2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar bende sabah markafoniden pijamamı aldım.inş. pişman olmamEki Görüntüle 378155

Ben de senin aldığın bu pijamayı ve yanına da eklediğim geceliği aldım. İnşallah istediğim gibi bişi çıkar :)
Ayrıca bebefoxun emzirme atletlerinden de aldım. Ben ilk hamileliğimde 2 seneye yakın kullandım çünkü. Emzirme sütyeni de almıştım ama onları hiç kullanmadım.
Alttan açmam gerektiğinde belim açılıyodu çünkü. Başkalarının yanında da belim açık durmak çok rahatsız edici bence.
Bi de bu kampanya da emzirme önlükleri var fiyatları çok uygun. Ben daha önce aldığım için alamadım ama almak isteyenlere öneririm.
Paraka falan gezmeye gittiğinizde ya da yabancı insaların yanında emzirmekten çekinirseniz çok kullanışlı oluyo o da.

az önce doktorumu aradım gel bi bakalım rahimde açılma olabilir eger kanaman baslarsa engelleyemeyz dedi... insallah doğum falan olmaz yaa cok korkuyorum, daha kızımın akciğer gelişimi tamamlanmadı doğarsa direk küvöze alırlar.. kilosu falan cok iyidi şuan 3 kiloya yakındır..

panik yapma canım. sakince git, ben aradığımda da "gel bi bakalım, erken doğum sancısı olmasın" demişti doktorum. ama gittiğimde her şey yolundaydı çok şükür. onlar her ihtimali göz önüne alıyor ve o yuzden çağırıyorlar. o yuzden sakin ol panik yapma canım...

face grubuyla ilgili uyarılmasına rağmen , konuştuğu için banlanmış , ne kadar saçma sanki tek konuşan o !!! ayrıca bu grubun en aktif sayılabilicek üyelerinden biriydi neye göre buna karar veriyolar bilmiyorum , ayrıca özel mesaj kutunuzla gönderdiğiniz mesajların içeriğini görebiliyolar bilginize.....

canım kilosu çok iyi sakın korkma içini ferah tut , ne zaman gidiceksin bizi bilgilendir muhakkak canım

Merhaba kizlaaar bikac gündür giremiyorum sizi cok özledim
elifcim pijamalarin cok tatli hayirli olsun
ekins canim desert niye yok?söylermisin tekrar üye olsun cok üzüldüm yaa:26:
schatzangel canim gecmis olsun umarim bebis iyidir erken gelmez insallah
kizlar bu arada benimdd bugün randevum var dr.2 hafta sonra gel demisti bi ay oldu anca randevu bulabildim.çok özledim kizimiii gelince durumunu yazarim.dün de pijamalarimi almaya gittim annemle minibüste Allahin bi kulu yer vermedi öyle ayakta gittim ne kibar insanlariz yaa birazdan aldiklarimi eklerim

Panik yapma ve mümkün olduğu kadar soğukkanlı ol ama vakit kaybetmeden de git doktoruna. İnşallah merak edilecek birşey yoktur ama olsa bile doktorunun yanında olunca minumum hasarla atlatırsın. 33. haftandasın hiçç merak etme. İnşallah erken doğum olmaz ama olsa bile biliyorsun artık riskli haftaları geçtik sayılır.

Bence hiç birşey olmayacak, gideceksin, muayeneni olacaksın, doktorun herşey yolunda diyecek, rahat rahat evine döneceksin ama arkadaşım benden sana tavsiye. İlk çocuğun erken doğmuş, o kadar stres yaşamışsın sende lütfen ona göre davran. İlk msj ında gördüm evinde misafir ağarlamışsın, çok ayakta kalmışsın. Ne gerek var, bence mümkün olduğu kadar yat dinlen. Zaten bir tane kızın var, onun peşinde koşarken yeterince yoruluyorsundur bari mecburiyetlerin dışında az enerji harca.

İyi haberlerini bekliyorum.

Hmmm ozaman bana attığı mesajdan dolayı banlandı demekki bana dün ondan mesaj geldi grubun linki ama virusvirusvirus falan yazıyodu uzantısında bende anlamadım açılmadı zaten. Üzüldüm şimdi

kızlar desertflowers siteden banlanmış , bi dahada üye olmak istemiyomuş face den takip ederim artık diyo hepinize selamı var ve hayırlı doğumlar diliyo :)

ama olmaz ki, o bu grubun en etkin üyesiydi mümkünse tekrar gelsin, daha doğum haberlerimizi paylaşacağız Allah izin verirse

Bi besik ve arabasi kaldi onlaridaen kisa zamanda aliri insallah.bugünde küvetini alcam daha sampuan falan almadim onlarida bi ara eczaneden alirim.ben dalin almayi düsünüyorum.annem kardesimde kullanmisti,memnundu.memnun kalmazsamda baska alirim

Eklentiler

• $IMG920.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 37
  • $IMG916.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 45
  • $IMG917.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 38
  • $IMG918.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 49
Bi besik ve arabasi kaldi onlaridaen kisa zamanda aliri insallah.bugünde küvetini alcam daha sampuan falan almadim onlarida bi ara eczaneden alirim.ben dalin almayi düsünüyorum.annem kardesimde kullanmisti,memnundu.memnun kalmazsamda baska alirim

kızlar desertflowers siteden banlanmış , bi dahada üye olmak istemiyomuş face den takip ederim artık diyo hepinize selamı var ve hayırlı doğumlar diliyo :)

Gerçekten çok saçma bir sebebten dolayı banlamışlar.
Kızdım şimdi...

Eki Görüntüle 378171
Ayrıca bebefoxun emzirme atletlerinden de aldım. Ben ilk hamileliğimde 2 seneye yakın kullandım çünkü. Emzirme sütyeni de almıştım ama onları hiç kullanmadım.

bebefoxun emzirme atletlerini internetten mi aldın ?

Çook güzeller, iyi günlerde kullanın. Böyle gördükçe hemen gidip birşeyler alasım geliyor kızıma ama artık almayacağım diye söz verdim kendime, yoksa duramayacağım

Gerçekten çok saçma bir sebebten dolayı banlamışlar.
Kızdım şimdi...

bebefoxun emzirme atletlerini internetten mi aldın ?

Evet canım markafonideki butique for moms kampanyasından aldım. Daha önce kullandıklarım da bebefoxtu.
Belki gezsem daha ucuzunu bulurum ama e-bebekte falan daha pahalı biliyorum. O yüzden hazır pijamaları almışken onları da ekledim sepete.

gitcem bakalım bugün, riskli haftaları gectimde ynede korkuyorum ama dewamı gelmedi sadece bi anlıktı o bni rahatlatıo.. doktordan sonra tekrar yazarım kızlar szlerde k. iyi bakın bnada dua edin bu arada ilgilendiğiniz için gercekten hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, gercekten iyiki warsınız....

Hayırlı haberlerle gel inşallah.

günaydın kızlar elbiseleriniz gecelikleriniz çok güzel güle güle kullanın schanzgen inşallh kötü bişey yoktur ama sancın yok enazından normaldir die düşündüm ama ben olsam bende paniklerdim dr gitmen en iyisi olacak cnm. bizimde bugun kontrolümüz var bakalım kaç kilo oldu oğluşum bende mevlüt yapmayacagım kızlar annem memlekette yapacak burda tanıdıgım yok ondan yapamıyacagım ablamında öle yapmıştı annem memlekette yapmıştı benimde öle olacak. aman dogsunlarda mevlüt ozman konuşulur artık sıkıntılı güner yaklaştı kaşıntılardan kurtuldum demiştim dr iğne yaptıktan sonra bugun yine başladı dr herkese farklı oluyor dedi kimini 3,5 gün kimini 15 gün idare eder dedi beni 1 hafta filan idare etti bakalım şimdi gidince soracam beliki yeniden yapar iğne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…