2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar biberon ve emzikte hangi markaları tercih ettiniz?Belki yeni doğduğunda lazım olur biberon sütüm hemen gelmezse.O kadar çok marka,çeşit var ki kafam karıştı.

ayy çok komiksiniz .. kolaysa sen doğur desene ..

Amaaaaaannnn valla ben artık sezeryana öcü gibi bakmıyorum.
Ha karnımı kesmişleeer,ha şeyimi
Epizyomi artık çoğu doğumda uygulanıyor.Ki ben 155 boyunda çok minyonum.O bebek çıkana kadar kesin keseceklerdir şeyimi.
O yüzden doktor sezeryan derse heeç itiraz etmem valla
Alt takımı bozdurmamış oluruz işte ne güzel

Arkadaşlar biberon ve emzikte hangi markaları tercih ettiniz?Belki yeni doğduğunda lazım olur biberon sütüm hemen gelmezse.O kadar çok marka,çeşit var ki kafam karıştı.

Emzikte nuk ve wee damaklı silikon aldım.
Biberonda dr.browns.

Son düzenleme:
Bu kocalara ne oluyor hiç anlamıyorum doğrusu.
Benim herifte tutturdu normal doğumda normal doğum diye.Sanki kendisi doğuracak.
Acıyı çekecek olan benim ama kaygısı benim herife kalıyor.
Sezeryan olacam diyince gözlerini pörtletip pörtletip "saçmalamaaaaa" diyo anca.
[/QUOTE]

hiç walla canım o doğurucak olsa bakalım aynı şeyi diyebilicekmiydi :)
bizim ki nasıl istersen aşkım diyo ama korkuyo birazcık galiba

CANIM BEN emzik almadım. iki tane biberon aldım. biri dr browns gaz yapmayan 250 ml'lik. birde chicco 150 ml'lik. ikiside cam. iki tane yeter die düşünüyorum.

Birde kızlar normalde dr browns gaz yapmayan biberonu plastikti şimdi camı çıkmış yeni gördüm bende. adam yeni çıktı heryerde bulamazsın eczanelerde bile yoktur dedi. bende hemen aldım. 23 TL'ye

kızlar zaten normal doğumu anne istemeli, eğer istemiyosa zaten olmuyo, bi şekilde bebiş geri kaçıyo, arkadaşım demişti... psikolojiyle ve istemeyle çok alakalı....
bende katılıyorum , ilkinde tereddütsüz normal istedim..ve 2 saatte çıktı yavrum çok eziyet etmedi annesine
ikinci de geçen hafta gidişimde deidm ki doktoruma sezeryan mı olsa(özel hastane olunca hemen kabul eder dedim ama) yokk dedi bence bekle senin herşey yolunda normal olsun dedii
ya sezeryan olunca günü saatei belli rahat oluyo aslında o hoşuma gidiyo. sezeryan sonrası iyi değil.. bakalım hayırlısı kızlar yaa , her doğumun bir zorluğu var inanın. Rabbim rast getirsin. eğer rastgitmezse en kolay yöntemi bile eziyete dönüşebiliyor. Allahım kimseyi o yolda çaresiz bırakmasın aminnnnnnnnnnnn

ya kızlar benim eşimde bugunlerde bi naz bi niyazz sormayınnnn yok onu eskisi gibi seviyomuymuşumm , o ufaklık onun yerini alamazmış dimi soruları görseniz sanki o ilk çocuğumdu bu gelen ikinci :)))

gece sarılıyo , onu çok seviyorum ama seni daha çok seviyorum diyo sende öyle dimi diyo :) korkuyo pabucu dama gidicek diye

Ben chicco aldım canım. chicco cam+kauçuk biberon ve kauçuk damaklı emzik. (tavsiye üzerine, kullanınca göreceğiz)

Kızlar ben epidural sezaryen olucam %99.9... Normal doğumda gerekli gereksiz herkese epizyotomi yaptıkları için istemiyorum. Kendimi riske atmak istemiyorum. Sonuçta özel bi yer ve ömrümce kullanacağım Onun yerine karnımı kessinler... Hem normal olcam diye bekleyip de sezaryene alınan o kadar çok insan var ki... (son 20 gunde 2 doğum oldu -biri kuzenim biri arkadaşım- ikisi de normal isterken sezaryen olmak zorunda kaldılar) Umarım herkes istediği gibi ve sağlıkla doğurur bebeğini. Haa bir de sezaryen yapan kadınlar normal doğum yapanlar gibi acı çekmiyorlar, rahatlarına düşkünler, öyle olsa ben 10 tane doğururum vs gibi aptalca düşünenlere de (kimse kusura bakmasın ama) uyuz oluyorum. Normal doğum yapan kadın, Sezaryenle doğuran kadından daha mı çok hakediyor anne olmayı?...

slm kızlar çok zor bir hafta geçirdim.ankarada devlet hastanesinde acil hemşiresiyim ve cuma gününe kadar normal bi şekilde çalıştım pazar ağrılarım başladı nst çektirdim ve doğum eylemi başlamak üzereydi.daha 33 haftadayım.ve hastanede yattım inanılmaz korktum.hala ağrılarım var daha iyiyim.artık çalışmıyacağım bitti.bide evde bi kızım var 4 yaşında oda çok etkilendi.kendim ettim aslında hiç geriye çekilmedim başkalarının sağlığı için hamile olduğumu unuttum.ama çok pişmanım.şimdi evimde rahat rahat bebeğimin en geç zamanda gelmesini bekleyeceğim.allah kimseye yaşatmasın.

doğsun ekin bu defa roller değişecek mi incele :) ben doğum yapana kadar eşim böyleydi senin eşin gibiydi. doğdu ilk kızım. eşim içine sığdıramadı bigün bana dedi ki aşkım seni çok seviyorum ama kızımı senden çok seviyorum dedi.. bende o zaman çok bozuldummm. ama işte söylediği şey evladın lunca kızamıyorsun çok da.. benim de listemde ilk sıradadır kızım ama hiç dile getirmedim üzmememk için o söyledi bana bunu

ama hala bir aşk vardır babayla kızım arasında ben giremedim o araya bi türlüüüü

İşin zor senin..2 çocuğa birden bakmak hiçde kolay olmayacak

ayy dikkatli ol. bolca dinlen cnm

çook geçmiş olsun canım. dikkat et kendine. yorma artık. valla ben de bugun 32 yim, kısmetse yarın çalışabilir raporumu alıcam ama ne kadar gidebilirim daha bilmiyorum. aslında kendimi iyi hissediyorum ama yoruluyorum. bi de yusyuvarlak oldum. artık her gun ne giysem diye düşünmek istemiyorum. ama evde olmak da sıkar diye düşünüyorum. alalım bakalım raporu ne kadar giderse o kadar devam...

Birde kızlar normalde dr browns gaz yapmayan biberonu plastikti şimdi camı çıkmış yeni gördüm bende. adam yeni çıktı heryerde bulamazsın eczanelerde bile yoktur dedi. bende hemen aldım. 23 TL'ye

Dr.browns cam biberon gördüm ben ama geniş ağızlı olanı yok.Geniş ağız anne göğsüne daha yakın oluyormuş.
Senin aldığın nasıl ?

Ooo iyimiş o zaman.Oğluşuma gereken mesaj çoktaaaan gitmiş demektir.
Bu ikimizin sırrı olur artık.Babamızda herşeyden habersiz benim mecburen sezeryan olmak zorunda kaldığımı sanır

Benim eşimde 1 haftadır uykusuz geziyor.Yanında ben olmayınca uyuyamıyormuş
Neyse ki bu akşam geliyor yanıma.
İstersen bir hafta daha kalabilirim dedim ama duymamazlıktan geldi

Bu düşünceye sahip olan tek kişi ben değilmişim

Çok geçmiş olsun...İnşaallah bebeğin vakti zamanında gelir.

arkadaşlar biberon ve emzikte hangi markaları tercih ettiniz?belki yeni doğduğunda lazım olur biberon sütüm hemen gelmezse.o kadar çok marka,çeşit var ki kafam karıştı.

ekin bizdede tersi oluyor eşim genelde işte sen onu daha cok seversin o senin hereyin olabilir diyor sonra baslıyor yanyana uzandığımda artık böyle olmucak aramızda biri olcak diyor ben kızıyoru olsun kim olursa olsun bu kızımda olsa senin bitanen benşm diom oda olabilir ama öncelik benim sonradan gelen birine veremem diom gülüo hosuna gidio sanırım ama o hep benim değişeceğim düşünüo onu hayatımda ikinci yapacağımı düşnüo bende siz aynı olcaksıznız benim için diom ama senin için aynı olamayız ben önceyim diom eee siz bayan milleti böyle dio daha geleden birbirinizi cekemionuz diooo

kızlar bebek mobilyasını dediğiniz gibi sürekli nemli bezle sildim ve odada çamaşır kuruttum 3 kez.. epey bi işe yaramış gibi görünüyor. ama tabi hala tamamen gitmedi taze mobilyanın kokusu..tüm eşyaları yerleştirdim.. bebek şekerimiz kapı süsümüz kaldı bi tek

bende arada takılıyorum beni ondan çok seversen küserim diyorum :)) bende eşimin yeri çok başka bilmiyorum oğlum gelince nasıl olur , ama onun yeri apayrı bi yerde olucak bi önceliliği olmayacak ikisininde yani :)

ayy banada eşim öyle dese çok üzülürdüm heralde ya :44:

papatya hiç sorma canım hiççç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…