- 26 Nisan 2011
- 403
- 25
- 118
canım normali 31 mm ben 21 haftada başka doktora gidiyordum aptal dr 20mm ölçmüştü ozman ama bu haftalarda 21mm çıktı baskıdan dolayı bide ölçmesin ölçsede bana sölemiyor yoksa kafaya takıyorum sadece dikkatli olman gerek dio yatıp uzanmn lazım dedi 28 haftadan beri yatıyorum
canım piyasaya göre oldukca uygun fiyatı.
bende almaya karar verdim ama bedenleri küçük düşüyormu yoksa herzaman ki bedeninle aynı mı?
Birde likralımı yoksa pamuk mu ?
Yaz sıcağında terletmesinde.
canım ben normali 15mm yani 1,5 cm diye duymuştum belki doğru değildir bilmiyorum. bende en son 27+2 de kontrole gittim dr aşağıda dedi dinlen dedi, kıza söylerken bende duydum 27mm dedi yoksa bana demedi zaten. ama çalışıyorum yani sürekli oturuyorum akşama kadar eve gidip yemek yapıyorum yiyoruz kaldırıyorum mutfağı topla saat oluyo en az 8-8,5. bazen hemen sonra alışverişe vs çıkıyoruz, dinlenmek nerede kaldı 2 hafta sonra eve çıkıcam ve bu 2 haftaya kadar evin genel temizliği yapılacak, bebeişin kıyafetlerini yıkadım ütülenecek, çantalar hazır edilecek ve odamız yerleştirilecek inş. o zamana kadar bu yoğunlukta doğurmazsam artık tamamıyla dinlenmeye çekildiğimde bi zahmet bebiş gelmeyiversin
canım piyasaya göre oldukca uygun fiyatı.
bende almaya karar verdim ama bedenleri küçük düşüyormu yoksa herzaman ki bedeninle aynı mı?
Birde likralımı yoksa pamuk mu ?
Yaz sıcağında terletmesinde.
canım ben normali 15mm yani 1,5 cm diye duymuştum belki doğru değildir bilmiyorum. bende en son 27+2 de kontrole gittim dr aşağıda dedi dinlen dedi, kıza söylerken bende duydum 27mm dedi yoksa bana demedi zaten. ama çalışıyorum yani sürekli oturuyorum akşama kadar eve gidip yemek yapıyorum yiyoruz kaldırıyorum mutfağı topla saat oluyo en az 8-8,5. bazen hemen sonra alışverişe vs çıkıyoruz, dinlenmek nerede kaldı 2 hafta sonra eve çıkıcam ve bu 2 haftaya kadar evin genel temizliği yapılacak, bebeişin kıyafetlerini yıkadım ütülenecek, çantalar hazır edilecek ve odamız yerleştirilecek inş. o zamana kadar bu yoğunlukta doğurmazsam artık tamamıyla dinlenmeye çekildiğimde bi zahmet bebiş gelmeyiversin
Büyük boy bir paket çikolatayı yedim. Başlangıçta iki parça yedim kaldırdım. Sonra yok bir bar daha yiyim ne olacak dedim. şunu da yiyim başka yemiyeceğim dedim. Zaten öğlen yemekte kızartma vardı ekmekle götürdün bolca yarım paket kalmış bunu kesinlikle yeme dedim kendime. Ama sonunda ne oldu yarım peketi de ucundan kıyısından köşesinden derken yedim
vicdan yaptım şu ançok kilo aldım zaten bir de abur cubur yiyorum diye
ama mutluluk hormonu da devreye girdi bir yanım aman salla zaten yemesende alacaksın, boşver ağzının tadına bak diyor. Bir yanım da oldu mu şimdi? Hapur hupur götürdün çikolatayı ne olacak şimdi diyor?
afiyet olsun canım :) hamilelikte yarım bırakma diye bişey yokmuş ben bunu anladım çok şükür yalnız değilmişim :)) ben de öyleyim bişey yemeye başladıysam illa dibini bulcam .başlarda kendimi kötü hissediyodum ama şimdi boşverdim "3 ayda veremezsem 6 ayda veririm kiloları napyım ,hem daha önce zayıftım da ne oldu madalya mı taktılar " diye avutuyorum kendimi.
Ayrıca yemesen de alıyosun geçen ay dikkat ettim tatlı falan çok az yedim gene 3 kiloya yakın almışımKafaya takma
evet kızlar halı ve mobilya uyum açısından yorum bekliyorum. desen olarak çok uyumlu renk olarak birebir olmasa da olur gibime geliyor siz ne dersiniz. sonuç itibariyle birebir aynı desen ve renkleri aynı anda tutturmam imkansız gibi.
ooo canım sende abartma istersen dr yat dinlen demiş ve sen hala bu tempodasın bebişinş düşün yat uzan bende yatmayo sevmiyorum ama mecburum artık misafirde kabul etmiyorum ondan öncesi arkadaşlar gelirlerdi 2 gün hazırlık yapardım gelecekleri için dr çokmu ayakta kaldın bak baskı yapmaya başlamış dediğinde tövbe dedim bütün gün yatıyorum sadece yemegimi yapıyorum okadar diğger işleri hep eşim yapıyo
ay canım güldürdünbeni bu da birşeymi her sabah ve akşam 25 dk yol çekiyorum, 6 gibi evde oluyorum, çabuk çabuk Allah kabul ederse namazımı kılıp yemeği eşim gelene kadar yetiştirmek için çabalıyorum, önceden her hafta yapardım şimdi 2 haftada bir bazen 3 hafta olabiliyor evi genel temizliyorum, süpür, sil, toz al, wc banyo lavaboları ciflemek vs hallediyorum, ortalam 2 haftada bir ütü yapıyorum, sabah 7 de uyanıyorum, arada yemek yapmam sadece haftada 2 veya 3 gün yemek yapmam o kadar. genel temizliğe kadın gelcek tabi ama arada git gel yine yorulucam. Allah yardım etsin.
bana da yat dinlen diyorlar ama yardım eden mi var, Allah var eşim yapma der, yemek yapma kahvaltılık yeriz diyor ama benim içime sinmez yemeksiz, ütüsüz bırakmam eşimi, sabah kendim kahvaltıya fırsat bulamam ama eşime istisnalar dışında hergün kahvaltı hazırlar öyle çıkarım
Ay içim şişti bunların hepsini bu halimle ben mi yapıyorum
Canım ben de seninle aynı mobilyayı almıştım hatırlarsan, o baktığın halıyı ben mutfağımda kullanıyorum.O halı daha sıcak renklerde,turunculu,sarılı pastel renkler yok içerisinde.Ben de ilk uyar mı acaba diye o halıyı şöyle bi attım bebek odasına uymadı.Oturma odamdaki halıyı da royalden almıştım ben 3 sene önce,krem üzerine minik minik pembe,yeşil,turkuaz toplar var.O tam uydu,yenisinden bulabilir miyim diye baktım,üretilmiyormuş.Ben o halıyı kullanıcam bebek odasında,oturma odasına yenisini alıcam.
Tabi bu benim fikrim,son karar senin.İçine sinerse al gitsin.
ay canım güldürdünbeni bu da birşeymi her sabah ve akşam 25 dk yol çekiyorum, 6 gibi evde oluyorum, çabuk çabuk Allah kabul ederse namazımı kılıp yemeği eşim gelene kadar yetiştirmek için çabalıyorum, önceden her hafta yapardım şimdi 2 haftada bir bazen 3 hafta olabiliyor evi genel temizliyorum, süpür, sil, toz al, wc banyo lavaboları ciflemek vs hallediyorum, ortalam 2 haftada bir ütü yapıyorum, sabah 7 de uyanıyorum, arada yemek yapmam sadece haftada 2 veya 3 gün yemek yapmam o kadar. genel temizliğe kadın gelcek tabi ama arada git gel yine yorulucam. Allah yardım etsin.
bana da yat dinlen diyorlar ama yardım eden mi var, Allah var eşim yapma der, yemek yapma kahvaltılık yeriz diyor ama benim içime sinmez yemeksiz, ütüsüz bırakmam eşimi, sabah kendim kahvaltıya fırsat bulamam ama eşime istisnalar dışında hergün kahvaltı hazırlar öyle çıkarım
Ay içim şişti bunların hepsini bu halimle ben mi yapıyorum
Büyük boy bir paket çikolatayı yedim. Başlangıçta iki parça yedim kaldırdım. Sonra yok bir bar daha yiyim ne olacak dedim. şunu da yiyim başka yemiyeceğim dedim. Zaten öğlen yemekte kızartma vardı ekmekle götürdün bolca yarım paket kalmış bunu kesinlikle yeme dedim kendime. Ama sonunda ne oldu yarım peketi de ucundan kıyısından köşesinden derken yedim
vicdan yaptım şu ançok kilo aldım zaten bir de abur cubur yiyorum diye
ama mutluluk hormonu da devreye girdi bir yanım aman salla zaten yemesende alacaksın, boşver ağzının tadına bak diyor. Bir yanım da oldu mu şimdi? Hapur hupur götürdün çikolatayı ne olacak şimdi diyor?
afiyet olsun canım :) hamilelikte yarım bırakma diye bişey yokmuş ben bunu anladım çok şükür yalnız değilmişim :)) Ben de öyleyim bişey yemeye başladıysam illa dibini bulcam .Başlarda kendimi kötü hissediyodum ama şimdi boşverdim "3 ayda veremezsem 6 ayda veririm kiloları napyım ,hem daha önce zayıftım da ne oldu madalya mı taktılar " diye avutuyorum kendimi.
Ayrıca yemesen de alıyosun geçen ay dikkat ettim tatlı falan çok az yedim gene 3 kiloya yakın almışımkafaya takma
canım ben önce bitkisel diye geçen bir sıvı sabunla güzelce yıkadım sonra kaynayan suya attım hepsini mama kaşığı dahil ve 4 5 dak kaynattım içime de sindi yani zarar falan görmüyor ki benim bi biberonumun ucu silikon biri kauçuk ikisini de kaynattım bişicik olmuyo
Kızlar fotoğraf nasıl ekliyorduk?Biri bana anlatıverse...
oncelikle konuya cevap ver kismina tikla orda eklentiler var oraya tikla resimleri tek tek pc den indir ,son olarak kaydet tusuna bas ve ekle cok zor degil yaparsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?