2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

tşk ederim, daha güzelleri sizlerin olsun.

cnm 2.400 filan olmuştur dedim bu kiloyu duyunca şaşırdım biraz 2.500 kilo olsunda erken doguma ne olur ne olmaz dr bu kilosuda iyi bugün dogsa bile problem olmaz dedi ama

canım mesaj yazdım sana arada görmedin galiba, benim de erken doğum riskim var bebeğin baskısından dolayı dr senin servikal uzunluğuna baktımı, sana söylemese bile ps başındaki kıza değerleri söylüyor ya sen duydunmu öyle bişi

cnm kabarıklık oluyormu yoksa kuru kuruyamı kaşınıyorsun bende kabarıklık oluyor kabarıklığın yoksa yağlan kremlen bol bol

kuru kuruya kaşınıyorum canım. Sonra hani çok kaşımaktan hafif derin soyulur ya öyle derim soyuluyor yara oluyor kabuk bağlıyor sonra da iz kalıyor hatta ayak bileğimde kalmış öyle o yüzden canım sıkıldı biraz. Krem sürüyorum ama çak uzun süre fayda etmiyor. Geçen akşam canıma tak etti tüm bacağıma kolanyayı döktüm sonra canım çok yandı ordan oraya koştum koridorda

mrb arkadaslar bısey sormak ıstiyorum sıze ben hastane cantamı hazırlamaya basladım bıberon ve emzıgınıde koycam belkı gerekır ama nasıl sterıl etsem bılemedım sankı kaynatınca zarar gorcekmıs gıbı geldı sız ne yaptınız kaynatanız warmı aranızda

dr sor canım iğne yaparsa rahatlarsın benim gibi

wwprensesww; bana mobilya ile uyumlu olur gibi geldi ama sen yine de magazada da renklerine bak. en doğru kararı yine sen vereceksin.

cnm benim erken dogum riskim oldugu için 2.500 kilo olması gerekiyo derdim o aslında inşallh zamanında gelir gerek kalmaz ama kilosu olsun istiyorum

ama canım benim, sen bu şekilde üzülünce bebeğin birden kilo mu alacak ki?... boşuna üzüyorsun kendini. maalesef içimizde de olsa hayatta her şeye müdahale edemiyoruz. her şey olacağına varıyor. hele bi de erken doğum riskin varmış ama daha çok stress yapıp riskini arttırıyorsun. biliyorum dışardan konuşmak kolay diyeceksin. ama sen elinden gelen her şeyi yap, gerisi kendiliğinden gelir inşallah... kızma bana sakın yazdığım mesaj için. direkt seni hedef almış gibi oldu ama yaklaşık 1 aydır bu muhabbetler dönüyo ve gerçekten hepimiz de çok etkileniyoruz. bana gece rüyamda bebeğimin karnımda öldüğünü söylüyorlardı. ama sonra hareketlerini hissediyordum. olamaz hareket ediyor diyordum. sabah uyandım ve eşime anlattım korkuyla. teselli etti beni kendince. ömrünü uzatmışsın defnemizin dedi. (yaygın bi inanış vardır ya) sonra kızım hareket edince dünyalar benim oldu. kısacası her şey bizde bitiyor. zihnimizi mutluluklarla dolduralım ki her şey güzel gitsin. rüyalarımızda bile...

canım yazmıştım ama görmedin galiba

pardon canım ben görmemişim:)) 21 mm 2,1 cm canım. normal olan 1,5 cm zaten. 1,5 cm ulaşınca mı yoksa 1,5 cmden 0 a indiğindemi doğum başlıyor bilmiyorum ama bana göre 0 ı gördükten sonra rahim açılmaya başlayıp doğum da başlıyor.
keşke bu haftakini de öğrenseydin en azından ilerlemiş mi aynımı bilirdin.

cnm yok nie kızıyım fikrin sonuçta evet haklısınız ama ben kuruntuluyum biliyorum ona birşey olacak die ödüm kopuyo herkes bu konuda tedirgindir aslında ama ben bugunlere şükrediyorum geldiğime şuan kafası çok aşagıda ve tedirginim 37 haftaya gelmk istiyorum bende garip garip rüyalar görüyorum ama yorumlamıyorum gebelikten die düşünüyorum

canım ben önce bitkisel diye geçen bir sıvı sabunla güzelce yıkadım sonra kaynayan suya attım hepsini mama kaşığı dahil ve 4 5 dak kaynattım içime de sindi yani zarar falan görmüyor ki benim bi biberonumun ucu silikon biri kauçuk ikisini de kaynattım bişicik olmuyo

canım dikkat et havalar bir garip, üşütüp hasta falan olma nane limaon kaynat da iç iyi gelir. Inşallah hastalanmazsın. Bebeğin iyiymiş sevindim. Inşallah oda hastalanmaz el kadar minnoş:)

Teşekkür ederim canım sabah ıhlamur içmiştim ballı limonlu o biraz açtı sanki burnumu en azından akmaya başladı. Akşama da nane limon içerim. Benim kız pek el kadar değil canım 4 yaşında bir kızım var ondan bahsetmiştim.

selam kızlar bişi soracam nst ne içindir yani ben şuan 35 haftaya girdimde ama hiç nstye girmedim
ne demek yani daha doğrusu nstye ne zaman insan giriyo anlatırmısınız kızlar :26::26::26:

Ben ilk defa dün girdim bebeğin kalp atım düzeni inceleniyor bir makinaya bağlıyorlar 15-20 dk kadar ve bundan sonraki her kontrolde gireceğim.

Ben kızımda sürekli kaynatarak steril ediyordum ve herhangi bir zararı olmuyordu, bunda da öyle yapmayı planlıyorum.

bence yapma geçen arkadaştan duydum hastane kapalı kutu biberon istiyormuş steril ettiğinizi kabul etmiyormuş onlar hastanedeki steril makinasına sokuyorlarmış hatta arkadaş steril ettirmiş kabul etmemişler yeniden aldırmışlar die duydum bende sormadım hastaneye ama sorcam haftaya çantamı hazırlayacam çünkü

canım piyasaya göre oldukca uygun fiyatı.
bende almaya karar verdim ama bedenleri küçük düşüyormu yoksa herzaman ki bedeninle aynı mı?
Birde likralımı yoksa pamuk mu ?
Yaz sıcağında terletmesinde.

Son düzenleme:

canım normali 31 mm ben 21 haftada başka doktora gidiyordum aptal dr 20mm ölçmüştü ozman ama bu haftalarda 21mm çıktı baskıdan dolayı bide ölçmesin ölçsede bana sölemiyor yoksa kafaya takıyorum sadece dikkatli olman gerek dio yatıp uzanmn lazım dedi 28 haftadan beri yatıyorum

ay canım öyle miiii? Bilmeyince böyle oluyor:) senin kız kocaman olmuş genç kız olmuş annesine bebek bakarken yardım bile eder:):)

canım bence bu olay hastaneden hastaneye değişiyor çünkü benim gittiğim hastanede biberon bile istemiyorlar kaşıkla veriyorlar anne memesine alışsın diye ben yine de koydum yanıma inşallah sütümüz hemen gelir ihtiyaç kalmaz gerçi

kızlar ben bi dışarı çıkıyorum pijamalarıma uygun taçlar bakıcam burda renkli kırmızı var zaten de bulursam alıcam bekleyin beni..)))

canım ben normali 15mm yani 1,5 cm diye duymuştum belki doğru değildir bilmiyorum. bende en son 27+2 de kontrole gittim dr aşağıda dedi dinlen dedi, kıza söylerken bende duydum 27mm dedi yoksa bana demedi zaten. ama çalışıyorum yani sürekli oturuyorum akşama kadar eve gidip yemek yapıyorum yiyoruz kaldırıyorum mutfağı topla saat oluyo en az 8-8,5. bazen hemen sonra alışverişe vs çıkıyoruz, dinlenmek nerede kaldı 2 hafta sonra eve çıkıcam ve bu 2 haftaya kadar evin genel temizliği yapılacak, bebeişin kıyafetlerini yıkadım ütülenecek, çantalar hazır edilecek ve odamız yerleştirilecek inş. o zamana kadar bu yoğunlukta doğurmazsam artık tamamıyla dinlenmeye çekildiğimde bi zahmet bebiş gelmeyiversin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…