2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

süper ya :))

Rica ederim, Pierre Cardin'in Bianca serisi. Umarım gönlüne göre bulursun.

Detaylıya girmden sıkıtnı yapma kendine, belki doktor yanlış görmüştür ki doğru olsa bile vakti zamanında farkedildiği için ona göre önlem alınır. Bebeğin kilosuna gelince, boşver canım benim, her bebek büyük olacak diye birşey yok ki. Benim bir arkadaşım 2400 gr doğum yaptı, turp gibi kızı şimdi. Vicdan falan da yapma, beslenmen tabi önemli ama bebeğin zaten senin stoklarından tüketiyor. Benim doktorum bana, yoğun bakımda yatan annelerin bebekleri bile büyüyor sen hiç merak etme demişti. Zaten yeme içme ile alakalı olsa inan bana 15 kilo falan alanların bebekleri tosun gibi olmaıydı ama kaç kilo alırsak alalım bebeklerimizin ağırlıkları üç aşağı beş yukarı aynı.

Mümkün olduğu kadar yemene içmene dikkat etmeye çalış, sütünü, cevizini, etini ihmal etme. Çok geçmiş olsun.

sağol canım artık iş yapmam zaten bugün işimde son aslında sadece önümüzdeki 2 hafta boyunca evime yakın merkezde eğitimim var sabah ve öğleden sonra 3er saatlik o0nun dışında iş yok yani. kilosu son bir aya kadar normal hatta önde sayılırdı şuan maalesef düşük(

canım inşallah iyidir. Kendine de bebeğine de çok iyi bak. Allah sağlık sıhhat versin inşallah canım.
tşkler canım inşallah önümüzdeki 1-2 hafta boyunca kendini toparlar bebişim ben de ne kadar sert vuruyor demekki çok sağlıklı diyordum..
İnş. canım ciddi bişi yoktur benim son zamanlardaki yetersiz beslenmemle alakalıdır da yememi düzeltince o da hemen düzelir. canım minyon değil bebek dr normal dedi ama aslında normalde de dğil çünkü en başından beri böyle gelseydi normal olurdu son bir ayda gerileme olmuş daha doğrusu önceki gelişimi yavaşlamış dolayısıyla ortlama 2 hafta-20 günde alması gereken kiloyu 1 ayda ancak alabilmiş(
Canını sıkma güzelim inşallah herşey yolundadır.Unutma senin moralin bozuk olduğunda o daha çok etkileniyo.Beslenmene dikkat et.Bol bol dua et.Dualarımız seninle..
tşk ederim iyiki varsınız valla insan yazdıkça açılıyor biraz, en azından yarın tahlil ve ayrıntılıda sorun çıkmaz da biraz kendimize geliriz, eşime çok yansıtmamaya çalıştım ama eşim çok etkilendi benden çok etkilendi desem yeridir.

canım benim de karnımda aynı çizgiden var. üst taraftaki alttakine göre biraz kalın. Gögüslerimin biraz altından başlıyor göbeğime kadar sonra göbeğimden altta nereye kadar bilmiyorum, göremediğim için:)
göbek deliğim benim de karardı ve bayadır böyle, göğüs uçlarımda aynı şekilde kopkoyu bir renk aldılar. Hatta benim 3.ayımda göğsümden sarı sıvı gelmeye başlamıştı hala da devam ediyor:) ilk gören de eşim olmuştu o kadar utandım ki esmer ben kıpkırmızı olmuştum:)

ayy arkadaşım ilk doğum yapacaklardansın sanırım.. çalışıyomusun? Allah kolaylık versin az kalmış dayan.. ne zaman doğum ve doğum şeklin ne karar verdin mi?

izine ayrıldımmm çok şükür.iyike ayrılmısım 32 haftada.çünkü dinlenmek gibisi yok gercekten.bide yoğun ve ayakta çalışmak zor..

bana öyle geliyo zeynolim ilk benmişim gibi ama kimsede ses de yok benimle aynı giden varmı onuda bilmiyorum tam :)

doktorumuz epidural sezeryan der.benimde aklım ve gönlümde o var.aslında normal doğumdan çok korkuyorum hersey yolunda olursa evet güzel ama bide çekiyorlarya makinayla ..ben tutmaya kıyamazken onlar tutsunlar başını çeksinler.ne bileyım ALLAH korusun oksijensiz kalır diye korkuyorum öylee işteee benim korkularımda böyleee.

bizde biraz önce kalktık ağrıdan dolayı yatıp uzanayım dedim.ama uyumusuzzz.iiiiiiiii yi oldu.ağrım çok şükür geçtii
doğum tarıhı 24 nisan olabilir ama benım kuzu 27 sınde 39 hafta olacak her cuma.bende 3 gün daha beklesek dedim.o da bebek beklerse bende beklerım dedii...
aslında buğünde 30 olsun diyorum kendi kendimee öyleee düşündüm.ne kadar kalsa kardır .kısmet
hem doğum iznimde 1hafta yanmaz 4 gün yanar diye düşündümmm:44::44::44::44:ama bılmıyorum sanırım erken olunca eklenmiyorr

canım güzelce dinlen, yemeğini güzel ye, sütünü yoğurdunu, balını, pekmezini, meyveni, sebze yemeklerini, yeşil yapraklı sebzeleri özellikle ihmal etme. Sen kendine biraz dikkat edersen bebişin kısa zamanda toplar kendini. Yarın da inşallah iyi haberlerini alırız. Iyi düşün iyi olsun bol bol dua et.

:)) neden utandın yaa çok normal.. alında böyle düşünüyorum ama ben olsam nasıl tepki verirdim bilmiyorum.. ya bu hamilik nasıl değişik bir olay..hareketlerinde büyük bir kısıtlama yaşıyorsun,,bir mucizeyi canlıyı içinde besleyip büyütüyorsun,,

canım kilosu en son taktığım şey ama yine de aklımdan çıkmıyor napim( beslenmeme dikkat etmedim dediğim son zamanlarda bile etimden vs geri kalmadım, süt içmiyorum ama her akşam dolu bir kase yoğurt yiyorum (arada bikaç gün sadece yememiş olabilir,m), çerez vs dediğim gibi arada kaçırdığım oluyor ama genel olarak yiyorum da eskiden daha yoğun ve düzenli yiyordum sanki şimdi tekrar eski düzenime geri dönücem birde herkese tavsiye çok kilo almayım diye miktarları azaltmıştım böyle oldu siz sakın yapmayın varsın bikaç kilomuz fazla olsun.

cesaretli ve güçlü kadınların işi .......

slm kızlar =)
kaç gündür çok huzursuzum,bebeğimiz 1,5 aylıkken eşimin memleketine gitme durumumuz var,görümcemin oğlu sünnet olacakve ben gitmek istemiyorum,el kadar bebekle orada yeterince ilgilenemem diye,birde ortam değiştirecek mikrpo kapar hasta olur evleri merkezede uzak üstelik oldukça sıcak bir şehir zaten ve sineği sivriside eksik olmuyor(((uuffff çok moralim bozuk aklıma geldikçe canım iyice sıkılıyor..eşim uçak biletlerine bakıp duruyor.gitmek şstemediğimi nasıl sölicem????

cibinlik ikeada ne kadar acaba?

slm kızlar =)
kaç gündür çok huzursuzum,bebeğimiz 1,5 aylıkken eşimin memleketine gitme durumumuz var,görümcemin oğlu sünnet olacakve ben gitmek istemiyorum,el kadar bebekle orada yeterince ilgilenemem diye,birde ortam değiştirecek mikrpo kapar hasta olur evleri merkezede uzak üstelik oldukça sıcak bir şehir zaten ve sineği sivriside eksik olmuyor(((uuffff çok moralim bozuk aklıma geldikçe canım iyice sıkılıyor..eşim uçak biletlerine bakıp duruyor.gitmek şstemediğimi nasıl sölicem????

cibinlik ikeada ne kadar acaba?

canım beslenmen yeterince ise hiçbir suç yok sende. bebek kordonunda beslenmeyi sağlayan kanallar var. o kanallr maalesef bazı çocuklarda dar. sen ne kadar çok beslenirsen beslen çocuk o kanalların müsaade ettiğince alır besini. dolayısıyla üzme kendini. bebişine dışarıda kilo aldırırsın annesi

ben evlendim bir ay sonra hamile kaldım ve bebek 4 haftalıkken hasta olmadığım için acaba diyerek test yaptım. Ben wcde, eşim wc kapısında test sonucunu bekledim. Bir de ne göreyim hamileyim:) hiç hesapta yoktu, planlamadık adını bile anmadık, daha evliliğe alışamadan hamile kaldım yani. Benim göğsümden gelen o sıvıyı eşim farketti. T-shirt üne ne oldu dedi. Baktım göğsümde sıvı var:) eşim çok mutlu gülüyor ben kıpkırmızı:)
yüce rabbim ne güzel bahşediyor. Hareket edince mutlu oluyrsun. Sen yemk yiyince o da besleniyor diye seviniyorsun, 18 kilo almış olman bile keyif veriyor. çapının iki katına çıkması seni mutlu ediyor.

benımde ilk esımın yanında gelmıstı oturuoduk öyle pcde bısey bakıoduk baktım bluzum ıslanmısss memısımın oldugu yer sasırmıstıkkk esım dedı sımdıden sütün gelıo baksana dediii:))

canım o çizgi göbeğin altından genital bölgenin açılan kısmına kadar devam ediyor ve göbekten aşağısı daha koyu renkte sanırım hemen hemen herkeste var bu çizgi benim göbek deliğinin üstünde belli belirsiz ama alt kısmı baya koyu renkte

artık yeni torba yasayla 16 haftayı herhalukarda kullanıyorsun.. doktorum a sordum 32. hafta raporumu alırken, dedim eğer daha erken olursa izinm yanıyo mu dedi ki benim 32. hafta raporunu yazdığım gün sancılanıp doğuran bir hastam tüm iznini kullanabildi(16 haftayı)..

canım yarınki ayrıntılı özellikle bunun için galiba çünkü dr bebeği besleyen damarlara bakalım tıkanıklık varmı diye ayrıntılı yapalım dedi. canım böbreği ve suyuyla alakalı bişi olmasın da kilosu biraz az olsun önemli diil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…