Bu kocalara ne oluyor hiç anlamıyorum doğrusu.
Benim herifte tutturdu normal doğumda normal doğum diye.Sanki kendisi doğuracak.
Acıyı çekecek olan benim ama kaygısı benim herife kalıyor.
Sezeryan olacam diyince gözlerini pörtletip pörtletip "saçmalamaaaaa" diyo anca.
turuncu aynen beni kocada sezeryan dyiynce irkiliyor adam mecbur kalamdıkca kestirme kendini dio ben hep ona işte sezeryan olursam bide olurya epidural olursam benim elimi tutarmısın korkarım diom olmaz ben kapıda dokuz doğurcam dioyapmam dio bende neden görmücen sen bende görmücem dio olabilr düşünces, yeter bana kıyamam seni öyle görmeye dayanamam dio karnını yardıkalrnı bilcem dioo belkide bu yüzden sezeryen sitemio normal olsa ben eşimi zaten yanımda istemiom ama bende aslında normal isitiom hayırlısı dedik bakalı nasıl gelcek bebişlerr sağlıklı olalımda her ikimizde gerisi boss değil mi
Arkadaşlar biberon ve emzikte hangi markaları tercih ettiniz?Belki yeni doğduğunda lazım olur biberon sütüm hemen gelmezse.O kadar çok marka,çeşit var ki kafam karıştı.
Arkadaşlar biberon ve emzikte hangi markaları tercih ettiniz?Belki yeni doğduğunda lazım olur biberon sütüm hemen gelmezse.O kadar çok marka,çeşit var ki kafam karıştı.
aminn canım.. bnm de ilki normal oldu. ikinciye de doktorum normalde sıkıntı yok olabilir diyor. bakalım ya tam normal y ada epidural normal olacak hayırlısıyla
amanınnn demek ki her kilo çıkıyo bakın
vee sadece 3 dikişi var alttan canım :)
Amaaaaaannnn valla ben artık sezeryana öcü gibi bakmıyorum.
Ha karnımı kesmişleeer,ha şeyimi
Epizyomi artık çoğu doğumda uygulanıyor.Ki ben 155 boyunda çok minyonum.O bebek çıkana kadar kesin keseceklerdir şeyimi.
O yüzden doktor sezeryan derse heeç itiraz etmem valla
Alt takımı bozdurmamış oluruz işte ne güzel
ay çokk güldüm ya :)))))))))))))))))
ya kızlar benim eşimde bugunlerde bi naz bi niyazz sormayınnnn yok onu eskisi gibi seviyomuymuşumm , o ufaklık onun yerini alamazmış dimi soruları görseniz sanki o ilk çocuğumdu bu gelen ikinci :)))
gece sarılıyo , onu çok seviyorum ama seni daha çok seviyorum diyo sende öyle dimi diyo :) korkuyo pabucu dama gidicek diye
ya kızlar benim eşimde bugunlerde bi naz bi niyazz sormayınnnn yok onu eskisi gibi seviyomuymuşumm , o ufaklık onun yerini alamazmış dimi soruları görseniz sanki o ilk çocuğumdu bu gelen ikinci :)))
gece sarılıyo , onu çok seviyorum ama seni daha çok seviyorum diyo sende öyle dimi diyo :) korkuyo pabucu dama gidicek diye
slm kızlar çok zor bir hafta geçirdim.ankarada devlet hastanesinde acil hemşiresiyim ve cuma gününe kadar normal bi şekilde çalıştım pazar ağrılarım başladı nst çektirdim ve doğum eylemi başlamak üzereydi.daha 33 haftadayım.ve hastanede yattım inanılmaz korktum.hala ağrılarım var daha iyiyim.artık çalışmıyacağım bitti.bide evde bi kızım var 4 yaşında oda çok etkilendi.kendim ettim aslında hiç geriye çekilmedim başkalarının sağlığı için hamile olduğumu unuttum.ama çok pişmanım.şimdi evimde rahat rahat bebeğimin en geç zamanda gelmesini bekleyeceğim.allah kimseye yaşatmasın.
slm kızlar çok zor bir hafta geçirdim.ankarada devlet hastanesinde acil hemşiresiyim ve cuma gününe kadar normal bi şekilde çalıştım pazar ağrılarım başladı nst çektirdim ve doğum eylemi başlamak üzereydi.daha 33 haftadayım.ve hastanede yattım inanılmaz korktum.hala ağrılarım var daha iyiyim.artık çalışmıyacağım bitti.bide evde bi kızım var 4 yaşında oda çok etkilendi.kendim ettim aslında hiç geriye çekilmedim başkalarının sağlığı için hamile olduğumu unuttum.ama çok pişmanım.şimdi evimde rahat rahat bebeğimin en geç zamanda gelmesini bekleyeceğim.allah kimseye yaşatmasın.
Birde kızlar normalde dr browns gaz yapmayan biberonu plastikti şimdi camı çıkmış yeni gördüm bende. adam yeni çıktı heryerde bulamazsın eczanelerde bile yoktur dedi. bende hemen aldım. 23 TL'ye
kızlar zaten normal doğumu anne istemeli, eğer istemiyosa zaten olmuyo, bi şekilde bebiş geri kaçıyo, arkadaşım demişti... psikolojiyle ve istemeyle çok alakalı....
bende katılıyorum , ilkinde tereddütsüz normal istedim..ve 2 saatte çıktı yavrum çok eziyet etmedi annesine
ikinci de geçen hafta gidişimde deidm ki doktoruma sezeryan mı olsa(özel hastane olunca hemen kabul eder dedim ama) yokk dedi bence bekle senin herşey yolunda normal olsun dedii
ya sezeryan olunca günü saatei belli rahat oluyo aslında o hoşuma gidiyo. sezeryan sonrası iyi değil.. bakalım hayırlısı kızlar yaa , her doğumun bir zorluğu var inanın. Rabbim rast getirsin. eğer rastgitmezse en kolay yöntemi bile eziyete dönüşebiliyor. Allahım kimseyi o yolda çaresiz bırakmasın aminnnnnnnnnnnn
Kızlar ben epidural sezaryen olucam %99.9... Normal doğumda gerekli gereksiz herkese epizyotomi yaptıkları için istemiyorum. Kendimi riske atmak istemiyorum.Sonuçta özel bi yer ve ömrümce kullanacağım Onun yerine karnımı kessinler... Hem normal olcam diye bekleyip de sezaryene alınan o kadar çok insan var ki... (son 20 gunde 2 doğum oldu -biri kuzenim biri arkadaşım- ikisi de normal isterken sezaryen olmak zorunda kaldılar)
arkadaşlar biberon ve emzikte hangi markaları tercih ettiniz?belki yeni doğduğunda lazım olur biberon sütüm hemen gelmezse.o kadar çok marka,çeşit var ki kafam karıştı.
doğsun ekin bu defa roller değişecek mi incele :) ben doğum yapana kadar eşim böyleydi senin eşin gibiydi. doğdu ilk kızım. eşim içine sığdıramadı bigün bana dedi ki aşkım seni çok seviyorum ama kızımı senden çok seviyorum dedi.. bende o zaman çok bozuldummm. ama işte söylediği şey evladın lunca kızamıyorsun çok da.. benim de listemde ilk sıradadır kızım ama hiç dile getirmedim üzmememk için o söyledi bana bunu
ama hala bir aşk vardır babayla kızım arasında ben giremedim o araya bi türlüüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?