2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Çok teşekkürler. Ben şu anda 84 kiloyum ve L beden bana rahat rahat olacak. Sen kaç kilosun ki? L baya büyük duruyor.

Bence iş yerin ile anlaştıysan heralde farkı istemeyeceklerdir. Sen istersen yine de bir sor iş yerine.

Ben mevlüt yapmayacağım ama yapmış olsam bile gecelik ile gezmezdim. Bana garip geliyor gecelik ile insan içine çıkmak. anladığım kadarı ile adet olduğu için gelenler yadırgamayacaktır ama gecelik yerine elbise ya da onun gibi şık birşey giymek daha iyi olur gibi geliyor bana.

işte aynen ben de bu sebeplerden ötürü mevlütte giymek istemiyorum dur bakalım... sonunda bi karar vercem ama :) kısmet

Evet haklısın Elifjoy ekleyeyim moral bulayım sizden

zaten bugun eve gider gitmez yavrumun odasını ona aldıklarımı tek tek çekicem ve paylaşıcam fotoğrafa boğucam sizi

Evet haklısın Elifjoy ekleyeyim moral bulayım sizden

zaten bugun eve gider gitmez yavrumun odasını ona aldıklarımı tek tek çekicem ve paylaşıcam fotoğrafa boğucam sizi

Oleyyy, heyecanla bekleyeceğim. Ben fotoğraf bakmayı çook seviyorum

Elifjoyyy cevabın için teşekkürler,
Ben devlet hastanesinde işlemler uzun sürebilir diye SSK anlaşmalı özel hastaneleri aramıştım. ama onlar yardımcı olmayınca mecburen devlet hastanesinden randevu aldım.Umarım sorun çıkmaz. Gerçi ben çalışmayacağım için daha kolay olabilir rapor almak:)

canım mide yanmasının bebeğin saçlı olmasıyla bilimsel olarak kesinlikle alakası yokmuş. hurafe

biliyorum canım espri olsun diye söylemiştim zaten

Ben 100 le hamile kaldım şuan 109 kiloyum düşsem düşsem 102 ye falan düşerim doğumdan sonra. Hayatta olmaz Anca 48 beden falan olması lazım bana olması için

aksam aksam kafayi yedim.ne kadar guzel seyler almissiniz,cok tatli hepsi ya...herkes ekelsin ya bende fotolara bakmayi cok seviyorum.yavrukedi senden de bekliyoruz.ayy fotolara baktikca nerden nereye geldik diyorum.benimkinin boyu 8 cm olmus diyorduk:)o zamanlar benimki diyorduk cinsiyetlerini bile bilmiyorduk

ben bazen bu kadar üstüne düşüyorum diye korkuyorum ya bişy olursa diyorum off ne biliyim doğru mu yapıyorum ama insanın içi gidiyo bişeyler yapmak almak için napiyim

canım tamam ama benim ilk cocugum heveslerim cok sunu yapsam bunu yapsam diyorum belki yetiştirilme tarzım belki benim kişiligim belki bastırılan cok insanlar var bizi bastıramıyolar cnkü hiçbişey eskisi gibi degil biz alıp kendimiz yapıyoruz kocalarımızda bizim gibi ...ya eskiden kocalar doktora degil bebek dogduktan sonra gidip görüyolarmıs yani kadına insana önem vermiyolarmıs onlarda biz yasamadık sizde yasamayın yapıyolar... biri hamile diyorum suan yasadıgım yerdeki kişilere oooo buranın hamilesi bitmez diyolar Allahın gücüne gitcek kısırlascaklar zaten artık kolay hamile kalınmıyor kanser cok (Allah sakınsın hepimizi)bunu söleyenler yasları büyük kişiler nese doluyum böle insanın hevesini kıranlara ben suna inanıyorum şimdi yapmazsam yaşamazsam bidaha yaslanıncamı yapıcam nese arkadaslar biz bir bebegin Allahın en güzel en muhtesem en akıl almaz seyi oldugunu biliyoruz ve şükürler olsunki yaradanım bize nasip etti

ben ilk öğrendiğimde 5 haftalık 5 milimdi cm bile değil bildiğin su damlasını damlat öyle bişidi

daha damatlık almadım canım ama güzel bitane bulursam alıcam ve yayınlarım inş ve sanki beni tanıtmıssın canım keğce kulak ailemde var hemde cok yakınlar ve ben esmerim kel dogmusum tam bana benzer ama somurtukmusum güleç olursa aileden baskasına cekmiş olur

inş bebişinin sacları olur olmazsada sonra cıkacak illaki sen süslersin kesin annesi tanıdıgım kadarıyla onuda kendinide süsler cici kızlar

çok güzeller tatlım

Şimdi geceliğim geldi. Çook mutlu oldum, netten almıştım, ya istediğim gibi çıkmazsa diye biraz tedirgin olmuştum ama çook beğendim Bakalım siz de beğenecek misiniz?

Eki Görüntüle 377576

çok güzel canım ama açık renk almaya cesaret edemedim ben kan olaylarından dolayı adet görürken bile batırdığım için riske atmadım ama çok şık

çok farklılar canım süper alt açması da çok hoş

canım ben gelin mevlütü yapmıştım ve gelinlik giymiştim ne bilim güzel bir anı olarak kaldı bi daha istesem de olmucak bişe bebek mevlütünün de özelliği eğer 40ın çıkmadan yaparsan ne bilim gecelik, pijama giyiliyo ama senin seçimine kalmış tabii bence bunun da güzelliği burda loğusasın sonuçta bu da bi kere oluyo

İnan bana devlet hastanesine gitmek işkence gibi geldi bana da. Dedim şimdi kesin süründürürler ama sanırım toplamda girip çıkmam 30 dk sürdü. Doktor da iyi bir bayandı. Hatta ultrason ile muayene bile etti :))) Çalışmak istiyor musun dedi, evet dedim çalışabilir yazdı, eğer hayr deseydim çalışamaz diye verecekti. Yani ne yazacağı senin insiyatifinde. Merak etme hemen halledersin işini.

Canım benim üzülme, ne olacak kiloluysan. Sen de gözünle görüp bedenine göre güzel bir gecelik alırsın. Ben de hayatım boyunca hep kiloluydum ama hiçbir zaman takılmadım. Sağlıklı mıyım evet o zaman çok şükür. Haa mümkün olursa doğumdan sonra dikkat eder kilo vermeye çalışırsın olmazsa boşverrrr

inş. canım yaa kız bebekler saçsız çok çirkin oluyorlar... sadece sevimli oluyorlar bence erkek dediğin hafif kepçe olacak yaaa öyle deme ben kepçe kulaklı erkekleri çok beğeniyordum şansıma küçücük kulaklı ve hiçç kepçe olmayan gür saçlı bir eş geldi

ben koyu renk aldım pijamamı geceliğimide zaten vardı diye almıcam penye bir geceliğim vardı görümcem almıştı... ayrıca buna benzer siyah gecelik takımlarım var genelde mevlüttede elbise değilde gecelik yada pijama takımı giyilir saten bizde adet enazından öyle... ben primler yatmıyor diye biliyordum... ama prim yatarsada yine maaş yatmıyor tam olarak zaten bana vereceklerinide sanmıyorum

kıloar degısebılıyor her hastane farklı olcuyor

dılerım tam verırıler

Canım ben word üzerinde yaptım hep.Bi ara sana worddeki listeyi gönderip anlatayım nasıl yapıldığını.

Bebeğin kilosu ultrasondan ultrasona çok farkediyor.Senin haftanda 2400 gr olması normaldir

bu kadar mide yanmasına benim kızın saçları omuzlarında falan doğar diye bekliyorum.

Benim oğluşum kel olacak o zaman desene
Hiç mide yanması çekmedim bugüne kadar...

ben ilk öğrendiğimde 5 haftalık 5 milimdi cm bile değil bildiğin su damlasını damlat öyle bişidi

Ben de 6 haftalıkken gittiğimde doktor 3 mm demişti.
Bende burda herkesin ki 5 mm diye okuduğum için,"aaa çok küçük değil mi,normalde 5 mm falan olması gerekir"demiştim.:60
Hey gidi günler

Kızlar oğluşuma çok güzel şeyler aldım.Eve gider gitmez resimlerini çekip paylaşacağım.

kızlar bebeklerinize hangi şampuan ve losyonlardan aldınız ben karar veremedim sebamed,nivea,johnsons baby,dalin,bübchen,mustela?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…