2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Benim doktorum folik asit hiç vermedi bana. "ceviz vs. yersen (yani doğal yollardan alırsan) gerek yok folik asite" demiştii. kan hapı ben de 3. aydan beri kullanıyorum. hatta gunde 2 ydi, bu ay 1 e düştü. folik asiti kadın doğum doktoruna sor, dahiliyecinin söylediklerinden bahset. o söyler sana...

siyahlale; güzel haberlerle gel inşallah

Son düzenleme:
Kızlar merhaba herkese, umarım hepiniz iyisinizdir. Kızlar sizden bir ricam var geçende halı resimleri paylaşmıştım sağolsun herkes yorumlarda bulundu genel kanı odaya uygun daha güzel halılar olabileceğiydi ki nitekim galiba buldum çok heyecanlandım valla:))
Şimdi resim copy edilmiyor benim için netten bakıp yorum yaparmısınız.
Royal halı, modeli:modes rölyef 3. sayfadaki renkli puantiye desenli, açık renk üstüne renkli küçük yuvarlaklar var. yatağımızı tekrar paylaşıyorum uyum açısından. perdelerde tül üzerinde fıstık yeşili ay ve küçük yıldız deseni ve f.yeşili kanatlarımız var. bekliyorum yorumlarınızı
Eki Görüntüle 378358

Canım inşallah yakın bir zaman da ben de sana senin bana attığın şekilde mesaj atacağım. Sürekli aklımdasın inan çok merak ediyordum ben de seni bu kız nerelerde diye aldıklarını güle güle giyersiniz inşallah canım:) kayınvalidene ben de teşekkür ettim inşallah benimki de oğluşuma alır:s dediğin yere hafta sonu bende gidiyim. çünkü bir loğusa geceliği sordum sanki içine bir de altın koymuşlar gibi 102tl dedi satıcı şok yaşadım benim oğluşumda çok iyi teyzesi, büyüyor o da salı günü gittim doktora 180gr olmuş, 42cm olmuş boyuda:) tombiş yanakları var ama güçlü bacakları ayakları var, hareket edince karnım şekilden şekile giriyor, bazen yamuluyor, bazı hareketleri ama çok canımı yakıyor resmen geriniyor içerde:):):d
iş yerinde genel müdürüm ama finans müdürümümün çabasıyla bana cumartesileri izin verdi, artık cumartesileri çalışmayacağım buna çok sevindim:)
ben de iyiyim kan değerlerim çok düşükmüş iki hafta sonra bana kan verilecek. Riskli bir kan değerine inmişimde
ztb hastanesine gidemedim. Artık izne ayrıldığımda gidiyim diyorum. çünkü tek çalışıyorum ya hafta içi bir gün izin alamıyorum:s
ama gideceğim kararlıyım:)
canım umarım okursun sana yazdığım bu yazıyı:)
aldıklarının fotosunu isterim mutlaka:) kendine çok iyi bak şeker tabii bebişine de:)

canım bebişinin mobilyaları çok güzelmiş ayrıca:)

Bu halı mı acep ?

canım elevit içiyorsan onda zaten folik asit var şu an bize yetecek kadar..

canım ferrum fort hamilelikte en çok kullanılan

canım bu öyle es geçilcek bişe değil hemen doktora gitmelisin gitsen bişe kaybetmezsin sonuçta hemen git hem için rahatlar

canım benim de öyle olmuştu ama engelleyebildim şükür body shoptan kakoa yağı kremi al bire bir

evet kızlar halı ve mobilya uyum açısından yorum bekliyorum. desen olarak çok uyumlu renk olarak birebir olmasa da olur gibime geliyor siz ne dersiniz. sonuç itibariyle birebir aynı desen ve renkleri aynı anda tutturmam imkansız gibi.

Merhaba arkadaşlar
Dün kontrolümüz vardı nst'ye girdik çok şükür herşey yolunda geçen hafta girdiğim için bu hafta ultrasona girmedim. Artık hareketleri çok önemli dedi dr günde 10'un altına düşerse beklemeden gel dedi.

Ben bugün çok keyifsizim burnum felaket tıkalı heryerim ağrıyor sanırım grip oluyorum. Gözüm sürekli yatak arıyor ama kızım varken ne mümkün inşallah fazla ilerlemeden atlatırım ve en önemlisi de kızıma bulaşmaz.

Bu arada odalar, kıyafetler, gecelik ve pijamalar süper Rabbim iyi günlerde kullanmayı nasip eder inşallah...

Büyük boy bir paket çikolatayı yedim. Başlangıçta iki parça yedim kaldırdım. Sonra yok bir bar daha yiyim ne olacak dedim. şunu da yiyim başka yemiyeceğim dedim. Zaten öğlen yemekte kızartma vardı ekmekle götürdün bolca yarım paket kalmış bunu kesinlikle yeme dedim kendime. Ama sonunda ne oldu yarım peketi de ucundan kıyısından köşesinden derken yedim
vicdan yaptım şu an çok kilo aldım zaten bir de abur cubur yiyorum diye
ama mutluluk hormonu da devreye girdi bir yanım aman salla zaten yemesende alacaksın, boşver ağzının tadına bak diyor. Bir yanım da oldu mu şimdi? Hapur hupur götürdün çikolatayı ne olacak şimdi diyor?

bence çok şeker bir halı ve mobilyalar da oyle en alt çekmecesi ile uyumlu duruyor

şimdi dr geldik arkadaşlar kaşıntı iğnesi vurdu yine dr bebişim 2.281gr çıktı ben 2.400 filan bekliyordum 8gün önden gidiyordu gerileme yapmış 6güne düşmüş buna bile üzüldüm baştan beri 8 gün önde giden bebek 6güne düşmüş boyunuda hiç sormadım dr ölçmedi galiba yoksa sölerdi boyunu neyle neye çarpıyorduk arkadaşlar. bu arada hala baskı yapıyo yaramaz yatıp dinlenmeye devam dedi

Çok güzelmiş.Daha önce gösterdiklerinden çok daha uyumlu. Ama imkanın olursa gidip bi mağazada da gör bence. Belki resimdekinden daha açıktır rengi.

canım dikkat et havalar bir garip, üşütüp hasta falan olma nane limaon kaynat da iç iyi gelir. Inşallah hastalanmazsın. Bebeğin iyiymiş sevindim. Inşallah oda hastalanmaz el kadar minnoş:)

bence çok şeker bir halı ve mobilyalar da oyle en alt çekmecesi ile uyumlu duruyor

tşk ederim, evet en alt çekmece, yatağın alt kısmı ve avize üzerindeki yuvarlak desenlerle halı uyumlu olur, en kısa zamanda gidip yerinde görücem inş gerçekte de hoş durur da alırım, halıyla beraber odamızı da bitirmiş oluruz.

maşallah bebişine 30. haftadan sonra gerileme olabiliyormuş gerçi bu gerileme dediğimiz şey aslında önde olmasında gerileme var yani ciddiye alınacak birşey değildir üzülme bence dr a sordunmu peki

canım bebişinin boyu için fl değeri ile 7'yi çarpıyorsun. Ben de çok kaşınıyorum ya tüm bacaklarım yara içinde doktora söylemeyi unuttum ne yapsam geçer ki?

fl değeri ile 7 yi çarpıyorsun canım

Çok güzelmiş.Daha önce gösterdiklerinden çok daha uyumlu. Ama imkanın olursa gidip bi mağazada da gör bence. Belki resimdekinden daha açıktır rengi.

ay çok tşk ederim. içim rahatladı biraz halı diye diye kafayı yicektim neredeyse inş.güzel olur. en kısa zamanda gidip bakıcam zaten, inş mağazada aynından vardır, bulunduğum yerde 4 bayi varmış sitede öyle görünüyor inş birinde bulurum da yakından görürüm.

TUBSON... afiyet olsun boşver dediğin gibi nasılsa kilo alıyoruz bari istediğimizi yiyip alalım dimi, bnde jelibonları götürüyordum demin:))
DRVSYLDRM... dr. servikal uzunluğu ölçtümü, benim bebiş te baskı yapıyor ayakta kalma, ağır iş yapma, dinlen dedi yarın kontrolüm var. son kontrolde servikal uzunluk 2,7 cm di, yanılmıyorsam normali 1,5 cm falan olması gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…