2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar
Doğum yapan ve yapacak olan arkadaşları şimdiden tebrik ediyorum.
Bizim içinde yarın büyük gün.Çok heyecanlıyım...
Doğum anını yaşamak istediğim için spinal veya epidural isteyeceğim.İnşaallah herşey çok güzel geçer.

Bu arada sezeryan olacağımı duymaya başlayanlardan ilk sinir bozucu tepkiler gelmeye başladı bile
Bebeğinin gününü doldurmasına daha 10 gün var.10 gün erken sezeryan olacağım dediğimde
"aaaaaaa keşke gününü doldursaa,gör bak senin sütün 10 gün geç gelecek"diyenler...
"aaaaa keşke 10 gün daha bekleseydin,daha fazla kilolu doğardı"diyenler.....
"aaaaa benimde çatım dardı ama ben çatır çatır doğurdum"diyenler......
"ayyyyy sezeryan mı olacaksııııın,çook üzüldüm yaaaaa"diyenler.......
"amaannnn eskiden sezeryan mı vardı,şimdiki doktorların bahanesi bu"diyenler.....
"ahhhh vahhh tühhhhh,bıçak altına yatan yarım insandır artık"diyenler...

Bu yorumlara sadece gülüp geçiyorum.Hiç kimse için moralimi bozamammmm

Son düzenleme:

haklısın tatlım insanlar cok garip ya destek olacaklarına bide köstek oluyorlar sinir oluorum böyle tiplere sanki sadece normal doğuranlar doğum yapıyor hem cocuk benim değilmi istediğim yerden cıkarırım kime nee cok bilmiş insanlafr tpluluğu ne olcak sinir ettiler bei sabah sabah bak şimdi neyse caım sen insallh sağıklı bir sekilde bebğini alcam sütünde gelcek yarım insanda olmucan onlarda görecek

günaydınlar.geceleri baykuş gibi ayaktayım gündüz uyuyorum ne olacak böyle bilmem.birazdan yatış başlar.ama ben bu durumdan çoooooooookkkkkkkk sıkıldım(55:

Ayy mşllh Allah analı babalı etsin canım...Ne güzel bebişi kucağına almışsın...bol bol sütün olsun bebiş cuk cuk emsin inş....cennet kokulu bebişini kokla bol bol miss gibi...
Rabbim hayırlısıya bize de nasip etsin...

Günaydınlar....

Tesekkurler elifjoyyy sizden de bekliyoruz foto... Ayrica bugun yoktun ortalikta cok yogunsun sanirim?

Benim oda daha tam bitmedi, biter birmez ekleyeceğim fotolarını. Çok yoğunum yaa, yerime gelecek arkadaşa eğitim veriyorum ve aynı zamanda iş yapmaya çalışıyorum. Onun için gün içinde fırsat buldukça hazılı zılı bakıp çıkıyorum, ancak akşam rahat bakabiliyorum o da erkenden uyumazsam tabi :)

Canım çok geçmiş olsun, bence daha doğmadan doktorlar görmeden sıkıntı yapma kendine. Dur bakalım bir doğsun, belki hiç bir müdahaleye gerek kalmadan kendi kendine geçecek. Üzme kendini. llah şifa verir merak etme.

Canım hayırlı olsun, çok sevindim senin adına, Allah sağlıkla sıhhatle iyi günlerde büyütmeyi nasip etsin. Şansı bahtı açık olsun Zeynep'in.

Hiç de geç olmamış dün doğum yapıp bugün haber vermişsin. Daha en olsun, günler önce doğum yapıp hala haber vermeyen arkadaşlar var. Seni de listeye ekledim. Boyu ve kilosonu da yazman mümkün mü?

ya ben bu insanları anlamıyorum. ben şiddetle sezeryana karşı çıksam ve normal doğumu desteklesem bile -ki hiç öyle bir şey yok, bunca normal doğum provokasyonuna rağmen gittikçe sezeryanı daha mantıklı buluyorum- sezeryan olmaya karar vermiş veya olmak zorunda kalmış bir kadına yine de moral vermek için çabalarım, iyi tarafından bakması için uğraşırım. bu nasıl bir kıskançlık ve egoizm anlayamıyorum. sen doktoruna güvendikten ve için rahat olduktan sonra kim ne derse desin arkadaşım, önemli olan bebeğine sağlıkla ve sorunsuz bir şekilde kavuşmak.

Kıslar günaydınnnnnnnn

günaydın güzel anneler...

doğuma gidiyorum...bana dua edin siz dualarımdasınız...

Hayırlı doğumlar canım..İnş. kolay bir doğum olur...İyi haberler bekliyoruz

gunaydın gınaydın kızlarrr nasılsınız once ben kaltım tembeller hala uyuyorsunuz :)
Maşallah baya erkencisin canım ya. Ben çalışmasam sabah kalkma saatim 09 dan önce olmaz herhalde :)

masallah size canim..allah anali babali buyutsun sancimi geldi acil oldun ,neyse gecmisler olsun
günaydın güzel anneler...

doğuma gidiyorum...bana dua edin siz dualarımdasınız...

hayirli dogumlar canim simdiye coktan almissindir yavrunu

turuncu bakiyorum erkencisin uyku tutmuyo galiba heyecandan

gunaydinlar kizlar..

safaklar bitiyor mayis anneleri bir bir kavusuyor yavrularina darisi doguramayanlara olsun insallah

benimde haftaya bugun kizim kucagimda oluyor insallah..

hepsi sag salim gelsinler yeter

bugun resmen sabahladim gece icim yandi su ictikce ictim..sonrasi malum yarim saatte bir tuvalete kosturmaca

sabah bi baktim hem yorgani hem kendi yastigimi ,hem esiminkini almisim ,yatakla guresiyorum resmen sabaha kadar

simdi biraz daha yatayim bari..

Kızlar dün gelen gidenler için ufak hediyelikler hazırladık.
Bebek şekeride yaptırdım ama onu cuma günü alacağım ve sadece en yakınlarıma vereceğim.
Bu resimini yüklediklerimi ise göz aydınlığına gelen uzak akraba,komşulara falan vereceğiz.
Hepsinin içerisine badem şekeri koyduk.

Günaydınlarrr
her sabah gözümü açtığımda doğum yapanlar ne yapıyordur acaba diye kızımın yatagına baka baka kalkıyorum yatağımdan...diyorumki bebekle ilgileniyorlardır biz uyuyoruzzz
koşa koşa banyoya gidiyorum karnıma bakıyorum düşmüş mü diye....her gün ....cıkssssss....!!!!!!!! gayet ağzıma girmek üzere duruyor yine.......annem derdi zaten senin göbeğin var hamile kalırsan bebek çıkmaz istemez yayıla yayıla büyür orda diye bu kadın yine haklı çıktı
sonra yine düzenli bir kahvaltı,yine tekmeler,yine kk,yeni bir umutla bir gece daha yatağa yatmakkkkk
çok duygusalım bugün sanırımmmm

ayy turuncu şu en soldaki şekerden çekti canım nolcakk şimdiii

günaydın herkese
doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum..
turuncu bugün son günün bebeğine kavuşuyorsun inşallah
sağ salim hayırla gelsin inşallah,doğuma girerken bizlerede dua et inşallah..
benim karnımdaki minik bu hafta çok hareketli resmen ayaklarını gösteriyor,gece uyutmuyor beni artık
gece kasık ağrılarım oluyor,sizdede var mı kızlar?

Günaydın arkadaşlar,

Bizde salı günü kontrole gittik.. Oğlum 2.900 Kg 49 cm olmuştu.. ben 2 haftada hiç kilo almamışım.. ama toplanda da 14-15 kilo aldım tabi NST ye bağlandım 20 dk herhangi bir sancı&kasılma yok, bebeğin kalp atışları da gayet iyi dedi doktorumuz.. Başı aşağıda normal doğum pozisyonunda ama daha kanala girmemiş.. Haftaya salı 1 mayısta tekrar kontrole gideceğim.. o zaman çatı muayenesi yapacak.. İnşallah herşey yolunda gider ve normal doğurabiliriz.. Hala Epudral ile ilgili karar vermedim..

Doğum yapan arkadaşları gördükçe sabırsızlanmaya başladım.. Yarın iş yerindeki son günüm.. önümüzdeki haftadan itibaren evdeyim.. Bebeğin tüm hazılıkları tamam..Odası, kıyafetleri vs ama ben kendi çantamı daha hazırlamadım.. Haftaya hazırlarım diye planlıyorum.. Doğum öncesi son bir genel temizlik de yaptıracağım haftaya kadın gelecek... Haftaya tüm işlerimi bitireceğim ve oğlumu beklemeye başlayacağım.. Umarım beni çok bekletmez :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…