Merhaba herkese cok sıkıntılı bir geceden sonra gunaydınlar:)) kac gundur özel bölgemde kaşınma,yanma,acı vardı ve iç çamaşır bile rahtsız ediyordu.hep mantara,enfeksiyona bağladıydım ve bol bol sıvı alıp atmaya calışıyordum.Gece nasıl olduysa kızaran şişen bölgeyi uykumda patlatmışım meğersem kıl dönmesi olmuş ve oda apse yapmış.inanılmaz bir kanama ve ben kanın nerden geldiğini bir türlü anlayamadım stresden( çok şükür bebekle ilgili değilmiş sadece vajinanın dış kısmında apseli bölge kanıyormuş...hala şoktayım dessem yeridir.
bizde doktorumla net konuşmadık bebek nasıl gelmek isteyecek bakalım dedi
ama kilosunun minimum 3.800 olabileceğinden bahsedinde şahsen normal doğuramam diye düşünmedim desem yalan olur :18:
34. haftada çatı muayanesi olacağını söyledi nasıl bişey o yaaa:26::26: bana hep karından bakıldı tırsıyorummmmm :18::18:
evet canım aynıyız ama ben 20 mayısta doğacağına inanmyoprum zeynolim daha erken olur gibi geliyor aslında bakarsan erken doğcaksada 9 mayısta doğsun eşimle benim ilişkimize baslama tarihimiz ben isitiyorumki bebişimizde o gün gelsin ama tabi hayırlısı olsun en güzel vakitte gelsin doktorum su 4 haftayıda atlatalım cok rahatısız dio benim erken doğum rsiki korkutuo onu biraz istirahat diioo cok yormucam dün yemek yapmakta yasak doğumdan sonra bol bol yaparsın dedigünlerimiz aynı senle bitanemo haıyrlısı ne ise o olsun. herşey yolunda ise normale yönel, inş kolaay bir doğum olur..
dün nisan annelerinde okudum. doktor 3500 demiş, 2 haftaya 4 kilo olur demiş doğuramazsın. 38. haftada sezeryana almış. çocuk çıkmış 3075 mi ne.. çok üzülüyodu keşke normal doğursaydım die.. ultrason cijhazları maalsef ki hassas değil. ya da doktorlar abrtıp sezeryana yönlendiriyolar..
kızlar kimler var aranızda çalışan.
bende 32. haftadan sonra çalışabilir raporu aldım. 3 haftam kaldı 37. haftama. ama dayanabileceğime inanmıyorum. şimdiden yoruldum. canım hiç çalışmak istemiyor. sabahtan beri doğru düzgün iş yaptığım söylenemez. 2 dk çalışıyorum 10 dk buradan sizleri okuyorum.
işyerinizde patronunuz nasıl davranıyor sizlere. bana sanki hiç hamile değilmişim gibi davranıyor. geçen bana dedi ki (şaka yollu tabi ama ) aman hasta falan olma başımıza iş açma die. şaka yapıyor gerçi ama bozuldum yinede. kapalı bir ortamda çalışıyoruz. yasak olmasına rağmen sigara içiyor bulunduğumuz ortamda kahvehane gibi resmen. bazen yanına gittiğimdede yakar sigarayı.aklına gelmiyor yani. hiç düşünmüyor kendi eşi hamile olsa kim bilir nasıl dikkat ederdi.
inanın kızlar çok bunaldım. tamam hamileysem hasta değilim ama insan yinede ilgi bekliyor. erkek olduğu için anlamıyor olabilir. ama ne bileyim. akşam mesaimiz 6'da bitiyor. ama 7'den önce çıkılmaz. iş olmadığı zamanlar bana hadi sen çık demesini bekliyorum. bazen o kadar sinir oluyroum ki anlatamam kızlar çok doluyum bu konuda.
canım senin en son kaçıncı haftasında kilosu kaçtı ki 3800 kanaatine vardı doktorun?
kızlar günaydın. bizde kahvaltımızı yaptık. kızım benide uyutmadı sabah tekmelerine uyandım.
benim kızım olacak nasipse. ama rüyamda sürekli erkek bebek görüyorum. dün gece '' doktora gidiyormuşuz. doktor ultrasıonda bakıyor birden sekreterinin ve kendinin suratı asılıyor. ne oldu diyorum. hemen aklıma erken doğum geliyor. suyum artmış herhalde die. neyse doktor orda diyorki ben sana bugüne kadar erkek demiştim ama bebek kız geliyor. bak burda herşeyi belli die. ordan sonra kucağımda bir erkek bebek görüyorum. yanağını falan sıkıyorum. oda bana gülüyordu çok tatlı bişeydi. yüzünde ufak ufak tüyler bile vardı ya. ''
kızlar kimler var aranızda çalışan.
bende 32. haftadan sonra çalışabilir raporu aldım. 3 haftam kaldı 37. haftama. ama dayanabileceğime inanmıyorum. şimdiden yoruldum. canım hiç çalışmak istemiyor. sabahtan beri doğru düzgün iş yaptığım söylenemez. 2 dk çalışıyorum 10 dk buradan sizleri okuyorum.
işyerinizde patronunuz nasıl davranıyor sizlere. bana sanki hiç hamile değilmişim gibi davranıyor. geçen bana dedi ki (şaka yollu tabi ama ) aman hasta falan olma başımıza iş açma die. şaka yapıyor gerçi ama bozuldum yinede. kapalı bir ortamda çalışıyoruz. yasak olmasına rağmen sigara içiyor bulunduğumuz ortamda kahvehane gibi resmen. bazen yanına gittiğimdede yakar sigarayı.aklına gelmiyor yani. hiç düşünmüyor kendi eşi hamile olsa kim bilir nasıl dikkat ederdi.
inanın kızlar çok bunaldım. tamam hamileysem hasta değilim ama insan yinede ilgi bekliyor. erkek olduğu için anlamıyor olabilir. ama ne bileyim. akşam mesaimiz 6'da bitiyor. ama 7'den önce çıkılmaz. iş olmadığı zamanlar bana hadi sen çık demesini bekliyorum. bazen o kadar sinir oluyroum ki anlatamam kızlar çok doluyum bu konuda.
günlerimiz aynı senle bitanemo haıyrlısı ne ise o olsun. herşey yolunda ise normale yönel, inş kolaay bir doğum olur..
anne cinsiyeti ne görürse tersi baba ne görürse o olurmus yani seninki kızcanım senin bebişin kac kilo satlarımız aynıda sorıyım dedim en son nezaman gittin
bende çalışıyorum canım 33 haftalık olduk bugun tam :)
böyle giderse çok zorlanmadan 37 ye kadar gelirim diyorum ama tabi kısmet şmdilik bi şakiyetim yok..
İşyerinde sigara mıcanım bence söle açık açık biraz dikkat etsinler hem kaldımı artık öye işyerleri ya bak şimdi çok kızdım patronuna
o demiyosa sen söyle canım iş yok çıkabilirmiyim diye isteyenin bi yüzü demişler :)
günlerimiz aynı senle bitanemo haıyrlısı ne ise o olsun. herşey yolunda ise normale yönel, inş kolaay bir doğum olur..
başta bende diyordum 37ye kadfar çalışırım die. Allaha süşür gidip gelmemde bi sıkıntım yok çok rahatım. öğleden sonraları çok yoruluyorum. artık eve gidip yatmak istiyorum. vücudum değil ama beynim çok yorgun. belki çokta kilo almadım ama yüzüm falan iiyice şişti. tipim kaydı resmen.
kimi görsem çık artık evde dinlen biraz sonra hiç dinlenemeyeceksin diyor ama. geçen müdür geldi sen hala burda mısın yakında burda doğurcan dedi bana. bende herhalde öyle olacak dedim.
patronu asıl müdüre gitim şikayet ettim böyle böyle sigara içiliyor ortamda die. oda daha saonra toplantı yaptı sigara içmeyin die ama dinleyen kim.aradan zaman geçti yine devam ediyor. arada gider yangın merdiveninde içer arada oturduğu yerde.
anne cinsiyeti ne görürse tersi baba ne görürse o olurmus yani seninki kızcanım senin bebişin kac kilo satlarımız aynıda sorıyım dedim en son nezaman gittin
ekins cnm erken degıl ya nısanın ortaları uygun bence bende öle düşünüyorumm ne olur ne olmaz hazırlıklı olmak lazımm:)
ben daha ne hastane cantası ne bebek kıyafetlerı yıkama ısıne gırmedım ne zaman gırcem onu da bilmiommm bu hafta sonu da baska planlar cıktı:)
ya bazen gereksız gelıo yenı kıyafetlerı yıkamak kötü olur gıbıme gelıooo herkes yıkıomu kesın kıyafetlerı
Kızlae ü doktoruma doğum konusunda biraz konustuk normalmi isitiyorsun dedi bende evet dedşm tamam ama bakalım dedi doğum seklini konusmak için daha erken dedi bakalım hayırlsını isitiyorum artık ama eşim normal olmasını istiyor
allah sabır ve kolaylık versin tatlım bende dün aldım raporu bişi sorcam raporda su tarihe kadar die tarih belirttimi bende sadece son 3 haftaya kadar calısabilir dioo ben kamuda calısıyorum senin zorlukların tabi bende yok ama insanlar yalnızca kendii düşünüo benşm mdürmde cok zorlamıyor ama mesaiye kalıoz bazen ben kalmıcam diom bozluyor ama bişey diyemiyor kamu bile yapıosa özel sektör neler yapmaz neseki bana iyi davaranıolar ins seninde allh merhamet veride insafa gelirker
Zeynolim ve bitanemo bende sizlerle aynı gündeyim.. :) Normal doğum düşünüyorum.. İnşallah hepimizin doğumları kolay olur.
kızlar benim kuzenimede 1 sene önce doğum zamanı en fazla 3600 doğar demiş , ertesi gün 4500 kilo doğdu bebek ve normal , doktoru bile şoka girmiş bebeği görünce :))
zeynolim seniin bebiş kızmı erkekmi bide kilosu ne kadar
suandaa
30+0 da 1815 gramdı
Canım bebeklerin teni çok hassas olduğu için ilk kıyafetlerini bile sabun tozu gibi en az kimyasalı barındıran şeylerle yıkıyoruz.
Kaldı ki yeni alınan şeyler yeni alınmıştır ama hiç bir zaman temiz değildir.Kendimize yeni aldığımız şeyleri bile mutlaka yıkarken bebeklerinki için ekstra hassas olmak gerekiyor bence
Bu kocalara ne oluyor hiç anlamıyorum doğrusu.
Benim herifte tutturdu normal doğumda normal doğum diye.Sanki kendisi doğuracak.
Acıyı çekecek olan benim ama kaygısı benim herife kalıyor.
Sezeryan olacam diyince gözlerini pörtletip pörtletip "saçmalamaaaaa" diyo anca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?