turuncu sutum az benımde maleseff doymuoo mama takvıyesı yapıorum gunde 3 4 kere 60 cc fln medelayı övüyorlar bende ondan alayım ozaman benım oğlum bı aylık oldugunda tam bır kılo almıstıııı 4000gr ama kıyafetle tartıldıııı dogdugunda 2970 grdı
Merhaba anneler,vakit bulup ancak yazabiliyorum 10 günlük oldu bebeğimiz..
Ama sütümüz çok az o yüzden de aptamile başladık
Açıkçası vicdan azabı çekiyorum,yemediğim içmediğim kalmadı ama gene de az
Ne yapsak şaştık kaldık...
Geceleri desen zaten uyku problemi var..Nasıl yapsak da rahatlatsak bu çocukları
bir bilen varsa lütfen cevaplasın...
Oncelikle cok gecmis olsun canim allah sana sabir ve yavrucuguna da acil sifa verir ins.. Anam bu sitede biyolog86 birinci, sende ikinci oldun herhalde bebekleriniz ve sizler bir turlu rahata kavusamadiniz az da olsasize nazar mi degiyor kizlar malum basiniza geelenler suan hepimizde var ama sizlerin galiba cok yogun bir sekilde seyir ediyor bu yuzden bol bol okuyun kizlar allah yar ve yardimciniz olsun opuyoruz sizi
herkese günaydın;
kızlar bebeğim 5 günlük bugün itibariyleyalnız aşırı derecede göğüslerim çatladı bir dolu krem aldım sürekli kremliyorum ama acısı geçmiyo ağlayarak emziriyorum
çocuk acıkmış denince başımdan aşağı kaynar sular dökülüyo artık
bana bi önerisi olan varmı ? bitkiselde olabilir çünkü kremlerin bi etkisini görmüyorum geçsin artık
selam mayıs anneleri bi ben kaldım doğurmayan.. sancım yok açılmam yok bebek tam kanala girmemiş...yarın tekrar gidicem sanırım sezaryan olucam bu sefer..spinal sezaryan olmayı düşünüyorum..bu şekilde doğum yapan arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum..sonrasında şunu yap yada şunu yapma dediğiniz şeyler varmı...
herkese merabaler
dün kötü bi geceden sonra bugün güne uyandım dün akşam saat8den itibaren
kızım çok huysuzlaştı hiç uyumadan sürekli ağlıyodu ve halada öyle :26::26::26:
sütümde hiç yoktu akşm yemeği bile yemedm misafirlrmde vardı
daha snra misafirlr gtti kızım halada ağlıyodu eşim geldi baktı kızıma
sarılmışm hem kızm ağlıyo hemde ben
eşim hadi acile götürelm dedi ve evdn çıkarkn saat gece 12di
götrdk doktr muane ettktn sonra gaz ve bağırsaktn dolyı ağlıyo dedi :26::26::26:
bi ine yaptılar ve bizi eve yolldılr eve geldk saat 2.30
hem çoook yorgun hemde çook uykusuz kaldık ve şuan hala
o yorgnluğumu üstmden atamdm
Turuncu valla masallahsana herseyi biliyorsun tam sitenin kurucusu olmaya yakisir vaziyette herkese ve herseye yetisiyorsun tekrar masallah taktim ettim valla ayakli kitap gibi oluyor artik insan, bebeklerimiz icin en iyisi yapabilmek icin degil mi
herkese günaydın;
kızlar bebeğim 5 günlük bugün itibariyleyalnız aşırı derecede göğüslerim çatladı bir dolu krem aldım sürekli kremliyorum ama acısı geçmiyo ağlayarak emziriyorum
bana bi önerisi olan varmı ? bitkiselde olabilir çünkü kremlerin bi etkisini görmüyorum geçsin artık
turuncu sutum az benımde maleseff doymuoo mama takvıyesı yapıorum gunde 3 4 kere 60 cc fln medelayı övüyorlar bende ondan alayım ozaman benım oğlum bı aylık oldugunda tam bır kılo almıstıııı 4000gr ama kıyafetle tartıldıııı dogdugunda 2970 grdı
Merhaba anneler,vakit bulup ancak yazabiliyorum 10 günlük oldu bebeğimiz..
Ama sütümüz çok az o yüzden de aptamile başladık
Açıkçası vicdan azabı çekiyorum,yemediğim içmediğim kalmadı ama gene de az
Ne yapsak şaştık kaldık...
Geceleri desen zaten uyku problemi var..Nasıl yapsak da rahatlatsak bu çocukları
bir bilen varsa lütfen cevaplasın...
selam mayıs anneleri bi ben kaldım doğurmayan.. sancım yok açılmam yok bebek tam kanala girmemiş...yarın tekrar gidicem sanırım sezaryan olucam bu sefer..spinal sezaryan olmayı düşünüyorum..bu şekilde doğum yapan arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum..sonrasında şunu yap yada şunu yapma dediğiniz şeyler varmı...
canım sanada sağlıkocağından monovitd3 verdimi hemşire bebek için kullanıyormusun bazıları içindeki bir maddeden dolayı bebeğe zarar verdiğini söylediler oyuzden soruyorum...
Kizlar ya benim bebegim cok kusuyo internetten bakmistim normal diyodu ama her beslenmeden sonr kusuyor fazlaca.sizlerden böyle sorun yaşayam var mi
herkese günaydın;
Biz bugün ilk defa hastane dışında oğluşumla gezmelere gittik.
Anneanne ve dedeyide aldık pazar kahvaltısı için dışarı çıktık.Ordanda baraja gittik mis gibi temiz hava almaya.5-6 saatimiz dışarda geçti.Çok şükür kuzumun fazla bi sıkıntısı olmadı ama anakucağının içinde çok sıkıldı.Mübarekler üretirken içini o kadar dar üretmişler ki,ben olsam bende sıkılırdım valla.Şeytan diyor git yenisini al
Herneyse yanıma yedek çamaşırlarını,bezini ve ıslak mendilini,sıcak su termosunu ve mamasını +çayını ,çok terlediği için sırt bezini falan aldım.Tam takım hazırdım yani.Bebekle dışarı çıkmak yoğun bir hazırlık istiyor valla ama ona rağmen çok güzeldi.Kuzum arabada hep uyudu.Bundan sonra sık sık gideriz artık gezmelere
Canım benim dr CONTRACTUBEX diye bi krem verdi.. ki bende öle iz filan yok sayılır..Slm kızlar bende anneler gününden bir gün sonra 37.haftada anne oldum .benim oğlumda da 2.haftadan sonra gaz sorunu başladı umarım 40 ıçıkınca düzelir bu arada ben sezeryanla doğum yaptım bu dikiş izi için iz kalmamasını sağlayan bir krem bilgisi olan var mı?
Kizlar ya benim bebegim cok kusuyo internetten bakmistim normal diyodu ama her beslenmeden sonr kusuyor fazlaca.sizlerden böyle sorun yaşayam var mi
Mama takviyesi yapan yalnızca ben miyim
İyice psikolojim bozulacak
kızlar oğlum 2 haftallık oldu,biz daha emmeye alıştıramadık,sütümü sağıp biberonla veriyorum,bugülerde biraz doyuyor,artık sütümde yetmeyecek galiba,meme uçlarım krem kullanmama rağmen sızlıyor,yara oldu galiba,napcam ben yaaaaaaaaaa....
sağol teyzesi çook tşk ederiz valla sürekli kucakta
ve çook gazı var 3 keredr acile götryoz ve ilaçlarını
kullnyrm ama yine aynı cnm
Biz bugün ilk defa hastane dışında oğluşumla gezmelere gittik.
Anneanne ve dedeyide aldık pazar kahvaltısı için dışarı çıktık.Ordanda baraja gittik mis gibi temiz hava almaya.5-6 saatimiz dışarda geçti.Çok şükür kuzumun fazla bi sıkıntısı olmadı ama anakucağının içinde çok sıkıldı.Mübarekler üretirken içini o kadar dar üretmişler ki,ben olsam bende sıkılırdım valla.Şeytan diyor git yenisini al
Herneyse yanıma yedek çamaşırlarını,bezini ve ıslak mendilini,sıcak su termosunu ve mamasını +çayını ,çok terlediği için sırt bezini falan aldım.Tam takım hazırdım yani.Bebekle dışarı çıkmak yoğun bir hazırlık istiyor valla ama ona rağmen çok güzeldi.Kuzum arabada hep uyudu.Bundan sonra sık sık gideriz artık gezmelere
kızlar oğlum 2 haftallık oldu,biz daha emmeye alıştıramadık,sütümü sağıp biberonla veriyorum,bugülerde biraz doyuyor,artık sütümde yetmeyecek galiba,meme uçlarım krem kullanmama rağmen sızlıyor,yara oldu galiba,napcam ben yaaaaaaaaaa....
herkese günaydın;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?