günaydın kızlar nasılsınız bakalım bizimde dün kontrolumuz vardı 15 gün aradan sonra n,hayet kızımı gördüm ama dün garip bir gündü benim için çalısabilir raporu aldım devlet hastanesine gitim ne garip bir yerdi öyle yaa rapor almak bukadarmı koly basıma gelenlere bakın. sabah erkenden gidiyorum doktorun görünürde bekleyen 5 hastası var adım listede yok kapının önünde bekleyen insan kalabalıklığında eşimle ayaküstü dediodu yapıyoruzher taraf göbekli hatunlar ile dolu eşim benim göbeğimin en küçük olduğunu sölüyor söle bir baktım gercekten benim göbüş küçük nese uzun bir beklemden sonra adım yanıyor giriyorum içeri içeride bekleyen 3 hasta birde ultrasın şle bakılcak 1 hasta içeri odada doktorun karsına dizeliyoruz iştimadaki askerler gibi ve dokto başlıyor sağ bastan sayyyyyy şikayetiniz ney sıra bana geliyor rapor içi geld,m cevap tamam veririz bir dileçe doldurun ben imzalarım bir zamn sonra ne iş yapıyorsuuz memurum kamuda calısom oo iyi taam diyor odadan cıkıyrum soktayım bukadar basitmi yani diye neyse dilekçeyi dolduruom odaya tekrar gelşom bu defa komutan bölük sayısnı arttıtmıs odada yedi kişi var yine iştimada herkes elimdeki kağıdı alıyor 33 haftaya girmeme rağmaen 32 haftalık hamile yazdı imzaladı hersey bitti iştw bukadar kızlar cok basit rapor almak ne muayen ben bişi. neyse ordan cıktık kendi doktorum muayenesine kızımı görme vakti baktık kızım dudakları aynı ben 1700 gr olmus cıktık dr odasına ben onu görmemin vermiş olduğu heyecanla doktorun ne dediğini bile dinlemiyorum sadece calısabilirmiyim diye ona sordum bide ona sormadan raporu aldım işte kafamı karsıtırano an bana haftaya muhakak raporunu al dedi eşimde sordu kaç hafatlık die 30+4 ama bebeğin gelişimi 32 haftalık dedi ben sokta bence karsıtırdı ama elifnuru görmeinveriği mutluluk ile neden böle demek aklıma bile gelmedi cıktık 15 gün sonra bulusmak üzere bakalım ne olcak 15 gün sonra sorcam ne olcak dğne kadar benim hesabım ile onunki hep aynıydı dün sastı hesap bakalım ne olcak kilosu ben burdak, bebiş kilolarını görünce bana kızım hep zayıf gibi geio ama doktor gelişii ve kilosu cok güzel diyorr
Dün erkek kardeşim evin içerisinde çıkardığı gömleği bir türlü bulamadı.Kendimizce her deliğe baktık ama sanki gömlek sır olup kayboldu gitti.Bi türlü çocuk en son çıkardığı yeri hatırlamıyor.
Sonra olay anneme intikal etti ve kadın eliyle koymuş gibi buldu getirdi.Kardeşimin dediği şey "anne olmak böyle bişey işte"
madem muhabbet kahvaltı üzerine;
ben de şu an peynir, domates, maydonozlu sandviçimi yanında da cevizimi yiyorum
çaysız da olmaz tabiii
aah ah işte sabah böyle sağlıklı besleniyorum da, öğleden sonra gittikçe bozuluyor menü
Bir günaydın da benden olsun hanımlar
ohhh afiyet olsun yarasın sana da defneye de
ohhh afiyet olsun yarasın sana da defneye de
herkeze günaydınn.bende nacizane yapmış olduğum kapı süsümüzü ve şekerlerimizi göstermek istiyorum.hepsini kendim yaptım.insanın evladı için küçükte olsa böyle şeyler yapması muhteşem bişey.inanılmaz mutluluk veriyor.
arkadaslar bugun akrabam dogum yaptı gece 3gibi sancılanmıs sabaha kadar doguramamıs ve sonunda sezeryana alın beni demiş ve sezeryan yapmıslar oglusumuz 3.750gr 54cm dogmus tam 40.haftasıydı bugun cok duygulandım o dogurduktan 6 hafta sonra ben dogurcaktım sıra bende inş bende hepimizde hayırlısıyla atlatırızve ben bugun oglusuma ikeadan cibinlik 2li önlük ve peluş dönence aldım Eki Görüntüle 378808 Eki Görüntüle 378809 Eki Görüntüle 378810
herkeze günaydınn.bende nacizane yapmış olduğum kapı süsümüzü ve şekerlerimizi göstermek istiyorum.hepsini kendim yaptım.insanın evladı için küçükte olsa böyle şeyler yapması muhteşem bişey.inanılmaz mutluluk veriyor.Eki Görüntüle 378935 Eki Görüntüle 378936 Eki Görüntüle 378937 Eki Görüntüle 378938
uykum yok...herkes uykuda...bir daha uyuyamazsın...sözlerini dinleyip dalmaya çalışsam da ne çare...beklemek de yorucu...hadi gündüz iş güç avunuyorsundur da gece düşünmekten kaçıyor uykular...
saat sabahın 5.31 'i.uyku kactı ,delşksız uymayı özledim ben.Günün açılışını ben yaayım:) hepinie GÜNAYDIIIINNNNN:)))
GünaydınnnnnnnnnnGunaydin herkese
Günaydın anneciklerrr..
Büyüdük de anne olduk ne güzel di mi :)))
Günaydın kızlar,Akşam felaket kramplarım oldu. Hatta biri o kadar uzun sürdü ki bacağım hala daha acıyor dururken, üzerine basarken. Dün akşam misafrilikteydim geç geldim oyüzden magnezyumu içmeyi unuttum sanırım ondan oldu
Valla bende dün güç bela uykuya daldım...Saolsun kocamın arkadaşının araması ve onların muhabbeti ile bir hışımla uyandım..Nasıl sinir oldum anlatamam..Eşime diyorum kapat artık telefonu yok habire işten konuşuyorlar. Karşıdaki adamın sesini bilem duyuyorum..Sinirlendim ya aldım yastığımı salona uyumaya geçtim..Bizimkide tavrıma sinirlendi ne halin varsa gör dedi yatağına yatmaya gitti:2: Sağa dön sola dön yok uyku gitti bir kere..Üşüdümde sonra başladım ağlamayaBizimkinin umrunda değildi..Dün kabus gibiydi..Kendimi en sonunda sıcacık yatağımda buldum (bizimki inattır asla adım atmaz yine adım atan ben oldummmmm)
kızlar günaydın. bizde kahvaltımızı yaptık. kızım benide uyutmadı sabah tekmelerine uyandım.
benim kızım olacak nasipse. ama rüyamda sürekli erkek bebek görüyorum. dün gece '' doktora gidiyormuşuz. doktor ultrasıonda bakıyor birden sekreterinin ve kendinin suratı asılıyor. ne oldu diyorum. hemen aklıma erken doğum geliyor. suyum artmış herhalde die. neyse doktor orda diyorki ben sana bugüne kadar erkek demiştim ama bebek kız geliyor. bak burda herşeyi belli die. ordan sonra kucağımda bir erkek bebek görüyorum. yanağını falan sıkıyorum. oda bana gülüyordu çok tatlı bişeydi. yüzünde ufak ufak tüyler bile vardı ya. ''
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?