2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Canım fotoğraf ekledim,bi daha baktım da çok alakasız olmadı.Senin diğer eklediklerine göre bu daha uyumlu gibi. Dolabın rengi sütlü kahve ise uyumlu olabilir.Son fotoğraf da benim oturma odası halım,artık bebek odası halısı olacak,daha uyumlusunu bulamazsam.Uyku setini de yıkadım,daha kurumadı.Şimdilik pike serdim üzerine.Yatağı da çok alçaktı,altına kullanmadığım yorganlardan serdim.Perdeye karar veremedim bi türlü.Zebra düşünüyordum ama o oda çok güneş alıyor,çok sıcak oluyor.Sanırım üste tül altına da sun screen stor yaptırıcam.

Son düzenleme:
canım ikisi de çok güzel ama birbirlerine çok benziyorlar neden 2 tane halı aldın?

Teşekkürler canım.Halı almadım canım,burada bebek mobilyası bizimkinin aynısı olan bir arkadas turunculu olan halıyı beğenmiş,ben de mutfakta o halıyı kullanıyorum demiştim.Mobilyanın önüne o halını koyup fotoğraf çekebilir misin demişti,onun için ekledim.Ben sondaki halıyı oturma odamda kullanıyodum,onu bebek odasına geçirdim,oturma odasına yeni halı alıcam.

bence çok uymuş canım ancak bu kadar olur yani :)) güle güle kullan inşallah

arkadaslar bugun akrabam dogum yaptı gece 3gibi sancılanmıs sabaha kadar doguramamıs ve sonunda sezeryana alın beni demiş ve sezeryan yapmıslar oglusumuz 3.750gr 54cm dogmus tam 40.haftasıydı bugun cok duygulandım o dogurduktan 6 hafta sonra ben dogurcaktım sıra bende inş bende hepimizde hayırlısıyla atlatırız ve ben bugun oglusuma ikeadan cibinlik 2li önlük ve peluş dönence aldım

uykum yok...herkes uykuda...bir daha uyuyamazsın...sözlerini dinleyip dalmaya çalışsam da ne çare...beklemek de yorucu...hadi gündüz iş güç avunuyorsundur da gece düşünmekten kaçıyor uykular...

saat sabahın 5.31 'i.uyku kactı ,delşksız uymayı özledim ben.Günün açılışını ben yaayım:) hepinie GÜNAYDIIIINNNNN:)))

Allah analı bablı buyutsun inşallah:)) sizin cicilerde pek gzeller iyi gunlerde mutlulukla kullanın:)

saat sabahın 5.31 'i.uyku kactı ,delşksız uymayı özledim ben.Günün açılışını ben yaayım:) hepinie GÜNAYDIIIINNNNN:)))

al ben den de böyle bir günaydın....akşam geç sabah erken ...ufaklıklarımızın uykusu bize çeker diye korkuyorum doğrusu....sana da günaydın
ve kızlar sağlık,huzur dolu,tatlı hazırlıkların yapıldığı bir gün olur inşşşş...takvimden bir gün daha eksiliyor...

günaydın kızlar nasılsınız bakalım bizimde dün kontrolumuz vardı 15 gün aradan sonra n,hayet kızımı gördüm ama dün garip bir gündü benim için çalısabilir raporu aldım devlet hastanesine gitim ne garip bir yerdi öyle yaa rapor almak bukadarmı koly basıma gelenlere bakın. sabah erkenden gidiyorum doktorun görünürde bekleyen 5 hastası var adım listede yok kapının önünde bekleyen insan kalabalıklığında eşimle ayaküstü dediodu yapıyoruz her taraf göbekli hatunlar ile dolu eşim benim göbeğimin en küçük olduğunu sölüyor söle bir baktım gercekten benim göbüş küçük nese uzun bir beklemden sonra adım yanıyor giriyorum içeri içeride bekleyen 3 hasta birde ultrasın şle bakılcak 1 hasta içeri odada doktorun karsına dizeliyoruz iştimadaki askerler gibi ve dokto başlıyor sağ bastan sayyyyyyşikayetiniz ney sıra bana geliyor rapor içi geld,m cevap tamam veririz bir dileçe doldurun ben imzalarım bir zamn sonra ne iş yapıyorsuuz memurum kamuda calısom oo iyi taam diyor odadan cıkıyrum soktayım bukadar basitmi yani diye neyse dilekçeyi dolduruom odaya tekrar gelşom bu defa komutan bölük sayısnı arttıtmıs odada yedi kişi var yine iştimada herkes elimdeki kağıdı alıyor 33 haftaya girmeme rağmaen 32 haftalık hamile yazdı imzaladı hersey bitti iştw bukadar kızlar cok basit rapor almak ne muayen ben bişi. neyse ordan cıktık kendi doktorum muayenesine kızımı görme vakti baktık kızım dudakları aynı ben 1700 gr olmus cıktık dr odasına ben onu görmemin vermiş olduğu heyecanla doktorun ne dediğini bile dinlemiyorum sadece calısabilirmiyim diye ona sordum bide ona sormadan raporu aldım işte kafamı karsıtırano an bana haftaya muhakak raporunu al dedi eşimde sordu kaç hafatlık die 30+4 ama bebeğin gelişimi 32 haftalık dedi ben sokta bence karsıtırdı ama elifnuru görmeinveriği mutluluk ile neden böle demek aklıma bile gelmedi cıktık 15 gün sonra bulusmak üzere bakalım ne olcak 15 gün sonra sorcam ne olcak dğne kadar benim hesabım ile onunki hep aynıydı dün sastı hesap bakalım ne olcak kilosu ben burdak, bebiş kilolarını görünce bana kızım hep zayıf gibi geio ama doktor gelişii ve kilosu cok güzel diyorr

Günaydın kızlar :18:
Oğluşum çok acıkmış yine,bi yarım saat daha uyutmadı...Bizde kalktık bişeyler atıştırdık.
Valla çocuk dile gilse herhalde diyeceği ilk şey "anne yiyosun yiyosun sonra suçu benim üzerime atıyorsun"olurdu

günaydınn cnmm , aynen öyle yaaaa anne olunca büyüdüğümü hissettimm

Dün erkek kardeşim evin içerisinde çıkardığı gömleği bir türlü bulamadı.Kendimizce her deliğe baktık ama sanki gömlek sır olup kayboldu gitti.Bi türlü çocuk en son çıkardığı yeri hatırlamıyor.
Sonra olay anneme intikal etti ve kadın eliyle koymuş gibi buldu getirdi.Kardeşimin dediği şey "anne olmak böyle bişey işte"

günaydın canım , bende çok aç uyanıyorum ama hemen bişiler yiyemiyorum hem bugün kahvaltıya misafirim var onu bekliorumm gelsinde kuduruk oğlum bayram etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…