nekadarlıktı canım haftası erkenmi dogdu bende sezeryan günü aldım ama normal yapmakta istiyorum 2mayısta 9günüm kalmıs olcak dua edin ozamana kadar normal dogum yapabiliyim erkek cocukları erken gelmez diyorlar offf napcam ben yaaa:18:
Haftasını hatrlamıyorum maalesef. Bilgi geldiğinde listeye ekleyeceğim.
Peki neden beklemiyorsun o zaman normal doğumu?
selam kızlarrrrr ya herkesin doğum haberleri geliyo bir bir gün alanlar ne kadar heyecanlı beklemesi...bizimde daha 1 ayımız varr...siz doğumları bir bir yaparken bana beklemesi çok zor geliyoo yaa
ben beklicektim ama vajinal muayenede canım cok yandı oan kötü oldum ve sezeryan dedim sanırım yapamıcam dedim 5.aydan beri yataktan kalkamıycak derecede apıs arası agrım var kadın kurcalıyınca kasıldım bana sakin ol diyor ben panik yaptım ve böle bir karar aldım korktummu ne ama şimdi öle düşünmüyorum cnkü herseyim uygun bebegin kilosu benim kilom catım uygunmus ne diye sezeryan olıyım diyorum normalde bukadar kararsız degilimdir nerde cıktı bu duygu yogunlugu anlamıyorum size ihtiyacım var
ben beklicektim ama vajinal muayenede canım cok yandı oan kötü oldum ve sezeryan dedim sanırım yapamıcam dedim 5.aydan beri yataktan kalkamıycak derecede apıs arası agrım var kadın kurcalıyınca kasıldım bana sakin ol diyor ben panik yaptım ve böle bir karar aldım korktummu ne ama şimdi öle düşünmüyorum cnkü herseyim uygun bebegin kilosu benim kilom catım uygunmus ne diye sezeryan olıyım diyorum normalde bukadar kararsız degilimdir nerde cıktı bu duygu yogunlugu anlamıyorum size ihtiyacım var
Bebek yatağı nasıl olmalı? Yatak sorunsalı… «
benimle aynı sorunu yaşayan varsa okumasını tavsiye ederim...resmen içimi dışımı benim yerime dökmüş bi kardeşim...........
beykozcum bu senin vereceğin bir karar eşlerimizi bile ilgilendirmez...öncelikle kimseye aldırış etme kendi vücudunu en iyi sen tanırsın canım... acı duyman kendini kastığın için olabilir çünkü ben hiç birşey hissetmedim canım belki dr.undanda kaynaklanmış olabilir...önemli olan sen ne istiyorsun...kafandan ne geçiyor,kendine hangi konuda güveniyorsun...ben şahsen deli gibi sez. dan tırsan birisiyim bebeğim iri kafası büyük dr .um zor olucak ama sen istersen denicem dedi evet güveniyorum kendime dedim ama yarında gidicem derseki çok zor bebek dahada büyümüş bakıcam içimden ne geçiyor...eşime kalsa mesela hemen sez. diyo su anki alıştırma sancılarımı çekmeme bile dayanamıyor,kıyamıyor...anneme kalsa başka,komşu başka herkes başka vs vs...
bedenini dinle, içini dinle yüreğinin götürdüğü yere git lütfen...üzme kendini,yorma sez. olanda anne normal doğuranda:) bunu asla unutma herkese tıka kulaklarını ve kalbinin sesini dinle canım...
canım ne güzel herşey yolundaymış niye normal doğum yapmayasın keşke bana da Allah nasip edebilse tabii illa böyle bir takıntım yok hayırlısı ama bence şansını zorla ne güzel çatın da uygunmuş doğuranlar nasıl doğuruyor sonuçta.. biz de başarabiliriz diye düşünüyorum annemin dediği gibi bebeğini kucağına alınca hiiiç hatırlamıyosun bile..
Canım benimde çatı muayenem çok ağrılı geçti.Bunun sebebi ise kendimi çok kasmış olmamdı herhalde ama ne bileyim,ilk yattığımda derin nefes alıp rahat olmaya çalıştım ama kadın kurcaladıkca canım yandı ve ister istemez kastım kendimi.Bu da daha fazla ağrıya sebeb oldu.
Son bikaç gündür değişik ağrılar çekiyorum.Herhalde doğum sancısının habercisi bunlar ama beni çok korkutuyor bu ağrılar.
Demek ki normal doğuracak olsam başaramazmışım gibi geliyor.
Zaten eğer normal doğum istiyorsan ilk etapta kendine çok güvenmen ve beynini herşeyin güzel olacağına dair şartlandırman gerekiyor.
Aksi takdirde doğumun çok zor geçer.
Hatta burda bi arkadaş daha söylemişti.Eğer beyin normal doğumu istemiyorsa zaten vucut alarm verip normal doğumu engelliyormuş.
Yani bunu gerçekten istemen gerekiyor.
Eğer gerçekten kendine güveniyor ve normal doğumu istiyorsan sezeryan tarihini iptal ettir ve beklemeye geç.Ancak bu şekilde beynimi hazırlayabilirsin.Aksi takdirde hep bir tarafın "nasıl olsa sezeryan tarihim hazır"diye düşünerek kendisini hazırlayamayacak.
merhaba kızlar yaa size bi sorum olacak bu
kabızlık beni öldürdü yaa çook affedersiniz ama
bi haftaya yakındır yapamıyorum sizce ne yapim
bi fikir verin bide günlerim yaklaştı kendimi zorlamam iyi
değildir bence deli gibi hasataneye gittim ama bu sorunumu
doktoruma söylemedm yaaa ne yapim şimdi yokmu çaresi:26::26:
kuru erik ve kuru kayısı ye uzerıne bol su iç,ayrıca yulaf ezmesı de yıyebılırsın yogurtla karıstırıp bagırsak probllemıne ıyı gelıyor.cok gecmıs olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?