2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Çook güzeller, iyi günlerde kullanın. Böyle gördükçe hemen gidip birşeyler alasım geliyor kızıma ama artık almayacağım diye söz verdim kendime, yoksa duramayacağım

Sagol canim,seninkilerdd cok güzel hayirli olsun.bende böyle görünce alasim geliyor.su aralar elime gecen parayi hic tutamam heralde

yavru kediii superr olmus odasıı sade ve şıkk :)

gecelıklerde super herkes acık renk almıs bunları evdemı gıyceksınızzz ben cesaret edemedım ekru rengı almaya....

benım oğlan da cok hareketsızdı dunn butun gun aksam cıkolata yedım ettı hareket ama gene yok bugun harekettt napsam gıdp nst ye gırsemmııı korkuorum vallaa....

teşekkür ederim canımm

bazen öyle oluyor hareketler tutarsızlaşıyor endişelenme ama yinede içinin rahat etmesi için doktora gidebilirsin ne olur ne olmaz

teşekkür ederim canımm

bazen öyle oluyor hareketler tutarsızlaşıyor endişelenme ama yinede içinin rahat etmesi için doktora gidebilirsin ne olur ne olmaz

bılmıorumkı cnmm benım ya pek yemek yıyemıorum bu aralarrr kan hapı ve vıtamın ılacıda ıcmıorumm sanırım oğlan bana küstü :)

bılmıorumkı cnmm benım ya pek yemek yıyemıorum bu aralarrr kan hapı ve vıtamın ılacıda ıcmıorumm sanırım oğlan bana küstü :)

Merak etme canim ya, bazen benim oglusumda oyle oluyor, bi gun hareketliyse sonraki gunler pek sesi soulugu cikmiyor. Dun bende gittim ebeye, oda hastaneye gonderdi, yarim saat filan kalbini dinlediler hareket ediyo mu diye baktilar, mesela benim hissetmedigim hareketleri makine kaydetmis, demekki hepsini hissedemiyoruz. Suyum da ortalamanin ustundeymis ondan da hissedemezsin dediler. Bide bebegin yuzu sirtima donuk oldugu icinde az hissedermisim. Yani endiselenme insallah iyidir.

arkadaşlar dün kan tahlili yaptırdım kırmızı kan hücrelerim hemoglobinim düşük çıktı. sonra doktor bir de demir depolarına bakalım dedi o da düşük 44 çıktı. moralim bozuldu.
benzer durum yaşayanınız var mı. tahlil sonuçlarını kendi doktoruma gönderdim ama daha cevap gelmedi.
sizler kansızlık için hangi ilaçları kullanıyorsnz.
demir eksikliği için venofer serunla kullanan var mı.
bebegıme zararı olacak diye korkuyorum.

canım doktorunu arasana biz tavsiye veririz ama belki yanlış birşey söyleriz.lğtfen rica ediyorum doktorunu ara!!!!korkmak birşey kazandırmaz.drun ne derse ona göre hareket edersn.hatta bence bi kontrole git derim.sana çok kızdım!!!misafir için niye yoruyosun kendini! lütfen dikkat et kendine.meleğin ebişey olsa misafir mi gelip bakacak!!

ferrum fort kullanıyorum ben çok geçmiş olsunn

moralini bozma kansızlığın bebeğe değil sana zararı olur!hele ki dogumfda çok güçsüz düşersin.bende demir hapı kullanıyorum 3.ayımdan beri.korkma demir haplarının bebeğe zararı yok.ben de yarın dr kntrolune g.tcem aç gidip klan sayımı isticem.benim de ayak bileklerime kan oturuyo 1 haftadır!kan hapını bırakmayı teklif etcem!birşeyin eksiği zarar olduğu gibi fazlası da zarar.

canım bence hiç endişelenme bende de oluyo bazen ama sonra normale dönüynlarda bizim gibi anladığım kadarıyla bazen tembellik yapmak istiyolar :))

evet biliyorum ama geçen hafta bebegime de zayıf deyincedoktor acaba kansızlıktan mı dedim. ilk gebelik olunca daha panik oluyo insan galiba. herseyden korkar oluyor.
dogumdan sonra da çalışmaya devam edeceğim için kendime de zararı olacagını tahmin ediyorum. kendim için de talaşlanıyorum aslında.

bir de arkadaşlar benim doktorum 4. aydan sonra folik asiti bıraktırmıştı. şimdi de kan sayımını gösterdiğim dahiliye uzmanı dr tekrar başla diyo. ne yapsam ki..... siz hala folik asite devam ediyomsnz.

dılerım doktordan guel haberler gelırsın.

ilk günaydın benden gelsin hanımlarr

gunaydın hoşgeldın nasılsın

dılerım catlamassınn

herkese günaydın:) bebişlere de günaydınlar:)

gunaydın hayırlı sabahlar

tesekkurlerr haber ıcın

günaydın kızlar bende sabah markafoniden pijamamı aldım.inş. pişman olmamEki Görüntüle 378155

cok begendım gule gule gıy
http://blogcuanne.com/2012/02/23/baba-sersemligi/

bugun babalardan gidiyoruz :) ama faydası olur belki, kim bilir

tesekkurler

canım benim de kan değerim yani hemoglobinim çok aşırı düşük. kan ilacı içiyorum hamile kaldığımdan beri, şurup gibi küçük bir şişede tadını çok kötü
doktor günde bir tane iç demişti ama benim kan değerim sürekli düşüyor. kan ilacını günde 3 sefere çıkarttı:O ayrıca iki hafta sonra gittiğimde kan verilecek bana da çünkü doğum da şu an ki değerim 7de, bu da riskli olan bir değermiş. doğum yaparken de verilebilir kan dedi. çünkü doğum da şu an ki değer kan kaybından dolayı 5e ya da 4e düşer bu da seni yoğun bakıma almamıza sebep olur dedi. o yüzden kan grubu tutan biri yanında bulunsun dedi ama güzel olan haber şu bebeğime giden kan gayet iyiymiş:)
artık pekmez,kara üzüm,keçiboynuzu da yiyeceğim.

cok guzeller canim,elbiseleri falan cok tatli seyler iyi gunlerde giysin minik kiz insallah

canim bazi gunler oyle oluyor bence endiselenme,sol yanina yat dinlen ,elini karnina koy mutlaka tepki verecektir yaramaz pasa
kızlar birazdan gidiyorum kontrole çokkkk heyecanlıyımm.bu arada 42 günüm kalmışşş

guzel haberlerle gel tatlim

canım bence hiç korkma ben gebe kaldığımdan beridir
dediğin lekeyi görüyorum hatta senin gibi çok endişelendm
ve hastaneye gittim doktor ultrasyonda baktı ve
bebek gayet iyi korkulacak bişi yok dedi ve halada
aynı leke hatta benimki kırmızı kan geliyo yine bazen korkuyorum
ama bebeğim hareketlenince işim ferahlıyo
daha dün gecede kan lekesi gördüm ama nedenini bilmiyom
hafta içi kısmet olursa kontrolegidecem ve tekrar soracam
inşallah seninde kötü bişi değildir cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…