de bebeğe de stres yapma. ilk bebeğin kaç haftalık doğdu?

belki de yorulduğun içindir bilmiyorum ki canım benim ilk bebek tecrübem yok ama sakin olmalısın sakın kendine de bebeğe de stres yapma. ilk bebeğin kaç haftalık doğdu?

o 27 haftalıktı cnm ama kasılmalar ve sancımda cok şiddetliydi kanamamda o sancılardan 17,18 saat sonra gece baslamıştı sadece pembemsi ve cok azdı ilk etapta... riskimde acılmamda yok hersey iyi gdiodu aslında neden böyle oldu şimdii cok tedrgin oldum, agrılarım normalde olsa şimdi anormalmiş gbi gelio bna

anladım hayatım Allah zamanında kucağına almayı nasip etsin çok durma üstünde uyumaya çalış sabah bakarsın tekrar görürsen hemen dr ara.

Günaydınnnn

Günaydınnnnnn herkese..3 gündür göbeğim çok fana kaşınıyor..Kaşımamaya çalışsamda arada elim kayıyor..
Sanırsam çatlama zamanım geldi artık kırmızı kırmızı duruyor göbeğimmmmmm

günaydınn kızlar ,

schatzangeL merak ettim seni canım nasıl oldun ??

yavrukedi maşallah canım hepsi çook güzel güle güle kullanınnn :)

angelica ben sebamed ürünlerini aldım canım

papatya kaşıma canım krem sürr :)

günaydın herkese.. işyerinde son 11 iş günüm kaldıı ,
artık işim bitsin evime geçip, işlerimi halledip doğumu beklemek ve bol bol yürümek istiyorum ...

pisti de olmuşlar demek aynı ortamda aynı kişiler görmeyeceği için sorun yok ..evet orada 32 yazıyor ben eminönünde uyguna almışımdır diyodum 35 tlye aldım bende.. o kadar battıkkki ücün besin önemi kalmadı .. 1 gün giycek aslında ama cok güzel bence takımımız, gerçi yaza düğün olursa o zaman da giydiririm kızıma ..
minik popolarına nasıl yakışır, giymiş hallerini de ekleriz inşallah..

maşallh canım çok iyi gelişimi Allah nazarlardan saklasın

amin cnm, teşekkür ederim..

tatlım herşeyi çok hoş ve sade.. o minik kıyafetler şekerlerimi.. çok şirinnn ..
güle güle yatsın bebişin odasında

canım benimde öyle hafif bir akıntım oldu takip ettim sonra düzeldi.. rahim çok büyüdüğünden yandaki dokularda kılcal damarlar kanayabiliyomuş.. inşallah önemli bişey değildir..ama akıntı devam ederse ağrın olursa ihmal etme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…