gunaydin mayis anneleri ben de 26 mayista suni sanci sonrasi acilma olmamasi sebebiyle spinal sezeryanla dunyalar tatlisi bi kiz dunyaya getirdim.(3050 gr 48 cm)
Ama bizim problemimizde gogus uclarimin olmamasi kizim emmeye calisiyo ama tutamiyo sinirleniyo 1 saat suruyo emzirme faslimiz
Kizlar bana bu konuda yardimci olursaniz sevinirim benimle ayni problemi yasayyanlar varsa lutfen bunu nasil cozdunuz bana da yardimci olun simdiden onerileriniz icin tskler
cnm sen bakma onların dar olmasına:) sıkı sıkı iyi tutuyor ve ne gariptirki o küçücük şeyde rahatlar:) ben tecrübeliyim asya 15 günlük oldugundan beri çıkıyorum dışarı...dağ yollarına bile çıktık...market yemek:) eşim kırkı cıkmadan cıkamayız dedikçe bastım yaygarayı walla ... önceden gittigim yerlerde ilk gittigim yer wc ler olurdu nerdeki wc temiz hangi kattaki yakın nerde alaturka var hepsini bilirdim..şimdi de koştur koştur emzirme odası arıyorum :)
Mama takviyesi yapan yalnızca ben miyim
İyice psikolojim bozulacak
kızlar oğlum 2 haftallık oldu,biz daha emmeye alıştıramadık,sütümü sağıp biberonla veriyorum,bugülerde biraz doyuyor,artık sütümde yetmeyecek galiba,meme uçlarım krem kullanmama rağmen sızlıyor,yara oldu galiba,napcam ben yaaaaaaaaaa....
selam kizlar artik o kadar yogun geciyor ki gunler buralarda zaman gecirmek iyice zorlasti eskisi gibi sabah kalkip ilk buraya giremiyorum,o saatlerde uyumayi tercih ediyorum her gece sabahliyoruz minnosumla kuslar otmeden uyumuyor ,saglikli olsun yeterki az kaldi sunun surasinda..
valla turuncu biz de dun ilk kez ciktik ama beceremedik bu isi,avm ye gittik girer girmez agladi kizim emzirmek ayri dert oldu terledi bi yandan kiyamadim ..cok rahatsiz oldu kizim haftada bir ciksak artik o bile cok
benimde günüm geçmesine rağmen sancım olmaması sebebiyle bekliyorum,1, 2gün daha.benimde suni sancı olacak olmassa sezeryan,benim merak ettiğim anestezi uzmanı daha öncesinden spinal için test muayene gibi işlemler yaptımı,yoksa sezeryane dönünce hemen o an anestezi uzmanı gelip spinalmi yaptı..
Tatlım sana yazdım ama görmedin sanırım.Mama yapan çok arkadaşımız var burda.
Ben bebeğime 2 günlükken başladım takviye yapmaya.Lütfen psikolojini bozma.Durumu kabullendiğinde herşey yavaş yavaş yoluna girecek.
[/B]
Durumu kabullenmeye çalışıyorum;ama akıl da erdiremiyorum...Yiyip içtiğim halde neden yok bu aptal süt
Şimdi memeyle uğraşmak da istemiyor çünkü makine bile 15dk.anca bir damla çıkarıyor
Aptamil mi kullandınız siz de
cnm neden yok diye hiç düşünüp sıkıntı yapma moralini yüksek tut ki gelsin sütün.kendine sıkıntı yaptığın sürece istediğin kadar ye iç gelmiyo..bi dönem oğluma çok üzüldüm bi göğsümdeki süt hemen gitti diğeride çok azaldı olumlu düşünmeye başlayınca çok şükür eski haline döndüDurumu kabullenmeye çalışıyorum;ama akıl da erdiremiyorum...Yiyip içtiğim halde neden yok bu aptal süt
Şimdi memeyle uğraşmak da istemiyor çünkü makine bile 15dk.anca bir damla çıkarıyor
Kızlar benim oğlan 3 gündür mamayı içmek istemiyor veya isteksiz içiyor.
Her zaman ki gibi emzirmeden sonra teklif ediyorum ama yüzünü buruşturarak diliyle itiyor.Çok zorlarsam bir iki çekiyor sonra midesi bulanmış gibi yapıyor.
Annem karnı doymasa onu yapmaz diyor ama daha tam emin olamıyorum.İnşaallah sütüm yetmeye başladığı için öyle yapıyordur.
Bakalım zaman içerisinde belli olacaktır.
Bir kutu mamanında yarısı çöpe gitti valla.Aç gibi görünüyor,mama yapıyorum,beyimiz içmeyince hoop çeşmeye döküyorum.
Eğer karnı gerçekten beni emmekle doyuyorsa bu mamaların dökülmesine en çok sevinen ben olacağım herhalde
Bu arada benim kuzuyu yüzüstü yatırdığında artık kafasını sağa sola çevirebiliyor.Yani sağ tarafa yatıyorsa istediğinde sol tarafa çevirip uyumaya devam edebiliyor
Arkadaslar bebislerinizin burnundaki sumukleri nasi
Temizliyorsunuz? Burun aspiratoru kullanan varmi?
Kızlar benim oğlan 3 gündür mamayı içmek istemiyor veya isteksiz içiyor.
Her zaman ki gibi emzirmeden sonra teklif ediyorum ama yüzünü buruşturarak diliyle itiyor.Çok zorlarsam bir iki çekiyor sonra midesi bulanmış gibi yapıyor.
Annem karnı doymasa onu yapmaz diyor ama daha tam emin olamıyorum.İnşaallah sütüm yetmeye başladığı için öyle yapıyordur.
Bakalım zaman içerisinde belli olacaktır.
Bir kutu mamanında yarısı çöpe gitti valla.Aç gibi görünüyor,mama yapıyorum,beyimiz içmeyince hoop çeşmeye döküyorum.
Eğer karnı gerçekten beni emmekle doyuyorsa bu mamaların dökülmesine en çok sevinen ben olacağım herhalde
Bu arada benim kuzuyu yüzüstü yatırdığında artık kafasını sağa sola çevirebiliyor.Yani sağ tarafa yatıyorsa istediğinde sol tarafa çevirip uyumaya devam edebiliyor
merhaba güzel anneler
bende 17 mayısta spinal sezeryan doğumla kızım dünyaya geldi.
kızımın derisi soyuluyor normalmi. öneriniz var mı?
merabalar bugn kızımın aşısı vardı onu yaptırdık
sizlere bi sorum olacak yaa biz ablamla aynı gün doğum yaptık
ve ablammı daha göremedm büyüklerimiz 2kırklı kadın
kırkı çıkmadan yanyana gelmesi iyi değil diyolar :26::26::26:
ama ben onları özledim gitmek istiyorum yanına sizce varmı öyle birşey kızlar bilgisi olan
yazsın kızlar merakla bklyrm
Durumu kabullenmeye çalışıyorum;ama akıl da erdiremiyorum...Yiyip içtiğim halde neden yok bu aptal süt
Arkadaslar bebislerinizin burnundaki sumukleri nasi
Temizliyorsunuz? Burun aspiratoru kullanan varmi?
kızlar makine hiç çıkartmıyo süt, normal el pmpası alın eski usul en çok onla çıkıyo süt. Makine az az çekip bırakıyo ve o yüzden yara oluyo.
Turuncu sen Medela Calma biberonu kullanıyordun değil mi?Benim kuzu kabul etmiyo onunla süt içmeyi,direniyo,diliyle eliyle itiyo biberonu,sonra da basıyo çığlığı.Var mı kolay bi yolu,çok sert geldi bana ucu.Dışarıya çıkınca onunla süt verirdim diye düşünüyordum ama olmayacak galiba
merhaba güzel anneler
bende 17 mayısta spinal sezeryan doğumla kızım dünyaya geldi.
kızımın derisi soyuluyor normalmi. öneriniz var mı?
kızlar size danışmak istediğim bişey var dr gitmeme daha var oğlumun çok gazı var sap simplex kullanıyorum günde 4 kez 4 damla çok faydası olmuyor ama bazen ek olarak 4 damlada zin co veriyorum günde 1 kere zararı olurmu sizce ikisi birden birde ben hipp in emziren anneler için çayını içiyorum oglumada veriyorum çay kaşığıyla içerğine baktım zinconunkiyle hemen hemen aynı çocugumuzun tadını çıkaramıyoruz gün sayıyorum 3 ay bitsin gazlar gitsin diye umarım daha uzun sürmez
merabalar bugn kızımın aşısı vardı onu yaptırdık
sizlere bi sorum olacak yaa biz ablamla aynı gün doğum yaptık
ve ablammı daha göremedm büyüklerimiz 2kırklı kadın
kırkı çıkmadan yanyana gelmesi iyi değil diyolar :26::26::26:
ama ben onları özledim gitmek istiyorum yanına sizce varmı öyle birşey kızlar bilgisi olan
yazsın kızlar merakla bklyrm
kızlar ya kafam cok karışık sağlıocağından monovitd3 verdiler bir arkadaş içindeki bir maddeden dolayı bebeğin gelişimini etkiliyor dedi bende vermeye korkuyorum sizlerde veren var mı cevap veriseniz cok sevinirm...
kızlar ya kafam cok karışık sağlıocağından monovitd3 verdiler bir arkadaş içindeki bir maddeden dolayı bebeğin gelişimini etkiliyor dedi bende vermeye korkuyorum sizlerde veren var mı cevap veriseniz cok sevinirm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?