Hastaneden veriyorlar diye biliyorum canım ben,benden tavisye doğum sonrası için hamile kilotları çok lazım oluyor,çünkü normal kilotlar tam dikişin oraya denk geliyor sezeryan olan arkadaşlar için de iyi,normal olanlar için de.Çünkü bir yandan insanın belini de tutuyor.Onlardan bol bol alın,ben büyük beden kilot almıştım almıştım ama fazla kullanamadım,hamile kilotları daha iyi,2 tane almıştım yıkayıp yıkayıp onları giydim hep.Onlardan alın kızlar...
Yani sezaryen olabilirsin de o hakkın hep var...Bence biraz sabretmekte fayda görüyorum
Hemşire bir arkadaşla konuştum da 42+3 müydü 5 miydi neydi yani neredeyse 43 olacak kadın beklemiş
Ha doğurmuş mu hayır doğmamış mecbur sezaryen olmuş ama olsun bekledim,bekleyin diyor..
O yüzden içi rahat...[/QUO
çok beklemek iyi değilki kendimizi düşünürken ,bebişi riske atmaya ne gerek var,42+3 de çok fazla bence,plesanta yaşlanıyo,bide bebek kakasını yapma riski var,Allah korusun ama forumda öle normal doğum beklediği için bebeğini kaybedenler de okudum.sonuçta ikisind ede dikiş olacak pekte fark olmuyo gibi.Normal doğum yapanlarda dikişlerden şikayetçi.
arkadaşlar bebişlernizin gözünde çapaklanma oluyormu?
benimkinin gözleri açılmıyor çapaktan. hep temizliyorum ama yine oluyor..
Bugün kontrolüm vardı..NTS de sancı çıkmadı açılmada yok. Doktor Pzt gününe kadar sancı başlamazsa yatış verecek. Suni sancı verecek. Kıslar çok korkuyorum dua ediyorum o tarihten önce bebeğim gelsin...Doktor çok bekletmek istemediğini söyledi. Bende zaten istemiyorum çok beklemek..Hadi hayırlısı bakalım
Tatli anneler, dogum yapmislarin minik bebisleri hepinize selam....
Benim oglumda 35.haftada bir korkuttu dogum sancilarim baslamisti. Doktorum henuz erken oldugu icin durdurdu sancilari oglum beni durduran siz misiniz! Bende küstüm size gelmiyorum dedi. Herkes erken gelecek diye o kadar inandirmis ki kendini annem babam bile geldi İstanbul'a hepimiz beraber oturup bekliyoruz. Ama bizim tembel afacandan ses seda yok.
Bugun doktorumuz normal dogum istedigim icin 41'e kadar bekleyecegini gelmezse once suni sanci, o da acilma yapmazsa sezeryan ile bizim afacanin rahatini bozacagiz artik.
Dogumu tetiklesin diye hergun tempolu 1 saat yuruyorum, yorgan silkeliyorum, yukşek raflara uzaniyorum, agir kaldiriyorum yok yok yok olmuyor gelmiyor bizimkisi... Artik babamiz bile ben şöyle üstten bastirsam cikarmi acaba diye farkli metodlar deniyor...
günaydınlar...benim oğluşumda 20 mayıs pazar akşamı 23:50 de spinal sez. la dünyaya geldi...bugün 3. günümüz sütüm daha gelmedi..mamayla besliyoruz...ne yapmam lazım...emzirmek istiyorum oğlumu ama süt yok...
canım bende de ne sancı çıktı ne bişey doktorum senin doğurmaya niyetin yok galiba dedi..... çarşambaya kadar beklicez sonra suni sanci verecekmiş....ama anlamadığım bişey var henüz çatı muayenesi yapmadı çatım normale müsait değilse sezaryen olacaksam boşa beklemiş olcam...
Canım seni hiç alttan muane etmedi mi? Beni etti ama her edişinde ben çığlığı bastım. Bana sadece biraz sıkıntı var ama açılma olmadan o anı görmeden sen doğuramazsın diyemem dedi..Bence seninkide açılma olduktan sonra değerlendirir..Açılma dediyse 3-4 cm açılma yeter herhalde doğurup doğuramayacağımızın sinyallerini verir..
Benim doktorumun ağzından hiç sezeryan duymadım Allah için. Sadece acaba 1 hafta daha bekletebilirdi diye düşünüyorum. Gerçi onlarıda anlamak lazım sonuçta bebeği sağlıklı bir şekilde anneye teslim etmek istiyorlar. Hayırlısı ne diyelim yaşayıp göreceğiz...Çok heyecanlıyım
yapmadı bikaç hafta önce sizide muyene edecem dedi ama zamanını söylemedi her gidişimde söyleyeyim diye niyetleniyorum sonra tırsıyorum vardır bi bildigi sancılarım başlarken yapacaktır diye susuyorum..
uykuuuuuuuuuuu seni çok özledimmmmmm :)
Tatli anneler, dogum yapmislarin minik bebisleri hepinize selam....
Benim oglumda 35.haftada bir korkuttu dogum sancilarim baslamisti. Doktorum henuz erken oldugu icin durdurdu sancilari oglum beni durduran siz misiniz! Bende küstüm size gelmiyorum dedi. Herkes erken gelecek diye o kadar inandirmis ki kendini annem babam bile geldi İstanbul'a hepimiz beraber oturup bekliyoruz. Ama bizim tembel afacandan ses seda yok.
Bugun doktorumuz normal dogum istedigim icin 41'e kadar bekleyecegini gelmezse once suni sanci, o da acilma yapmazsa sezeryan ile bizim afacanin rahatini bozacagiz artik.
Dogumu tetiklesin diye hergun tempolu 1 saat yuruyorum, yorgan silkeliyorum, yukşek raflara uzaniyorum, agir kaldiriyorum yok yok yok olmuyor gelmiyor bizimkisi... Artik babamiz bile ben şöyle üstten bastirsam cikarmi acaba diye farkli metodlar deniyor...
Arkadaşlar ben hasta bezi aldım ama kullanamadım.Canped'in hasta külotu var,hem yumuşak hem de üzerine tekrar külot giymeye gerek kalmıyor.Hasta bezi almayanlar ondan alsın,çok kullanışlı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?