- 4 Ağustos 2009
- 713
- 1
- 641
- 41
bendeeeeeeeeeeeeeee
uykuuuuuuuuuuu seni çok özledimmmmmm :)
günaydınlar...benim oğluşumda 20 mayıs pazar akşamı 23:50 de spinal sez. la dünyaya geldi...bugün 3. günümüz sütüm daha gelmedi..mamayla besliyoruz...ne yapmam lazım...emzirmek istiyorum oğlumu ama süt yok...
uykumu o neydi yahuuu:):)
kızlar bizde bekledik bekledik doğuramadık walla doguramayanlara diyorum....mayıs anneleri neden hep böyle oldu ne acılma ne sancı ...beklemek bence hamileliğin ve bebek bakımının en zor tarafı ....hergün belki bugün gelir diye güne uyanmak ve akşam aynı hayal kırıklıgıyla uykuya dalmak Allah yardmıcınız olsun:)
süt için en önemli etmen olumlu düşünmek...sütüm gelecek ve bebegime yetecek benm dr.um öyle dedi...aksini asla ve asla düşünme dedi ki annelerin cogu ikiz bebek doyurabilecek kadar süt üretir... sütüm gelecek de asla aksini düşünmeyin lütfen....bir bakacaksın biranda göğüslerin şişmiş balon gibi olmuşlar ve fosur fosur süt akacak önce olumlu düşün ve dereotu rezene caylarını ihmal etme en az 4 lt su tüket cnmmmCanım öncelikle sakin ol,sıcak duş al,sık sık göğüslerine sıcak havlu koy.Bol bol sıvı tüket,humana still tea,rezene içmeye çalış.Moralini yüksek tut,mutlaka gelecek ama öyle foşur foşur bekleme,damla damla gelecek zaten.Bebeğini mama vermeden önce mutlaka memede tut,süt gelmese bile o çeksin.Bir de pompa al yada kirala.İlk gelecek olan sütün çok kıymetli,bir damlasını bile ziyan etme.Rahat ol,bugun gelecek sütün.
arkadaşlar bebişlernizin gözünde çapaklanma oluyormu?
benimkinin gözleri açılmıyor çapaktan. hep temizliyorum ama yine oluyor..
Naber nasilsin bizim kiz ne diyor iyidir ins... seni epeydir goremiyorum galiba kizcen seni cok yoruyor annesi
kızım deilde ütüsü camasırı banyosu falan yoruyor tatlım ya kendi işimide kendim yapıyorum evde biraz titizim anneme bile güvenemem:):):) annem bir yemek yapıyor diğer tüm işler bende pek vaktim kalmıyor valla
su 40 ı çıkınca geceleri uyur diyo annem bende bekliyorum kırkım cıksın diye daha var 24 gün ahahahaa ben umudu kestimmm walla yetişmeye calısıyorum sen neler yapıyorsun nasıl geçiyor günler
Bizde oglanla yuvarlanip gidiyoz malum zayif dogmustu bizimki simdide kilo alsin diye agzina dayiyoz memeyi habirekedimi asker gibi hissediyorum surekli emrindeyiz pasanin aman iyi olsun kilo alsin diye
Ev islerini valla ben salliyorum yemegi yapmak benim icin cok buyuf efor harcatiyor.. mutfakla bizimki arasinda belki 40 kez gelip gidiyorum super ama ya ben galiba hizli kilo verecem aha buda fakirin avuntusu iste .. Bu kirki cikma muhabeti ya ben inanimiyorum gercekten bebeklerde degisme oluyormu oyle ise biran once olsunlarda rahatlayak az da olduk valla yorgunluktan
Ya ayiptir soylemesi bugun kandilmis galiba burda bu geceleri duymak zor oluyor oyle ise kandilin mubarek olsun canim allah sanada banada butun cicegi burnunda anislerin yardimci olsun amin
melegim34 senin bebegi kiz biliyordum ben,diger topicte oyle demistin yanlis mi tahmin etmisler
Evt canim dogru hatirliyorsun ben 7. aya kadar kiz biliyordum sonradan oglan oldugunu ogrendikhatta hatirlarsan kiz sandigimdan elbise falan bile almistim ...resimlerini paylasmistim formda
evet evet hatirliyorum elbise vs. kiz kiyafetleri almistin..bi an ben mi yanlis hatirliyorum ayni kisi degil mi diye sasirdim baktim sensin neyse surpriz yapmis senin erkegin
arkadaşlar bebişlernizin gözünde çapaklanma oluyormu?
benimkinin gözleri açılmıyor çapaktan. hep temizliyorum ama yine oluyor..
uykuuuuuuuuuuu seni çok özledimmmmmm :)
herkese günaydınnn.aslında çok erken ama anne olunca böyle oluyor.bizim ki şimdi uyuydu 2 saattir cin gibi.aranızda benımki gibi az uyuyan bebek varmı acaba.. normalde 20 saat uyur diyorlar ama benımkı aksine 20 saat çok faal ne halt edicem bilmiyorum büyük adam gibi.
sizlere süt sağımı ile ilgili bişey sorcam bilenler lütfen cevaplasın ..ben hep emzirirken sol göğsümü veriyorum hem daha kolay alıyor hemde daha dolu oluyor.diğer göğsüm anca 1 gün emzirmezsem anca doluyor ..ve süt daha az geliyor pompada..
sizce diğeriyle aynı derecede doluluk nasıl olur..sol tarafı vermekten vaz mı geçeyim..çok az süt çıkıyı bütün gün emzirmeden beklesem bile anca 20 30cc
bana yardımcı olurmusunuzz.ayrıca öğleden sonra kont var ...1 ay oldu miniğime bakalım kaç kilo almıss boyu ne olmusss.tabi bide aşı zamanı
benim miniğimde topuk kanı alındığında değeri yüksek çıkmıştı..o yüzden damardan kal aldılarrr ayyyyyyyy allahım ne kötü şeydi.hiç ağlamadığı kadar ağladı..ağlamaktan yoruldu canım benim işlem bitincede içini çekmekten mahvoldu kuzucum.kan sonucudaa biraz yüksek geldi t3 ve t4 değerlwerine bakıldı belki yine kan alacaklar bilmiyorum.insan çok üzülüyor..keşke benden alsalar....
bu arada bende hipotroid var..
bakalım nasıl geçecek bugün:18::18::18:
bende doğurdummmmmmmmmm
40 artı 5 de normal doğumla
3856gr 50 cm ile hasancan geldi teyzeleriiiiiiiiiii
çok mutluyuzzzzzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?