slm kızlar çok zor bir hafta geçirdim.ankarada devlet hastanesinde acil hemşiresiyim ve cuma gününe kadar normal bi şekilde çalıştım pazar ağrılarım başladı nst çektirdim ve doğum eylemi başlamak üzereydi.daha 33 haftadayım.ve hastanede yattım inanılmaz korktum.hala ağrılarım var daha iyiyim.artık çalışmıyacağım bitti.bide evde bi kızım var 4 yaşında oda çok etkilendi.kendim ettim aslında hiç geriye çekilmedim başkalarının sağlığı için hamile olduğumu unuttum.ama çok pişmanım.şimdi evimde rahat rahat bebeğimin en geç zamanda gelmesini bekleyeceğim.allah kimseye yaşatmasın.
geçmiş olsun caNIM , ben kayınvalideyle kalıyorum ve hasta şeker tansiyon var kortizon kullandığı içinde devamlı halsiz dünden beridirde üşütmüş mutfaktan çıkamıyorum ne yapacağımı şaşırmış durumdayım şeker tuz kullanmadığımız için ekmek pirinçten tut patatese kadar yasak nazı niyazı çekilir gibi değil ne yapayım diyorum ben bişey yemioommmmm die inlio banada 3 harfliler gelio şiştikçe şiştim 2 günde karnımda sertleşmeler arttı baş ağrım çekilir gibi değil allahım sabır ver kaynanamda iyi aslında sanada yük oluyorum üzülüyorum dio ama nazdanda vazgeçmio hastaneye gidelim desen ben gidemeeennnnnnn die ağlıogrupta ilk doğuran ben olucam sanırım :18:
kızlar bebek mobilyasını dediğiniz gibi sürekli nemli bezle sildim ve odada çamaşır kuruttum 3 kez.. epey bi işe yaramış gibi görünüyor. ama tabi hala tamamen gitmedi taze mobilyanın kokusu..tüm eşyaları yerleştirdim.. bebek şekerimiz kapı süsümüz kaldı bi tek
geçmiş olsun caNIM , ben kayınvalideyle kalıyorum ve hasta şeker tansiyon var kortizon kullandığı içinde devamlı halsiz dünden beridirde üşütmüş mutfaktan çıkamıyorum ne yapacağımı şaşırmış durumdayım şeker tuz kullanmadığımız için ekmek pirinçten tut patatese kadar yasak nazı niyazı çekilir gibi değil ne yapayım diyorum ben bişey yemioommmmm die inlio banada 3 harfliler gelio şiştikçe şiştim 2 günde karnımda sertleşmeler arttı baş ağrım çekilir gibi değil allahım sabır ver kaynanamda iyi aslında sanada yük oluyorum üzülüyorum dio ama nazdanda vazgeçmio hastaneye gidelim desen ben gidemeeennnnnnn die ağlıogrupta ilk doğuran ben olucam sanırım :18:
herkeşler öğlen yemeğine mi gittiiiiiiii
sanırımben çıkmadım bugun yerimde yicem... zor geldi...
Oyy oyy Allahım sana şu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine boooool booooool sabır versin.
Çok sevaba giriyorsun,çok hayır işlemiş oluyorsun ama inan bana herkes senin bu yaptığını yapamaz.
Malum insan eti ağır olur derler,hele karşındaki insanın seninle hiç bir kan bağı yoksa bakımı daha bir zor gelir.
Allah yardımcın olsun canım.
bende gitmedim bugun ofise söledik bekliyoruzz
kızlar kimler var aranızda çalışan.
Bende 32. Haftadan sonra çalışabilir raporu aldım. 3 haftam kaldı 37. Haftama. Ama dayanabileceğime inanmıyorum. şimdiden yoruldum. Canım hiç çalışmak istemiyor. Sabahtan beri doğru düzgün iş yaptığım söylenemez. 2 dk çalışıyorum 10 dk buradan sizleri okuyorum.
Işyerinizde patronunuz nasıl davranıyor sizlere. Bana sanki hiç hamile değilmişim gibi davranıyor. Geçen bana dedi ki (şaka yollu tabi ama ) aman hasta falan olma başımıza iş açma die. şaka yapıyor gerçi ama bozuldum yinede. Kapalı bir ortamda çalışıyoruz. Yasak olmasına rağmen sigara içiyor bulunduğumuz ortamda kahvehane gibi resmen. Bazen yanına gittiğimdede yakar sigarayı.aklına gelmiyor yani. Hiç düşünmüyor kendi eşi hamile olsa kim bilir nasıl dikkat ederdi.
Inanın kızlar çok bunaldım. Tamam hamileysem hasta değilim ama insan yinede ilgi bekliyor. Erkek olduğu için anlamıyor olabilir. Ama ne bileyim. Akşam mesaimiz 6'da bitiyor. Ama 7'den önce çıkılmaz. Iş olmadığı zamanlar bana hadi sen çık demesini bekliyorum. Bazen o kadar sinir oluyroum ki anlatamam kızlar çok doluyum bu konuda.
biz oğlumla yemegımız yedık güzel teyzeleriiiiiiiiiiiiiii bebısıme yarasın bana degıl:)
cnm benım dıkkat et kendıne ya acıl hemsırelıgı zor hangı hastanedesın bende hemsıreyım....slm kızlar çok zor bir hafta geçirdim.ankarada devlet hastanesinde acil hemşiresiyim ve cuma gününe kadar normal bi şekilde çalıştım pazar ağrılarım başladı nst çektirdim ve doğum eylemi başlamak üzereydi.daha 33 haftadayım.ve hastanede yattım inanılmaz korktum.hala ağrılarım var daha iyiyim.artık çalışmıyacağım bitti.bide evde bi kızım var 4 yaşında oda çok etkilendi.kendim ettim aslında hiç geriye çekilmedim başkalarının sağlığı için hamile olduğumu unuttum.ama çok pişmanım.şimdi evimde rahat rahat bebeğimin en geç zamanda gelmesini bekleyeceğim.allah kimseye yaşatmasın.
Canım bebeklerin teni çok hassas olduğu için ilk kıyafetlerini bile sabun tozu gibi en az kimyasalı barındıran şeylerle yıkıyoruz.
Kaldı ki yeni alınan şeyler yeni alınmıştır ama hiç bir zaman temiz değildir.Kendimize yeni aldığımız şeyleri bile mutlaka yıkarken bebeklerinki için ekstra hassas olmak gerekiyor bence
Bu kocalara ne oluyor hiç anlamıyorum doğrusu.
Benim herifte tutturdu normal doğumda normal doğum diye.Sanki kendisi doğuracak.
Acıyı çekecek olan benim ama kaygısı benim herife kalıyor.
Sezeryan olacam diyince gözlerini pörtletip pörtletip "saçmalamaaaaa" diyo anca.
geçmiş olsun canım , ben kayınvalideyle kalıyorum ve hasta şeker tansiyon var kortizon kullandığı içinde devamlı halsiz dünden beridirde üşütmüş mutfaktan çıkamıyorum ne yapacağımı şaşırmış durumdayım şeker tuz kullanmadığımız için ekmek pirinçten tut patatese kadar yasak nazı niyazı çekilir gibi değil ne yapayım diyorum ben bişey yemioommmmm die inlio banada 3 harfliler gelio şiştikçe şiştim 2 günde karnımda sertleşmeler arttı baş ağrım çekilir gibi değil allahım sabır ver kaynanamda iyi aslında sanada yük oluyorum üzülüyorum dio ama nazdanda vazgeçmio hastaneye gidelim desen ben gidemeeennnnnnn die ağlıoGrupta ilk doğuran ben olucam sanırım :18:
biz de oğluşumla yedik de geldik. Yemekler ona yarasın kocaman olsun:) bu arada yemek yerken ne dökülürse karnımın üzerinde kalıyor çok komik oluyor:)
ay canım çok sağol ya. halın çok güzelmiş gerçekten sadece renkler biraz odamızla uyumlu değil. hangi marka bu bakayım belki istediğim renk tonlarında bulabilirim.Prenses senin için ekliyorum....
Bana bunlar çok uyumlu olur gibi geldi. Küçük desenleri olanı ben kızımın odasına aldım ve gerçekten çok soft ve canlı renkleri var. Çook seviyorum halımı.
Eki Görüntüle 378517 Eki Görüntüle 378516
Canım fotoğraf ekledim,bi daha baktım da çok alakasız olmadı.Senin diğer eklediklerine göre bu daha uyumlu gibi. Dolabın rengi sütlü kahve ise uyumlu olabilir.Son fotoğraf da benim oturma odası halım,artık bebek odası halısı olacak,daha uyumlusunu bulamazsam.Uyku setini de yıkadım,daha kurumadı.Şimdilik pike serdim üzerine.Yatağı da çok alçaktı,altına kullanmadığım yorganlardan serdim.Perdeye karar veremedim bi türlü.Zebra düşünüyordum ama o oda çok güneş alıyor,çok sıcak oluyor.Sanırım üste tül altına da sun screen stor yaptırıcam.
hehe bende karnımı sehpa olarak kullanıorum artıkkkk
Bu kocalara ne oluyor hiç anlamıyorum doğrusu.
Benim herifte tutturdu normal doğumda normal doğum diye.Sanki kendisi doğuracak.
Acıyı çekecek olan benim ama kaygısı benim herife kalıyor.
Sezeryan olacam diyince gözlerini pörtletip pörtletip "saçmalamaaaaa" diyo anca.
Ben chicco aldım canım. chicco cam+kauçuk biberon ve kauçuk damaklı emzik. (tavsiye üzerine, kullanınca göreceğiz)
Kızlar ben epidural sezaryen olucam %99.9... Normal doğumda gerekli gereksiz herkese epizyotomi yaptıkları için istemiyorum. Kendimi riske atmak istemiyorum.Sonuçta özel bi yer ve ömrümce kullanacağım Onun yerine karnımı kessinler... Hem normal olcam diye bekleyip de sezaryene alınan o kadar çok insan var ki... (son 20 gunde 2 doğum oldu -biri kuzenim biri arkadaşım- ikisi de normal isterken sezaryen olmak zorunda kaldılar) Umarım herkes istediği gibi ve sağlıkla doğurur bebeğini. Haa bir de sezaryen yapan kadınlar normal doğum yapanlar gibi acı çekmiyorlar, rahatlarına düşkünler, öyle olsa ben 10 tane doğururum vs gibi aptalca düşünenlere de (kimse kusura bakmasın ama) uyuz oluyorum. Normal doğum yapan kadın, Sezaryenle doğuran kadından daha mı çok hakediyor anne olmayı?...
slm kızlar çok zor bir hafta geçirdim.ankarada devlet hastanesinde acil hemşiresiyim ve cuma gününe kadar normal bi şekilde çalıştım pazar ağrılarım başladı nst çektirdim ve doğum eylemi başlamak üzereydi.daha 33 haftadayım.ve hastanede yattım inanılmaz korktum.hala ağrılarım var daha iyiyim.artık çalışmıyacağım bitti.bide evde bi kızım var 4 yaşında oda çok etkilendi.kendim ettim aslında hiç geriye çekilmedim başkalarının sağlığı için hamile olduğumu unuttum.ama çok pişmanım.şimdi evimde rahat rahat bebeğimin en geç zamanda gelmesini bekleyeceğim.allah kimseye yaşatmasın.
ya kızlar benim eşimde bugunlerde bi naz bi niyazz sormayınnnn yok onu eskisi gibi seviyomuymuşumm , o ufaklık onun yerini alamazmış dimi soruları görseniz sanki o ilk çocuğumdu bu gelen ikinci :)))
gece sarılıyo , onu çok seviyorum ama seni daha çok seviyorum diyo sende öyle dimi diyo :) korkuyo pabucu dama gidicek diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?