2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

ankarada yaşayan var mı?? muayene için nereye gittiniz? bu hafta kan testi yaptırdım, Bhcg 2794 çıktı. önümüzdeki pzrtsi inşallah 6+3 olucak ozamanda kalp atışlarını duyabiliriz herhalde ama bende nereye gideceğime karar veremedim

Kızlar ya bende bende böle gaz sancısı gibi adet sancısı gibi sancı oluyo sizlerdede varmı aynı sorun doktor normal demişti ama hep böle....

Kızlar ya bende bende böle gaz sancısı gibi adet sancısı gibi sancı oluyo sizlerdede varmı aynı sorun doktor normal demişti ama hep böle....

bende de ara ara oluyor. ama herkes aynı şeyi söylüyor; ağrıması normalmiş bebek yerleşmeye çalışıyormuş. bende endişeleniyorum ama bebeğimle konuşuyorum , mutlu bi şekilde bebeğim annene tutunmaya mı çalışıyosun diorum bebek anne rahmine geldiği andan itibaren herşeyi kaydetmeye başlarmış, oyüzden bizim kendimizi nasıl hissettiğimiz çok önemli.

ayyy yavrum yaa aman yerleşsinde o güzelce ağrısın önemli diil :)

Herkese merhaba ,lütfen beni de listeye yazın sat 7 ağustos.24 ağustosta tüp bebek transferimi oldum ve 1 eylülde de kanda beta hcg 244 çıktı .Allaha binlerce kez şükürler olsun ben de hamileyim.
Hamile kaldığımı öğrendiğim gün mutluluktan uçacağımı hayal ederdim ama ,yeni yeni endişeler ortaya çıktı şimdi de.Kalp atışını duymadan ağız tadıyla sevinip kimseye haberi veremiyorum.Bir de zor elde edince hamileliği insan yine bir terslik çıkabilir duygusuyla çok temkinli yaklaşıyor olaya.Benim de ara ara adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor ve de 10 gündür filan iştahım pek yok canım en çok ayran çekiyor.Çikolata tatlı filan hiç cazip gelmiyor.Çok sevdiğim kahveden de soğudum.Geceleri de erkenden uykum geliyor çkça uyuyorum ,ama tabi gecede bir iki defa tuvalete kalkıyorum.Ayrıca benim tüp bebek olduğu için ilaçların etkisiyle karnım su topladı biraz onun şişkinliği var.
Nokta kadar bir şeyin bütün vücudu nasıl bu kadar etkilediğini düşününce insan çok şaşırıyor.Allah inşallah hepimizin bebeğini sağlıkla kucağına almamızı nasip eder.

ben de ilk bebegimde ruyamda gormustum cinsiyetini dogru cikti.

hayirli olsun canim, bisey olmaz ins. baslarda leke seklinde kanamayi daha oncede sik sik duymustum
hayirli olsun, benim de arada sirada karnim agriyor ve gaz sikismasi gibi agri da oluyor
normal bunlar bende de var gaz sikismasi gibi bir agri
hayirli olsun ins. swaglikla kucagina alirsin bebegini, benim de canim son gunlerde meyceli soda cekiyor. bir dure sonra kalp atislarini da duyarsin merak etme

ben de doktora gidip kalp atışlarını duymadan inanmayacağım
kimseye de söylemedim sadece eşim biliyor

bende kalp atışlarını duyana kadar kimseye söylemiycektim ama eşim dayanamadı, ablalarına söyledi. derken herkes öğrendi.. hayırlısı bakalım

valla bende söyledim sözde söylemeyecektik bi 2 aylık falan olsun diyoduk, işte benim anneme kayınvalideme görümcelerime falan derken, o ona, bu buna herkes duydu zaten

ben söyledim çoğu kişiye korkarakta olsa söyledim napim yaa tutamadımmm:97:
biz de ilk 3 aya kadar kimseye soylemiyoruz. ben daha ilk kontrolume 25 ekimde gidicem bir bebegi goriyim de sonra soyleriz

ellerine saglik liste guzel olmus, yanina muhtemel dogum tarihi ve ilerde cinsiyetler de eklenebilir

arkadaşlar dün ilk kontrolümüze gittik sata göre 6 haftalık diyorduk ama(24 temmuz) bebeğimiz 5+3 müş daha küççücükmüş annesinin leblebisi kesemiz 0.808 cm gayet sağlıklı bu iyi birşey ama gebelik takibi başlangıçı için esas olan kalp atışı dedi doktorumuz onun için de stres yapmayalım garanti olsun 2 hafta sora görüşelim dedi( bu iki hafta ben nasıl stres yapmayacaksam(( hamileliğinizin beklenen son günü 30 nisan +3ya da -3 olabilir dedi ama ben yine de sizinle kalmak istiyorum.. inşş yakım zamanda kalp atışlarını da duyarız. rabbim hepimize sağlıklı hamilelik ve sağlıklı bebişler nasip etsin...

cnm korkma bende de sürekli bi adet oluyomuşum gibi bi sancı durumu var bende tedirgin oluyorum herkes normal olduğunu söylüyor.

bnm de öyle cnm ve gazda var sanırım bağırsaklarımızda da bi farklılık oldu hamilelikle birlikte karnım şiş 5 aylık gibi:)

bende 6. hafta bitince gidicem haftaya cumartesi gibi
daha erken gitmek istemiyorum

bnm sancılarım var birde demir hapı kullanıyodum vücudumda demir çok düşüktü, doktor gelene kadar tüm ilaçlarını bırak bi tek folik asit al dedi onuda kafama göre aldım içtim o yüzden gideyim diorum.

KULLANICI ADI SAT TARİHİ

eyay.....................03 AĞUSTOS
SEVSENA...............03 AĞUSTOS
hkdturan...............
fatmacann.............11 TEMMUZ
cileklikofret............24 TEMMUZ
golgemmm.............
Poseidon83.............01 AĞUSTOS
gampili...................01 AĞUSTOS
ARZUM86...............01 AĞUSTOS
sevda__...............
hayatbayramolsa.....01 AĞUSTOS
zeynebim03............
gaydin58................
ylkn.......................29 TEMMUZ
lareine...................7 AĞUSTOS
defne_ank..............5 AĞUSTOS
lehayim..................
seraprap................7 AĞUSTOS

listemizi güncelledim kızlar eklememi istedikleriniz varsa yazın ekleyim.

biz de ilk 3 aya kadar kimseye soylemiyoruz. ben daha ilk kontrolume 25 ekimde gidicem bir bebegi goriyim de sonra soyleriz

canım neden o kadar geç gidiyorsun ilk kontrolune? doktorun vitamin falan verir vücudunda bir eksiklik varsa ona göre davranır. mesela bana bebe aspirini vardi folic plusa ek olarak. sende bir kere git normal kan tahlillerini falan yapsınlar. keseyi görsün sonra bebeği görmek ve kalp atışlarını duymaya gidersin.

İyiyiz cnm sağol sabah sabah kalkıp işe geldik işte:) mide bulantılarınız başladı mı kızlar bende bulantı yok ama ağzımda sürekli acı bi tat var.

İyiyiz cnm sağol sabah sabah kalkıp işe geldik işte:) mide bulantılarınız başladı mı kızlar bende bulantı yok ama ağzımda sürekli acı bi tat var.

benim bulantı hissim var birde çok yanma oluyor kazınıyor resmen
sakız çiğniyorum arada kraker yiyorum geçiştirmeye çalışıyorum
midem bulanıyor diyemiyorum da anlarlar diye şirkette

mayis annelerinde var bi keramet :) kimsenin midesi bulanmiyor cok sukurben de sadece ara ara kasikalrimda agri oluyor onun haricinde iyiyim.birde cok uykum geliyor

mayis annelerinde var bi keramet :) kimsenin midesi bulanmiyor cok sukurben de sadece ara ara kasikalrimda agri oluyor onun haricinde iyiyim.birde cok uykum geliyor

inşallah böyle devam ederiz mide bulantısı çok kötü bişey çünkü. Ben her gün bi Türk kahvesi içiyorum ama zararlı mı sizce bırakmalı mıyım kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…