herkeslere selam yine yeniden bir güne günaydınn.....
benim bel fıtığım var ve çok ağrım var.çok şükür bu zamana kadar ilaç almadan hallettim ama şuan ki bacak ağrım kalçama kadar vuruyor ve rahatsız ediyor...dayanmak gerçekten sıkıcı
biz 35 haftalık olduk bugünnn:)
bu arada parmaklarım ayaklarım çok şişiyo.sabah kalkınca ellerımı kapatamıyorum ..
az kaldı bir elimize alsaydık sağ salim
Azra da Asya da çook güzel canım , bizim Ömer Doruk olucak oğlumuzun ismi :) Bu arada Kayra da çok yakın bi arkadaşımın oğlunun ismii
Oy Oy bebeği görünce altını bağlatanlar mı dersin , bende biberondan içicem diyenler mi..
tamam tamam yıkıcam kızmayınn
bizim oğlanın adı da mete olcakkkkk sanırımm:)
isimleriyle yaşasınlar sağlıkla uzun ömürlü olsunlar.. bakalım Ömer Doruk bey mi erken gelecek Asya hanım mınisan annelerini takip ediyorum bana noluyosa psikopata balamışım. maalesef listeyi hazırlayan doğum yaptı, liste yarım aldı.. yoksa sayıyı hep ilan ediyordum burdan tellal gibi
bizim de listeyi en sonda olan birilerinni takp etmesi lazım aslında
:) karar veremedin sevgi, yağız oldu mete, ama mete de güzel
herkeslere selam yine yeniden bir güne günaydınn.....
benim bel fıtığım var ve çok ağrım var.çok şükür bu zamana kadar ilaç almadan hallettim ama şuan ki bacak ağrım kalçama kadar vuruyor ve rahatsız ediyor...dayanmak gerçekten sıkıcı
biz 35 haftalık olduk bugünnn:)
bu arada parmaklarım ayaklarım çok şişiyo.sabah kalkınca ellerımı kapatamıyorum ..
az kaldı bir elimize alsaydık sağ salim
Amiinnnnn :)
Benim sezeryan olma ihtimalim var canım öyle olursa 40 a kadar bekler mi doktorum bilmiyorum , ama ben normal istiyorumbu belirsizlikte çok kötü ya
canım neden sezeryan olma ihtimalin var? bebeğin iriliğinden mi yoksa seninle mi ilgili?
ben hep normal olsa bile 14 mayısta doğum olacakmış gibi geliyo.. 40 'ı beklemez sanki..
ilk kızımda SAT:22 mart DOĞUM:22 aralık oldu. bunda da bence SAT:14 ağustos ise DOĞum: 14 mayıs olacakeğer normal olur da Allah bi sıkıntı vermezse.
ama sezeryan olacaklara tavsiyem tabi doktorun yönlendirmesi de önemli: sancıyı , nişanı, suyu bekleyin. bebek geliyorum dediği gün sezeryan olun. ben olsam öyle yapıcam yani. çünkü içeride ne kadar büyüse kardır...
Kızlae ü doktoruma doğum konusunda biraz konustuk normalmi isitiyorsun dedi bende evet dedşm tamam ama bakalım dedi doğum seklini konusmak için daha erken dedi bakalım hayırlsını isitiyorum artık ama eşim normal olmasını istiyor
canım neden sezeryan olma ihtimalin var? bebeğin iriliğinden mi yoksa seninle mi ilgili?
sezeryan olursa 39.haftada alırz dedı benım doktorummm herhangı bı sorun yoksa 39.dan önce almayız zaten dedı benım bebegım ırı bırazzz kılosuna göre karar vercezz normalmı sezeryan mı cok cok kılolu olursa zorlamam kendımı normal dogum dıe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?