herkese hayırlı geceler biraz geç oldu ama anca kendime gelebildim 25 nisan 2012 çarşamba saat 12:45 itibari ile kızım zeynep i sürpriz ve acil bir sezeryan ile kucağıma aldım kendime geldikçe detaylar hakkında bilgi verecem bunlar dünya şekerleri...
ben aldım canım, ne zaman giyeceğimi doktora soracağım.
Valla heyecan dorukta canım ya....Hele ev halkını görsen...Onlar benden dahada heyecanlılar
Sabahtan doğum çantamı tekrar yerleştirdim.Pijamam,geceliğim biraz kırışmıştı,tekrar ütüledim ve eksik kalmaması için kontrol ettim.
Hastaneyi aradım ne gerekli diye,hasta bezi falanda götürmek gerekiyormuş.Ben bebek bezini hasta bezi niyetiyle kullanayım diye düşünüyordum ama çok kararsız kaldım şimdi.Orkid gece de koydum yanıma ama bi pakette hasta bezi mi alsam ki :44:
Bu arada sen bebeğini kokladığın saatlerde ben odama yerleşiyor olacağım.Allah nasip ederse 15.00da gireceğim ameliyata.
Rabbim ikimizinde yardımcısı olsun,sağ salim sağlıklı bir şekilde yavrularımızı kucaklayalım inşaallah.
Ayyy bak yine ağlayasım geldiiiiii
herkese hayırlı geceler biraz geç oldu ama anca kendime gelebildim 25 nisan 2012 çarşamba saat 12:45 itibari ile kızım zeynep i sürpriz ve acil bir sezeryan ile kucağıma aldım kendime geldikçe detaylar hakkında bilgi verecem bunlar dünya şekerleri...
Elija Lingerie Doğum Sonrası Toparlayıcı Korse - Anne / Bebek / Çocuk - Hepsiburada.com
Elija Lingerie Doğum Sonrası Toparlayıcı Slip Korse - Anne / Bebek / Çocuk - Hepsiburada.com
bebisgeliy canım ben bunları aldım, her ikisinin de siyahını ve s bedenini aldım
ilk verdiğin linkteki korse gibi bi korsem var canım olması onu giyerim bendeçok sağol güle güle kullan..
Valla heyecan dorukta canım ya....Hele ev halkını görsen...Onlar benden dahada heyecanlılar
Sabahtan doğum çantamı tekrar yerleştirdim.Pijamam,geceliğim biraz kırışmıştı,tekrar ütüledim ve eksik kalmaması için kontrol ettim.
Hastaneyi aradım ne gerekli diye,hasta bezi falanda götürmek gerekiyormuş.Ben bebek bezini hasta bezi niyetiyle kullanayım diye düşünüyordum ama çok kararsız kaldım şimdi.Orkid gece de koydum yanıma ama bi pakette hasta bezi mi alsam ki :44:
Bu arada sen bebeğini kokladığın saatlerde ben odama yerleşiyor olacağım.Allah nasip ederse 15.00da gireceğim ameliyata.
Rabbim ikimizinde yardımcısı olsun,sağ salim sağlıklı bir şekilde yavrularımızı kucaklayalım inşaallah.
Ayyy bak yine ağlayasım geldiiiiii
kızlar su kıları nasıl alıyorsunuz ben gorremıyorum karnımdan of yaa agdada vurdum gecen canım cıktı mosmor oldu agadayla yapamam yaa,bu acıya dayanamıyorum nasıl dogurcam bılmıyorum
günaydın canlarrr
bugün epey tembelim, daha yeni kahvaltı yaptım. normalde sabah erkenden hazırlar eşimle yapardımneyse, son 6 günümüz inşallah. olacak artık bu kadar da nazımız
doğum yapanlar var yine, ne güzel. sonlara geldikçe her gün bi doğum haberi almaya başladık... bu gidişle yarımız mayıs annesi olabilecek, gerçi biz de haziran annelerinden takviye yaparız artık
elifcim, doğum listemizle çok güzel ilgileniyorsun. bi kez daha teşekkür edeyim sana
bir de mecburen sezaryen olacak arkadaşlarım, etraftakilere çok kulak asmayın. mesela ben, daha başından belliydi normal yapamayacağım. anevrizmam var ve ıkınmam ya da kendimi zorlamam yasak. buna rağmen herkes "bi normali deneseydin" diyor. yahu büyük tuvalette bile zorlamayacaksam çocuğu nasıl doğuracağım bunu diyen yok
boşverin, Rabbim hepimizi en hayırlı şekilde bebişlerimize kavuştursun...
ay çenem düştü
eflatunben canımm hayırlı doğumlarrrrr sana da... bize de dua edinn. umarım sağsalim birşekilde az acılı kavuşursun bebeğine
Rica ederim canım ne demek. Elimden geldiğince ilgilenmeye çalışıyorum. Çok sık giremediğim için biriniz kaçırırım diye tedirgin oluyorum ama face grubu sağolsun özellikle de pembevemaviler beni hiç habersiz bırakmıyorlar.
Bu arada Mishca'da bugün normal doğum yaparak kız annesi oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?