evet biliyorum ama geçen hafta bebegime de zayıf deyincedoktor acaba kansızlıktan mı dedim. ilk gebelik olunca daha panik oluyo insan galiba. herseyden korkar oluyor.
dogumdan sonra da çalışmaya devam edeceğim için kendime de zararı olacagını tahmin ediyorum. kendim için de talaşlanıyorum aslında.
bir de arkadaşlar benim doktorum 4. aydan sonra folik asiti bıraktırmıştı. şimdi de kan sayımını gösterdiğim dahiliye uzmanı dr tekrar başla diyo. ne yapsam ki..... siz hala folik asite devam ediyomsnz.
kızlar merhaba herkese, umarım hepiniz iyisinizdir. Kızlar sizden bir ricam var geçende halı resimleri paylaşmıştım sağolsun herkes yorumlarda bulundu genel kanı odaya uygun daha güzel halılar olabileceğiydi ki nitekim galiba buldum çok heyecanlandım valla:))
şimdi resim copy edilmiyor benim için netten bakıp yorum yaparmısınız.
Royal halı, modeli:modes rölyef 3. Sayfadaki renkli puantiye desenli, açık renk üstüne renkli küçük yuvarlaklar var. Yatağımızı tekrar paylaşıyorum uyum açısından. Perdelerde tül üzerinde fıstık yeşili ay ve küçük yıldız deseni ve f.yeşili kanatlarımız var. Bekliyorum yorumlarınızı
Eki Görüntüle 378355 Eki Görüntüle 378356 Eki Görüntüle 378357 Eki Görüntüle 378358
Kızlar merhaba herkese, umarım hepiniz iyisinizdir. Kızlar sizden bir ricam var geçende halı resimleri paylaşmıştım sağolsun herkes yorumlarda bulundu genel kanı odaya uygun daha güzel halılar olabileceğiydi ki nitekim galiba buldum çok heyecanlandım valla:))
Şimdi resim copy edilmiyor benim için netten bakıp yorum yaparmısınız.
Royal halı, modeli:modes rölyef 3. sayfadaki renkli puantiye desenli, açık renk üstüne renkli küçük yuvarlaklar var. yatağımızı tekrar paylaşıyorum uyum açısından. perdelerde tül üzerinde fıstık yeşili ay ve küçük yıldız deseni ve f.yeşili kanatlarımız var. bekliyorum yorumlarınızı
evet biliyorum ama geçen hafta bebegime de zayıf deyincedoktor acaba kansızlıktan mı dedim. ilk gebelik olunca daha panik oluyo insan galiba. herseyden korkar oluyor.
dogumdan sonra da çalışmaya devam edeceğim için kendime de zararı olacagını tahmin ediyorum. kendim için de talaşlanıyorum aslında.
bir de arkadaşlar benim doktorum 4. aydan sonra folik asiti bıraktırmıştı. şimdi de kan sayımını gösterdiğim dahiliye uzmanı dr tekrar başla diyo. ne yapsam ki..... siz hala folik asite devam ediyomsnz.
arkadaşlar dün kan tahlili yaptırdım kırmızı kan hücrelerim hemoglobinim düşük çıktı. sonra doktor bir de demir depolarına bakalım dedi o da düşük 44 çıktı. moralim bozuldu.
benzer durum yaşayanınız var mı. tahlil sonuçlarını kendi doktoruma gönderdim ama daha cevap gelmedi.
sizler kansızlık için hangi ilaçları kullanıyorsnz.
demir eksikliği için venofer serunla kullanan var mı.
bebegıme zararı olacak diye korkuyorum.
günaydın kızlar cok korktum ama gece bi ara geldi oda sadece silince gördüm öyle pedimi falan batırmamıştı sabah uyanınca tekrar baktım iyice sildim kndimi sadece normal akıntım wardı krem rengi, agrımda yok nrmal kasık agrılarım war sadece herzamn ki gbi cok hafif.. nişan falan gelmemiştir demi.. bi arkadasım korkuttu bni şimdi nişandır dye..
Günaydınnnnnn herkese..3 gündür göbeğim çok fana kaşınıyor..Kaşımamaya çalışsamda arada elim kayıyor..
Sanırsam çatlama zamanım geldi artık kırmızı kırmızı duruyor göbeğimmmmmm
tşk ederim canım.canım bebişinin mobilyaları çok güzelmiş ayrıca:)
Eki Görüntüle 378369
Bu halı mı acep ?
evet kızlar halı ve mobilya uyum açısından yorum bekliyorum. desen olarak çok uyumlu renk olarak birebir olmasa da olur gibime geliyor siz ne dersiniz. sonuç itibariyle birebir aynı desen ve renkleri aynı anda tutturmam imkansız gibi.
evet kızlar halı ve mobilya uyum açısından yorum bekliyorum. desen olarak çok uyumlu renk olarak birebir olmasa da olur gibime geliyor siz ne dersiniz. sonuç itibariyle birebir aynı desen ve renkleri aynı anda tutturmam imkansız gibi.
merhaba arkadaşlar
Dün kontrolümüz vardı nst'ye girdik çok şükür herşey yolunda geçen hafta girdiğim için bu hafta ultrasona girmedim. Artık hareketleri çok önemli dedi dr günde 10'un altına düşerse beklemeden gel dedi.
Ben bugün çok keyifsizim burnum felaket tıkalı heryerim ağrıyor sanırım grip oluyorum. Gözüm sürekli yatak arıyor ama kızım varken ne mümkün inşallah fazla ilerlemeden atlatırım ve en önemlisi de kızıma bulaşmaz.
Bu arada odalar, kıyafetler, gecelik ve pijamalar süper rabbim iyi günlerde kullanmayı nasip eder inşallah...
bence çok şeker bir halı ve mobilyalar da oyle en alt çekmecesi ile uyumlu duruyor
şimdi dr geldik arkadaşlar kaşıntı iğnesi vurdu yine dr bebişim 2.281gr çıktı ben 2.400 filan bekliyordum 8gün önden gidiyordu gerileme yapmış 6güne düşmüş buna bile üzüldüm baştan beri 8 gün önde giden bebek 6güne düşmüş boyunuda hiç sormadım dr ölçmedi galiba yoksa sölerdi boyunu neyle neye çarpıyorduk arkadaşlar. bu arada hala baskı yapıyo yaramaz yatıp dinlenmeye devam dedi
şimdi dr geldik arkadaşlar kaşıntı iğnesi vurdu yine dr bebişim 2.281gr çıktı ben 2.400 filan bekliyordum 8gün önden gidiyordu gerileme yapmış 6güne düşmüş buna bile üzüldüm baştan beri 8 gün önde giden bebek 6güne düşmüş boyunuda hiç sormadım dr ölçmedi galiba yoksa sölerdi boyunu neyle neye çarpıyorduk arkadaşlar. Bu arada hala baskı yapıyo yaramaz yatıp dinlenmeye devam dedi
şimdi dr geldik arkadaşlar kaşıntı iğnesi vurdu yine dr bebişim 2.281gr çıktı ben 2.400 filan bekliyordum 8gün önden gidiyordu gerileme yapmış 6güne düşmüş buna bile üzüldüm baştan beri 8 gün önde giden bebek 6güne düşmüş boyunuda hiç sormadım dr ölçmedi galiba yoksa sölerdi boyunu neyle neye çarpıyorduk arkadaşlar. bu arada hala baskı yapıyo yaramaz yatıp dinlenmeye devam dedi
Çok güzelmiş.Daha önce gösterdiklerinden çok daha uyumlu. Ama imkanın olursa gidip bi mağazada da gör bence. Belki resimdekinden daha açıktır rengi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?