- 4 Kasım 2009
- 1.644
- 6
- 156
merabalar bugn kızımın aşısı vardı onu yaptırdık
sizlere bi sorum olacak yaa biz ablamla aynı gün doğum yaptık
ve ablammı daha göremedm büyüklerimiz 2kırklı kadın
kırkı çıkmadan yanyana gelmesi iyi değil diyolar :26::26::26:
ama ben onları özledim gitmek istiyorum yanına sizce varmı öyle birşey kızlar bilgisi olan
yazsın kızlar merakla bklyrm
kızlar size danışmak istediğim bişey var dr gitmeme daha var oğlumun çok gazı var sap simplex kullanıyorum günde 4 kez 4 damla çok faydası olmuyor ama bazen ek olarak 4 damlada zin co veriyorum günde 1 kere zararı olurmu sizce ikisi birden birde ben hipp in emziren anneler için çayını içiyorum oglumada veriyorum çay kaşığıyla içerğine baktım zinconunkiyle hemen hemen aynı çocugumuzun tadını çıkaramıyoruz gün sayıyorum 3 ay bitsin gazlar gitsin diye umarım daha uzun sürmez
merabalar bugn kızımın aşısı vardı onu yaptırdık
sizlere bi sorum olacak yaa biz ablamla aynı gün doğum yaptık
ve ablammı daha göremedm büyüklerimiz 2kırklı kadın
kırkı çıkmadan yanyana gelmesi iyi değil diyolar :26::26::26:
ama ben onları özledim gitmek istiyorum yanına sizce varmı öyle birşey kızlar bilgisi olan
yazsın kızlar merakla bklyrm
Merhaba kızlar benim oglusum bugün 20 günlük oldu.bugune kadar bebegime mama,biberon ya da emzik vermedim.inşallah gerek kalmazdoğdnda 3160 gr 50cm idi. Bugün 4060gr.g51.5 cm ip piolmuş.gaz problemi bizde de var.doktor bugün zinco verdi.yarın baslicam.kullananlar memnun kaldı mi? Bu arada uzun süre kaka yapmadığında altını açıp bebek yağı ile karnına masaj yapıyorum ne var ne yoksa çıkartıyor oğluşum:)
Pompa olarak avent elektrikli kullanıyorum.memnunum.her gün 120-130 cc sagip buzluga atıyorum.göğüs uçların yara değil ama sızlıyor biraz.sizden duydum karbonat olayına başladım bakalım iyi gelecek mi? Bebişi akşam 10 gibi yıkayıp yatırıyoruz.geceleri hemen hemen aynı saatlerde uyanıyor.1 de 3 te 6 da ya da 3 te 5 te 7 de. Çok şükür bu beni çok zorlamıyor. Yani toplamda 5 saat filan uyuyorum yetmezse de idare ediyor.
Benim oğluşum her altını açtığımızda hapsirior ve hickirik tutuyor.sizde de var mi böyle bir durum?
Şimdilik yusuf ömerim ve benden haberler bunlar.bebişlerinize ve size sağlıklı,gazsiz,bol sütlü rgunler diliyorum
Alt komşumda benden 20 gün sonra doğum yaptı bizim 40 günlük onun ki 20. Doğumdan önce dioduk onun göğüsleri büyük sende çok süt olur falan die,anladım ki süt gelmesinin büyük göğüsle küçük göğüsle hiç alakası yokmuş bnm göğüslerim baya küçük normalde ama sütüm yetiyo çok şükür ama komşum mamaya başladı. Şimdiden kızımın süt kardeşi de oldu ben zaman buldukça sağıp sütümü komşuya götürüyorum komşum çok mutlu oluyo hemen içiriyo oğluna biberona koyup.
kızlar hepinize merhaba.. çoook uzun zamandır giremiordum. doğumu kayınvaldemlerde bekledik hastane yakın die. orda nete giremedim. doğumdan sonrada kayınvaldem bizde kalmaya başladı daha yeni gitti.
benimde bebeğim normal doğumla 27 mayısta 3470 gr olarak doğdu kızım. 10 gün olmasına karşı dikişlerimde hala ağrı var, oda geçince iiyim çok şükür.
kızıma gelince gündüzleri çok güzel uyuyordu. kendim uyandırıp altını değiştirip emzirip tekrar yatırıyodum. gecede uyansada beni çok zorlucak kadr olmuyodu. kayınvaldem bizde olduğu için gündüz 1-2 saat uyuyabiliodum. taakiiiii düne kadr.şöyle anlatayım: birincisi
doktor göbek bağı düşmeden yıkamayın dedi. ii hoş sizde yıkamadınız muhtemelen ama hiçmi elinize bi bez alıp bebeğinizi silmediniz bi rahatlatmadınız?
ikincisi: al basar die eşim işe gidince kalkıcam ve eşim eve gelmeden uyumıycakmışım. yalnız olduğum zaman uyku yok yani. yoksa bni boğar atarmış fln vs. uyursun uyanamazsın yok başucuna balta koyalım falan nasıl tırstıysam dün sabah eşim işe gidince ki sabah 6da çıkıyo. uyandım ve akşam gelene kadar uyumadım. dünde hava çok sıcaktı kızımıda hiç temizlemedikya, resmen koktu yavrum. boyun kıvrımları pamuk pamuk olmuştu. dayanamadım akşam ıslak mendilleri yıkadım sıcak suyla kızımın üstünü soydum boynunu koltuk altını dirsek içlerini temizledimç bi görseniz pişik gibi olmuş bembeyaz içim parçalandı ağladım temzlerken. birazda bebe yağı sürdüm masaj yapar gibi ama çok huysuzlanınca çok yapamadım. oohh rahatlıcak bebeğim derken dün akşam 8den şu saate kadar bi gr uyumadı. dk tutuyorum şuan tam 40dk.dır uyuyo. temizlememelimiydim yanlışmı yaptım kızlar? yoksa bebeğim temizlenmeyi ilk kez gördüğü için mi huysuzlandı normalmidir? tam olarak uyuduğundan emin oluyum bende yucam hemen başlıcam alınada basmasınada hey yarabbim.. korkuyorum kızlar hastamı ettimki
Sakin ol canım korkacak bisi yok.burada göbeği düşmeden de yikayanlar oldu.benim bebisiminki 13.gün düştü hiç yikamadim ama tabiki senin yaptığın gibi sildim.hiçbirşey olmaz.yeterki bebiki üşütecek kadar çıplak bırakma ve göbeğine dokunma.
Şu al basması midir nedir ilk kez duydum ama saçmalığa benziyor.tedbirini aldıktan sonra neden uyumayasin ki.böyle saçmalıklarla zaten üstümüze çöreklenmiş olan logusa psikolojisini hepten berbat ediyorlar
Sakin ol canım korkacak bisi yok.burada göbeği düşmeden de yikayanlar oldu.benim bebisiminki 13.gün düştü hiç yikamadim ama tabiki senin yaptığın gibi sildim.hiçbirşey olmaz.yeterki bebiki üşütecek kadar çıplak bırakma ve göbeğine dokunma.
Şu al basması midir nedir ilk kez duydum ama saçmalığa benziyor.tedbirini aldıktan sonra neden uyumayasin ki.böyle saçmalıklarla zaten üstümüze çöreklenmiş olan logusa psikolojisini hepten berbat ediyorlar
kızlar hepinize merhaba.. çoook uzun zamandır giremiordum. doğumu kayınvaldemlerde bekledik hastane yakın die. orda nete giremedim. doğumdan sonrada kayınvaldem bizde kalmaya başladı daha yeni gitti.
benimde bebeğim normal doğumla 27 mayısta 3470 gr olarak doğdu kızım. 10 gün olmasına karşı dikişlerimde hala ağrı var, oda geçince iiyim çok şükür.
kızıma gelince gündüzleri çok güzel uyuyordu. kendim uyandırıp altını değiştirip emzirip tekrar yatırıyodum. gecede uyansada beni çok zorlucak kadr olmuyodu. kayınvaldem bizde olduğu için gündüz 1-2 saat uyuyabiliodum. taakiiiii düne kadr.şöyle anlatayım: birincisi
doktor göbek bağı düşmeden yıkamayın dedi. ii hoş sizde yıkamadınız muhtemelen ama hiçmi elinize bi bez alıp bebeğinizi silmediniz bi rahatlatmadınız?
ikincisi: al basar die eşim işe gidince kalkıcam ve eşim eve gelmeden uyumıycakmışım. yalnız olduğum zaman uyku yok yani. yoksa bni boğar atarmış fln vs. uyursun uyanamazsın yok başucuna balta koyalım falan nasıl tırstıysam dün sabah eşim işe gidince ki sabah 6da çıkıyo. uyandım ve akşam gelene kadar uyumadım. dünde hava çok sıcaktı kızımıda hiç temizlemedikya, resmen koktu yavrum. boyun kıvrımları pamuk pamuk olmuştu. dayanamadım akşam ıslak mendilleri yıkadım sıcak suyla kızımın üstünü soydum boynunu koltuk altını dirsek içlerini temizledimç bi görseniz pişik gibi olmuş bembeyaz içim parçalandı ağladım temzlerken. birazda bebe yağı sürdüm masaj yapar gibi ama çok huysuzlanınca çok yapamadım. oohh rahatlıcak bebeğim derken dün akşam 8den şu saate kadar bi gr uyumadı. dk tutuyorum şuan tam 40dk.dır uyuyo. temizlememelimiydim yanlışmı yaptım kızlar? yoksa bebeğim temizlenmeyi ilk kez gördüğü için mi huysuzlandı normalmidir? tam olarak uyuduğundan emin oluyum bende yucam hemen başlıcam alınada basmasınada hey yarabbim.. korkuyorum kızlar hastamı ettimki
hıçkırması karnının dydugunu gösteriri....benim kızımda günde 7-8 kere hapşusuyor hemen sümüklerini çektiriyorum:) öksürüyorda süt kaçınca hepsi normalMerhaba kızlar benim oglusum bugün 20 günlük oldu.bugune kadar bebegime mama,biberon ya da emzik vermedim.inşallah gerek kalmazdoğdnda 3160 gr 50cm idi. Bugün 4060gr.g51.5 cm ip piolmuş.gaz problemi bizde de var.doktor bugün zinco verdi.yarın baslicam.kullananlar memnun kaldı mi? Bu arada uzun süre kaka yapmadığında altını açıp bebek yağı ile karnına masaj yapıyorum ne var ne yoksa çıkartıyor oğluşum:)
Pompa olarak avent elektrikli kullanıyorum.memnunum.her gün 120-130 cc sagip buzluga atıyorum.göğüs uçların yara değil ama sızlıyor biraz.sizden duydum karbonat olayına başladım bakalım iyi gelecek mi? Bebişi akşam 10 gibi yıkayıp yatırıyoruz.geceleri hemen hemen aynı saatlerde uyanıyor.1 de 3 te 6 da ya da 3 te 5 te 7 de. Çok şükür bu beni çok zorlamıyor. Yani toplamda 5 saat filan uyuyorum yetmezse de idare ediyor.
Benim oğluşum her altını açtığımızda hapsirior ve hickirik tutuyor.sizde de var mi böyle bir durum?
Şimdilik yusuf ömerim ve benden haberler bunlar.bebişlerinize ve size sağlıklı,gazsiz,bol sütlü rgunler diliyorum
normal canım her dustan sonra güzelce yağla 5-10 güne bişicikkk kalmıcak:) Allah bağışlasın bu arada:)merhaba güzel anneler
bende 17 mayısta spinal sezeryan doğumla kızım dünyaya geldi.
kızımın derisi soyuluyor normalmi. öneriniz var mı?
ben bu dr ları anlamıyorum benm dr. zincoyu 5 damla bir kere kullancaksın dedi...tek tek damla sayıp verdim zararlı diye...sonra sab a geçtim onuda 24 saatte 6 damla aman fazla verme dediii... bakıyorum herkesin dr u farklı şeyler söylemiş 2 ilacı aynı anda falan verdirmiş...anlamış değilim wallaaa.... umuyroum hepimiz şu gaz illetinden biran önce kurtuluruz zira ben her gün kızımın ağlamasından mahvoluyorum...kızlar size danışmak istediğim bişey var dr gitmeme daha var oğlumun çok gazı var sap simplex kullanıyorum günde 4 kez 4 damla çok faydası olmuyor ama bazen ek olarak 4 damlada zin co veriyorum günde 1 kere zararı olurmu sizce ikisi birden birde ben hipp in emziren anneler için çayını içiyorum oglumada veriyorum çay kaşığıyla içerğine baktım zinconunkiyle hemen hemen aynı çocugumuzun tadını çıkaramıyoruz gün sayıyorum 3 ay bitsin gazlar gitsin diye umarım daha uzun sürmez
kızlar ya kafam cok karışık sağlıocağından monovitd3 verdiler bir arkadaş içindeki bir maddeden dolayı bebeğin gelişimini etkiliyor dedi bende vermeye korkuyorum sizlerde veren var mı cevap veriseniz cok sevinirm...
Kızlar size bir şey sormak istiyorum...
Ben doğum yaptıktan sonra bana bir şey oldu sanki...Sürekli ağlıyorum gereksiz gereksiz...Moralim hiç yok...Sürekli gerginim 12 gündür hiç gülmedim
Eşimin yanımdan ayrılmasını istemiyorum...Çocukla ilgilenemiyorum bile...Zaten süt de gelmedi...Mamaya geçtik...
Depresyon gibi bir şey sanırım bu...Akşam olsa eşim gelse de beni çay içmeye ya da kahve içmeye götürse diye bekleyip duruyorum...
Sizin böyle sıkıntınız oldu mu,olduysa nasıl atlatılır ki bu?
Kızlar bebeğimin 20.günündeyiz.Bugün doktora gittik bir kilosuna bakalım diye 3.850 den 4.350 ye çıkmış 20 günde aldığı bu kilo sizce yeterli mi?Bu arada hala sarılık riski devam ediyor...
Kızlar size bir şey sormak istiyorum...
Ben doğum yaptıktan sonra bana bir şey oldu sanki...Sürekli ağlıyorum gereksiz gereksiz...Moralim hiç yok...Sürekli gerginim 12 gündür hiç gülmedim
Eşimin yanımdan ayrılmasını istemiyorum...Çocukla ilgilenemiyorum bile...Zaten süt de gelmedi...Mamaya geçtik...
Depresyon gibi bir şey sanırım bu...Akşam olsa eşim gelse de beni çay içmeye ya da kahve içmeye götürse diye bekleyip duruyorum...
Sizin böyle sıkıntınız oldu mu,olduysa nasıl atlatılır ki bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?