- 4 Kasım 2009
- 1.644
- 6
- 156
kizlar link vermistim arada kaynamis,bakarmisiniz su videoya ,bebegi boyle hareket eden var mi
anne karnında bebek hareketleri.flv - YouTube
kizlar link vermistim arada kaynamis,bakarmisiniz su videoya ,bebegi boyle hareket eden var mi
Kızlar merhaba kontrolden geldim ve çok kötüüyüm ya dr hiç güzel şeyler söylemedi bize
Birincisi bebek hala aşağı baskı yapıyor sanki daha fazlalaşmış dr halini hiç beğenmedim(
ikincisi amniyo sıvı azalmış dr ölçtü kıza 85 dedi bunun alt sınırı yada normal sınırı nedir bilen varmı
üçüncüsü bebişin böbreklerinden birinde 5mm genişleme olmuş( daha başlangıç dedi dr takipte olucaz şimdi ve doğumdan sonraki ilk kontrollerde muhakkak kontrol edilmesi gerekiyor dedi
ve son olarak kilosu 1530 gr çıktı bana az geldi dr normal desede ama genel olarak bir önceki kotrol dönemine göre gelişiminde yavaşlama var, daha önce 3 haftada bir kontrole gidiyordum son kontrolde 3 haftada bebek 500 gr alıp 1190 gr olmuştu bu seferlik kontrolüm gecikti yani 4. haftamız bitti ve sadece 340 gr almış bir ayda bu yüzden kilosu az diyorum.
benimde hatalarım var daha dün akşam üstü buraya yazdım nasıl yoğun olduğumu ve son 1 aydır ortalama beslenmemi biraz aksattım galiba kendimi kötü hissediyorum ve vicdanım sızlıyor. yarın ayrıntılı ultrasona gircez detaylı incelenecek böbrekler off böyle işte.
kızlar merhaba kontrolden geldim ve çok kötüüyüm ya dr hiç güzel şeyler söylemedi bize
Birincisi bebek hala aşağı baskı yapıyor sanki daha fazlalaşmış dr halini hiç beğenmedim(
ikincisi amniyo sıvı azalmış dr ölçtü kıza 85 dedi bunun alt sınırı yada normal sınırı nedir bilen varmı
üçüncüsü bebişin böbreklerinden birinde 5mm genişleme olmuş( daha başlangıç dedi dr takipte olucaz şimdi ve doğumdan sonraki ilk kontrollerde muhakkak kontrol edilmesi gerekiyor dedi
ve son olarak kilosu 1530 gr çıktı bana az geldi dr normal desede ama genel olarak bir önceki kotrol dönemine göre gelişiminde yavaşlama var, daha önce 3 haftada bir kontrole gidiyordum son kontrolde 3 haftada bebek 500 gr alıp 1190 gr olmuştu bu seferlik kontrolüm gecikti yani 4. Haftamız bitti ve sadece 340 gr almış bir ayda bu yüzden kilosu az diyorum.
Benimde hatalarım var daha dün akşam üstü buraya yazdım nasıl yoğun olduğumu ve son 1 aydır ortalama beslenmemi biraz aksattım galiba kendimi kötü hissediyorum ve vicdanım sızlıyor. Yarın ayrıntılı ultrasona gircez detaylı incelenecek böbrekler off böyle işte.
cosmus bebek ıcerde benımkıde bazen cosuo cok bellı oluo hareketlerı ama bu yerınde duramııooo:)))))
Kızlar merhaba kontrolden geldim ve çok kötüüyüm ya dr hiç güzel şeyler söylemedi bize
ve son olarak kilosu 1530 gr çıktı bana az geldi dr normal desede ama genel olarak bir önceki kotrol dönemine göre gelişiminde yavaşlama var, daha önce 3 haftada bir kontrole gidiyordum son kontrolde 3 haftada bebek 500 gr alıp 1190 gr olmuştu bu seferlik kontrolüm gecikti yani 4. haftamız bitti ve sadece 340 gr almış bir ayda bu yüzden kilosu az diyorum.
benimde hatalarım var daha dün akşam üstü buraya yazdım nasıl yoğun olduğumu ve son 1 aydır ortalama beslenmemi biraz aksattım galiba kendimi kötü hissediyorum ve vicdanım sızlıyor. yarın ayrıntılı ultrasona gircez detaylı incelenecek böbrekler off böyle işte.
Dr.browns cam biberon gördüm ben ama geniş ağızlı olanı yok.Geniş ağız anne göğsüne daha yakın oluyormuş.
Senin aldığın nasıl ?
canım ben cam diey hemen atladım ama geniş ağız olayına falan tam bakmadım. yani nasıl oluyorki geniş ağızlı
mrb kızlar. Ne zamandır giremedim siteye. Bir kaç sayfaya göz atabildim. Kaynanasına bakan arkadaşıma bravo, rahatsızlığı olan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum. Ben en son 2 martta gitmiştim kontrole, 3 hafta sonra gel demişti ama gidemedim, 4 nisanda 32 hafta olduğu için çalışabilir raporu alcam, o zaman gidicem kontrole. Oğluşum baya hareketli, bi sorun yoktur heralde. çok merak ediyorum onu kaç kilo oldu acaba? En son 1375 gramdı. Bi de bazen aynı doktora denk gelemiyorum, rapor alırken doktor farketmez di mi?
Insan gerçekten ağırlaşıyo ya nasıl işe devam edicez bilmiyorum son üç haftaya kadar. Bi de özel de çalışıp da otobüsle işe gidenlere allah yardım etsin. Ben kamudayım ve servisim var çok şükür, sadece anadolu yakasından avrupaya geçiş uzak.
sana da kolay gelsin canım. Benim otobüslerle gidip geliyorum. Sabah 2 tane değiştiryrm, akşamda 3 yapıyorum. Gerçekten allah otobüsle ben gibi gidip gelenlere yardım etsin. Otpbüslerden günümün 4 saatinin yolda geçmesinden bıktım vallahi.
sana da kolay gelsin canım. Benim otobüslerle gidip geliyorum. Sabah 2 tane değiştiryrm, akşamda 3 yapıyorum. Gerçekten allah otobüsle ben gibi gidip gelenlere yardım etsin. Otpbüslerden günümün 4 saatinin yolda geçmesinden bıktım vallahi.
Canım bebeklerin teni çok hassas olduğu için ilk kıyafetlerini bile sabun tozu gibi en az kimyasalı barındıran şeylerle yıkıyoruz.
Kaldı ki yeni alınan şeyler yeni alınmıştır ama hiç bir zaman temiz değildir.Kendimize yeni aldığımız şeyleri bile mutlaka yıkarken bebeklerinki için ekstra hassas olmak gerekiyor bence
Bu kocalara ne oluyor hiç anlamıyorum doğrusu.
Benim herifte tutturdu normal doğumda normal doğum diye.Sanki kendisi doğuracak.
Acıyı çekecek olan benim ama kaygısı benim herife kalıyor.
Sezeryan olacam diyince gözlerini pörtletip pörtletip "saçmalamaaaaa" diyo anca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?