2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

bebeğin ayakları sürekli orayı ittirdiğinden kaburga resmen çürüyo.bebim dışardan dokunulduğunda bile kaburga morarmış gibi acıyodu.bebek yönünü değiştirince yada aşağı inince geçio merak etme
hurma;bildiğimiz ramazanda yediğimiz hurma canım.medine hurması falan deniyo ya...36.haftadan sonra normal doğum düşünenlerin yemesi faydalıymış.açılmayı kolaylaştırıyomuş.doğumdan sonra da süt yapımı için faydalıymış.ben yiyodum ama normal değil sezeryana dönünce hemen kestim yemeyi...

kızlar dogum yapanlara ve gun alanlara hayırlı olsun dıyorumm darısı bana artık bakalım ne olacakk heyecandan ve agrılardan gecelerı uyuyamıyorum arrtık sabırsızlanmaya basladım bıde kasıklarımda hep agrı var sızde de var mıı

hıc sorma bı kırap kırıyor oldugum yerden kırdayamıyrm yatakta donerken cok zorlanıyorum nefesım kalıyor allahtan temmuz agustos sıcakalrına denk gelmedık yoksa halımız perısan olurdu.

Günaydın annişler...
bebeğime kavuşmama 24 saatten az kaldı..
yarın bu saatlerde emziriyo olucam inşallah....inanamıyorum

ayy ne guzel normalmı dogurcan barı dogumdan sonra fırsat bulabılırsen yaz emı dogum yapan annelerın tecrubelerıne ıhtıyacımız var allah kolaylıkla dogurmayı nasıp etsın.

kızlar epudural anestesı normal dogum hakkında bılgısı olan yapan yapacak olan varmı tavsıye edıyormusunuz

nekadar ucuz bızım burda 2 bın dolar dogum

merhaba annişler dün 38.haftamızı bitirdik ve artık 39 haftalığız.bebişimin gelmeye niyeti yoko diyor doktorum başı hala kanala girmemiş,iri bebek olduğu için normal de zor olacağını söyledi 1mayısta tekrar gitcem doktora ve karar vercez sezeryana o zaman da 40 haftalık olmuş oluyoruz.iyice tosun olcak oğluuşum:)bir de benim gece kramplarım da geri gelmeye başladı çok fena canım yanıyor,bacaklarım kopuyor resmen
Doğum yapan annişleri rebrik ediyorum sağlıkla büyütsünler bebişleirni inş.Darısı yapacakalrın başına inş.

benimde oyle canim hele yururken cok rahatsiz ediyo,yatip kalkmak iskence gibi kasik ve kemik agrilarindan allah kurtarsin hepimizi
kızlar epudural anestesı normal dogum hakkında bılgısı olan yapan yapacak olan varmı tavsıye edıyormusunuz

esraayhan arkadasimiz yapti canim cok memnun kaldi

ben koymadım canım ana kucağın geldi mi benimki daha gelmedi kampanya da bitmiş siteden kaldırmışlar:S:S

geldi canım çok iyi bişey değil alan arkadaşlar fazla beklentiye kapılmasınlar.bu fiyata bu kadar ama çalışma arkadaşlarım beğendiler.ben zaten odadan odaya kullanmak için almıştım.içine battaniye serip kullanıcam.inş. alan arkadaşlar beğenirler.

Canım ya ne güzel senin adına çok sevindim kavuşacaksın en sonunda prensine. Allah sağlıkla kavuştursun miniğini sana. Güzel haberlerle dönersin inşallah güzelim merakla bekliyoruz paylaşımlarını

Allah kuzucuğunu sağlıkla kavuştursun güzelim. Sen de inşallah en kısa sürede iyileşir dönersin aramıza. Bizim için de öp minik kuşu

Ay ne güzel özendim valla birsürü kişi yavrusuna kavuşacak. Sana da kolay doğumlar diliyorum canım. Allah sağlıkla kavuştursun evladını sana

Canım bebeğini sağlıkla alırsın kucağına inşallah. Allah analı babalı büyütsün. Mayıs annelerinin çoğu nisan annesi oldu bir ben kaldım sanırım mayısta doğuracak olan

ben tatlım benim niyetim war umarım tutar herkeste tutmuyormuş nasıl birşeyse:)

bu arada benim 3 gündür adet sancısı şeklinde karın ağrım war dr birşey yok dedi olabilir dedi ya birtek bendemi var
kıvranıyorum günlerdirrrrrrrrrrrrrr.............

Canım ikinizin de iyi olması çok sevindirici. Allah sağlıklı uzun ömürler versin yavruna.Tecrübelerin için de teşekkür ederiz.

Allah kurtarsın canım. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini

Canım bebeğini sağlıkla alırsın kucağına inşallah. Allah analı babalı büyütsün. Mayıs annelerinin çoğu nisan annesi oldu bir ben kaldım sanırım mayısta doğuracak olan

canım ben de varım mayısta doğuracak olan. sata göre 30 mayıs ama iş yerindekiler senin karnın çok aşağıda erken doğurursun diyolar.
daha 9 mayısta alcaz çalışamaz raporunu, ben izne ayrılana kadar doğmaz inş. oğluşum. benim oğlum çok geriliyo ya, karnımı bi geriyo bi geriyo yerimden kıpırdayamıyorum bazen. sizde de oluyo mu öyle?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…