günaydın kızlar bende sabah markafoniden pijamamı aldım.inş. pişman olmamEki Görüntüle 378155
günaydın kızlar bende sabah markafoniden pijamamı aldım.inş. pişman olmamEki Görüntüle 378155
kızlar desertflowers siteden banlanmış , bi dahada üye olmak istemiyomuş face den takip ederim artık diyo hepinize selamı var ve hayırlı doğumlar diliyo :)
kızlar desertflowers siteden banlanmış , bi dahada üye olmak istemiyomuş face den takip ederim artık diyo hepinize selamı var ve hayırlı doğumlar diliyo :)
az önce doktorumu aradım gel bi bakalım rahimde açılma olabilir eger kanaman baslarsa engelleyemeyz dedi... insallah doğum falan olmaz yaa cok korkuyorum, daha kızımın akciğer gelişimi tamamlanmadı doğarsa direk küvöze alırlar.. kilosu falan cok iyidi şuan 3 kiloya yakındır..
az önce doktorumu aradım gel bi bakalım rahimde açılma olabilir eger kanaman baslarsa engelleyemeyz dedi... insallah doğum falan olmaz yaa cok korkuyorum, daha kızımın akciğer gelişimi tamamlanmadı doğarsa direk küvöze alırlar.. kilosu falan cok iyidi şuan 3 kiloya yakındır..
face grubuyla ilgili uyarılmasına rağmen , konuştuğu için banlanmış , ne kadar saçma sanki tek konuşan o !!! ayrıca bu grubun en aktif sayılabilicek üyelerinden biriydi neye göre buna karar veriyolar bilmiyorum , ayrıca özel mesaj kutunuzla gönderdiğiniz mesajların içeriğini görebiliyolar bilginize.....
Eki Görüntüle 378171
Ayrıca bebefoxun emzirme atletlerinden de aldım. Ben ilk hamileliğimde 2 seneye yakın kullandım çünkü. Emzirme sütyeni de almıştım ama onları hiç kullanmadım.
Bi besik ve arabasi kaldi onlaridaen kisa zamanda aliri insallah.bugünde küvetini alcam daha sampuan falan almadim onlarida bi ara eczaneden alirim.ben dalin almayi düsünüyorum.annem kardesimde kullanmisti,memnundu.memnun kalmazsamda baska alirim
Gerçekten çok saçma bir sebebten dolayı banlamışlar.
Kızdım şimdi...
bebefoxun emzirme atletlerini internetten mi aldın ?
gitcem bakalım bugün, riskli haftaları gectimde ynede korkuyorum ama dewamı gelmedi sadece bi anlıktı o bni rahatlatıo.. doktordan sonra tekrar yazarım kızlar szlerde k. iyi bakın bnada dua edinbu arada ilgilendiğiniz için gercekten hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, gercekten iyiki warsınız....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?