bugün doktora gittik. Rabbim izin verirse 3 mayısta kavuşacağız kızıma... mayıs annesi olmayı çok istiyordum olacağım galiba
son anlara geldikçe doğum yapanlar, tarih alanlar olmuş. ne güzelinşallah hepimiz sağ salim kavuşuruz yavrularımıza, biraz kendimizi toparlayınca da uyku düzenimizi, gaz sorunumuzu, diş çıkarma durumlarını, ek gıdaya geçişleri konuşuruz artık
zeynepYUS, canım o an aklına gelip de hepimize dua etmişsin bir deRabbim tüm dileklerini gerçekleştirsin hayırlısıyla... ohhh mis gibi evlat kokusunu çek bizim yerimize de içine
merhaba anneleer ya geçmişi tam okuyamadım sabırsızlıktan.turuncu hayırlı olsun ve diğer tüm doğum yapmış yapacak olanlara hayırlı doğumlar diliyorum.biz de vuma günü inşallah saat 12de oğlumuzu kucağımıza alacağız.10da yatış işlemim yapılacak.günler geçmek bilmiyor sanki.
Sonunda bir kaç resim daha ekleyebiliyorum kızlar
Bu arada doğum yapanları tebrik ediyorum bende, darısı bizlerin başına, rabbim sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin inş..
canım ben de varım mayısta doğuracak olan. sata göre 30 mayıs ama iş yerindekiler senin karnın çok aşağıda erken doğurursun diyolar.
daha 9 mayısta alcaz çalışamaz raporunu, ben izne ayrılana kadar doğmaz inş. oğluşum. benim oğlum çok geriliyo ya, karnımı bi geriyo bi geriyo yerimden kıpırdayamıyorum bazen. sizde de oluyo mu öyle?
Evet rabbim bütün kadınları çocuk doğuracak şekilde yaratmış elbette ama eskiden doğum esnasındaki ölüm oranları hiç te yabana atılacak derecede değil.
Yani çatı darlığı öyle çok basit bir mesele değil,hem annenin hem bebeğin hayatını tehlikeye sokabilecek bir durum olduğunu düşünüyorum.
Düşünsene,...çatısı dar olan bir kadının saatlerce o bebeği ordan çıkarabilmek için ıkınması...öte yandan o bebeğin annesinin çatı darlığından dolayı kanalda sıkışık olarak dışarı çıkabilmeyi beklemesi...
Rabbim herkes için en hayırlı olanını nasip eylesin.
merhaba kızlaaaar tatlı oğlum 3 gündür ilk defa derin uykuya dalınca size yazayım dedim
hızlıca yazıp kaçacağım uyurken izleyesim geldi =)
doğumumuz kolay geçti öncesi biraz zor tabi epidural yapılırken çırılçıplak oluyorsun o masanın üstünde ama birkaç daika sonra bebeğini görmenin heyecanından utanmıyorsun
doktorunuz söylemese bile önceki gün katı şeyler yemezseniz ve büyük abdestinize rahat çıkarsanız lavmana gerek kalmıyor benim doktorum söylemişti çok şükür
epiduralli olunca bayılmadığınız için bebeğiniz doğar doğmaz kucağınızda öyle güzel bir duygu ki
ben acı hissetmedim ama her dokunuşlarını kesilirken karnımda çizgi gibi ilerlediklerini falan hissediyordum hatta bebeği çıkarırlarken de çok net hissettim
sezaryen olacağıma canımcan can ayrılışını hissedemeyeceğim için üzülüyordum ama Rabbime şükürler olsun o duyguyu da yaşattı
öncesi20dakika kadar, ameliyat 15 dakika kadar, dikişler d 15dk civarı sürüyor. bebek çıkana kadar hepinize dua ettim inşallah kolayca doğurursunuz. Rabbim biliyor yakın çevremde kime lazımsa okudum. tabi en başta da oğluma, çekirdek ailemize ve akrabalarımıza. evlat hasretiyle Rabbine sığınanlara...
bebek çıkıp da sesini duyunca ise yüreğim yerinden taşacaktı öyle bir duygu ki yazarken gözlerim doluyor o an hıçkırıklara boğuldum sonsuz şükür ettim hele bebeğimi kucağıma getirdiklerinde içimden taşacaktım öpüştük koklaştık sonra babasıyla beraber gittiler...,,
doktorum haklıymış boynunda 2 defa kordon dolanmış eşim de doğuma girdiğinden o da görmüş kilomuz da doktorun tahmininden 150gr kadar eksik çıktı sadece şükürler olsun sağlığı da iyi yavrumun
o günü sayfalarca yazsam bitmez kızlar ama oğlum uyanmak üzere mıkırdanıyor
size muhakkak yazmak istediğim birkaç şey var:
göğüs kreminizi asla ihmal etmeyin ben ağlaya ağlaya emziriyorum bugün çünkü aşırı tahriş oldu
dünden beri kalkan kullanıyorum biraz fayda edecek gibi siz de muhakkak krem ve kalkan alın çamaşırla teması bile çok can yakıyor
beli bol ve yüksek pijama alın yanınıza benim dünya para verip aldığım pijamalar sargılar nedeniyle valizde kaldı
emzirme atletini doğumdan sonra asla tavsie etmem bebek memeyi koklaya koklaya dokuna dokuna uyumak istiyor ben hala yakası g,ym,yorum yakası kolay esneyen ip askılı atlet giyiyorum içine de ped ve kalkan takıyorum zaten sabahlık olduğu için uçları görünmüyor
oğlum uyanıyorrrr zeynep kaçar oğlunu öper koklar izlere de nasip olsun diye dua eder!!
herkeze merhaba bugun hastaneye gittim ve 2 mayısta Allahım nasip ederse bebişimi kucagıma alcam catım müsait ama alttan muayenede cok canım yandı zaten 5.aydan beri apıs arası yasıyordum catı muayenesi canımı cok yaktı yapamıyacagımı düşünüp sezeryan okeyledim doktorum baskı yapmadı buarada 2mayısta dogum yapacak varmı
herkeze merhaba bugun hastaneye gittim ve 2 mayısta Allahım nasip ederse bebişimi kucagıma alcam catım müsait ama alttan muayenede cok canım yandı zaten 5.aydan beri apıs arası yasıyordum catı muayenesi canımı cok yaktı yapamıyacagımı düşünüp sezeryan okeyledim doktorum baskı yapmadı buarada 2mayısta dogum yapacak varmı
ben koymadım canım ana kucağın geldi mi benimki daha gelmedi kampanya da bitmiş siteden kaldırmışlar:S:S
geldi canım çok iyi bişey değil alan arkadaşlar fazla beklentiye kapılmasınlar.bu fiyata bu kadar ama çalışma arkadaşlarım beğendiler.ben zaten odadan odaya kullanmak için almıştım.içine battaniye serip kullanıcam.inş. alan arkadaşlar beğenirler.
Kızlar çatı muayenesi kişiden kişiye değişiyor herhalde.
Benim doktorum muayene ederken kendimi ne kadar rahat bırakmaya çalışsamda canım yandı.
önce 2 parmak ile sonra 4 parmak ile muayene etti ama dediğim gibi canım yanmadı desem yalan olur.
Belki benim çatım dar olduğu için acı hissetmişimdir bilmiyorum.:44:
benimde 10 mayıs günüm doluyo ama geçen hafta çatı muynaemde vajina çıkışımın kemikli olduğunu söledi drum hazırlıklı ol hereşeye dedi çok korkuyorum sezeryandan normalden ne yapıcağım bilmiyorum Rabbim sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin cinsiyeti nedir bebeğinin benim bi oğlum olucak Allah nasipe ederse şimdiden hayırlı kolay sağlıklı doğumlar dilerim....
Canım Allah kurtarsın. Sağlıkla kavuşursun inşallah bebeğine
canım sıra sana geldi desene herşey çok güzel olur inşallah hadi hayırlısı...
kızlarrrrrrrrrrrr
bu adet sancısı gibi ağrıyı benden başka çeken yokmu yaaaa birileri cevap verseeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?