2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

göremiyoruz ki göbüşlerimizden....ben de geçen hafta aynı sorunu yaşadım.artık doğumlar her an olabilir hazırlıklı olmak lazım...

canım senin en son kaçıncı haftasında kilosu kaçtı ki 3800 kanaatine vardı doktorun?

kızlar kimler var aranızda çalışan.

bende 32. haftadan sonra çalışabilir raporu aldım. 3 haftam kaldı 37. haftama. ama dayanabileceğime inanmıyorum. şimdiden yoruldum. canım hiç çalışmak istemiyor. sabahtan beri doğru düzgün iş yaptığım söylenemez. 2 dk çalışıyorum 10 dk buradan sizleri okuyorum.

işyerinizde patronunuz nasıl davranıyor sizlere. bana sanki hiç hamile değilmişim gibi davranıyor. geçen bana dedi ki (şaka yollu tabi ama ) aman hasta falan olma başımıza iş açma die. şaka yapıyor gerçi ama bozuldum yinede. kapalı bir ortamda çalışıyoruz. yasak olmasına rağmen sigara içiyor bulunduğumuz ortamda kahvehane gibi resmen. bazen yanına gittiğimdede yakar sigarayı.aklına gelmiyor yani. hiç düşünmüyor kendi eşi hamile olsa kim bilir nasıl dikkat ederdi.

inanın kızlar çok bunaldım. tamam hamileysem hasta değilim ama insan yinede ilgi bekliyor. erkek olduğu için anlamıyor olabilir. ama ne bileyim. akşam mesaimiz 6'da bitiyor. ama 7'den önce çıkılmaz. iş olmadığı zamanlar bana hadi sen çık demesini bekliyorum. bazen o kadar sinir oluyroum ki anlatamam kızlar çok doluyum bu konuda.

günlerimiz aynı senle bitanemo haıyrlısı ne ise o olsun. herşey yolunda ise normale yönel, inş kolaay bir doğum olur..
evet canım aynıyız ama ben 20 mayısta doğacağına inanmyoprum zeynolim daha erken olur gibi geliyor aslında bakarsan erken doğcaksada 9 mayısta doğsun eşimle benim ilişkimize baslama tarihimiz ben isitiyorumki bebişimizde o gün gelsin ama tabi hayırlısı olsun en güzel vakitte gelsin doktorum su 4 haftayıda atlatalım cok rahatısız dio benim erken doğum rsiki korkutuo onu biraz istirahat diioo cok yormucam dün yemek yapmakta yasak doğumdan sonra bol bol yaparsın dedi

caı genelde ultrasondaki ölçsünden düşük doğuyormus bebekler hayırlısı olsun kısmseti öyleymiş arkadasının

bende çalışıyorum canım 33 haftalık olduk bugun tam :)
böyle giderse çok zorlanmadan 37 ye kadar gelirim diyorum ama tabi kısmet şmdilik bi şakiyetim yok..
İşyerinde sigara mı canım bence söle açık açık biraz dikkat etsinler hem kaldımı artık öye işyerleri ya bak şimdi çok kızdım patronuna
o demiyosa sen söyle canım iş yok çıkabilirmiyim diye isteyenin bi yüzü demişler :)

anne cinsiyeti ne görürse tersi baba ne görürse o olurmus yani seninki kız canım senin bebişin kac kilo satlarımız aynıda sorıyım dedim en son nezaman gittin

allah sabır ve kolaylık versin tatlım bende dün aldım raporu bişi sorcam raporda su tarihe kadar die tarih belirttimi bende sadece son 3 haftaya kadar calısabilir dioo ben kamuda calısıyorum senin zorlukların tabi bende yok ama insanlar yalnızca kendii düşünüo benşm mdürmde cok zorlamıyor ama mesaiye kalıoz bazen ben kalmıcam diom bozluyor ama bişey diyemiyor kamu bile yapıosa özel sektör neler yapmaz neseki bana iyi davaranıolar ins seninde allh merhamet veride insafa gelirker

kızlar benim kuzenimede 1 sene önce doğum zamanı en fazla 3600 doğar demiş , ertesi gün 4500 kilo doğdu bebek ve normal , doktoru bile şoka girmiş bebeği görünce :))

başta bende diyordum 37ye kadfar çalışırım die. Allaha süşür gidip gelmemde bi sıkıntım yok çok rahatım. öğleden sonraları çok yoruluyorum. artık eve gidip yatmak istiyorum. vücudum değil ama beynim çok yorgun. belki çokta kilo almadım ama yüzüm falan iiyice şişti. tipim kaydı resmen.

kimi görsem çık artık evde dinlen biraz sonra hiç dinlenemeyeceksin diyor ama. geçen müdür geldi sen hala burda mısın yakında burda doğurcan dedi bana. bende herhalde öyle olacak dedim.

patronu asıl müdüre gitim şikayet ettim böyle böyle sigara içiliyor ortamda die. oda daha saonra toplantı yaptı sigara içmeyin die ama dinleyen kim.aradan zaman geçti yine devam ediyor. arada gider yangın merdiveninde içer arada oturduğu yerde.

günlerimiz aynı senle bitanemo haıyrlısı ne ise o olsun. herşey yolunda ise normale yönel, inş kolaay bir doğum olur..

Zeynolim ve bitanemo bende sizlerle aynı gündeyim.. :) Normal doğum düşünüyorum.. İnşallah hepimizin doğumları kolay olur.

belki bende iki haftasonra senin gibi düşünebilirim :) benimde ayaklarım çok şişiyo diğer taraflarda şimdilik pek bişi yok eve gider gitmez yemekten sonra uzanıyorum ayaklarımın altına yastık filan koyuyorum yüksekte tutuyorum sabah uyandığımda inmiş oluyo ama akşama gene aynı
bence o içenin yüzüne söle canım ya rahatsız oluyorum rica etsem dışarda içermisiniz durumum belli zaten de ne düşüncesiz ya kendi karısı olsa böyle mi yapar acaba

anne cinsiyeti ne görürse tersi baba ne görürse o olurmus yani seninki kız canım senin bebişin kac kilo satlarımız aynıda sorıyım dedim en son nezaman gittin

aaaa ne güzel ya aynı zamanda olan birini görmek.

canım 32+2'de gitmiştim. 1931 kilo 44cm çıktı. ben biraz minyon yapıda olduğum için zayıf olabilir seninkine göre. doktor zaten dedi. senden 4 kilo çocuk doğurmanı bekleyemem die :))))

boyuda o hafta 42 cm olurmuş bizimki 44 cm'di. doktor dedi normale göre 2 cm uzun babasınaçekecek boyu die.

bende yarın tekrar gidicem bakalım ne kadar olmuş benim miniğim.

Canım bebeklerin teni çok hassas olduğu için ilk kıyafetlerini bile sabun tozu gibi en az kimyasalı barındıran şeylerle yıkıyoruz.
Kaldı ki yeni alınan şeyler yeni alınmıştır ama hiç bir zaman temiz değildir.Kendimize yeni aldığımız şeyleri bile mutlaka yıkarken bebeklerinki için ekstra hassas olmak gerekiyor bence

Bu kocalara ne oluyor hiç anlamıyorum doğrusu.
Benim herifte tutturdu normal doğumda normal doğum diye.Sanki kendisi doğuracak.
Acıyı çekecek olan benim ama kaygısı benim herife kalıyor.
Sezeryan olacam diyince gözlerini pörtletip pörtletip "saçmalamaaaaa" diyo anca.

canım ben özel şirketteyim. inanırmısın hamileliğim boyunca ne bir gün rapor, ne bir gün izin aldım. her gün geldim işe aksatmadan Allaha şükür hiç problemim olmadı. sanırım onunda rahatlığı var buna bişey olmaz çalışır falan die düşünüyorlar herhalde.

ben gittiğimde 32+2'yi. doktor geçmişe yönelik rapor veremem dedi. o gün için aldım 32 haftalık raporu. raporda şu tarih itibariyle 32. haftalık gebedir ve çalışıbilir şeklinde yazıyordu altında da dipnot yazmışlar. son 3 haftaya kadar çalışılabilri die.

Zeynolim ve bitanemo bende sizlerle aynı gündeyim.. :) Normal doğum düşünüyorum.. İnşallah hepimizin doğumları kolay olur.

aminn canım.. bnm de ilki normal oldu. ikinciye de doktorum normalde sıkıntı yok olabilir diyor. bakalım ya tam normal y ada epidural normal olacak hayırlısıyla

kızlar benim kuzenimede 1 sene önce doğum zamanı en fazla 3600 doğar demiş , ertesi gün 4500 kilo doğdu bebek ve normal , doktoru bile şoka girmiş bebeği görünce :))

amanınnn demek ki her kilo çıkıyo bakın

zeynolim seniin bebiş kızmı erkekmi bide kilosu ne kadar
suandaa

31+6 da 1950 gr dı. boyu da 44 cm di cnm. bebiş de kız

30+0 da 1815 gramdı

evet maşallah fazla görünüyo kilosu hayırlı doğum şekli ne ise o olsun canım

turuncu aynen beni kocada sezeryan dyiynce irkiliyor adam mecbur kalamdıkca kestirme kendini dio ben hep ona işte sezeryan olursam bide olurya epidural olursam benim elimi tutarmısın korkarım diom olmaz ben kapıda dokuz doğurcam dio yapmam dio bende neden görmücen sen bende görmücem dio olabilr düşünces, yeter bana kıyamam seni öyle görmeye dayanamam dio karnını yardıkalrnı bilcem dioo belkide bu yüzden sezeryen sitemio normal olsa ben eşimi zaten yanımda istemiom ama bende aslında normal isitiom hayırlısı dedik bakalı nasıl gelcek bebişlerr sağlıklı olalımda her ikimizde gerisi boss değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…