2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

mrb kızlar,canım çok sıkkın,biraz alakasız olacak ama,dün eşimin kalbini çok kırdım,özür diledim ama içim hala rahat değil,niye o şekilde konuştum bilmiyorum,napcam ben yaa...

canom çok sevindim gerçekten ayrıntıları bekliyoruz.. hayırlısı olsun..

ben aldım canım, ne zaman giyeceğimi doktora soracağım.

canım nerden aldın ve nasıl bişe ben bulamadım istediğim gibi korse

selam kızlarrrrr ya herkesin doğum haberleri geliyo bir bir gün alanlar ne kadar heyecanlı beklemesi...bizimde daha 1 ayımız varr...siz doğumları bir bir yaparken bana beklemesi çok zor geliyoo yaa

canıım öyle demeee beni de ağlatacaksın!bizim ev normal havada.eşimde pek heyecanlı değilbenim de içim bi garip boş böyle hasta bezini hastane veriomuş eksiklerimiz yok çok şükür senin de benimde.bu gece nası uyuyacaksak.bi de 12den itibaren bişey yemeyecekmişim.

Herkese selamlar, gunler gittikce yaklasiyor ama bi tek ben herhalde hic kendimi hazir hissetmiyorum, mutluyuz biz boyle oglumla

Hayirli olsun canim bebisin, Allah anali babali buyutsun insallah. Turuncum ve eflatun Allah kolaylikla kurtarsin sizide insallah, bizede dua edin.

ilk verdiğin linkteki korse gibi bi korsem var canım olması onu giyerim bende çok sağol güle güle kullan..

benim de 2 tane slim n lift'im var, ben de onlardan giyerim demiştim ama bunlar daha yumuşak. eğer çok sert gibi değilse elindekini giyersin bence de canım.

eflatunben ne demek canım, önemli değil

slmm kızlarr heycanlar dorukta ne güzell bende yarın anneme kavuşuyorum annem geldikten sonra kızım ne zaman isterse gelebilir artık:) benimde evde korsem vardı onu kullanıcam ama ne zaman giyilmeye başlanılıyor bilmiyorum sanırım dikişler biraz toparlandıktan sonra olabilir vücudu sıkacağı için dikiş yerlerine değince ağrı yapar diye düşünüyorum.
kızlar bu arada eller ayaklar ne durumda resmen davul gibi geziyorum ben ayak damarlarım patlıcak sanki kocişim bacaklarımın kalınlığını görünce gülüyor sumo güreşçileri gibi oldum valla.

Bebeklerine kavuşan tüm anneleri tebrik ediyorum... DArısı bizim başımıza.....

Ne kadar zor beklemek. SÜrekli okuyorum ama yazacak bir şey bulamıyorum. HAstane çantam beşik herşey hazır. sadece pazartesi ev temizlenecek. Genel bir temizlik olacak. HEr gece acaba bu gece gelir mi diye hazırlanarak yatıyorum. DUşumu alıyorum. Kıllarımı kontrol ediyorum. Evimi düzenleyiip hemen yatağımı örtüp gidecek şekilde yatıyorum. Uyuyamıyorum. Dönüp duruyorum ... beklemek ne zor.... BU gecede gelmedi diye uyanıyorum sabahları... hemencik gelsin istiyorum ben. Sİzler vaktinde gelsin diyorsunuz ben hemen gelsin ben onu beslerim diyorum :)))
bir de bir 3 ark peşpeşe hamile kaldık. aramızda 3er hafta vardi ilki doğurdu. sıra bende.... CUmartesi kont gidicem. Normal yapıcam büyük ihtimalle. O gün çatı muayenesi yapıcak dr. Belki gerek kalmadan doğururum :)) Hadi kızım bekletme.....

cibinlik alıcam bir tek.. sizlerin odalarına bayıldım. benimde boş bir odam var ama niyeyse şimdi oda yapmak istemedim. bebeğim doğduktan sonra hatta biraz biraz kendini bildikten sonra onunla beraber yapmak istedim... bir de o boş oda evimin tüm dağınıklığını topluyor ütü, çamaşır, kitaplık v.s... bu lüksten vaz geçmiyeyim dedim :))))

Doğum yapacak arkadaşlara ALLAH kolaylık versin. Sağlıkla hepimiz kucağımıza alırız inşALLAH yavrularımızı...

çok heyecanlandım bende yaaa. bizleri unutma tüm hamilelere diye başla duana turuncu.. hasta bezini götür canım, orkid gece kar etmiyo kanama çok oluyo, ama bazılarında çok olmayabiliyoda. bende dün aldım keşke birleşsekte paylaşsaydık içinde 8 tane var ama o kadara gerek yok, 3 tane anca kullanıyosun sonra normale biniyo kanama. Allah hayırlısıyla eli kolu düzgün sağsalim kavuşmanı nasip etsin. yarın bir arkadaş daha girecekti unuttum şuan adını (çok özür) ve haberimizin olmadığı diğer arkadaşlara hayırlı doğumlarr... bende özledim bebek kokusunu ...

eflatunben canımm hayırlı doğumlarrrrr sana da... bize de dua edinn. umarım sağsalim birşekilde az acılı kavuşursun bebeğine

kızlar su kıları nasıl alıyorsunuz ben gorremıyorum karnımdan of yaa agdada vurdum gecen canım cıktı mosmor oldu agadayla yapamam yaa,bu acıya dayanamıyorum nasıl dogurcam bılmıyorum

kızlar su kıları nasıl alıyorsunuz ben gorremıyorum karnımdan of yaa agdada vurdum gecen canım cıktı mosmor oldu agadayla yapamam yaa,bu acıya dayanamıyorum nasıl dogurcam bılmıyorum

hiç sorma cnbm yaaa keşke o derdimiz hiç olmasa
nefret ediym yaaaa
dediğin gibi görünmüyo bile ama bazı arkadaşlarn dediği
gibi aynanın karşısına geçip erkeklerin aldığı yöntemle alacammm

Rica ederim canım ne demek. Elimden geldiğince ilgilenmeye çalışıyorum. Çok sık giremediğim için biriniz kaçırırım diye tedirgin oluyorum ama face grubu sağolsun özellikle de pembevemaviler beni hiç habersiz bırakmıyorlar.

Bu arada Mishca'da bugün normal doğum yaparak kız annesi oldu.

kızlar cok kılo alan varmı.yazda geldı bıde bunları vermesı var ayy cok ozledım cıcı bıcılerımı gıymeyı ıc camasırlarımı ayakkabılarımı artık dogumdan sonra guzel bır degısıme gırme zamanı geldı kendımı cok yaslanmıs sısme bolan gıbı gormeketen sıkıldım.............hadı oglum cabuk cıkta anan bıraz kendıne baksın

nekadarlıktı canım haftası erkenmi dogdu bende sezeryan günü aldım ama normal yapmakta istiyorum 2mayısta 9günüm kalmıs olcak dua edin ozamana kadar normal dogum yapabiliyim erkek cocukları erken gelmez diyorlar offf napcam ben yaaa:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…