2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Ne güzel canım günün belli olmuş Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah

Sen de sağlıkla kavuşursun inşallah bebeğine canım. Kolay doğumlar diliyorum sana.

Sonunda bir kaç resim daha ekleyebiliyorum kızlar
Bu arada doğum yapanları tebrik ediyorum bende, darısı bizlerin başına, rabbim sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin inş..

çok güzel bi oda olmuş özelliklede pusete ve perdeye bayıldım.

slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli?ya doğuran doğurana pek heyecan yaptım bende istiorum artık:)benim bbeişim de iyi dün kontrol vardı 3 kilo olmuşuz:))bide başı da aşağı döenmüş rahatladık biraz.

Ay hiç takma şu boş boş konuşan insanları güzelim. Bana da karnın aşağıda, doğum yaklaşmış, kız bebek vaktinden önce gelir şeklinde cümleler kurup duruyorlar sinir oluyorum doğrusu. Hiç anlayış yok malesef bizim insanımızda. İnşallah vaktinde sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza. Ben de oluyor canım merak etme. Bazen içimde deprem oluyor sanıyorum. Yine de rahat etmek için doktoruna da sor istesen ama bence normal bir durum.

Evet rabbim bütün kadınları çocuk doğuracak şekilde yaratmış elbette ama eskiden doğum esnasındaki ölüm oranları hiç te yabana atılacak derecede değil.
Yani çatı darlığı öyle çok basit bir mesele değil,hem annenin hem bebeğin hayatını tehlikeye sokabilecek bir durum olduğunu düşünüyorum.
Düşünsene,...çatısı dar olan bir kadının saatlerce o bebeği ordan çıkarabilmek için ıkınması...öte yandan o bebeğin annesinin çatı darlığından dolayı kanalda sıkışık olarak dışarı çıkabilmeyi beklemesi...
Rabbim herkes için en hayırlı olanını nasip eylesin.
[/QUOTE]

Canım eskiden de dar çatılı kadınlar vardı muhtemelen ama bilinmiyordu.Kadın 10 tane doğum yapmış,2-3 tanesi ölmüş ya da kadın doğumda ölmüş,eskilerden duymuyor muyuz böyle şeyler.Hangimizin anneannesinin ya da babaannesinin ölü doğumu yok ki.Sezaryan bazen gereksiz olabilir ama anne-çocuk ölüm oranını düşürdüğü kesin.[/QUOTE]

Kizlar size kesinlikle katiliyorum dogru soyluyorsunuz benim sadece merakim bir cok annenin dar catili olmasi beni biraz meraka gitti acaba bazi doktorlar sezo yapabilmek icin mi bu bahaneyi one suruyorlar:44: dusunmeden edemedigin icin sizlerle dusuncelerimi paylasmak istedim yoksa sezonun gunumuzde bir cok zor durumda olan annenin yardimina kostuguna kesinlikle inaniyorum mesela benim oglan halan donmedi ki donmezse benimde kaderim sezo gibi gozukuyor

Canım eskiden de dar çatılı kadınlar vardı muhtemelen ama bilinmiyordu.Kadın 10 tane doğum yapmış,2-3 tanesi ölmüş ya da kadın doğumda ölmüş,eskilerden duymuyor muyuz böyle şeyler.Hangimizin anneannesinin ya da babaannesinin ölü doğumu yok ki.Sezaryan bazen gereksiz olabilir ama anne-çocuk ölüm oranını düşürdüğü kesin.[/QUOTE]

Kizlar size kesinlikle katiliyorum dogru soyluyorsunuz benim sadece merakim bir cok annenin dar catili olmasi beni biraz meraka gitti acaba bazi doktorlar sezo yapabilmek icin mi bu bahaneyi one suruyorlar:44: dusunmeden edemedigin icin sizlerle dusuncelerimi paylasmak istedim yoksa sezonun gunumuzde bir cok zor durumda olan annenin yardimina kostuguna kesinlikle inaniyorum mesela benim oglan halan donmedi ki donmezse benimde kaderim sezo gibi gozukuyor[/QUOTE]

artık sez. devlet hastanelerinde yasaklandı benim bebeğim iri bebek doktor normal olmaz diyor ben hep özel hastaneye gittim dün doktorum bana sana devlette bir doktor ayarlayalım sez. orda ol burada 1,5 milyar para verme dedi bende hastanede çalıştığım için doğum evi benim daha çok işime gelir oradaki bütün hemşireleri tanıyorum ama bugün devlet hastanesinde gittiğim doktor bana artık sez. yasak paramız düşüyor yapamıyoruz dedi ne olacak dedim ben seni mecbur sezo yapıcam ama olduki o güne kadar sancın oldu gece buraya geldin seni hiç bir doktor sez. yapmaz direk fakülteye sevk ederler dedi :S:S ikinci plan olarak özelden kendine doktor ayarla eğer sancılanırsan oraya gidersin dedi çünkü seni burada doğum yaptırmaya çalışırlar ve olmazsa sevk ederler çok uğraştırırlar dedi o yüzden eğer özel hastaneye gitmiyorsanız doğum evinde artık yasak sez. sırf puan almak için sez. YASAKKKKK

ay okurken bile gözlerim doldu allah analı babalı büyütsün bende epidural sez. olacağım için merakla okudum hayırlı olsun canım darısı başımıza

kızlarrrrrrrrrrrr
bu adet sancısı gibi ağrıyı benden başka çeken yokmu yaaaa birileri cevap verseeeee

herkeze merhaba bugun hastaneye gittim ve 2 mayısta Allahım nasip ederse bebişimi kucagıma alcam catım müsait ama alttan muayenede cok canım yandı zaten 5.aydan beri apıs arası yasıyordum catı muayenesi canımı cok yaktı yapamıyacagımı düşünüp sezeryan okeyledim doktorum baskı yapmadı buarada 2mayısta dogum yapacak varmı

Canım Allah kurtarsın. Sağlıkla kavuşursun inşallah bebeğine

Kızlar nadir duyulmuş, anlamı güzel olan KIZ bebek ismi arıyorum. Bir türlü beğenemiyoruz eşimle İsim önerilerinizi yazarsanız çok sevinirim.

benimde 10 mayıs günüm doluyo ama geçen hafta çatı muynaemde vajina çıkışımın kemikli olduğunu söledi drum hazırlıklı ol hereşeye dedi çok korkuyorum sezeryandan normalden ne yapıcağım bilmiyorum Rabbim sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin cinsiyeti nedir bebeğinin benim bi oğlum olucak Allah nasipe ederse şimdiden hayırlı kolay sağlıklı doğumlar dilerim....

hımmm merakla bekliyorum bakalım sen hangi rengini almıştın canım..

canım sıra sana geldi desene herşey çok güzel olur inşallah hadi hayırlısı..

turuncu, dualar seninle bizi haberdar et doğumdan sonra..

benimkide erkek canım bende korkuyorum normaldende sezeryandanda inş hepimiz sag salim kavusuruz bebişimize

günümüz 10 mayısta doluyo geçen hafta çatı muyanem yapıldı ama dr um vajina çıkışımın biraz kemikli olduğunu söledi sezeryanda olabilirsin hazırlıklı ol dedi bilmiyorum neyapıcam çok korkuyorum panik atakta var bende kan tutar iğne falan çok zor yaptırırım ayıla bayıla benim gibi olan varmı aramızda ama oğlumuda çok özledim gelsin diyorum artık ama kendimden korkuyorum Rabbim sağlıkla kolaylıkla evlatlarımıza kavuştursun hepimizi hepinize hayırlı doğumlar...

kızlarrrrrrrrrrrr
bu adet sancısı gibi ağrıyı benden başka çeken yokmu yaaaa birileri cevap verseeeee

beeeenn benim oluyor gun icinde ama bence normal artik son gunler cunku..

benimkide 3 mayis beykozcum ,hayirlisiyla alalim bebeklerimizi kucagimiza insallah

sende mi erkenden sıraya girdin?sizi böyle görünce benim de herhalde en fazla 3 haftam kalmıştır diye düşünüyorum.hepiniz 1 hafta-10 gün önceden sıraya girdiniz ya:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…