canım bebişinin boyu için fl değeri ile 7'yi çarpıyorsun. Ben de çok kaşınıyorum ya tüm bacaklarım yara içindedoktora söylemeyi unuttum ne yapsam geçer ki?
tubson... Afiyet olsun boşver dediğin gibi nasılsa kilo alıyoruz bari istediğimizi yiyip alalım dimi, bnde jelibonları götürüyordum demin:))
drvsyldrm... Dr. Servikal uzunluğu ölçtümü, benim bebiş te baskı yapıyor ayakta kalma, ağır iş yapma, dinlen dedi yarın kontrolüm var. Son kontrolde servikal uzunluk 2,7 cm di, yanılmıyorsam normali 1,5 cm falan olması gerekiyor
banyo yap bebeyağıyla yağlan canım bolca.. Başka da bilmiyorum çaresini. Bu biraz rahatlatıyo
maşallah bebişine30. haftadan sonra gerileme olabiliyormuş gerçi bu gerileme dediğimiz şey aslında önde olmasında gerileme var yani ciddiye alınacak birşey değildir üzülme bence dr a sordunmu peki
wwprensesww; ben de bu halıyı beğendim, önceki gösterdiklerinden daha güzel...
Drvsyldrm; neden üzülüyosun, üzülme... Gayet iyi kilosu. Ayrıca doktor sorun yok diyorsa yoktur.
Valla kızmaya başlıyorum artık şu kilo muhabbetine... Herkes bi değer görüyo 1 gün geride 3 gün ilerde falan... Kendi kilomuz bile sabah tartılınca başka akşam tartılınca başka çıkıyo. Morallerinizi yüksek tutun lütfen. Hemen üzülmeye odaklanmayalım... Bebeklerimiz bizim hissettiklerimizi hissediyor. Biz mutlu olursak mutlu oluyorlar... En azından bunu düşünerek pozitif olun...
sağ ol canım. Vallahi yedim zaten. Geçen günde bir paket jelibonu "aslında faydalı değil ama..." diyerek yedim:)
canım servikal uzunluktan kastın ne oluyor merak ettim de.
dün yaptım dediğini fıstık. Resmen kırkpınar güreşlerindeki adamlar gibi oldumama cildim kuru toprak suyu nasıl emerse cildim de aynı o şekilde 1 saat sonra emdi ve tekrar kaşınmaya başladım evde kaşınmak sorun değil de yolda falan geliyor kaşıntı kendimi şekilden şekile sokuyorum biraz kaşıyım biraz kaşımayım diye:) ne olacak halim bilmiyorum.
canım bebişinin boyu için fl değeri ile 7'yi çarpıyorsun. Ben de çok kaşınıyorum ya tüm bacaklarım yara içindedoktora söylemeyi unuttum ne yapsam geçer ki?
TUBSON... afiyet olsun boşver dediğin gibi nasılsa kilo alıyoruz bari istediğimizi yiyip alalım dimi, bnde jelibonları götürüyordum demin:))
DRVSYLDRM... dr. servikal uzunluğu ölçtümü, benim bebiş te baskı yapıyor ayakta kalma, ağır iş yapma, dinlen dedi yarın kontrolüm var. son kontrolde servikal uzunluk 2,7 cm di, yanılmıyorsam normali 1,5 cm falan olması gerekiyor
selam kızlar bişi soracam nst ne içindir yani ben şuan 35 haftaya girdimde ama hiç nstye girmedim
ne demek yani daha doğrusu nstye ne zaman insan giriyo anlatırmısınız kızlar :26::26::26:
selam kızlar bişi soracam nst ne içindir yani ben şuan 35 haftaya girdimde ama hiç nstye girmedim
ne demek yani daha doğrusu nstye ne zaman insan giriyo anlatırmısınız kızlar :26::26::26:
wwprensesww; ben de bu halıyı beğendim, önceki gösterdiklerinden daha güzel...
drvsyldrm; neden üzülüyosun, üzülme... gayet iyi kilosu. ayrıca doktor sorun yok diyorsa yoktur.
valla kızmaya başlıyorum artık şu kilo muhabbetine... herkes bi değer görüyo 1 gün geride 3 gün ilerde falan... kendi kilomuz bile sabah tartılınca başka akşam tartılınca başka çıkıyo. morallerinizi yüksek tutun lütfen. hemen üzülmeye odaklanmayalım... bebeklerimiz bizim hissettiklerimizi hissediyor. biz mutlu olursak mutlu oluyorlar... en azından bunu düşünerek pozitif olun...
:26::26: Sen çatlıyon mu yoksa alerji mi oluyorsun kimbilir. Ya da yediğin bişey dokunuyo.. Doktora bi sor şekerim. Desert neden banlanmış ?? Biliyomusun canım
dr göre normal dedi cnm bide kaşıntıdan dolayı eleviti ve kan hapını bırakmıştım elevitten oldu die düşünüyorum
benim bildiğim bebeğin kalp atışlarını kontrol ediyor ve sancın varmı yokmu o ölçümü yapıyor. bazen sancın olur ama ağrın olmaz bunu makina gösteriyor.
yeni gelen kızlar 2769 sayfadaki halı mobilya uyum yorumlarınızı bekliyorum.
Hamilelikte fetüsün anne karnında sağlıklı olmasını belirlemede kullanılır. Özellikle diyabet, yüksek tansiyon, kronik böbrek hastalığı, guatr gibi annenin hastalıklarında, gebelikte oluşan yüksek tansiyon, fetüsün azalmış hareketleri, büyüme geriliği, suyunun azalması, gebelik haftasının 40 haftayı geçmiş olması gibi yüksek riskli gebeliklerde NST tetkiki fetüsün sağlığını takip etmede önemlidir. Genellikle gebeliğin 32-34. haftalarında uygulamaya başlanır. Erken doğum tehdidi gibi gebelikle ilgili risk faktörlerinin varlığında 26. gebelik haftası gibi daha erken haftalarda başlanabilir. Normal NST tetkiki 1 hafta sonra ya da haftada 2 kez tekrarlanmalıdır. Klinik bulguların bozulması durumunda geçen süreden bağımsız olarak tekrarlanır.
NST’de kalp atımındaki artışlar gebelik haftasına gore yorumlanır. 32. gebelik haftasının üzerinde NST’de en az 15 saniye, en fazla 2 dakika süreyle kalp atımının ortalama hızın 15 atım üzerine çıkarak ortalama hıza geri döndüğü en az 2 artış normal NST tetkiki olarak değerlendirilir. 32. gebelik haftasından once ise NST’de 10 saniye süreyle kalp atımının ortalama hızın 10 atım üzerine çıkarak ortalama hıza geri döndüğü en az 2 adet artış normal NST tetkiki olarak değerlendirilir.
çaresi yok canım doguma kadar çekeceksin dedi bana dr cildiyecide aynı dedi dr iğne vuruyor o rahatlatıyor beni erken dogumlarda ciger geliştirici iğne dr sor yinede
siyahlale aldıkların çok güzelmiş canım güle güle kullanın
Drvsyldrm bebeğin 6 gün önde ve üzülüyomusunyapma arkadaşım neleri okuyoruz burda maşallah bebeğinede
prenses halı süper canım beğendim ben...
KIZLAR desert arkadaşımız özelden bi mesajla link attığı için süresiz olarak banlanmış!!
Foruma en çok vakit ayıranladan biri olduğunu düşünüyorum , KK neden böyle bişey yapma geeği duydu hiç bi fikrim yok , burda bir sürü link paylaşılıyo bi tek o mu göze battı !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?