öncelikle doğurmuş ve bu hafta doğuracak olan annelerimizi şimdiden tebrik ediyorum.Allah yüzlerini daima güldürsün hepimizin.çocuklarımıza sağlık nasip etsin Rabbim.
Bende dün gece uyku arasında birkaç tane çığlık attım.eşim koştu geldi doğuruyorum sanmış.uyurken yada dönerken kaburgalarım acayip battı canım acıdı.ama öyle böyle değil.sonra uykum kaçtı zaten.sizde de kaburga batmaları oluyor mu?
Birde geçmişte okudum hurma diye yazmış bir arkadaş.bildiğimiz kuru hurma mı şu ramazan ayında özellikle aldığımız?faydası tam olarak nedir?Bilen arkadaşlar varsa paylaşsın lütfen
kızlar dogum yapanlara ve gun alanlara hayırlı olsun dıyorumm darısı bana artık bakalım ne olacakk heyecandan ve agrılardan gecelerı uyuyamıyorum arrtık sabırsızlanmaya basladım bıde kasıklarımda hep agrı var sızde de var mıı
sonunda ben de oda fotolarını paylaştım. aşağıdaki adreste:
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...ri-bebislerine-aldiklari-19.html#post24281399
Günaydın annişler...
bebeğime kavuşmama 24 saatten az kaldı..
yarın bu saatlerde emziriyo olucam inşallah....inanamıyorum
günaydın kuzuların anneleriii bugün hafif sancılarım var.ama düzensiz.inşallah doğum filan başlamaz.cumaya kadar bekler!ben gaziantepte yaşıyorum.hatem hastanesinde doğum yapacağım.sezaryen 300tl.yatış filan hepsi içinde.acaba başka para isteniomu kızlar yok şuna para buna par die?bilgisi olan varmı?kandırılmayalım sonra muhasebeyle görüştüm gerçi ama onlar söylemez böyle şeyleri sabiit fiyat söylüolar.
elifjoycum beni de inşallah haberimi alırsan listeye ekle.haftasını kilosunu adını cumartesi gibi bildirmeye çalışırım.
kızlar dogum yapanlara ve gun alanlara hayırlı olsun dıyorumm darısı bana artık bakalım ne olacakk heyecandan ve agrılardan gecelerı uyuyamıyorum arrtık sabırsızlanmaya basladım bıde kasıklarımda hep agrı var sızde de var mıı
kızlar epudural anestesı normal dogum hakkında bılgısı olan yapan yapacak olan varmı tavsıye edıyormusunuz
Merhaba kızlar...
Cuma günü saat 15.00 da sezeryan ile oğluma kavuşacağım inşaallah.(şimdilik sezeryan türüne karar vermedik henüz)
Bugün doktor muayenemiz vardı.
Oğlum 3.500 gr 52 cm olmuş.
Çatı muayenesi sonucu tahmin ettiğim gibi çatımın çok dar olması sebebi ile sezeryana karar verildi.Yani günümün dolmasını bekleyecek olursak bebek mutlaka daha fazla kilo alacak ve zaten dar olan çatıdan doğması dahada zorlaşacak.
Eğer 3 kilonun altında olsaydı yine denemeni isterdim dedi doktorum ama 40 haftamız dolana kadar kesin 3800 falan olur gibi geldi bana.
Doktorum "evet çatın çok dar ama eğer sen gerçekten normal doğum istiyorsan ben doktorun olarak sana yardımcı olurum,ama tavsiyem sezeryandır senin için çünkü normal doğumda çok zorlanırsın,yani öyle kolay bir doğum olur diyemem sana ama dediğim gibi çok istersen mutlaka yardımcı olurum"dedi.
Ben de diğer normal doğum diye direten anneler gibi bu zorluğu göze alamadığım için sezeryanı kabul ettim.
Dualarınızı bekliyorum...
bugün son kontrolümüzü olduk güzel anneler haftaya pazartesi nasipse kızıma kavuşacağım kızım 3000gr olmuş boyuda 50cm doktor güzel dedi ama ben kilo vermişim doktor niye böle oldu dedi iştahım yok yemeye çalış dedi kızımın kilosuda güzelmiş şükür bu kadarına riskli gebelikten düşük tehditlerinden küvez yoğun bakım korkusuyla yaşamaktan taa bu günlere kadar getirdi rabbim inşlallah haftaya 6 yıllık hasretim sona erecek herkese hayırlı ve sağlıklı doğumlar diliyorum rabbim yardımcımız olsun
ben de ben de ben de varım nisan annesi olcm...
aslında bugün anne olabilirdim geçen hafta gittiğimde 5 gün zorla bugüne ertelemiştim doğumu...sabah sanki doğum yapacakmış gibi hazırlandım annem,eşim benden daha heyecanlıydı... gittik doktora muayene olduk nst'ye girdik az az ağrılarım çıktı. doktorumuz hemen yazdı yatış yapıyorsun hazır olduğunda ben geliyorum doğum oluyor diye...:))
doktoru yine allem ettim kallem ettim kandırdım doğumu 2 gün daha ertelettim doktor da -hiç senin gibi bi hasta görmedim ben- diyor....:)) iki gün sonra 26 nisan eşimin doğum günü sanırım bu hayatta eşime en büyük hediyem cnm, bitanem ,minik kızım olacak...
gelişimimiz de baya bi önde 41. hafta görünüyor ve kızım 3700 gr....:)
erteleye ertele bu güne kadar geldim bebeğim 2750 idi bugün haftası geriden geliyor kızımın....
26 nisan perşembe günü sabah 8-8.30 gibi hastanede olacağız 38+5 sezeryanla bebeğime kavuşucam..
o kadar çok normal istiyordum ki bugün tekrar ultrasonla bakıldı... kızım değil aşağıya baskı yapmak kafasıyla kaburgamın altından çıkıcak sanki....
kordonu boynunda olduğu için dönmesini beklemek tehlikeli olabilir ve dönerse kordonun sıkışması bebeği tehlikeye sokabilir dedi doktorum.. artık beklemek benimde içime sinmiyor dedi bebeşim küçük doğacak biraz sağlığı yerinde olsunda inşallah napalım büyütücez bi şekilde..
bu haftada doğuranlar çok
turuncuu... tebrik ederim canım sağ sağlim kavuşalım bebişimize inş..bende senin gibi düşünüyorum bebeğimin sağlığını tehlikeye atmamak için paşa paşa sezeryan olucaz...
kızlar epudural anestesı normal dogum hakkında bılgısı olan yapan yapacak olan varmı tavsıye edıyormusunuz
merhaba kızlaaaar tatlı oğlum 3 gündür ilk defa derin uykuya dalınca size yazayım dedim
hızlıca yazıp kaçacağım uyurken izleyesim geldi =)
doğumumuz kolay geçti öncesi biraz zor tabi epidural yapılırken çırılçıplak oluyorsun o masanın üstünde ama birkaç daika sonra bebeğini görmenin heyecanından utanmıyorsun
doktorunuz söylemese bile önceki gün katı şeyler yemezseniz ve büyük abdestinize rahat çıkarsanız lavmana gerek kalmıyor benim doktorum söylemişti çok şükür
epiduralli olunca bayılmadığınız için bebeğiniz doğar doğmaz kucağınızda öyle güzel bir duygu ki
ben acı hissetmedim ama her dokunuşlarını kesilirken karnımda çizgi gibi ilerlediklerini falan hissediyordum hatta bebeği çıkarırlarken de çok net hissettim
sezaryen olacağıma canımcan can ayrılışını hissedemeyeceğim için üzülüyordum ama Rabbime şükürler olsun o duyguyu da yaşattı
öncesi20dakika kadar, ameliyat 15 dakika kadar, dikişler d 15dk civarı sürüyor. bebek çıkana kadar hepinize dua ettim inşallah kolayca doğurursunuz. Rabbim biliyor yakın çevremde kime lazımsa okudum. tabi en başta da oğluma, çekirdek ailemize ve akrabalarımıza. evlat hasretiyle Rabbine sığınanlara...
bebek çıkıp da sesini duyunca ise yüreğim yerinden taşacaktı öyle bir duygu ki yazarken gözlerim doluyor o an hıçkırıklara boğuldum sonsuz şükür ettim hele bebeğimi kucağıma getirdiklerinde içimden taşacaktım öpüştük koklaştık sonra babasıyla beraber gittiler...,,
doktorum haklıymış boynunda 2 defa kordon dolanmış eşim de doğuma girdiğinden o da görmüş kilomuz da doktorun tahmininden 150gr kadar eksik çıktı sadece şükürler olsun sağlığı da iyi yavrumun
o günü sayfalarca yazsam bitmez kızlar ama oğlum uyanmak üzere mıkırdanıyor
size muhakkak yazmak istediğim birkaç şey var:
göğüs kreminizi asla ihmal etmeyin ben ağlaya ağlaya emziriyorum bugün çünkü aşırı tahriş oldu
dünden beri kalkan kullanıyorum biraz fayda edecek gibi siz de muhakkak krem ve kalkan alın çamaşırla teması bile çok can yakıyor
beli bol ve yüksek pijama alın yanınıza benim dünya para verip aldığım pijamalar sargılar nedeniyle valizde kaldı
emzirme atletini doğumdan sonra asla tavsie etmem bebek memeyi koklaya koklaya dokuna dokuna uyumak istiyor ben hala yakası g,ym,yorum yakası kolay esneyen ip askılı atlet giyiyorum içine de ped ve kalkan takıyorum zaten sabahlık olduğu için uçları görünmüyor
oğlum uyanıyorrrr zeynep kaçar oğlunu öper koklar izlere de nasip olsun diye dua eder!!
kızlar bugün biraz sancım oldu özellikle ayaktayken alttan sancı giriyodu doktora gittim sancı sıklıklarım 10 dkda bir çıktı birde alttan muayene etti bebeğin başı aşağı inmiş beni yarın sezaryene alıcaklaaar. Yarın kavuşuyorum yavruma hayırlısıyla.
Canım bebeğini sağlıkla alırsın kucağına inşallah. Allah analı babalı büyütsün. Mayıs annelerinin çoğu nisan annesi oldu bir ben kaldım sanırım mayısta doğuracak olan
Cok guzel valla gule gule kullansin kizcagizin hele o arabali sepet seklindeki yataga bittim cok sirindi ya burda cogu anne sallanan besik alamamis gerek olmadigini dusundugunuz icin mi? ya bebeklerimiz cok nazli olursa nasil sallanacaklar:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?