2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba Edan;
Senin de bebeğin hayırlı olsun. Ne kadar güzel bir duygu onların yüzünü seyretmek, allah olmayanlara nasip etsin diyorum ilk günden beri. Herşeye değermiş....
Sevgiler.

doğum yapanlar ve daha yapmamış olanlar doğum çantanıza hasta bezi koydunuzmu,pedler yetmiyormuş sanırım,diğeri daha koruyucuymuş çamaşırmız açısından..siz ne düşünüyorsunuz..

cnm herşeye rağmen yanında bulundur ben çantama 3
tane bıraktım normal doğumdu ama 3 tane bile bana az geldi
çünküokadar dikiş sonrası hem kanama hemde idrarımı oturarak yapamıyodum
aslında klozete oturuyodm ama gelmiyodu ayakta işleye biliyodum
oyüzden bulundur derm doktora sorduğumdada bi hafta böyle yapamasn ama sonra düzelir dedi eve
geldikten sonra bi paket daha aldım cnm

katılıyorum sana cnmm seninde doğum hikyn benimkinine benziyo cnm

Merhaba Edan;
Senin de bebeğin hayırlı olsun. Ne kadar güzel bir duygu onların yüzünü seyretmek, allah olmayanlara nasip etsin diyorum ilk günden beri. Herşeye değermiş....
Sevgiler.

sağol bitanem evet cnm çok güzel bi duygu şuan kızım kucağımda
yazıyorum hanfendi kucağa alışmış yere bırakınca
ağlıyo bide gazı var çook huysuzlaşıyo valla:26::26::26:

Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 3 ziyaretçi)

EDAN, siyahask, gunes1, somebody29, beykoz, venividi, ugurbocugum, siyahlale25

Son düzenleme:
Kizlar napiyosunuz bebişleriniz nasil.bizim kiz gece uyumayanlardan cok yoruyo cadim beni
3 gün sonra bir aylik oluyor tam.sarilik hala gecmedi hafif var hala sizde durumlar nasil

doğum yapanlar ve daha yapmamış olanlar doğum çantanıza hasta bezi koydunuzmu,pedler yetmiyormuş sanırım,diğeri daha koruyucuymuş çamaşırmız açısından..siz ne düşünüyorsunuz..

Hastaneden veriyorlar diye biliyorum canım ben,benden tavisye doğum sonrası için hamile kilotları çok lazım oluyor,çünkü normal kilotlar tam dikişin oraya denk geliyor sezeryan olan arkadaşlar için de iyi,normal olanlar için de.Çünkü bir yandan insanın belini de tutuyor.Onlardan bol bol alın,ben büyük beden kilot almıştım almıştım ama fazla kullanamadım,hamile kilotları daha iyi,2 tane almıştım yıkayıp yıkayıp onları giydim hep.Onlardan alın kızlar...

mılletın derdı tasası sırf bızım dogurmamız heralde benımde daha var doguma ama en az 6-7 kısı sormustur doguramadın mı?dıe ılk ıkı kısıyı azarladım sımdı daha sakınım dua edın doguruyım doguramadım dıorum yada daha gunum var vss dıorum ama ıcımden sacını basını yolasım gelıor o soranların sankı bebek gelıo ayyy yavrum suan gelme ben musaıt dıılım dıorum töbeeee estagfırullah zatıı ben kendı derdıme dusmusum bel kasık agrılarından gece 4 -5 kez kalkıorum bı an önce bende dogurmak ıstıorum heralde neyse fazla sınır olmadan kısa kesıyım mılletın agzı torba deıl malesef

Bugün kontrolüm vardı..NTS de sancı çıkmadı açılmada yok. Doktor Pzt gününe kadar sancı başlamazsa yatış verecek. Suni sancı verecek. Kıslar çok korkuyorum dua ediyorum o tarihten önce bebeğim gelsin...Doktor çok bekletmek istemediğini söyledi. Bende zaten istemiyorum çok beklemek..Hadi hayırlısı bakalım

aah benimle aynı şeyler söylenmiş sanada
bizde eşimle düşünüp duruyoruz ne yapalım diye
kızım eğer gelmezse salı gününe kadar suni sancıdansa direk spinal sezeryanamı evet desek o kadar gözüm korktuki bu suni sancıdan
cesaretim kırıldı normal doğum konusunda gerçi sunide olursa kesin epudural isterim diyorum ama aklım çok karışık :44:
Allahım en hayırlısı neyse onu yaşatsın herkese...

Kizlar napiyosunuz bebişleriniz nasil.bizim kiz gece uyumayanlardan cok yoruyo cadim beni
3 gün sonra bir aylik oluyor tam.sarilik hala gecmedi hafif var hala sizde durumlar nasil

canim bizim kizda oyle sabahi ediyoruz insallah 40 indan sonra duzelir..sarilik yok cok sukur bizde hafiften oldu gecti sukur..

Tatli anneler, dogum yapmislarin minik bebisleri hepinize selam....

Benim oglumda 35.haftada bir korkuttu dogum sancilarim baslamisti. Doktorum henuz erken oldugu icin durdurdu sancilari oglum beni durduran siz misiniz! Bende küstüm size gelmiyorum dedi. Herkes erken gelecek diye o kadar inandirmis ki kendini annem babam bile geldi İstanbul'a hepimiz beraber oturup bekliyoruz. Ama bizim tembel afacandan ses seda yok.

Bugun doktorumuz normal dogum istedigim icin 41'e kadar bekleyecegini gelmezse once suni sanci, o da acilma yapmazsa sezeryan ile bizim afacanin rahatini bozacagiz artik.

Dogumu tetiklesin diye hergun tempolu 1 saat yuruyorum, yorgan silkeliyorum, yukşek raflara uzaniyorum, agir kaldiriyorum yok yok yok olmuyor gelmiyor bizimkisi... Artik babamiz bile ben şöyle üstten bastirsam cikarmi acaba diye farkli metodlar deniyor...

hayırlı olsun tatlım.Güle güle büyüt bebeğini.
Süt için öncelikle hiç panik yapma.Sakin ve sabırlı ol.(ben kendimi o süreçte çok yıprattım ve sütüm tam anlamıyla 15.gün geldi.Hoş hala oğlumu doyuracak kadar sütüm yok ama neyse....)
Eğer pompan var ise düzenli olarak her göğüsü 15-20 dakika sağ.Boş olsa bile sağmaya ve emzirmeye devam et.
Humana still thee ve rezene çayınıda öneriyorum...Bebeğinide sakın aç bırakma ki sarılık olmasın.

Yani sezaryen olabilirsin de o hakkın hep var...Bence biraz sabretmekte fayda görüyorum

Hemşire bir arkadaşla konuştum da 42+3 müydü 5 miydi neydi yani neredeyse 43 olacak kadın beklemiş

Ha doğurmuş mu hayır doğmamış mecbur sezaryen olmuş ama olsun bekledim,bekleyin diyor..

O yüzden içi rahat...

Merhaba canım....Gün geçtikçe oğlumla daha çok alışıyoruz birbirimize...Sarılık geçirmedi oğlum çok şükür.
Bizim tek sıkıntımız sütümün yetmiyor olması.Ne yapayım,yavrumun rızkı bu kadarmış diyerek tek damlasını bile ziyan etmiyorum sütümün.Elimden gelen herşeyi yapıyorum süt için ama maalesef yetmiyor yinede.Onun haricinde uyku düzenimiz biraz değişmeye başlasada gece uykumuz sıkıntısız çok şükür.Sadece acıktığında ağlıyor kuzum.Karnını doyurup altını değiştirince geri uyuyor.
Birde sabah namazından sonra saat 4.30-5 civarı gaz sancıları başlıyor.1 saat kadar yoruyor bizi ama çok şükür halimize.

canim bizim kizda oyle sabahi ediyoruz insallah 40 indan sonra duzelir..sarilik yok cok sukur bizde hafiften oldu gecti sukur..

Ben deliksiz uyumayı çok ama çok özledimmmm.
Anne olunca annemin kıymetini daha iyi anlıyorum.Ne büyük fedakarlıktır o sıcak yatağından kalkıp yavrunu doyurmak...
İnşaallah evlatlarımız ilerde analarının kıymetini bilen hayırlı evlatlar olurlar...

Analar di mi onlarin yeri asla doldurulmaz.. anne oldum ama anneme malasef soyleyemedim senin degerin cok buyuk diye ..simdi yazini gorunce aklima geldi gozlerim doldu 4 yil oldu ozlemim sanki dun gibi acisi ;( allah ins bizlere evlatlarimizinda evlatlarini gormeyi nasip eder onlarda anlar analarin degerini, analigin degerini

Dinlen canim dinlen firsat buldukca dinlen hatta yataktan kalkma yat ,yuvarlan keyfine bak cunku dogumdan sonra inan acaip ihtiyac duyuyor insan dinlemeye ve uyumaya..
benim sadece sana acizane sundugum bir oneri uymak sana kalmis seker allah yardimsin olsun ins kolay atlatirsin

ayy canim benim ne guzel anlatmissin kizina olan sevgini aslinda haklisin doyulmuyor guzelim yavrularimiza allah daim etsin ins hayirli olsun cok sukur kavustun kizceene ve ayrica seni tebrik ederim normal dogum zor ama ustesinden gelebilmissin cok sukur

arkadaşlar bebişlernizin gözünde çapaklanma oluyormu?
benimkinin gözleri açılmıyor çapaktan. hep temizliyorum ama yine oluyor..

amiiiin canim..

deliksiz uyumayi ozledim ama artik uyku olsunda delikli olsun durumundayim

benimki gunduz cok iyi beslenme ve uyku seklinde geciyor ama gece oldu mu basliyor gaz sancisi ,gunduz kizim uyuyunca uyumak istiyorum bu seferde gelen giden oluyor

ahh anne olmadan annenin kiymeti bilinmiyor malesef ..allah basimizdan eksik etmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…