2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

ayy arkadaşım ilk doğum yapacaklardansın sanırım.. çalışıyomusun? Allah kolaylık versin az kalmış dayan.. ne zaman doğum ve doğum şeklin ne karar verdin mi?

Azra da Asya da çook güzel canım , bizim Ömer Doruk olucak oğlumuzun ismi :) Bu arada Kayra da çok yakın bi arkadaşımın oğlunun ismii

isimleriyle yaşasınlar sağlıkla uzun ömürlü olsunlar.. bakalım Ömer Doruk bey mi erken gelecek Asya hanım mı nisan annelerini takip ediyorum bana noluyosa psikopata balamışım. maalesef listeyi hazırlayan doğum yaptı, liste yarım aldı.. yoksa sayıyı hep ilan ediyordum burdan tellal gibi

bizim de listeyi en sonda olan birilerinni takp etmesi lazım aslında

Amiinnnnn :)
Benim sezeryan olma ihtimalim var canım öyle olursa 40 a kadar bekler mi doktorum bilmiyorum , ama ben normal istiyorum bu belirsizlikte çok kötü ya

Sevgicimmmm Yağız Mete olsun bence :))

:) karar veremedin sevgi, yağız oldu mete, ama mete de güzel

aynen yaa karar veremedık gıttıııı ama bu aralar mete diyoruz eşimleee bakalım ama yanına bı ısım ıstıo esımm soyadımız kısa bu arada benım kız olsaydı adı azra ipek olcaktı:)))))))

selam canım seni çook iyi anlıyorum o ağrıdan dolayı ben 15 gün yürüyemedim ( şimdi biraz daha hafifledi , normal doğum yapabilicekmisin doktorunla görüştün mü hiç bu konuda ??

gunaydinlar kizlar,hayirli cumalar:119:,

bugun kizim sabahtan beri hickiriyor,oyle sevimliki pit pit yapisi,

simdi gidip kahvaltimizi yapalim,karnimiz acikti kizimla

Kızlae ü doktoruma doğum konusunda biraz konustuk normalmi isitiyorsun dedi bende evet dedşm tamam ama bakalım dedi doğum seklini konusmak için daha erken dedi bakalım hayırlsını isitiyorum artık ama eşim normal olmasını istiyor

Amiinnnnn :)
Benim sezeryan olma ihtimalim var canım öyle olursa 40 a kadar bekler mi doktorum bilmiyorum , ama ben normal istiyorum bu belirsizlikte çok kötü ya

canım neden sezeryan olma ihtimalin var? bebeğin iriliğinden mi yoksa seninle mi ilgili?

ben hep normal olsa bile 14 mayısta doğum olacakmış gibi geliyo.. 40 'ı beklemez sanki..

ilk kızımda SAT:22 mart DOĞUM:22 aralık oldu. bunda da bence SAT:14 ağustos ise DOĞum: 14 mayıs olacak eğer normal olur da Allah bi sıkıntı vermezse.

ama sezeryan olacaklara tavsiyem tabi doktorun yönlendirmesi de önemli: sancıyı , nişanı, suyu bekleyin. bebek geliyorum dediği gün sezeryan olun. ben olsam öyle yapıcam yani. çünkü içeride ne kadar büyüse kardır...

canım neden sezeryan olma ihtimalin var? bebeğin iriliğinden mi yoksa seninle mi ilgili?

ekincim sezeryan olduğu kararlasırsa genelde beklemyiorlar 38-39 alıyorlar genelde bebeği dün ben hastanede doktorun karsında istimada iken karsılastım kadın 37 haftalık hamile haftaya sezeyanını yapcam diyürdu mesela

Valla bende dün güç bela uykuya daldım...Saolsun kocamın arkadaşının araması ve onların muhabbeti ile bir hışımla uyandım..Nasıl sinir oldum anlatamam..Eşime diyorum kapat artık telefonu yok habire işten konuşuyorlar. Karşıdaki adamın sesini bilem duyuyorum..Sinirlendim ya aldım yastığımı salona uyumaya geçtim..Bizimkide tavrıma sinirlendi ne halin varsa gör dedi yatağına yatmaya gitti:2: Sağa dön sola dön yok uyku gitti bir kere..Üşüdümde sonra başladım ağlamaya Bizimkinin umrunda değildi..Dün kabus gibiydi..Kendimi en sonunda sıcacık yatağımda buldum (bizimki inattır asla adım atmaz yine adım atan ben oldummmmm)

uykusuzluğa sebep olan şey gerçekten sinir bozucu...bir taraf adım atmayınca düzelmiyor işte....ben de dün gezme işini abartıp 10 da evde olunca.eşimin nazlarını çekmek zorunda kaldım.(ama napimmm evdeyim,hava güzel,geçmiyor vakit).muhabbet edelim dedikçe.yatasım var dedi.uykum var dedi...erken gelseydin falan filan...ben de sinir oldum....yaşadıklarının bir benzerini ben de yaşadım...biz mi hamileyiz onlar mı belli değil...:)

sezeryan olursa 39.haftada alırz dedı benım doktorummm herhangı bı sorun yoksa 39.dan önce almayız zaten dedı benım bebegım ırı bırazzz kılosuna göre karar vercezz normalmı sezeryan mı cok cok kılolu olursa zorlamam kendımı normal dogum dıe

Son düzenleme:

günlerimiz aynı senle bitanemo haıyrlısı ne ise o olsun. herşey yolunda ise normale yönel, inş kolaay bir doğum olur..

Son düzenleme:

canım benim bel fıtığım var , doktorum doğuma yakın mr çekelim beyin cerrahına danışıp doğuma öyle karar verelim yoksa doğumdan sonra kötü olmasın belin dedi bakalım hayırlısı artık diyebiliyorum sadece

bizde doktorumla net konuşmadık bebek nasıl gelmek isteyecek bakalım dedi
ama kilosunun minimum 3.800 olabileceğinden bahsedinde şahsen normal doğuramam diye düşünmedim desem yalan olur :18:

34. haftada çatı muayanesi olacağını söyledi nasıl bişey o yaaa:26::26: bana hep karından bakıldı tırsıyorummmmm :18::18:

dün nisan annelerinde okudum. doktor 3500 demiş, 2 haftaya 4 kilo olur demiş doğuramazsın. 38. haftada sezeryana almış. çocuk çıkmış 3075 mi ne.. çok üzülüyodu keşke normal doğursaydım die.. ultrason cijhazları maalsef ki hassas değil. ya da doktorlar abrtıp sezeryana yönlendiriyolar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…