Canım geceliğin çok şık iyi günlerde kullan. bende bu geceliğe bakmıştım da bedeni bana olmaz diye alamadım
Ben işyeriyle siz benim maaşımı ödeyin ben ssk dan parayı alınca size veririm diye anlaştım. Bu durumda benim paranın 1/3 lük kısmını da cebimden iade mi etmem gerekiyor
daha önce bahsetmiştim. mevlütte giyip giymeme konusunda kararsızım canım. Giymezsem boşuna almak istemiyorum. günlük takımlardan 2-3 tane almayı düşünüyorum öyle olursa.
ama mevlütte giymek de cazip geliyo bi yandan, kıyafet derdim olmayacak. bi de sanırım içimde kalacak. şimdi sizler de alıyosunuz böyle heves ettim :)
normalde hiç hevesim yoktu açıkçası. ama annem gelecek en kısa zamanda, onunla beraber çıkıp bakarız diye almıyorum, netten model bakıyorum sadece. öyle işte :)
Ben mevlüt yapmayacağım ama yapmış olsam bile gecelik ile gezmezdim. Bana garip geliyor gecelik ile insan içine çıkmak. anladığım kadarı ile adet olduğu için gelenler yadırgamayacaktır ama gecelik yerine elbise ya da onun gibi şık birşey giymek daha iyi olur gibi geliyor bana.
Evet haklısın Elifjoy ekleyeyim moral bulayım sizden
zaten bugun eve gider gitmez yavrumun odasını ona aldıklarımı tek tek çekicem ve paylaşıcam fotoğrafa boğucam sizi
canım mide yanmasının bebeğin saçlı olmasıyla bilimsel olarak kesinlikle alakası yokmuş. hurafe
Çok teşekkürler. Ben şu anda 84 kiloyum ve L beden bana rahat rahat olacak. Sen kaç kilosun ki? L baya büyük duruyor.
Bence iş yerin ile anlaştıysan heralde farkı istemeyeceklerdir. Sen istersen yine de bir sor iş yerine.
ben bazen bu kadar üstüne düşüyorum diye korkuyorum ya bişy olursa diyorum off ne biliyim doğru mu yapıyorum ama insanın içi gidiyo bişeyler yapmak almak için napiyim
ben ilk öğrendiğimde 5 haftalık 5 milimdi cm bile değil bildiğin su damlasını damlat öyle bişidiaksam aksam kafayi yedim.ne kadar guzel seyler almissiniz,cok tatli hepsi ya...herkes ekelsin ya bende fotolara bakmayi cok seviyorum.yavrukedi senden de bekliyoruz.ayy fotolara baktikca nerden nereye geldik diyorum.benimkinin boyu 8 cm olmus diyorduk:)o zamanlar benimki diyorduk cinsiyetlerini bile bilmiyorduk
Hımm biraz karıştı kafam :44: ama sanırım anladım
bu kadar mide yanmasına benim kızın saçları omuzlarında falan doğar diye bekliyorum.
minik damadımıza papyon takmayı unutma ama annesi tamammıhatta biran önce almadıysan alda damatlığını yayınla bizde görelim artık az süreç kaldı
olsun kız kabak kafada arada karizma oluyor ay birde kepçe kulak oy oy oy yirim ben o kulakları düşünsene saç yok kel kulaklar hafif kepçe sürekli sırıtan bir tip ayyyyy öyle bir oğluş hayal ediyorumda birde esmer ne sevimli olur be tam karizma olur tam
banada çok laf söylüyorlar ultrason zararlı diye bende ses dalgalarının görüntü yansıttığını söylüyorum ama anlamıyorlar anlamak istemiyorlar ben artık hı hı diyip geçiyorum kulaklarımı tıkadım valla... erkeklerde kel bişi değilde kızda kel olunca erkek sanılıyor çok kötü oluyor yaffs... bi sürüde toka aldım kızıma inş. takacak saçları olur... anasına çekerse olmaz ben kelmişim erkeğe benziyormuşumda babasına çekerse kesin kıllı ve saçlı bady olacakbirde bebişlerde tüyler yeni oluyor bıyıklı oluyo bazıları
Şimdi geceliğim geldi. Çook mutlu oldum, netten almıştım, ya istediğim gibi çıkmazsa diye biraz tedirgin olmuştum ama çook beğendimBakalım siz de beğenecek misiniz?
Eki Görüntüle 377576
kızlar, bunlarda benim eminönünden aldıklarım.. kızımı kırmızılara bürüycem
bugün cicileri gösterme günü oldu, yok mu başka ekleyen..
Eki Görüntüle 377553 Eki Görüntüle 377552 Eki Görüntüle 377565 Eki Görüntüle 377566
daha önce bahsetmiştim. mevlütte giyip giymeme konusunda kararsızım canım. Giymezsem boşuna almak istemiyorum. günlük takımlardan 2-3 tane almayı düşünüyorum öyle olursa.
ama mevlütte giymek de cazip geliyo bi yandan, kıyafet derdim olmayacak. bi de sanırım içimde kalacak. şimdi sizler de alıyosunuz böyle heves ettim :)
normalde hiç hevesim yoktu açıkçası. ama annem gelecek en kısa zamanda, onunla beraber çıkıp bakarız diye almıyorum, netten model bakıyorum sadece. öyle işte :)
Elifjoyyy cevabın için teşekkürler,
Ben devlet hastanesinde işlemler uzun sürebilir diye SSK anlaşmalı özel hastaneleri aramıştım. ama onlar yardımcı olmayınca mecburen devlet hastanesinden randevu aldım.Umarım sorun çıkmaz. Gerçi ben çalışmayacağım için daha kolay olabilir rapor almak:)
biliyorum canım espri olsun diye söylemiştim zaten
Ben 100 le hamile kaldım şuan 109 kiloyum düşsem düşsem 102 ye falan düşerim doğumdan sonra.Hayatta olmaz Anca 48 beden falan olması lazım bana olması için
inş. canım yaa kız bebekler saçsız çok çirkin oluyorlar... sadece sevimli oluyorlardaha damatlık almadım canım ama güzel bitane bulursam alıcam ve yayınlarım inşve sanki beni tanıtmıssın canım keğce kulak ailemde var hemde cok yakınlar ve ben esmerim kel dogmusum tam bana benzer ama somurtukmusum güleç olursa aileden baskasına cekmiş olur
inş bebişinin sacları olur olmazsada sonra cıkacak illaki sen süslersin kesin annesi tanıdıgım kadarıyla onuda kendinide süsler cici kızlar
ben koyu renk aldım pijamamı geceliğimide zaten vardı diye almıcam penye bir geceliğim vardı görümcem almıştı... ayrıca buna benzer siyah gecelik takımlarım var genelde mevlüttede elbise değilde gecelik yada pijama takımı giyilir saten bizde adet enazından öyle... ben primler yatmıyor diye biliyordum... ama prim yatarsada yine maaş yatmıyor tam olarak zaten bana vereceklerinide sanmıyorumCanım benim yayınladığım gecelik hastanede giymek için aldığım gecelik. Mevlit yapmayacağım ki yapsamda gecelik giymezdim mevlütte.
Benim iş yerimde çok arkadaşım izne çıktı, onların hep primleri yattı. Hatta biri ücretsiz kullandı doğum sonrası onun yanlışlıkla ücretsizde de yatırmışlar primini. Ben de o zaman öğrendim yattığını.
slm herkese
çok kafam karısık özele gittigim doktor bebegin kilosunu 1850 gr gibi bişi demişti zayıf bebek olcak dedi tabi üzülmüştüm sonra 10 gün sonra devlet hastanesine gittiğimde 2400 gr dedi devletteki doktor okadar kısa zamanda bukadar kilo alması mümkün degil ölçümlerin bukadar fark etmesi kafamı karıstırdı bu rakamlara fazla güvenmemek mi lazım
inş. canım yaa kız bebekler saçsız çok çirkin oluyorlar... sadece sevimli oluyorlarbence erkek dediğin hafif kepçe olacak yaaa öyle deme ben kepçe kulaklı erkekleri çok beğeniyordum şansıma küçücük kulaklı ve hiçç kepçe olmayan gür saçlı bir eş geldi
ben koyu renk aldım pijamamı geceliğimide zaten vardı diye almıcam penye bir geceliğim vardı görümcem almıştı... ayrıca buna benzer siyah gecelik takımlarım var genelde mevlüttede elbise değilde gecelik yada pijama takımı giyilir saten bizde adet enazından öyle... ben primler yatmıyor diye biliyordum... ama prim yatarsada yine maaş yatmıyor tam olarak zaten bana vereceklerinide sanmıyorum
canım seve seve yaparım tabii ki exceldemi ayarladı nasıl yaptınız bana anlatın yada nasıl yapacağımı ama doğum anında falan giremem en azından birisininde liste tutması şart bana yada doğum yapanlar için bana özelden pm atılmasını isteyebilirm tabii yine turuncumsuz olmaz çünkü o bana anlatıcakki ben yapıim dimi
slm herkese
çok kafam karısık özele gittigim doktor bebegin kilosunu 1850 gr gibi bişi demişti zayıf bebek olcak dedi tabi üzülmüştüm sonra 10 gün sonra devlet hastanesine gittiğimde 2400 gr dedi devletteki doktor okadar kısa zamanda bukadar kilo alması mümkün degil ölçümlerin bukadar fark etmesi kafamı karıstırdı bu rakamlara fazla güvenmemek mi lazım
bu kadar mide yanmasına benim kızın saçları omuzlarında falan doğar diye bekliyorum.
ben ilk öğrendiğimde 5 haftalık 5 milimdi cm bile değil bildiğin su damlasını damlat öyle bişidi
canım işyerin sgkya raporunu verdikten sonra sende gidiyorsun orda rapor kısmında raporunun parası için bir takım işlemler yapıyorsun. o işlemler bittikten sonra 15 gün sonra pttden paranı alıyorsun. doğum ücreti de şöyle hesaplanıyor: 8 hafta doğum öncesi 56 gün, doğum sonrası da 8 hafta 56 günde burdan toplam 112 gün ediyor. günlük çalışma ücretinin 3te 2si ile 112yi çarp toplam bu kadar para alacaksın demek. mesela benim günlük çalışma ücretim 43,47 TL. bunun 3te2si 28,98tl . 28,98x112=3245,76 TL ediyor. tahmini bu şekilde para alacağım ben. sende günlük ücretini öğrenirsen hesaplarsın canım.
YAA KIZLAR neyden bahsediosunuz doğum parası falan özelde çalışanlar içinmi bu ben devletteyim öğreetmenim zaten maaşım her ay yatmaya devam etmicekmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?