2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Ben de var canım, sanırım artık vücüdumuz doğuma hazırlanıyor.

Odayı sabırsızlıkla bekliyordum, çoook güzel canım, Defnecik güle güle kullansın odasını.

Canım bebeğini sağlıkla alırsın kucağına inşallah. Allah analı babalı büyütsün. Mayıs annelerinin çoğu nisan annesi oldu bir ben kaldım sanırım mayısta doğuracak olan

Ben de varım üzülme yalnız değilsin :)

Ben de aynı ağrıları çekiyorum, sürekli değil ama ara ra hem belime hem de kasığıma ağrı giriyor. Bir de bu ağrılara ek olarak sanki iki bacağımın arasına yaylı birşey koyup onu defalarca sıkıştırmışım da sonrasında kas ağrısı varmış gibi ağrılarım var.

Bazen öyle bir geriliyor ki karnım, sanki kızım karnımdan fırlayacakmış gibi hissediyorum. İçimde gerim gerim gerildiğini hissediyorum sürekli.

Ohh ne mutlu sana, bebeişin dönmüş demem ki ne güzel. Kilosu da çok iyi maşallah.

Benim de c.tesi randevum var, bakalım dönmüş mü. Sabırsızlıkla bekliyorum.

Şimdiden hayırlı doğumlar olsun canım.

Beykoz merhaba;
SAT2ımız aynı ben de 2 mayıs için gün aldım Ecomardayım, senin doğumun nerede olacak. Burada 11 mayıs beklenen tarih olan bikaç kişi daha vardı onlar ne yaptı acaba? Sezeryan için özel hazırlık önerisi falan verdi mi doktorun?
Sevgiler.

kızlarrrrrrrrrrrr
bu adet sancısı gibi ağrıyı benden başka çeken yokmu yaaaa birileri cevap verseeeee
benim de oluyor, bel ağrıları eşlik ediyor.. sonra geçiyor ama.. nstde de sancı çıkıyor ama açılmam yok.. bakalım ne zaman gelicek fıstığım :)..
Kızlar nadir duyulmuş, anlamı güzel olan KIZ bebek ismi arıyorum. Bir türlü beğenemiyoruz eşimle İsim önerilerinizi yazarsanız çok sevinirim.
bizimde kızımız olacağı için araştırmıştık.. belki bir fikir olur, önemli olan sizin beğenmeniz ..
Sueda- Dosdoğru, temizlenmiş olan
Ahsen-Daha güzel, en güzel
meyra parıldayan ışık, selen-müjde, dilay-gönlü aydınlatan ay

canım hayırlısı neyse o olsun, sonuçta bi şekilde doğurucaz.. gerçi bana hep hamile kalcakmışım gibi geliyor.. dra güvenmen önemli, benimki normal doğurabilirsin dedi, bekliycez biz :) sen de dra güven bence, yada güvendiğin bir dra git :).. Allahım hepimize hayırlı kolay doğumlar nasip etsin..

mayastrofobi sen naptın.. siyahlale bence de doğurdu heralde ..

Son düzenleme:

İyi geceler kızlar kimsecikler yok sayılır. herkes uyuyo mışıl mışıl ne güzel..
bugün ultrasonda oğluşumun sol testisinin su topladığını gördü doktor. bize de gösterdi bariz şekilde belli doğduğunda sol tarafı şiş göreceksiniz sakın korkmayın zamanla geçecek dedi..2 hafta içinde olmuş çok üzüldüm..internetten biraz araştırdım HİDROSEL diye bir durum..yumurtalıkların su toplaması bazı durumlarda doğumdan sonra kendiliğinden geçermiş, bazı durumlarda 13. ayda ameliyat şartmış.. (

2 gündür annemde kaldığım için internete giremedim.. doğuran bebeklerine kavuşan arkadaşlarımız olmuş. hepsini teker teker kutluyorum çok çok öpüyorum..

Allahım hepimize bebeklerimizi analı babalı sağlıklıca huzurla büyütmeti nasip etsin.. kalbim sizlerle..

sende mi erkenden sıraya girdin?sizi böyle görünce benim de herhalde en fazla 3 haftam kalmıştır diye düşünüyorum.hepiniz 1 hafta-10 gün önceden sıraya girdiniz ya:/

evet canım ama cok kararsızım ben normalde cok istiyorum yapamam diyede düşünüp sezeryanı istiyorum neden böleyim anlamadım :26:

cok tsk ederim canım darısı basına hakkımızda hayırlısı

canım doktorum özel bişey demedi sadece gece 12den sonra bişey yeme dedi sen neden sezeryan oluyorsun canım ve ben üsküdar hospitalda dogum yapıcam Allah nasip kısmet ederse

Pazartesi gittim Leyla hanıma 36+5 dim o gün. Muayene etti alttan 1 cm açılmam varmış. Bu yüzden Perşembe tekrar görmek istedi yarın gidiyorum tekrar bilmiyorum yeniden muayene yapar mı. Normal olucak Allah kısmet ederse. Çünkü bebekte aşırı iri değil 3060 gr. bol bol yürüyüş yap normal doğuralım biz bu bebeği dedi :)

herkese hayırlı geceler biraz geç oldu ama anca kendime gelebildim 25 nisan 2012 çarşamba saat 12:45 itibari ile kızım zeynep i sürpriz ve acil bir sezeryan ile kucağıma aldım kendime geldikçe detaylar hakkında bilgi verecem bunlar dünya şekerleri...

günaydın güzel anneler...

doğuma gidiyorum...bana dua edin siz dualarımdasınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…