2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

benim doktora teyit ettirmeye yüzüm kalmadı artık adam diyecek bana güvenmiyor musun. benimde oğlum olursa die taktım bu aralar. ben çok pembe şeyler almadım orta renkler aldım. gerçi kıyafet olarak problem etmem ufacık çocuk pembeleri giydiririm kim görecek evin içinde de. ben kendimi nasıl alıştırırım bilmiyorum. Allah'ım sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin kuzularımızı.

günaydın güzel merin ' in annesi , oğlum da sana yazarken tepikliyor sanırım merine selamı var

Çok hoşuma gitti yorumun Sabah eşime dedim ki" yazık kızımıza hiç arkadaşı yok daha, ne kadar yalnız orda." Demek ki varmış ve birbirlerini hissediyorlarmış :)))

Maşallah sana Hani elinden kör eşşek saman yeöeze derler ya işte o benim Hiç el becerim yok, mümkün değil yapmamam. Geröekten çok güzel olmuşlar. En çok da kapı süsünü beğendim. Güle güle kullanın.

Bana da oluyor bu, yani bazen erkek olurmuş falan diyorum kendi kendime. Geçen gün arkadaşımla muhabbet edereken yanlışlıkla benim oğlum dedim Nerden çıktıysa :)

profilimdeki gibi bir kızım olur inş.

İnşallah canım, allah gönlüne göre versin.

güzel annişler ve güzel kuzulara günaydınn..

bu gece uyudum. uyudum derken sadece bir kere wc ye kalktım yani 4-5 kere kalkınca bu süper bir uyku oldu.. ama haftalardır uyumuyodum.. neyse doğumdan sonra siz asıl görün ben ilk kızımda 3 ay uyku yüzü görmedim. bu kuzular dışarı çıkınca hiç uyutmuyo ama olsun annesi kurban olsun hep rüyaalarıma giriyo.. emziriyorum bebişimi hep.. inaşşah sütümüz çok olurr kızlarrr..

daha temizliğim duruyo. o da rüyalarıma giriyo. sanki erken doğuracam ev kirli kalacakmış gibime geliyo. ben 37. haftaya kadar çalışcam. yani 28 nisanda izinli oluyorum. o güne kadar da çok ağırlaşacam gibi. çünkü şimdiden akşam yemeklerinden sonra gülle gibi oluyorum kalkamıyorum yerimden o zamanna kadar kışlıkları yıka kaldır işi biter inşlalh havalar güzelleşirse..

Son düzenleme:
günaydııınnnn kızzlarrr hadi son bir iteleme ve cuma sonundaaaaaaa gerçekten kaburgamın batışı ve sırtımın ağrımasından işe adapte olamıyorum yaaa 3 hafta daha sabretmeliyim güzel bir gün olsun ve çabucak bitsiiiiinnnn

Herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Amanınnnn 49 güne düştük bugun bizzzz inanamıyorum yaa :))

canım bu uykusuz günlerimizi bile arıcaz desene :)) bene 27 nisanda çıkıyorum izne , ama temizliğimi 14-15 nisanda yaptırıcam kadına çünkü çok ağırlaşırım gibime geliyo izin dönüşünü beklersem , herkes erken diyo ama napiyim ya izinden sonra temizliği düşünmek istemiyorum sadece dinlenmek istiyorum

canı cok güzel olus ellerine sağlık bende kızıa kapı süsü yaptım resmini cekip bir türlü ekleyemedim ama nsallh eklerim kızlarr

bizede her seferinde doktorumuz hala erkek diyo :))))

herkeslere selam yine yeniden bir güne günaydınn.....
benim bel fıtığım var ve çok ağrım var.çok şükür bu zamana kadar ilaç almadan hallettim ama şuan ki bacak ağrım kalçama kadar vuruyor ve rahatsız ediyor...dayanmak gerçekten sıkıcı
biz 35 haftalık olduk bugünnn:)
bu arada parmaklarım ayaklarım çok şişiyo.sabah kalkınca ellerımı kapatamıyorum ..
az kaldı bir elimize alsaydık sağ salim

ben halıyı begendim renkleri uyarsa canım al derim noktalı renkli seyleri seviyorum

ekinscim bende öncesi yaptırcam ama önce kaloriferlerin tamamen kapanmasını bekliyorum bizim buralarda yağmurlar yağıyo hala. kaloriferin kapanması nisanın ortalarını bulur gibime geliyo.. duvarları da kalorifer isi bitince sildirmek istiyorum ki içime sinsin. perdeler yıkanacak, tüm dolap içleri temizlenecek, yıkanacak, halılar yıkamaya gidicek, bebişin yatağı kurulacak, hastane çantam hele hiç ona sıra daha gelmedi :):) bunlar da beni geriyo..Annem daha erken diyor acele etme.. ben onsuz çağırcam her hafta temizlikçiye bir odayı tam yaptırıcam

geçen kapı süsü yaptık ama ablamıza daha Asya'ya da yapılıcak. herşeyden öncelikle ablaya yapılıyo :) çifte dikiş gidiyoruz bakalım

ekins cnm erken degıl ya nısanın ortaları uygun bence bende öle düşünüyorumm ne olur ne olmaz hazırlıklı olmak lazımm:)

ben daha ne hastane cantası ne bebek kıyafetlerı yıkama ısıne gırmedım ne zaman gırcem onu da bilmiommm bu hafta sonu da baska planlar cıktı:)

ya bazen gereksız gelıo yenı kıyafetlerı yıkamak kötü olur gıbıme gelıooo herkes yıkıomu kesın kıyafetlerı

aynıılarından bzim evede yapılıcak canım ben bu haftasonu değil bi dahaki haftasonuda yani temizlikten bi hafta önce bebeğin odasını yereştiricem yıkayıp ütüleyip , ertesi haftasonuda camı yerleri filan silinir , off benimde çantam hazır değil yeni çamaşırlar almam lazım hastaneye giderken temiz olsun herşeyim istiyorum ama bi fırsat bulamıyorum ki
eee sizin ablanız önemli tabi şu aralar idare etmek lazım :) Allah yardımcın olsun Bu arada ASYA ismini çok beğeniyorum :)

Merhaba herkese cok sıkıntılı bir geceden sonra gunaydınlar:)) kac gundur özel bölgemde kaşınma,yanma,acı vardı ve iç çamaşır bile rahtsız ediyordu.hep mantara,enfeksiyona bağladıydım ve bol bol sıvı alıp atmaya calışıyordum.Gece nasıl olduysa kızaran şişen bölgeyi uykumda patlatmışım meğersem kıl dönmesi olmuş ve oda apse yapmış.inanılmaz bir kanama ve ben kanın nerden geldiğini bir türlü anlayamadım stresden( çok şükür bebekle ilgili değilmiş sadece vajinanın dış kısmında apseli bölge kanıyormuş...hala şoktayım dessem yeridir.

ah bende çok dertliyim, daha pijamam yok, ben aldım o güne özel 3 takım iç çamaşırı kullanmadım bekletiyorum.. ben bebeğin herşeyini yıkadım ütüledim hurçladım sadece yatak kurulunca yerleştirmesi kaldı. ben odamda uyutucam 2 yıl kadar. odam büyük karyolası ve şifonyeri köşemize sığıyo rahatlıkla. azrayı da 2 yaşındayken ayırmıştım odasına. asyanın "isim babası" babası :), azra'nın isim babası ben :), paylaştık bu görevi, senin oğluşunun adı ne olcak? benim oğlum olsaydı kayra idi kesin

çok sevindim dış bölgede olmasına canım.. gözün aydın..

bence yıka sevgicim. çünkü yerlere düşürüyolar, paketlemesi, fabrikadan çıkışına kadar heryere sürülüyo kıyafetler. hijyenik olsun kuzucuklar çok narinlerrr..
yıkama sorun değil de ütüleme çok yoruyo. küçük küçük birsürü şey

bencede hazırlıklı olmak lazım canım , erkenden gelmeye kalkarsa bebişler naparızzz :18:

ben kesin yıkıcam canım ya ne kadar yeni olsalarda miss gibi tertemiz olurlar :)

Azra da Asya da çook güzel canım , bizim Ömer Doruk olucak oğlumuzun ismi :) Bu arada Kayra da çok yakın bi arkadaşımın oğlunun ismii

geçen kapı süsü yaptık ama ablamıza daha Asya'ya da yapılıcak. herşeyden öncelikle ablaya yapılıyo :) çifte dikiş gidiyoruz bakalım

Oy Oy bebeği görünce altını bağlatanlar mı dersin , bende biberondan içicem diyenler mi..

Benim içime sinmez şahsen kendime aldığım bir şeyi de yıkamadan giymek ki bebeğin cildi o kadar hassas ki herkesin ellediği şeyi giydirmem hem üzerinde ütülü gibi olsun diye kimyasal oluyor bazılarında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…