2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun caNIM , ben kayınvalideyle kalıyorum ve hasta şeker tansiyon var kortizon kullandığı içinde devamlı halsiz dünden beridirde üşütmüş mutfaktan çıkamıyorum ne yapacağımı şaşırmış durumdayım şeker tuz kullanmadığımız için ekmek pirinçten tut patatese kadar yasak nazı niyazı çekilir gibi değil ne yapayım diyorum ben bişey yemioommmmm die inlio banada 3 harfliler gelio şiştikçe şiştim 2 günde karnımda sertleşmeler arttı baş ağrım çekilir gibi değil allahım sabır ver kaynanamda iyi aslında sanada yük oluyorum üzülüyorum dio ama nazdanda vazgeçmio hastaneye gidelim desen ben gidemeeennnnnnn die ağlıo grupta ilk doğuran ben olucam sanırım :18:

Oyy oyy Allahım sana şu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine boooool booooool sabır versin.
Çok sevaba giriyorsun,çok hayır işlemiş oluyorsun ama inan bana herkes senin bu yaptığını yapamaz.
Malum insan eti ağır olur derler,hele karşındaki insanın seninle hiç bir kan bağı yoksa bakımı daha bir zor gelir.
Allah yardımcın olsun canım.

fiko çok geçmiş olsun bol bol dinlen hiiç bi iş yapma canım :)

misha sizede geçmiş olsun canım kayınvalidenle beraber mi yaşıyosunuz ? çok zor bi durum ya onun sana destek olması gereken yerde sana bakıyo herşey allah yardımcınız olsun ama bebeğin herşeyden önemli yardımcı olabilicek başka kimser yok mu ??

canım bende o odada hep çamaşır kuruttum ve sürekli camı açık bıraktık kokusu baya gitti gibi şansımıza havalarda güzeldi :)

allah yardımcın olsun sekerim :)

saol canım duygulandırdın beni :2: allah razı olsun
ekincim bize iyi bi psikolog lazım 2 tane görümcem var ama eşim kontrollere götürdüğü için kayınvalidem bu aralar bizde kalıyor ben akrabalarımdan birini çağırsam ne yapabilecekki zaten yemio içmio.

canım öncelikle kolay gelsin. Bende çalışabilir raporumu yeni aldım. özel de çalışıyorum, bir sıkıntı çekmiyorum çok şükür. Hatta bu hafta genel müdürüm bana bundan sonra cumartesileri gelme hiç olmazsa 2 gün dinlenmiş olursun dedi. O kadar çok sevindim ki anlatamam, dünyayı elime verdiler sanki:) çünkü ben 2 şirketin muhasebe, finans ve personeline tek başıma bakıyorum ve bazen o kadar yoğun oluyorum ki yorgunluktan bebişimin hareketlerine tepki veremiyorum. Bir de evim ile işim arası çok uzak. 2 saat geliş 2 saat gidişim sürüyor. 5 vesait yapıyorum bir günde yer veren nadir oluyor koca karnıma baka baka oturuyorlar ama yer vermiyorlar
iş yerimde ki herkes çok iyi ama hep böyle değiller tabii, çünkü özel sektör. çok gidip eve hüngür hüngür ağladım hem de hamileyim de. Bazen o kadar despot davranıyorlar ki anlatamam. Bir keresinde; yanlış bir anlaşılma yüzünden ve benim hiç ilgim olmadığı halde suç benim başıma kalmıştı. Müdürümün biri bayan. Işte bu bayan geldi bana bütün personelin ve genel müd.yardımcısının yanında neler neler dedi ve bağıra bağıra hemde. Bir yandan olayı anlamaya çalışıyorum. Bir yandan kendimi savunmak istiyorum. Bana cevap verme, kendini savunma şeklinde bağırıyor, kızıyor, ağzına geleni sayıyordu. Nasıl gerildim, nasıl gerildim anlatamam. Bebek karnımda gerildi resmen hissediyorum, sanki o da acı çekiyordu. şirket personeli derken çaycı, aşçı, temizlikçi ve sekreter var odada çünkü olay çaycı, aşçı ve temizlikçinin b... Yemesi yüzünden benim başıma kaldı. Ama bayan müdürüm onları tuttu sanki suçu ben işlemişim gibi bana bağırdı çağırdı. Açıklama da yaptırmadığı için diğer müdürler şaşkınlık içinde izlediler. çıktım odama geldim. Dokunsalar saatlerce ağlarım o kadar berbat haldeyim. Iş yeri burası ağlama dedim. Ama konuşamıyorum da ağzımı açsam ağlayacağım sanki. Bir de o suçlu arkadaşlar bana bakarak gülüyorlar falan. Bu hak mı diye düşündüm durdum bütün gün. Eve nasıl gittim bilmiyorum. Eşim de gececi evde yok. Kapıyı açıp içeri girmemle saatlerce ağladım hıçkıra hıçkıra. Ve bütün hafta bebeğim de ben de gergin bir haldeydim. Sonra bu bayan müdürüm geldi özür diledi senin hiç alakn yokmuş falan dedi ama iş işten geçmişti.
Yani anlayacağın canım, allah bazı kullarının içine merhamet koymuyor, koysa da kul yok ediyor onu. Güzel bir dille söyleseydi ben de gerekli açıklamayı yapsaydım da o lafları hiç duymasaydım ne güzel olurdu ama böylesi olacakmış işte.
Hiçkimse için canını sıkma. Bebeğine yansıyor sana zarar veriyor, karşı tarafın umruna bile gelmiyor bu.

cnm benım dıkkat et kendıne ya acıl hemsırelıgı zor hangı hastanedesın bende hemsıreyım....

ya bende bıraz sezeryancıyım sanırım herkes normal dogurcama ınansada ben sezeryan ıstıorum :))))) eşim gayet uygun fızıkı özellıklerın normal dogum ıcın dıoo bende sadeece ona göre olmuo normal dogum dıomm

canım allah yardımcın olsun. Sen çok büyük sevaba giriyorsun. Tabii çektiğin sıkıntı kolay değil, insan yükü insana ağır gelir. Ama allah doğumunda sana herkesten çok yardım edeck sen de göreceksin bak. Tek nefeste doğuracaksın sağlıkla sıhhatle. Işin gücün rastgelecek. Kayınvalidenin duası yeter, dua etmese de hastaya bakmak büyük sevaptır canım. Melekler dua ediyor sana hemde nasıl dua ediyorlar:) allah yar ve yardımcın olsun canım.

ay canım çok sağol ya. halın çok güzelmiş gerçekten sadece renkler biraz odamızla uyumlu değil. hangi marka bu bakayım belki istediğim renk tonlarında bulabilirim.

canım çok tşk ederim. Allah razı olsun dediğin gibi oturma odandaki halı daha hoş durdu ama benim beğendiğim halı da yine dediğin gibi çok alakasız olmadı en azından diğer eklediklerimi düşünürsek süper olur. Tekrar teşk. ederim. dediğim gibi perdemiz fıstık yeşili kanat, açık ceviz tonlarında dolabımız var. inş tüm odayı komple düşününce belki daha da güzel görünebilir.

hiç walla canım o doğurucak olsa bakalım aynı şeyi diyebilicekmiydi :)
bizim ki nasıl istersen aşkım diyo ama korkuyo birazcık galiba[/QUOTE]
Ben Hollanda'dayim ve inanin secme hakkimiz yok sezeryan mi normal mi diye. herkes normal doguma hazirlaniyor, eger olurda dogum aninda terslik olursa ebe gidiyo bi doktor buluyo, oda sezeryan yapiyo :18: Zaten hala evde dogumlar cok yaygin burda, deli bu hollandalilar, cinsler :44: Zaten epiduralin lafini bile etmiyorlar, gecen soracak oldum, oo ne gerek var cok zararli falan filan dediler, tabi dedim sizde iyi bi anestezi uzmani yokturki beceremezsiniz Neyse napalim hakkimizda hayirlisi olsun , insallah sagsaglim hepimiz bebeklerimize kavusuruz oyle yada boyle...

Benim esimede cok kolay geliyo aman cikarivercen iste herkes doguruyo diyo bide, kendi cani acayip tatlidir bebekten bile, kendi doguracak olsa nasil dayanir bilmem

Gecmis olsun canim, merak etme Allah saglikla kavustursun insallah.

gecmis olsun canim,cok dikkat et bundan sonra daha zamanimiz var,kalsinlar annelerinin gobusunde biraz daha

ekincim senin isin zor gibi ama dogunca eminim senden daha cok seviyorum diyecek,henuz o duyguyu tatmadi ,bekle dogur bakalim nasil degisecek

offff canim senin isin daha da zor cekilir gibi degil hele hamilelik zamani,sen mi naz yapacaksin o mu allah sabrini versin arkadasim bravo sana

Kızlar merhaba kontrolden geldim ve çok kötüüyüm ya dr hiç güzel şeyler söylemedi bize
Birincisi bebek hala aşağı baskı yapıyor sanki daha fazlalaşmış dr halini hiç beğenmedim(
ikincisi amniyo sıvı azalmış dr ölçtü kıza 85 dedi bunun alt sınırı yada normal sınırı nedir bilen varmı
üçüncüsü bebişin böbreklerinden birinde 5mm genişleme olmuş ( daha başlangıç dedi dr takipte olucaz şimdi ve doğumdan sonraki ilk kontrollerde muhakkak kontrol edilmesi gerekiyor dedi
ve son olarak kilosu 1530 gr çıktı bana az geldi dr normal desede ama genel olarak bir önceki kotrol dönemine göre gelişiminde yavaşlama var, daha önce 3 haftada bir kontrole gidiyordum son kontrolde 3 haftada bebek 500 gr alıp 1190 gr olmuştu bu seferlik kontrolüm gecikti yani 4. haftamız bitti ve sadece 340 gr almış bir ayda bu yüzden kilosu az diyorum.
benimde hatalarım var daha dün akşam üstü buraya yazdım nasıl yoğun olduğumu ve son 1 aydır ortalama beslenmemi biraz aksattım galiba kendimi kötü hissediyorum ve vicdanım sızlıyor. yarın ayrıntılı ultrasona gircez detaylı incelenecek böbrekler off böyle işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…