2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

canım bebişinin boyu için fl değeri ile 7'yi çarpıyorsun. Ben de çok kaşınıyorum ya tüm bacaklarım yara içinde doktora söylemeyi unuttum ne yapsam geçer ki?

banyo yap bebeyağıyla yağlan canım bolca.. başka da bilmiyorum çaresini. bu biraz rahatlatıyo

sağ ol canım. Vallahi yedim zaten. Geçen günde bir paket jelibonu "aslında faydalı değil ama..." diyerek yedim:)
canım servikal uzunluktan kastın ne oluyor merak ettim de.

wwprensesww; ben de bu halıyı beğendim, önceki gösterdiklerinden daha güzel...

drvsyldrm; neden üzülüyosun, üzülme... gayet iyi kilosu. ayrıca doktor sorun yok diyorsa yoktur.

valla kızmaya başlıyorum artık şu kilo muhabbetine... herkes bi değer görüyo 1 gün geride 3 gün ilerde falan... kendi kilomuz bile sabah tartılınca başka akşam tartılınca başka çıkıyo. morallerinizi yüksek tutun lütfen. hemen üzülmeye odaklanmayalım... bebeklerimiz bizim hissettiklerimizi hissediyor. biz mutlu olursak mutlu oluyorlar... en azından bunu düşünerek pozitif olun...

banyo yap bebeyağıyla yağlan canım bolca.. Başka da bilmiyorum çaresini. Bu biraz rahatlatıyo

dün yaptım dediğini fıstık. Resmen kırkpınar güreşlerindeki adamlar gibi oldum ama cildim kuru toprak suyu nasıl emerse cildim de aynı o şekilde 1 saat sonra emdi ve tekrar kaşınmaya başladım evde kaşınmak sorun değil de yolda falan geliyor kaşıntı kendimi şekilden şekile sokuyorum biraz kaşıyım biraz kaşımayım diye:) ne olacak halim bilmiyorum.

selam kızlar bişi soracam nst ne içindir yani ben şuan 35 haftaya girdimde ama hiç nstye girmedim
ne demek yani daha doğrusu nstye ne zaman insan giriyo anlatırmısınız kızlar :26::26::26:

maşallah bebişine 30. haftadan sonra gerileme olabiliyormuş gerçi bu gerileme dediğimiz şey aslında önde olmasında gerileme var yani ciddiye alınacak birşey değildir üzülme bence dr a sordunmu peki

dr göre normal dedi cnm bide kaşıntıdan dolayı eleviti ve kan hapını bırakmıştım elevitten oldu die düşünüyorum

doğru diyorsun tatlım. Benim terazimin bile kafası karışıyor bazen akşam az, sabah çok gösteriyor kilomu:) hem az kilolu bebekler daha çabuk toparlanıyormuş annem öyle demişti. Bence sağlığı sıhhatı yerinde olsun bu daha önemli!

sağ ol canım. Vallahi yedim zaten. Geçen günde bir paket jelibonu "aslında faydalı değil ama..." diyerek yedim:)
canım servikal uzunluktan kastın ne oluyor merak ettim de.

anladığım kadarıyla rahmin kalınlığı bu kalınlık 0 olduğunda rahim açılmaya başlıyor yani doğum başlıyor. ben böyle anladım yanlış olabilirim.

:26::26: sen çatlıyon mu yoksa alerji mi oluyorsun kimbilir. ya da yediğin bişey dokunuyo.. doktora bi sor şekerim. desert neden banlanmış ?? biliyomusun canım

canım bebişinin boyu için fl değeri ile 7'yi çarpıyorsun. Ben de çok kaşınıyorum ya tüm bacaklarım yara içinde doktora söylemeyi unuttum ne yapsam geçer ki?

çaresi yok canım doguma kadar çekeceksin dedi bana dr cildiyecide aynı dedi dr iğne vuruyor o rahatlatıyor beni erken dogumlarda ciger geliştirici iğne dr sor yinede

şimdi ölçmedide 29 haftada ölçmüştü 21mm çıkmıştı canım baskı yaptıgı için cm vurunca kaç oluyor anlamadım mm olarak hesaplamıştı

selam kızlar bişi soracam nst ne içindir yani ben şuan 35 haftaya girdimde ama hiç nstye girmedim
ne demek yani daha doğrusu nstye ne zaman insan giriyo anlatırmısınız kızlar :26::26::26:

benim bildiğim bebeğin kalp atışlarını kontrol ediyor ve sancın varmı yokmu o ölçümü yapıyor. bazen sancın olur ama ağrın olmaz bunu makina gösteriyor.

yeni gelen kızlar 2769 sayfadaki halı mobilya uyum yorumlarınızı bekliyorum.

Hamilelikte fetüsün anne karnında sağlıklı olmasını belirlemede kullanılır. Özellikle diyabet, yüksek tansiyon, kronik böbrek hastalığı, guatr gibi annenin hastalıklarında, gebelikte oluşan yüksek tansiyon, fetüsün azalmış hareketleri, büyüme geriliği, suyunun azalması, gebelik haftasının 40 haftayı geçmiş olması gibi yüksek riskli gebeliklerde NST tetkiki fetüsün sağlığını takip etmede önemlidir. Genellikle gebeliğin 32-34. haftalarında uygulamaya başlanır. Erken doğum tehdidi gibi gebelikle ilgili risk faktörlerinin varlığında 26. gebelik haftası gibi daha erken haftalarda başlanabilir. Normal NST tetkiki 1 hafta sonra ya da haftada 2 kez tekrarlanmalıdır. Klinik bulguların bozulması durumunda geçen süreden bağımsız olarak tekrarlanır.

NST’de kalp atımındaki artışlar gebelik haftasına gore yorumlanır. 32. gebelik haftasının üzerinde NST’de en az 15 saniye, en fazla 2 dakika süreyle kalp atımının ortalama hızın 15 atım üzerine çıkarak ortalama hıza geri döndüğü en az 2 artış normal NST tetkiki olarak değerlendirilir. 32. gebelik haftasından once ise NST’de 10 saniye süreyle kalp atımının ortalama hızın 10 atım üzerine çıkarak ortalama hıza geri döndüğü en az 2 adet artış normal NST tetkiki olarak değerlendirilir.

cnm benim erken dogum riskim oldugu için 2.500 kilo olması gerekiyo derdim o aslında inşallh zamanında gelir gerek kalmaz ama kilosu olsun istiyorum

:26::26: Sen çatlıyon mu yoksa alerji mi oluyorsun kimbilir. Ya da yediğin bişey dokunuyo.. Doktora bi sor şekerim. Desert neden banlanmış ?? Biliyomusun canım

canım çatlağım hiç olmadıda ama karnım kaşınmıyor kollarım ve bacaklarım kaşınıyor bilmiyorum ki neden kaşınıyor önüme gelen her şeyi yiyorum ne dokunuyor bilmiyorum ki?
Desert banlanması ile ilgili sabah bir şeyler okumuştum. Sanırım faceden dolayı uyarı almış sonra tekrarı olmuş herhalde o yüzden. Hatta bir arkadaşımız da: Bana face linkini göndermişti ama link açılmadı virüs, virüs gibi yazılar çıktı, sanırım desertün banlanmasına bu sebep oldu. Gibisinden bir şeyler yazmıştı diye hatırlıyorum ama çok da ayrıntıyı bilmiyorum vanım. Anladım bu ama yanlış da anlamış olabilirim.

dr göre normal dedi cnm bide kaşıntıdan dolayı eleviti ve kan hapını bırakmıştım elevitten oldu die düşünüyorum

hayır canım sanmıyorum ben hiç eleviti kullanmadım fakat son üç-dört gündür özellikle geceleri kaşınıyorum kollarım bacaklarım felaket oluyor öyle kızarıklık falan da olmuyor pazartesi kontrolüm var sorcam dr o zaman

canım bebeğin odası süper allah sağlıkla kullanmayı nasip eder inşallah
halıda eklenense uyuyo canım çok güzel tekrar güle güle kullanın canm

çok sağol canım böyle güzel ve net bi şekilde anlattığımn için çok tşk ederim

bacaklarımda kırmızı damar damar çatlaklar oldu onlar hep öyle kırmızımı kalıcak ????????

cnm 2.400 filan olmuştur dedim bu kiloyu duyunca şaşırdım biraz 2.500 kilo olsunda erken doguma ne olur ne olmaz dr bu kilosuda iyi bugün dogsa bile problem olmaz dedi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…