- 26 Nisan 2011
- 403
- 25
- 118
canım bebeğin odası süper allah sağlıkla kullanmayı nasip eder inşallah
halıda eklenense uyuyo canım çok güzel tekrar güle güle kullanın canm
çok sağol canım böyle güzel ve net bi şekilde anlattığımn için çok tşk ederim
iki hafta sonra randevum var o zaman soruyum. Tabii ozamana kadar kaşımaktan cildimi soymazsam:)
cnm 2.400 filan olmuştur dedim bu kiloyu duyunca şaşırdım biraz 2.500 kilo olsunda erken doguma ne olur ne olmaz dr bu kilosuda iyi bugün dogsa bile problem olmaz dedi ama
cnm kabarıklık oluyormu yoksa kuru kuruyamı kaşınıyorsun bende kabarıklık oluyor kabarıklığın yoksa yağlan kremlen bol bol
şimdi ölçmedide 29 haftada ölçmüştü 21mm çıkmıştı canım baskı yaptıgı içincm vurunca kaç oluyor anlamadım mm olarak hesaplamıştı
kuru kuruya kaşınıyorum canım. Sonra hani çok kaşımaktan hafif derin soyulur ya öyle derim soyuluyor yara oluyor kabuk bağlıyor sonra da iz kalıyorhatta ayak bileğimde kalmış öyle o yüzden canım sıkıldı biraz. Krem sürüyorum ama çak uzun süre fayda etmiyor. Geçen akşam canıma tak etti tüm bacağıma kolanyayı döktüm sonra canım çok yandı ordan oraya koştum koridorda
cnm benim erken dogum riskim oldugu için 2.500 kilo olması gerekiyo derdim o aslında inşallh zamanında gelir gerek kalmaz ama kilosu olsun istiyorum
canım yazmıştım ama görmedin galiba
wwprensesww; bana mobilya ile uyumlu olur gibi geldi ama sen yine de magazada da renklerine bak. en doğru kararı yine sen vereceksin.
ama canım benim, sen bu şekilde üzülünce bebeğin birden kilo mu alacak ki?... boşuna üzüyorsun kendini. maalesef içimizde de olsa hayatta her şeye müdahale edemiyoruz. her şey olacağına varıyor. hele bi de erken doğum riskin varmış ama daha çok stress yapıp riskini arttırıyorsun. biliyorum dışardan konuşmak kolay diyeceksin. ama sen elinden gelen her şeyi yap, gerisi kendiliğinden gelir inşallah... kızma bana sakın yazdığım mesaj için. direkt seni hedef almış gibi oldu ama yaklaşık 1 aydır bu muhabbetler dönüyo ve gerçekten hepimiz de çok etkileniyoruz. bana gece rüyamda bebeğimin karnımda öldüğünü söylüyorlardı. ama sonra hareketlerini hissediyordum. olamaz hareket ediyor diyordum. sabah uyandım ve eşime anlattım korkuyla. teselli etti beni kendince. ömrünü uzatmışsın defnemizin dedi. (yaygın bi inanış vardır ya) sonra kızım hareket edince dünyalar benim oldu. kısacası her şey bizde bitiyor. zihnimizi mutluluklarla dolduralım ki her şey güzel gitsin. rüyalarımızda bile...
mrb arkadaslar bısey sormak ıstiyorum sıze ben hastane cantamı hazırlamaya basladım bıberon ve emzıgınıde koycam belkı gerekır ama nasıl sterıl etsem bılemedım sankı kaynatınca zarar gorcekmıs gıbı geldı sız ne yaptınız kaynatanız warmı aranızda
canım dikkat et havalar bir garip, üşütüp hasta falan olmanane limaon kaynat da iç iyi gelir. Inşallah hastalanmazsın. Bebeğin iyiymiş sevindim. Inşallah oda hastalanmaz el kadar minnoş:)
selam kızlar bişi soracam nst ne içindir yani ben şuan 35 haftaya girdimde ama hiç nstye girmedim
ne demek yani daha doğrusu nstye ne zaman insan giriyo anlatırmısınız kızlar :26::26::26:
mrb arkadaslar bısey sormak ıstiyorum sıze ben hastane cantamı hazırlamaya basladım bıberon ve emzıgınıde koycam belkı gerekır ama nasıl sterıl etsem bılemedım sankı kaynatınca zarar gorcekmıs gıbı geldı sız ne yaptınız kaynatanız warmı aranızda
Evet canım markafonideki butique for moms kampanyasından aldım. Daha önce kullandıklarım da bebefoxtu.
Belki gezsem daha ucuzunu bulurum ama e-bebekte falan daha pahalı biliyorum. O yüzden hazır pijamaları almışken onları da ekledim sepete.
pardon canım ben görmemişim:)) 21 mm 2,1 cm canım. normal olan 1,5 cm zaten. 1,5 cm ulaşınca mı yoksa 1,5 cmden 0 a indiğindemi doğum başlıyor bilmiyorum ama bana göre 0 ı gördükten sonra rahim açılmaya başlayıp doğum da başlıyor.
keşke bu haftakini de öğrenseydin en azından ilerlemiş mi aynımı bilirdin.
teşekkür ederim canım sabah ıhlamur içmiştim ballı limonlu o biraz açtı sanki burnumu en azından akmaya başladı. Akşama da nane limon içerim. Benim kız pek el kadar değil canım 4 yaşında bir kızım var ondan bahsetmiştim.
Ben ilk defa dün girdim bebeğin kalp atım düzeni inceleniyor bir makinaya bağlıyorlar 15-20 dk kadar ve bundan sonraki her kontrolde gireceğim.
Ben kızımda sürekli kaynatarak steril ediyordum ve herhangi bir zararı olmuyordu, bunda da öyle yapmayı planlıyorum.
bence yapma geçen arkadaştan duydum hastane kapalı kutu biberon istiyormuş steril ettiğinizi kabul etmiyormuş onlar hastanedeki steril makinasına sokuyorlarmış hatta arkadaş steril ettirmiş kabul etmemişler yeniden aldırmışlar die duydum bende sormadım hastaneye ama sorcam haftaya çantamı hazırlayacam çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?