ay canım öylemi ya şimdi üzüldüm valla. Ne yapıcam ben( canım hiç mi uyumluluk yok, bu arada ben gardrop almadım odamızda gömme var açık ceviz renginde şöyle sütlü kahve belki bir ton daha koyusuda olabilir bunu da düşünüp öyle gözünde canlandırabilirmisin off kafam karıştı. yada sen halıyı odana koyup mobilyayla bi foto çekip eklesen keşke olmaz mı?
halıyı beğendim ben ama sırıtırsa almak istemem
Eki Görüntüle 378621 Eki Görüntüle 378622 Eki Görüntüle 378623 Eki Görüntüle 378624
Umarım ekleyebilmişimdir.Çok teşekkür ederim.
canım ikisi de çok güzel ama birbirlerine çok benziyorlar neden 2 tane halı aldın?
Teşekkürler canım.Halı almadım canım,burada bebek mobilyası bizimkinin aynısı olan bir arkadas turunculu olan halıyı beğenmiş,ben de mutfakta o halıyı kullanıyorum demiştim.Mobilyanın önüne o halını koyup fotoğraf çekebilir misin demişti,onun için ekledim.Ben sondaki halıyı oturma odamda kullanıyodum,onu bebek odasına geçirdim,oturma odasına yeni halı alıcam.
arkadaslar bugun akrabam dogum yaptı gece 3gibi sancılanmıs sabaha kadar doguramamıs ve sonunda sezeryana alın beni demiş ve sezeryan yapmıslar oglusumuz 3.750gr 54cm dogmus tam 40.haftasıydı bugun cok duygulandım o dogurduktan 6 hafta sonra ben dogurcaktım sıra bende inş bende hepimizde hayırlısıyla atlatırızve ben bugun oglusuma ikeadan cibinlik 2li önlük ve peluş dönence aldım Eki Görüntüle 378808 Eki Görüntüle 378809 Eki Görüntüle 378810
saat sabahın 5.31 'i.uyku kactı ,delşksız uymayı özledim ben.Günün açılışını ben yaayım:) hepinie GÜNAYDIIIINNNNN:)))
Gunaydin herkese
Günaydın anneciklerrr..
Büyüdük de anne olduk ne güzel di mi :)))
günaydınn cnmm , aynen öyle yaaaa anne olunca büyüdüğümü hissettimm
Günaydın kızlar :18:
Oğluşum çok acıkmış yine,bi yarım saat daha uyutmadı...Bizde kalktık bişeyler atıştırdık.
Valla çocuk dile gilse herhalde diyeceği ilk şey "anne yiyosun yiyosun sonra suçu benim üzerime atıyorsun"olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?