Çook güzeller, iyi günlerde kullanın. Böyle gördükçe hemen gidip birşeyler alasım geliyor kızıma ama artık almayacağım diye söz verdim kendime, yoksa duramayacağım
yavru kediii superr olmus odasıı sade ve şıkk :)
gecelıklerde super herkes acık renk almıs bunları evdemı gıyceksınızzz ben cesaret edemedım ekru rengı almaya....
benım oğlan da cok hareketsızdı dunn butun gun aksam cıkolata yedım ettı hareket ama gene yok bugun harekettt napsam gıdp nst ye gırsemmııı korkuorum vallaa....
teşekkür ederim canımm
bazen öyle oluyor hareketler tutarsızlaşıyor endişelenme ama yinede içinin rahat etmesi için doktora gidebilirsin ne olur ne olmaz
bılmıorumkı cnmm benım ya pek yemek yıyemıorum bu aralarrr kan hapı ve vıtamın ılacıda ıcmıorumm sanırım oğlan bana küstü :)
o 27 haftalıktı cnm ama kasılmalar ve sancımda cok şiddetliydi kanamamda o sancılardan 17,18 saat sonra gece baslamıştı sadece pembemsi ve cok azdı ilk etapta... riskimde acılmamda yok hersey iyi gdiodu aslında neden böyle oldu şimdii cok tedrgin oldum, agrılarım normalde olsa şimdi anormalmiş gbi gelio bna
arkadaşlar dün kan tahlili yaptırdım kırmızı kan hücrelerim hemoglobinim düşük çıktı. sonra doktor bir de demir depolarına bakalım dedi o da düşük 44 çıktı. moralim bozuldu.
benzer durum yaşayanınız var mı. tahlil sonuçlarını kendi doktoruma gönderdim ama daha cevap gelmedi.
sizler kansızlık için hangi ilaçları kullanıyorsnz.
demir eksikliği için venofer serunla kullanan var mı.
bebegıme zararı olacak diye korkuyorum.
bılmıorumkı cnmm benım ya pek yemek yıyemıorum bu aralarrr kan hapı ve vıtamın ılacıda ıcmıorumm sanırım oğlan bana küstü :)
arkadaşlar dün kan tahlili yaptırdım kırmızı kan hücrelerim hemoglobinim düşük çıktı. sonra doktor bir de demir depolarına bakalım dedi o da düşük 44 çıktı. moralim bozuldu.
benzer durum yaşayanınız var mı. tahlil sonuçlarını kendi doktoruma gönderdim ama daha cevap gelmedi.
gecelıklerde super herkes acık renk almıs bunları evdemı gıyceksınızzz ben cesaret edemedım ekru rengı almaya....
benım oğlan da cok hareketsızdı dunn butun gun aksam cıkolata yedım ettı hareket ama gene yok bugun harekettt napsam gıdp nst ye gırsemmııı korkuorum vallaa....
moralini bozma kansızlığın bebeğe değil sana zararı olur!hele ki dogumfda çok güçsüz düşersin.bende demir hapı kullanıyorum 3.ayımdan beri.korkma demir haplarının bebeğe zararı yok.ben de yarın dr kntrolune g.tcem aç gidip klan sayımı isticem.benim de ayak bileklerime kan oturuyo 1 haftadır!kan hapını bırakmayı teklif etcem!birşeyin eksiği zarar olduğu gibi fazlası da zarar.
kızlar şuan cok kötüyüm, sanki cokk hafif kahverengi ve kırmızımsı kan gbi bişi gördüm pedimde, emin olmak için sildim içimi peceteyede geldi cok az.. cok korkuyorum bugün braz fazla ayakta kaldım, sancım yok karnımda sertlesmede yok, normalde nasılsa agrılarım şuanda öyle, bebİşim hareketli ilk defa böyle bişi grdüm cok asırı korkuyorum neden böyle oldu sizce erken dğum olabilirmi yine
:''(((((
ilk günaydın benden gelsin hanımlarr
Günaydınnnnnn herkese..3 gündür göbeğim çok fana kaşınıyor..Kaşımamaya çalışsamda arada elim kayıyor..
Sanırsam çatlama zamanım geldi artık kırmızı kırmızı duruyor göbeğimmmmmm
herkese günaydın:) bebişlere de günaydınlar:)
Günaydın kızlar.
Markafonide muyanın çok hoş terlikleri ve ev ayakkabıları var.
Gerçi kışlık gibiler ama lohusa kadın ayağını sıcak tutsun derler :)
İlgilenen olursa bi göz atsın derim.
Hepinize mutlu ve sağlıklı günler bebişlerinizle.
günaydın kızlar bende sabah markafoniden pijamamı aldım.inş. pişman olmamEki Görüntüle 378155
http://blogcuanne.com/2012/02/23/baba-sersemligi/
bugun babalardan gidiyoruz :) ama faydası olur belki, kim bilir
Bi besik ve arabasi kaldi onlaridaen kisa zamanda aliri insallah.bugünde küvetini alcam daha sampuan falan almadim onlarida bi ara eczaneden alirim.ben dalin almayi düsünüyorum.annem kardesimde kullanmisti,memnundu.memnun kalmazsamda baska alirim
kızlar birazdan gidiyorum kontrole çokkkk heyecanlıyımm.bu arada 42 günüm kalmışşş
cok guzeller canim,elbiseleri falan cok tatli seyler iyi gunlerde giysin minik kiz insallah
canim bazi gunler oyle oluyor bence endiselenme,sol yanina yat dinlen ,elini karnina koy mutlaka tepki verecektir yaramaz pasa
guzel haberlerle gel tatlim
kızlar şuan cok kötüyüm, sanki cokk hafif kahverengi ve kırmızımsı kan gbi bişi gördüm pedimde, emin olmak için sildim içimi peceteyede geldi cok az.. cok korkuyorum bugün braz fazla ayakta kaldım, sancım yok karnımda sertlesmede yok, normalde nasılsa agrılarım şuanda öyle, bebİşim hareketli ilk defa böyle bişi grdüm cok asırı korkuyorum neden böyle oldu sizce erken dğum olabilirmi yine
:''(((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?