2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

hmmm bir devlet haastanesi klasiği , inan memlekette gittiğim özel hastanelerde bu düzenle işliyor artık alışmaya başladım kızın için neden öyle dedi bende anlamadım bence de dr.un kafası biraz karışmış canım neyse ki herşey yolunda.

madem muhabbet kahvaltı üzerine;
ben de şu an peynir, domates, maydonozlu sandviçimi yanında da cevizimi yiyorum
çaysız da olmaz tabiii

aah ah işte sabah böyle sağlıklı besleniyorum da, öğleden sonra gittikçe bozuluyor menü

ben bence kocama da annelik ediyorum bensiz hiç bişeyini bulamaz gözünün önünde de olsa bulamaz adamm

herkeze günaydınn.bende nacizane yapmış olduğum kapı süsümüzü ve şekerlerimizi göstermek istiyorum.hepsini kendim yaptım.insanın evladı için küçükte olsa böyle şeyler yapması muhteşem bişey.inanılmaz mutluluk veriyor.

tatlım ellerine sağlık çok güzel yapmışsın

sıra bize geliyor ... Allah analı babalı büyütsün bebişi.. ve tüm bebikler böle zamanında gelsin ..
aldıkların da çok hoş cibinliği de çok şirin, ikeanın görmüştüm bende.. güle güle kullansın oglun..

canım şekerleri çok güzel, kapı süsün ise harika olmuşşş .. keçeyle yaptın dimi.. bebişler için uğraşılıyor valla, kapı süsünü yapmıştım bende, şeker için malzemem var ama üşeniyorum hazır alcam onlarıda sanırsam..

gunaydın guzel anneler bızde ıse geldık kahvaltımız yaptıkkkk oğlumlaa bugun 33 haftalık oldukk

talay supersın yaaa ellerıne saglıkk bende istiyorummmmmmmmmmmm

Günaydın kızlar,

Bitanemo bende devlet hastanesine gitmiştim 2. düzey ultrasonografi için dediğin gibi içerde 4 kişi falandık sonra aynı odada 2 kişi ultrason olmuştuk

turuncu burada daha önce paylaştığın Dr. Harvey'in yazılarını çok beğenmiştim kitabını almayı düşünürken dün arkadaşım bana hediye almış doğuma kadar anca bitiririm herhalde.

Akşam felaket kramplarım oldu. Hatta biri o kadar uzun sürdü ki bacağım hala daha acıyor dururken, üzerine basarken . Dün akşam misafrilikteydim geç geldim oyüzden magnezyumu içmeyi unuttum sanırım ondan oldu

çok sağolun kızlar.keçeden yaptım daha yapmak istediğim çok şey var.ben normalde bi düğme bile dikemeyen bi insanken bunları yapabildiğime inanamıyorum.bebişimin mucizesi annesine neler yaptırıyo.

kızlar günaydın. bizde kahvaltımızı yaptık. kızım benide uyutmadı sabah tekmelerine uyandım.

benim kızım olacak nasipse. ama rüyamda sürekli erkek bebek görüyorum. dün gece '' doktora gidiyormuşuz. doktor ultrasıonda bakıyor birden sekreterinin ve kendinin suratı asılıyor. ne oldu diyorum. hemen aklıma erken doğum geliyor. suyum artmış herhalde die. neyse doktor orda diyorki ben sana bugüne kadar erkek demiştim ama bebek kız geliyor. bak burda herşeyi belli die. ordan sonra kucağımda bir erkek bebek görüyorum. yanağını falan sıkıyorum. oda bana gülüyordu çok tatlı bişeydi. yüzünde ufak ufak tüyler bile vardı ya. ''

Günaydın güzel mayıs annecikler ve onların pıtırcıklarıı Yarın oğluşumu göreceğim çok heyecanlandımm inş. güzel haberlerle dönerim dua edin bana....

uykum yok...herkes uykuda...bir daha uyuyamazsın...sözlerini dinleyip dalmaya çalışsam da ne çare...beklemek de yorucu...hadi gündüz iş güç avunuyorsundur da gece düşünmekten kaçıyor uykular...

Valla bende dün güç bela uykuya daldım...Saolsun kocamın arkadaşının araması ve onların muhabbeti ile bir hışımla uyandım..Nasıl sinir oldum anlatamam..Eşime diyorum kapat artık telefonu yok habire işten konuşuyorlar. Karşıdaki adamın sesini bilem duyuyorum..Sinirlendim ya aldım yastığımı salona uyumaya geçtim..Bizimkide tavrıma sinirlendi ne halin varsa gör dedi yatağına yatmaya gitti:2: Sağa dön sola dön yok uyku gitti bir kere..Üşüdümde sonra başladım ağlamaya Bizimkinin umrunda değildi..Dün kabus gibiydi..Kendimi en sonunda sıcacık yatağımda buldum (bizimki inattır asla adım atmaz yine adım atan ben oldummmmm)

saat sabahın 5.31 'i.uyku kactı ,delşksız uymayı özledim ben.Günün açılışını ben yaayım:) hepinie GÜNAYDIIIINNNNN:)))

sanada günaydın..Baya erkenciymişssin canım...Ben sabahları hala zor uyanıyorum
Gunaydin herkese
Günaydınnnnnnnnnn

Günaydın anneciklerrr..
Büyüdük de anne olduk ne güzel di mi :)))

Sorma canımm iş yerindekiler diyor büyüdünde evlendin birde çocuk sahibi olacaksın.17 yaşımda başlamışttım..zaman ne çabuk geçmiş beee

bence de kesin magnezyumu almadın diye olmuştur cnm. ben de aksattığım an hemen kramplarım oluyor..

sinirr

hayırdır ınsallah cnmm ya sacma sapan rüyalar bende görüorum artık.... her defasında doktora oğlum olacagını teyıt ettrısemde ya kızım olursa dıye dusunmeden edemıorumm bıde mavı karsıtı ben neredeyse oğlumun cogu seyı mavı oldu ıkıncı cocukta herseyını degıstırcem mecburenn:))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…