günaydın herkese.. işyerinde son 11 iş günüm kaldıı,
artık işim bitsin evime geçip, işlerimi halledip doğumu beklemek ve bol bol yürümek istiyorum...
pisti de olmuşlar demekaynı ortamda aynı kişiler görmeyeceği için sorun yok ..evet orada 32 yazıyor ben eminönünde uyguna almışımdır diyodum 35 tlye aldım bende.. o kadar battıkkki ücün besin önemi kalmadı .. 1 gün giycek aslında ama cok güzel bence takımımız, gerçi yaza düğün olursa o zaman da giydiririm kızıma ..
minik popolarına nasıl yakışır, giymiş hallerini de ekleriz inşallah..
gunaydin kizlaaar,
benim yine mide bulantilarim basladi ,cikarliyorum ama donuyo resmen midem uff,o gunler geri gelmesiinn,
benim gobegimde goguslerimde kasiniyo hemde tatli tatli,
kizlar ben gecede acikip yiyorum kek ve sut ,biskuvi tarzi seyler ,ekstradan kilo aldiran seyler off,varmi benim gibi gecenin bi yarisi wc icin kalkip kendini mutfakta bulan
gunaydin kizlaaar,
benim yine mide bulantilarim basladi ,cikarmiyorum ama fena bu aralar,o gunler geri gelmesiinn,
kizlar ben gecede acikip yiyorum kek ve sut ,biskuvi tarzi seyler ,ekstradan kilo aldiran seyler off,varmi benim gibi gecenin bi yarisi wc icin kalkip kendini mutfakta bulan
günaydın kızlar cok korktum ama gece bi ara geldi oda sadece silince gördüm öyle pedimi falan batırmamıştı sabah uyanınca tekrar baktım iyice sildim kndimi sadece normal akıntım wardı krem rengi, agrımda yok nrmal kasık agrılarım war sadece herzamn ki gbi cok hafif.. nişan falan gelmemiştir demi.. bi arkadasım korkuttu bni şimdi nişandır dye..
Günaydınnnnnn herkese..3 gündür göbeğim çok fana kaşınıyor..Kaşımamaya çalışsamda arada elim kayıyor..
Sanırsam çatlama zamanım geldi artık kırmızı kırmızı duruyor göbeğimmmmmm
gunaydin kizlaaar,
benim yine mide bulantilarim basladi ,cikarmiyorum ama fena bu aralar,o gunler geri gelmesiinn,
günaydın kızlar cok korktum ama gece bi ara geldi oda sadece silince gördüm öyle pedimi falan batırmamıştı sabah uyanınca tekrar baktım iyice sildim kndimi sadece normal akıntım wardı krem rengi, agrımda yok nrmal kasık agrılarım war sadece herzamn ki gbi cok hafif.. nişan falan gelmemiştir demi.. bi arkadasım korkuttu bni şimdi nişandır dye..
ah canım inşallah :)
ben de kısmetse cumartesi çalışabilir raporu alıcam ama ne kadar çalışabilirim bilmiyorum :) aslında işim rahat ama gün boyu yoruluyorum yine de, bi de sabah gitmek ten çok akşam eve dönmek yoruyor beni. belim ve ayaklarım ağrımaya başlıyor öğleden sonra. onun dışında sıkıntı yok çok şükür. bi an önce geçsin zaman da kavuşalım yavrularımıza...
kızlar bebeklerinize hangi şampuan ve losyonlardan aldınız ben karar veremedim sebamed,nivea,johnsons baby,dalin,bübchen,mustela?
kızlarrrrr nasılsınızzz kardeşim yanımda olduğundan beri giremiyorum onunla vakit geçirmekten ve ev işlerini görmekten ama maalesef cuma günü gidiyor(
benim karın sertliğimden sonra şimdi de acayip şişmelerim başladı benim gibi olan var mı ayaklarım hiç inmiyor vücudum ödem toplamış doktor tuzu sıfırlasın demiş kayınvaldeme ve ayaklarımın altında hep yastık olcak.cuma günü de kontrolümüz var bakalım kızımız nasıl olmuş artık karnımın neresinde kestiremiyorum her saat farklı yerden tepki alıyorum her yanı geziyor kızım:))
sizde ne var ne yok geçmişe bakamadım önemli bişe var mı??
hayırlı olsun canım güle güle kullanın inş. doğum yapacağın dr.a gittin mi kontrol için?
selam kızlar sonunda ekleyebıldım fotoları :)
sepette asılı olan mınık orguler kırk mevlıdınde dagıtacagım aksesuarlar askıda kı de bahsettıgım gecelık
gunaydin kizlaaar,
günaydınlar kızlar bir bakıp kaçım dedim ev süpürülecek duş alıcam ondan sonrada
kelebekcim bende gece kalktıgımda midem kazınıyor ya elma yada bir iki hurma yiyip yatıyorum sende öyle şeyler ye tatlım
he kilo almadım mı almaz mıyım hiç nerdeyse 18 kilo almışım ve gercekten son ay daha hızlı alınıyormuş
off ben ya bennnn hiç bişey yiyemesem nutella yiyorum kaşık kaşık(( sabah pişman oluyorum ama iş işten geçmiş oluyo
canım ben onları gündüz yiyorum. hatta gündüz nerdeyse sürekli bişeyler yiyorum. (kuru üzüm, kuru kayısı gibi) ama gece kalkıp da yemiyorum. akşam yemeğinden sonra belki minik bir dondurma veya sütlaç gibi bi tatlı yiyorum. (laf aramızda bazen ikisi de oluyo) ama bugun yanımda bisküvi getirdim. sabırsızlıkla yiyeceğim zamanı bekliyorum
Günaydın kızlar
Afiyet olsun
Ben geceleri kalkıp bişey yemiyorum ama sabah kahvaltısınıda iple çekiyorum gerçekten
tesekkurler turuncu,demekki hamilelik boyle bisey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?