2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar.
Markafonide muyanın çok hoş terlikleri ve ev ayakkabıları var.
Gerçi kışlık gibiler ama lohusa kadın ayağını sıcak tutsun derler :)
İlgilenen olursa bi göz atsın derim.
Hepinize mutlu ve sağlıklı günler bebişlerinizle.

ah canım inşallah :)
ben de kısmetse cumartesi çalışabilir raporu alıcam ama ne kadar çalışabilirim bilmiyorum :) aslında işim rahat ama gün boyu yoruluyorum yine de, bi de sabah gitmek ten çok akşam eve dönmek yoruyor beni. belim ve ayaklarım ağrımaya başlıyor öğleden sonra. onun dışında sıkıntı yok çok şükür. bi an önce geçsin zaman da kavuşalım yavrularımıza...

Günaydınlarrr herkeslere bebişlere öpücükleerrr

lillac; çok teşekkür ederiz canım evet o minik örgüler şekerleri

soniaa; Canım ben oda takımını Mother care den almıştım 2200TL'ye ....

dilaradg; Eminönü' den almıştım canım 20 TL ye

greeneyes7887; Teşekkür ederiz teyzesii herşeyi ekleyemedim tabi minik minik bodyler var sembolik olarak birkaç tane çektim ama elbisesi ayakkabısı yok kızımın sadece çıtçıtlı bodyler hastane cıkısı 2 takım birkaç tulum çok birşey almadık ihtiyacına göre alırız diye düşündük

SekersizYesiCay, elifjoyy, pembevemaviler , ekins ; Çook teşekkür ederizzz teyzeleri inşallah hepimizin aldıklarımızı bebişlerimizle sağlıklı günlerde kullanmamız dileği ile

gunaydin kizlaaar,
benim yine mide bulantilarim basladi ,cikarmiyorum ama fena bu aralar,o gunler geri gelmesiinn,
benim gobegimde goguslerimde kasiniyo hemde tatli tatli,
kizlar ben gecede acikip yiyorum kek ve sut ,biskuvi tarzi seyler ,ekstradan kilo aldiran seyler yiyorum off,varmi benim gibi gecenin bi yarisi wc icin kalkip kendini mutfakta bulan

Son düzenleme:
günaydın kızlar cok korktum ama gece bi ara geldi oda sadece silince gördüm öyle pedimi falan batırmamıştı sabah uyanınca tekrar baktım iyice sildim kndimi sadece normal akıntım wardı krem rengi, agrımda yok nrmal kasık agrılarım war sadece herzamn ki gbi cok hafif.. nişan falan gelmemiştir demi.. bi arkadasım korkuttu bni şimdi nişandır dye..

günaydınlar kızlar bir bakıp kaçım dedim ev süpürülecek duş alıcam ondan sonrada
kelebekcim bende gece kalktıgımda midem kazınıyor ya elma yada bir iki hurma yiyip yatıyorum sende öyle şeyler ye tatlım
he kilo almadım mı almaz mıyım hiç nerdeyse 18 kilo almışım ve gercekten son ay daha hızlı alınıyormuş

off ben ya bennnn hiç bişey yiyemesem nutella yiyorum kaşık kaşık (( sabah pişman oluyorum ama iş işten geçmiş oluyo

canım bi doktorunla mı görüşsen ??? yada gitme imkanın varsa gidip bi görünsen en azından için rahat etmiş olur

canım benimde 31 haftaya kadar hiçbirşey yoktu su an kasık kısmım resmem harita gibi

canım ben onları gündüz yiyorum. hatta gündüz nerdeyse sürekli bişeyler yiyorum. (kuru üzüm, kuru kayısı gibi) ama gece kalkıp da yemiyorum. akşam yemeğinden sonra belki minik bir dondurma veya sütlaç gibi bi tatlı yiyorum. (laf aramızda bazen ikisi de oluyo) ama bugun yanımda bisküvi getirdim. sabırsızlıkla yiyeceğim zamanı bekliyorum

Canım, neden doktorunu aramıyorsun ya da gitmiyorsun ki sen ilk doğumunu erken yapmışsın? Bizler ne desek boş. Bence sen vakit kaybetmeden bir hasateneye gidip muayene ol, birşey varsa müdahele etme şansları olur yoksa da için rahat eder.

Canım Allah korusun şuan tahmin yapacak bir durum değil bu bence doktoruna gitmelisin bir an önce

aslında bir yandan iyi oluyor.. işi gidip gelmek bile bir egzersiz oluyor bizim için, hareket etmiş oluyoruz.. hemde doğum sonrasına kalıyor iznimiz.. ama bir yandan da ağırlaştık, eve gidip hazırlıklarla uğraşmak istiyorumm .. ama vakit kesinlikle çabuk geçiyor, resmen 2 haftam kalmış ayrılmaya :))..

bnde gitmeyi düşünüyorum doktora, ilde bnm doktorum bn ilçedeyim o yzden tereddüt ettim, saglıkocagına gtsem ne oldugunu anlayabilirmi bilmiyorum.. burdaki doktorlarda nasıl bi sacmalıksa hastası degilsen ilgilenmiolar..

Günaydın kızlar

kızlar bebeklerinize hangi şampuan ve losyonlardan aldınız ben karar veremedim sebamed,nivea,johnsons baby,dalin,bübchen,mustela?

Ben bübchen kullanacağım.

Benim karnımdaki sertleşmeler devam ediyor ama çok şükür ödem sorunum yok.
Ödem içinde ayaklarını yukarı kaldırıp tuzu azaltmaktan başka çare yok sanırım.

hayırlı olsun canım güle güle kullanın inş. doğum yapacağın dr.a gittin mi kontrol için?

Cumartesi günü gideceğim canım kontrole.
Eşimin buraya gelmesini bekliyorum.Şimdiye kadar her kontrole beraber gittik.Ayrı gitmemek için bekliyorum bende.

selam kızlar sonunda ekleyebıldım fotoları :)

sepette asılı olan mınık orguler kırk mevlıdınde dagıtacagım aksesuarlar askıda kı de bahsettıgım gecelık

Çok güzel bir oda olmuş canım.Beyaz ile pembenin uyumu harika...

Afiyet olsun
Ben geceleri kalkıp bişey yemiyorum ama sabah kahvaltısınıda iple çekiyorum gerçekten

Canım senin ilk doğumunda erken olduğu için bu sefer biraz daha temkinli olmalısın.Madem kontrolun yarın,o zaman en azından doktorunu arayıp durumunu belirt.Böyle düşünerek beklemek daha zor gerçekten.
Burda ortak sıkıntılarımız devamlı oluyor normal dediğimiz ama kanama türü şeyler olunca normal diyemiyorum.En azından doktorunla görüşmeni tavsiye ederim.
Ayrıca nişan denilen olay pembemsi,sümüksü bir akıntıdır.Umarım seninki nişan değildir.

kızlar desertflowers siteden banlanmış , bi dahada üye olmak istemiyomuş face den takip ederim artık diyo hepinize selamı var ve hayırlı doğumlar diliyo :)

sen iyi yapiyormussun tosticim,benim elim direk tatli seylere gidiyor,oysaki seker yuklemememde sinirda cikmisti

canim en iyisi bi doktora git isi sansa birakma,
off ben ya bennnn hiç bişey yiyemesem nutella yiyorum kaşık kaşık (( sabah pişman oluyorum ama iş işten geçmiş oluyo

aynen canim yaa,sabah niye yedimki diyorum ertesi aksam gene ayni

bende gunduz hic aramiyorum bu tarz seyleri kuru kayisi ve inciri bende yiyoruùm ama oyle kek vs. yemiyorum gunudz,seninki iyiymis benimki kadar kilo yapmaz
Günaydın kızlar

Afiyet olsun
Ben geceleri kalkıp bişey yemiyorum ama sabah kahvaltısınıda iple çekiyorum gerçekten

tesekkurler turuncu,demekki hamilelik boyle bisey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…