2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Şafak 5 cimcime kızımın dogmaya niyeti yokhaftaya salıya kadar dogurmazsam tekrar gitcem kontrole acıklayıcı bişi söylemedi doktor yogunluktan

kızlar bendede tık yok.son 1 günüm var ama açılmam daha olmamış.dr 1 hafta daha bekletcek olmadı sezaryan olucakmış.oysa ilkini normal yapmıştım hemde çok önceden açılmam vardı bunda olmadı.

bendeeeeeeeeeeeeeee

uykumu o neydi yahuuu:):)

kızlar bizde bekledik bekledik doğuramadık walla doguramayanlara diyorum....mayıs anneleri neden hep böyle oldu ne acılma ne sancı ...beklemek bence hamileliğin ve bebek bakımının en zor tarafı ....hergün belki bugün gelir diye güne uyanmak ve akşam aynı hayal kırıklıgıyla uykuya dalmak Allah yardmıcınız olsun:)

uykuuuuuuuuuuu seni çok özledimmmmmm :)

Bende cok ozledim araliksiz uyumayi ama artik kendimce kesifler yapiyorum..artik oglum gibi sik sik uyuyup uyanma olayina alistirdim kendimi onla birlikte gozlerimizi kapatip onla birlikte aciyoruz artik:26: benim oglanin geceside gunduzude ayni hep kisa uyku durumlari soz konusu anasi veda olsun ona oyy yerim onu ben herseye ragmen

Canim oncelikle hayirli olsun bebesin.. allah anali babali buyutur ins ...
Gelelim sut olayina; benimde ilk 3 gun sutum gelmedi hatta gelmeden bir gun once goguslerim cok sisti ve sertlesti agridan yerimde duramadim cok fena sut gogus icinde kalinca acaip agri yapiyor.
sonra eve gelen ebe kontrolunda kadin bana beyaz lahana al buzdolabina koy dedi ve soguduktan sonra yapragini gogsune saracak sekilde koy beklet dedi bende oyle yaptim ve sonrasinda da sut pombasi ile zorla ve aci ile sutu cikarmaya calistim.. oldu valla ise yaradi birde sicak dus altinda masaj yapmakta cok ise yariyor onuda mutlaka denemeni tavsiye ederim ..ins biran once gelir canim sutun

Naber nasilsin bizim kiz ne diyor iyidir ins... seni epeydir goremiyorum galiba kizcen seni cok yoruyor annesi

süt için en önemli etmen olumlu düşünmek...sütüm gelecek ve bebegime yetecek benm dr.um öyle dedi...aksini asla ve asla düşünme dedi ki annelerin cogu ikiz bebek doyurabilecek kadar süt üretir... sütüm gelecek de asla aksini düşünmeyin lütfen....bir bakacaksın biranda göğüslerin şişmiş balon gibi olmuşlar ve fosur fosur süt akacak önce olumlu düşün ve dereotu rezene caylarını ihmal etme en az 4 lt su tüket cnmmm

arkadaşlar bebişlernizin gözünde çapaklanma oluyormu?
benimkinin gözleri açılmıyor çapaktan. hep temizliyorum ama yine oluyor..

ne yaparsan yap gecmez dr.a gt cnm bir damla verdi bana kızım gözlerini açamıyordu bugun bitti damladı 7 gün kullanılıyor bakalım yarın tekrarlıcakmıııısüt müt damlatma bir işe yaramıyor ayrıca artarsa huysuzluk yaparmış cünkü ağroya sebep olabilirmiş

parca parca yazıyorum asya uyuyor mızıldandıkca duruyorum bakıyorum dalıyor baska birşey daha yazıyorum:):) kuusuruma bakmayın

Naber nasilsin bizim kiz ne diyor iyidir ins... seni epeydir goremiyorum galiba kizcen seni cok yoruyor annesi

kızım deilde ütüsü camasırı banyosu falan yoruyor tatlım ya kendi işimide kendim yapıyorum evde biraz titizim anneme bile güvenemem:):):) annem bir yemek yapıyor diğer tüm işler bende pek vaktim kalmıyor valla

su 40 ı çıkınca geceleri uyur diyo annem bende bekliyorum kırkım cıksın diye daha var 24 gün ahahahaa ben umudu kestimmm walla yetişmeye calısıyorum sen neler yapıyorsun nasıl geçiyor günler

Bizde oglanla yuvarlanip gidiyoz malum zayif dogmustu bizimki simdide kilo alsin diye agzina dayiyoz memeyi habire kedimi asker gibi hissediyorum surekli emrindeyiz pasanin aman iyi olsun kilo alsin diye
Ev islerini valla ben salliyorum yemegi yapmak benim icin cok buyuf efor harcatiyor.. mutfakla bizimki arasinda belki 40 kez gelip gidiyorum super ama ya ben galiba hizli kilo verecem aha buda fakirin avuntusu iste .. Bu kirki cikma muhabeti ya ben inanimiyorum gercekten bebeklerde degisme oluyormu oyle ise biran once olsunlarda rahatlayak az da olduk valla yorgunluktan
Ya ayiptir soylemesi bugun kandilmis galiba burda bu geceleri duymak zor oluyor oyle ise kandilin mubarek olsun canim allah sanada banada butun cicegi burnunda anislerin yardimci olsun amin

melegim34 senin bebegi kiz biliyordum ben,diger topicte oyle demistin yanlis mi tahmin etmisler

Son düzenleme:

aynen cnm amin hepimizin kandili mubarek olsun cidden cok yoruluyorum bende ama gebeligin yükü kalktı omuzlarımızdan aktif hareket edebilmeyi özlemişim azıcık dikişler sancısa da pek sesimi cıkarmıyorum walla 2 gün kızımın altını falan değiştiremedim kudurdum dedim ki en sonunda cekilin ben iyiyimmm
aama hamilelikte 5 kg almıstım 16 günde maşallah diyim 12 kg verdim ben:)zaten kiloluydum iyi geliyo banada
40 cıkma olayı şimdi saçma geliyo ama herkes öyle diyorsa vardır bir bildikleri ya mesela bulantılardada bir sabah uyanacaksın yemek yemek isticeksin demişlerdi ben o dönem serum yiyordum sadece
cidden bir sabah kalktım ve açım dedim girdim mutfaga yemek yedim belki diyorum asya da geceleri uyurrrrr yani ben öyle inanmak istiyorum tek tesellim:dumut fakirin ekmeği:)

daha doguramadım diye üzülen arkadaslara sesleniorum
keşke bende hamileliğin son günlerini yasayabilseydim içimde kaldı sırf bu yüzden tekrar hamile kalmak isterim
36 haftalık dogurmak zorunda kaldım ilk zamanlar binbir zorluklar yasadık küçük günü eksik dogması okadar zor ki birgün bile onlarda nasıl farkedio bilseniz rabbim bosa 40 hafta yapmamıs bence halinize sükredin geç olması erken olmasından katkat ii emin olun
tabi namkörlük etmeyim enazından 36 hafta şükürr 31 haftalık hatta 20 küsür haftalık dogupta küvezde kalanlar var Allah yardımcıları olsun çok zor

melegim34 senin bebegi kiz biliyordum ben,diger topicte oyle demistin yanlis mi tahmin etmisler

Evt canim dogru hatirliyorsun ben 7. aya kadar kiz biliyordum sonradan oglan oldugunu ogrendik hatta hatirlarsan kiz sandigimdan elbise falan bile almistim ...resimlerini paylasmistim formda

bende doğurdummmmmmmmmm
40 artı 5 de normal doğumla
3856gr 50 cm ile hasancan geldi teyzeleriiiiiiiiiii
çok mutluyuzzzzzzzzzzzzzzz

masallah oglusuna hadi bakalim gozun aydin sonunda kavustun demek sen nasil oldun ins iyisindir

Evt canim dogru hatirliyorsun ben 7. aya kadar kiz biliyordum sonradan oglan oldugunu ogrendik hatta hatirlarsan kiz sandigimdan elbise falan bile almistim ...resimlerini paylasmistim formda

evet evet hatirliyorum elbise vs. kiz kiyafetleri almistin..bi an ben mi yanlis hatirliyorum ayni kisi degil mi diye sasirdim baktim sensin neyse surpriz yapmis senin erkegin

evet evet hatirliyorum elbise vs. kiz kiyafetleri almistin..bi an ben mi yanlis hatirliyorum ayni kisi degil mi diye sasirdim baktim sensin neyse surpriz yapmis senin erkegin

He valla oyle oldu benim ilk evladim bu yuzden farketmez kiz veya erkek olmasi ama allah biliyor ya icimi kiz olcak diye cok heyecanlanmistim:26: anamin adini koymayi dusundugumden dolayi yoksa insanin parcasi niyahetinde ayirt edemiyorsun.. allah saglik ve hayirli omurler versin yavrucuklara yeter gayri gerisi bos

herkese günaydınnn.aslında çok erken ama anne olunca böyle oluyor.bizim ki şimdi uyuydu 2 saattir cin gibi.aranızda benımki gibi az uyuyan bebek varmı acaba.. normalde 20 saat uyur diyorlar ama benımkı aksine 20 saat çok faal ne halt edicem bilmiyorum büyük adam gibi.
sizlere süt sağımı ile ilgili bişey sorcam bilenler lütfen cevaplasın ..ben hep emzirirken sol göğsümü veriyorum hem daha kolay alıyor hemde daha dolu oluyor.diğer göğsüm anca 1 gün emzirmezsem anca doluyor ..ve süt daha az geliyor pompada..
sizce diğeriyle aynı derecede doluluk nasıl olur..sol tarafı vermekten vaz mı geçeyim..çok az süt çıkıyı bütün gün emzirmeden beklesem bile anca 20 30cc
bana yardımcı olurmusunuzz.ayrıca öğleden sonra kont var ...1 ay oldu miniğime bakalım kaç kilo almıss boyu ne olmusss.tabi bide aşı zamanı
benim miniğimde topuk kanı alındığında değeri yüksek çıkmıştı..o yüzden damardan kal aldılarrr ayyyyyyyy allahım ne kötü şeydi.hiç ağlamadığı kadar ağladı..ağlamaktan yoruldu canım benim işlem bitincede içini çekmekten mahvoldu kuzucum.kan sonucudaa biraz yüksek geldi t3 ve t4 değerlwerine bakıldı belki yine kan alacaklar bilmiyorum.insan çok üzülüyor..keşke benden alsalar....
bu arada bende hipotroid var..
bakalım nasıl geçecek bugün:18::18::18:

gunaydin canim..

benim bebegimin uyku duzeni gunduz iyi ama gece pek iyi degil..

benimde sol gogsumu kizim daha iyi aliyor ve daha sutlu sag tarafima gore ama sen sag tarafi vermeyide ihmal etme cunku iyice azalir sut bu sefer..

hipotiroit bende de var maleseff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…