- 4 Kasım 2009
- 1.644
- 6
- 156
kızlar dogum yapanlara ve gun alanlara hayırlı olsun dıyorumm darısı bana artık bakalım ne olacakk heyecandan ve agrılardan gecelerı uyuyamıyorum arrtık sabırsızlanmaya basladım bıde kasıklarımda hep agrı var sızde de var mıı
sonunda ben de oda fotolarını paylaştım. aşağıdaki adreste:
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...ri-bebislerine-aldiklari-19.html#post24281399
Canım bebeğini sağlıkla alırsın kucağına inşallah. Allah analı babalı büyütsün. Mayıs annelerinin çoğu nisan annesi oldu bir ben kaldım sanırım mayısta doğuracak olan
ben tatlım benim niyetim war umarım tutar herkeste tutmuyormuş nasıl birşeyse:)
bu arada benim 3 gündür adet sancısı şeklinde karın ağrım war dr birşey yok dedi olabilir dediya birtek bendemi var
kıvranıyorum günlerdirrrrrrrrrrrrrr.............
canım ben de varım mayısta doğuracak olan. sata göre 30 mayıs ama iş yerindekiler senin karnın çok aşağıda erken doğurursun diyolar.
daha 9 mayısta alcaz çalışamaz raporunu, ben izne ayrılana kadar doğmaz inş. oğluşum. benim oğlum çok geriliyo ya, karnımı bi geriyo bi geriyo yerimden kıpırdayamıyorum bazen. sizde de oluyo mu öyle?
slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli?ya doğuran doğurana pek heyecan yaptım bende istiorum artık:)benim bbeişim de iyi dün kontrol vardı 3 kilo olmuşuz:))bide başı da aşağı döenmüş rahatladık biraz.
herkeze merhaba bugun hastaneye gittim ve 2 mayısta Allahım nasip ederse bebişimi kucagıma alcam catım müsait ama alttan muayenede cok canım yandı zaten 5.aydan beri apıs arası yasıyordum catı muayenesi canımı cok yaktı yapamıyacagımı düşünüp sezeryan okeyledim doktorum baskı yapmadı buarada 2mayısta dogum yapacak varmı
herkeze merhaba bugun hastaneye gittim ve 2 mayısta Allahım nasip ederse bebişimi kucagıma alcam catım müsait ama alttan muayenede cok canım yandı zaten 5.aydan beri apıs arası yasıyordum catı muayenesi canımı cok yaktı yapamıyacagımı düşünüp sezeryan okeyledim doktorum baskı yapmadı buarada 2mayısta dogum yapacak varmı
benim de oluyor, bel ağrıları eşlik ediyor.. sonra geçiyor ama.. nstde de sancı çıkıyor ama açılmam yok.. bakalım ne zaman gelicek fıstığım :)..kızlarrrrrrrrrrrr
bu adet sancısı gibi ağrıyı benden başka çeken yokmu yaaaa birileri cevap verseeeee
bizimde kızımız olacağı için araştırmıştık.. belki bir fikir olur, önemli olan sizin beğenmenizKızlar nadir duyulmuş, anlamı güzel olan KIZ bebek ismi arıyorum. Bir türlü beğenemiyoruz eşimle İsim önerilerinizi yazarsanız çok sevinirim.
günümüz 10 mayısta doluyo geçen hafta çatı muyanem yapıldı ama dr um vajina çıkışımın biraz kemikli olduğunu söledi sezeryanda olabilirsin hazırlıklı ol dedi bilmiyorum neyapıcam çok korkuyorum panik atakta var bende kan tutar iğne falan çok zor yaptırırım ayıla bayıla benim gibi olan varmı aramızda ama oğlumuda çok özledim gelsin diyorum artık ama kendimden korkuyorum Rabbim sağlıkla kolaylıkla evlatlarımıza kavuştursun hepimizi hepinize hayırlı doğumlar...
benim de oluyor, bel ağrıları eşlik ediyor.. sonra geçiyor ama.. nstde de sancı çıkıyor ama açılmam yok.. bakalım ne zaman gelicek fıstığım :)..
peki ne kadar sürüyor cnm senin sancıların benm 3 saat falan sürdüğü oluyor sancı falanda cıkmadı 2 gün önce nst'de...24 saat adet sancısı çekiyor gibiiyim şikayet etmek istemiyorum ama dayancak gücüm kalmadı resmen
benim de oluyor, bel ağrıları eşlik ediyor.. sonra geçiyor ama.. nstde de sancı çıkıyor ama açılmam yok.. bakalım ne zaman gelicek fıstığım :)..
peki ne kadar sürüyor cnm senin sancıların benm 3 saat falan sürdüğü oluyor sancı falanda cıkmadı 2 gün önce nst'de...24 saat adet sancısı çekiyor gibiiyim şikayet etmek istemiyorum ama dayancak gücüm kalmadı resmen
cnm senle dogum tarıhlerımız aynı bakalım kım once dogurcak:)
20 dk da 3 kere olmuştu nstde, düzenli oluyo sanki.. karnım sertleşiyor hep, sonra düzeliyor.. drum hissettiklerin büyük, bide hissetmediğin küçük sancıların var dedi.. küçükleride hissetmiyorum çok şükürbenim de oluyor, bel ağrıları eşlik ediyor.. sonra geçiyor ama.. nstde de sancı çıkıyor ama açılmam yok.. bakalım ne zaman gelicek fıstığım :)..
peki ne kadar sürüyor cnm senin sancıların benm 3 saat falan sürdüğü oluyor sancı falanda cıkmadı 2 gün önce nst'de...24 saat adet sancısı çekiyor gibiiyim şikayet etmek istemiyorum ama dayancak gücüm kalmadı resmen.. ona rağmen dr gününde gelir muhtemelen dedi, açılma olmadığı için.. ah ahh anne olmak kolay değilmiş. katlanıyoruz mecbur.. bizim içinde annelerimiz bunları çekmiş zamanında ..
ıyı aksamalar nasılsınız kızlarrr
iyi akşamlar canım, iyi olmaya çalışıyoruzsen nasılsın
beeeenn benim oluyor gun icinde ama bence normal artik son gunler cunku..
benimkide 3 mayis beykozcum ,hayirlisiyla alalim bebeklerimizi kucagimiza insallah
20 dk da 3 kere olmuştu nstde, düzenli oluyo sanki.. karnım sertleşiyor hep, sonra düzeliyor.. drum hissettiklerin büyük, bide hissetmediğin küçük sancıların var dedi.. küçükleride hissetmiyorum çok şükür.. ona rağmen dr gününde gelir muhtemelen dedi, açılma olmadığı için.. ah ahh anne olmak kolay değilmiş. katlanıyoruz mecbur.. bizim içinde annelerimiz bunları çekmiş zamanında ..
ahh annem ahhh
bnm uzun uzun düzensiz sürüyorda ondan ısrarla sordum çok acı çekiyorum ama herşeye rağmen normal diye tutturuyorum bakalım sonumuz hayır olsun inşallahhhhh
sende mi erkenden sıraya girdin?sizi böyle görünce benim de herhalde en fazla 3 haftam kalmıştır diye düşünüyorum.hepiniz 1 hafta-10 gün önceden sıraya girdiniz ya:/
Ben de var canım, sanırım artık vücüdumuz doğuma hazırlanıyor.
Odayı sabırsızlıkla bekliyordum, çoook güzel canım, Defnecik güle güle kullansın odasını.
Ben de varım üzülme yalnız değilsin :)
Ben de aynı ağrıları çekiyorum, sürekli değil ama ara ra hem belime hem de kasığıma ağrı giriyor. Bir de bu ağrılara ek olarak sanki iki bacağımın arasına yaylı birşey koyup onu defalarca sıkıştırmışım da sonrasında kas ağrısı varmış gibi ağrılarım var.
Bazen öyle bir geriliyor ki karnım, sanki kızım karnımdan fırlayacakmış gibi hissediyorum. İçimde gerim gerim gerildiğini hissediyorum sürekli.
Ohh ne mutlu sana, bebeişin dönmüş demem ki ne güzel. Kilosu da çok iyi maşallah.
Benim de c.tesi randevum var, bakalım dönmüş mü. Sabırsızlıkla bekliyorum.
Şimdiden hayırlı doğumlar olsun canım.
Beykoz merhaba;
SAT2ımız aynı ben de 2 mayıs için gün aldım Ecomardayım, senin doğumun nerede olacak. Burada 11 mayıs beklenen tarih olan bikaç kişi daha vardı onlar ne yaptı acaba? Sezeryan için özel hazırlık önerisi falan verdi mi doktorun?
Sevgiler.
bizimde kızımız olacağı için araştırmıştık.. belki bir fikir olur, önemli olan sizin beğenmeniz..
Sueda- Dosdoğru, temizlenmiş olan
Ahsen-Daha güzel, en güzel
meyra parıldayan ışık, selen-müjde, dilay-gönlü aydınlatan ay
canım hayırlısı neyse o olsun, sonuçta bi şekilde doğurucaz.. gerçi bana hep hamile kalcakmışım gibi geliyor.. dra güvenmen önemli, benimki normal doğurabilirsin dedi, bekliycez biz :) sen de dra güven bence, yada güvendiğin bir dra git :).. Allahım hepimize hayırlı kolay doğumlar nasip etsin..
mayastrofobi sen naptın.. siyahlale bence de doğurdu heralde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?