2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

canım ben normali 15mm yani 1,5 cm diye duymuştum belki doğru değildir bilmiyorum. bende en son 27+2 de kontrole gittim dr aşağıda dedi dinlen dedi, kıza söylerken bende duydum 27mm dedi yoksa bana demedi zaten. ama çalışıyorum yani sürekli oturuyorum akşama kadar eve gidip yemek yapıyorum yiyoruz kaldırıyorum mutfağı topla saat oluyo en az 8-8,5. bazen hemen sonra alışverişe vs çıkıyoruz, dinlenmek nerede kaldı 2 hafta sonra eve çıkıcam ve bu 2 haftaya kadar evin genel temizliği yapılacak, bebeişin kıyafetlerini yıkadım ütülenecek, çantalar hazır edilecek ve odamız yerleştirilecek inş. o zamana kadar bu yoğunlukta doğurmazsam artık tamamıyla dinlenmeye çekildiğimde bi zahmet bebiş gelmeyiversin

canım piyasaya göre oldukca uygun fiyatı.
bende almaya karar verdim ama bedenleri küçük düşüyormu yoksa herzaman ki bedeninle aynı mı?
Birde likralımı yoksa pamuk mu ?
Yaz sıcağında terletmesinde.

Kesinlikle tavsiye edeceğim ürünlerin başında emzirme atletleri geliyor. Bebişler ilk zamanlar sürekli memede olduğu için özellikle de geceleri çok rahat oluyor sırtın belin kapalı kalıyor. Ben sütyen olanlarından almıştım belim hep açıkda kalıyordu tutuluyordum, sonra atlet olanlarından aldım çok memnun kalmıştım. 68 kilo ile doğum yapmıştım 90 olanı çok rahat olmuştu. Ayrıca pamuklu terleme falan yapmıyor.

ooo canım sende abartma istersen dr yat dinlen demiş ve sen hala bu tempodasın bebişinş düşün yat uzan bende yatmayo sevmiyorum ama mecburum artık misafirde kabul etmiyorum ondan öncesi arkadaşlar gelirlerdi 2 gün hazırlık yapardım gelecekleri için dr çokmu ayakta kaldın bak baskı yapmaya başlamış dediğinde tövbe dedim bütün gün yatıyorum sadece yemegimi yapıyorum okadar diğger işleri hep eşim yapıyo

canım piyasaya göre oldukca uygun fiyatı.
bende almaya karar verdim ama bedenleri küçük düşüyormu yoksa herzaman ki bedeninle aynı mı?
Birde likralımı yoksa pamuk mu ?
Yaz sıcağında terletmesinde.

Ben önceki hamileliğimde e-bebekten almıştım ve pamukluydu terleme sorunu yaşamadım hiç. 80 beden takarken 85 almıştım o zamanlar ve rahat rahat olmuştu.
Şimdi normal bedenim 85 olduğundan 90 olanlarını aldım. Kiloda aldığımdan doğumdan sonra bedenim büyür kesin.85 ler şimdiden sıkıyo zaten.
Bi de ücretsiz iade etme şansım olduğu için fazla da düşünmedim.Olmazsa ya da beğenmezsem geri yollarım.Geri yolladıktan sonra ertesi gün paranı iade ediyolar çünkü.

ooo canım sende abartma istersen dr yat dinlen demiş ve sen hala bu tempodasın bebişinş düşün yat uzan bende yatmayo sevmiyorum ama mecburum artık misafirde kabul etmiyorum ondan öncesi arkadaşlar gelirlerdi 2 gün hazırlık yapardım gelecekleri için dr çokmu ayakta kaldın bak baskı yapmaya başlamış dediğinde tövbe dedim bütün gün yatıyorum sadece yemegimi yapıyorum okadar diğger işleri hep eşim yapıyo

afiyet olsun canım :) hamilelikte yarım bırakma diye bişey yokmuş ben bunu anladım çok şükür yalnız değilmişim :)) Ben de öyleyim bişey yemeye başladıysam illa dibini bulcam .Başlarda kendimi kötü hissediyodum ama şimdi boşverdim "3 ayda veremezsem 6 ayda veririm kiloları napyım ,hem daha önce zayıftım da ne oldu madalya mı taktılar " diye avutuyorum kendimi.
Ayrıca yemesen de alıyosun geçen ay dikkat ettim tatlı falan çok az yedim gene 3 kiloya yakın almışım kafaya takma

toplamda 18 kilo aldığıma göre kafama takıyor gibi gözüksemde aslında takmıyorum sanki:) ya canım gercekten şu da kalsın sonra yerim deyipte sonraya bıraktığım hiç olmadı. Geçen jelibon aldık eşimle hani alışveriş merkezlerinde çeşit çeşit satarlar ya onlardan aldım koca bir paket hepsini yedim eşim kızdı bebeğe yazık çocuğu yumuşattın jelibon gibi yaptın dedi ama azcık daha azcık daha derken bitirdim hepsini:) ben de artık 9 ayda veririm kiloları:)

Canım ben de seninle aynı mobilyayı almıştım hatırlarsan, o baktığın halıyı ben mutfağımda kullanıyorum.O halı daha sıcak renklerde,turunculu,sarılı pastel renkler yok içerisinde.Ben de ilk uyar mı acaba diye o halıyı şöyle bi attım bebek odasına uymadı.Oturma odamdaki halıyı da royalden almıştım ben 3 sene önce,krem üzerine minik minik pembe,yeşil,turkuaz toplar var.O tam uydu,yenisinden bulabilir miyim diye baktım,üretilmiyormuş.Ben o halıyı kullanıcam bebek odasında,oturma odasına yenisini alıcam.
Tabi bu benim fikrim,son karar senin.İçine sinerse al gitsin.

ay canım güldürdün beni bu da birşeymi her sabah ve akşam 25 dk yol çekiyorum, 6 gibi evde oluyorum, çabuk çabuk Allah kabul ederse namazımı kılıp yemeği eşim gelene kadar yetiştirmek için çabalıyorum, önceden her hafta yapardım şimdi 2 haftada bir bazen 3 hafta olabiliyor evi genel temizliyorum, süpür, sil, toz al, wc banyo lavaboları ciflemek vs hallediyorum, ortalam 2 haftada bir ütü yapıyorum, sabah 7 de uyanıyorum, arada yemek yapmam sadece haftada 2 veya 3 gün yemek yapmam o kadar. genel temizliğe kadın gelcek tabi ama arada git gel yine yorulucam. Allah yardım etsin.
bana da yat dinlen diyorlar ama yardım eden mi var, Allah var eşim yapma der, yemek yapma kahvaltılık yeriz diyor ama benim içime sinmez yemeksiz, ütüsüz bırakmam eşimi, sabah kendim kahvaltıya fırsat bulamam ama eşime istisnalar dışında hergün kahvaltı hazırlar öyle çıkarım
Ay içim şişti bunların hepsini bu halimle ben mi yapıyorum

offfff okurken benim canım sıkıldı bu neya ben sadece yemek yapıyorum eşim haftada bir süpürüyor ben viledayla siliyorum bulaşık makineesini bile eşim boşaltıyor 2 hafta sonra temizlikçi alıcam artık

ay canım öylemi ya şimdi üzüldüm valla. Ne yapıcam ben( canım hiç mi uyumluluk yok, bu arada ben gardrop almadım odamızda gömme var açık ceviz renginde şöyle sütlü kahve belki bir ton daha koyusuda olabilir bunu da düşünüp öyle gözünde canlandırabilirmisin off kafam karıştı. yada sen halıyı odana koyup mobilyayla bi foto çekip eklesen keşke olmaz mı?
halıyı beğendim ben ama sırıtırsa almak istemem

oy oyyyy calısmak zor hamıleyken neye yetısecegımı sasıırıyorum bazen eve gıdıomm yemek bulasık caydı meyveydı derken gecıoo zamann hafta sonu bı gun temızlık yapıom sıl supurrr banyo temızleee haftada ıkı kez fln ütüm oluo... kadın olmak zor valla allahtan oğlum oluoooooo

Prenses senin için ekliyorum....

Bana bunlar çok uyumlu olur gibi geldi. Küçük desenleri olanı ben kızımın odasına aldım ve gerçekten çok soft ve canlı renkleri var. Çook seviyorum halımı.

merhaba mayıs anneleri benim bebişim bir kerecik kordonuna dolanmış doktor korkucak bişey yok dedi hergün hareketlerini say dedi ama ben çok panik oldum bu durum normal doğuma engel mi?bilen varsa

ilahi kızlar çok güldürdünüz beni durduk yere, allahta sizi güldürsün... bende acaba bitek benmi böyleyim diyodum... mutfağa gidip gelip abur cuburları bitirenlerden biride benim... hep bitancik alcam deyip kendimi yine mutfakta buluyorum... hiçte pişman değilim çünküüüü zaten zayıftım hiç kilo alamazdım, hamilelikten sonrada zaten hamile kaldığım kiloya dönmek istemiyorum

ben sımdı dondurmaya dadandım vallaa bı ayım kalmıs tadını cıkarayım bırazzz :) ben ztn hıcbıseyden kısmadım bugune kdar :)

jelibon cipssss cıkolataa cekırdekkk ne kadr zararlı sey varsa yedım yıyorumm da nedense aldıgımm kıloları hemen vercem gıbıme gelıoooo bu ne kendıne guvenseee:))))))))

sagoln canım kafamdakı soru işareti kalktı bende rahat rahat kaynatabılırım artık tekrar tesekkurler

Eklentiler

• $IMG_0739.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 58
  • $IMG_0740.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 54
  • $IMG_0741.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 63
  • $IMG_0742.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…