hahaha çok güldüm cnm ya kayınvalidenin rüyasına..tatlı dille uyarsan ben kendim ilgilenip alışmak istiyorum falan diye belki sana bırakır.insan bu lohusalık döneminde yanında sadece annesini ve eşini istiyo en çok onların yanında rahat ediyo..benimde annem yanımdaydı bu gün gittiteşekkür ederim arkadaşım Allah hepimizin yavrularını korusun buncazcık şeye bu duruma gelceksin deseler inanmazdım birazda tecrübesizlik sanırım korktum baya
birde kaynanam sağolsun bırakmıyoki bi ben halledeyim bişeyleri 3 gündür burnumdan geldi kendi bebeği gibi davranıyo
annem yanımda olduğu halde gitmiyo yarım saat mesafedeki evine düşünmüyo bu kız rahat ediyomu etmiyomu diye
ben bi tek emziremiyo onu sadece ben yaparım heheheee diye teselli olurken
bu sabah kalkar kalkmaz rüyasından bahsedince yuh artık dedim
bebeğimi kendi emziriyomuş rüyasında senin sütün yok benimki fışkırıyodu rüyamda diye dolanıyo ortalarda
canım çok geçmiş olsun..geçtiğimiz hafta banada öyle oldu ateş ve sıtma ben soğuk algınlığı diye düşünmüştüm acaba benimkide mi süt sıtmasıydıkızlar dün gece hastanedeydim yine abone oldum iyicesüt sıtması olmuşum aman o ne beter bişi öyle mahvoldum serumla kaç tane ilaç verdiler ateşim geçmedi titremem dinmedi battaniyelerle gittik hastaneye sabaha karşı bir yandan emziriyorum bir yandan titriyorum berbat birşey sağmakla falanda geçmiyor birde ne yazıkkki kabızlıgım war ne yaptıysam olması fitiller ilaçlar cıldırma noktasındayım kızım hasta olmasında bunada şükür diyorum artık....aman dikkat edin bu sıtma fena birşeymiş tir tir titriyorsunnn birde usg den baktılar parça falanmı kaldı diye ben fenalaştım bütün dikişleri kanıyor sızlıyor çok iyiyim derken döndük en başa...
cnm gözün aydın bekleyenlerin sonu hep sez. olduönemli olan kuzucukların iyi olması 10 gün içinde bişeyin kalmaz canavar gibi olursun merak etme
benimde hiç yoktu şimdi nasıl anlatsam cok basit bir yöntem var cnm sık kahve kısmı tep ağzınaciddi ciddi tepiceksin silikon falan almadı benim kızım walla tükürdü onu meme ucunuda tutamayınca kızdı...sıktım büzdüm kahverengi kısmı teptim o emerken cıkarıyor tam vakumlayamıyor yine teptim yine teptim walla en sonunda hem kızım kapıyor şimdi hemde hafif uç yaptı ama kalkan kullanıyorum kullanmazsam uc tamamen sönüyo kalkanı takıyorum az da olsa uc yapıyo cocuk kapabiliyor...bunun tepmekten başka caresi yok burusturcaksın o kısmı itici bir görüntü ama
slm fulia bizlerde bir zamanlar mart ve nisan annelerini okuyup heyecanlanırken şimdi bizler anne olduk..zaman öyle çabuk geçiyo ki yakında sende gazı var,kakasını yapamadı,uyumuyo diye söyleniceksinSelamlar Mayıs anneleri.. Ben Ağustos annelerindeyim ama sizin topiği okuyarak bi şeyler öğrenmeye çalışıyorum!Allah yavrularınızı sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin.. Siyahlale arkadaşım, alttaki logonda "..... we said goodbye" yazıyo ya canım, dilim söylemeye bile varmıyo, bu birini anma hatırlama anlamında :S Allah cümlemizin yavrularını korusun .. Onu düzelt istersen tatlım.. Kendinize çok iyi bakın, bebişlerinizi bol bol koklayın benim için!
cnm arada bi dışarı çıkın bebekler arabada çok çabuk uyurmuş bende denemek için dışarı çıkardım bebişimi arabada ve dışarda hiç uyanmadı gezmek istiyomuş kuzum:)arada bi dışarı çıkmak çok iyi geliyo.evde bebeklerle uğraşınca sürekli insan bunalıyo hele de gazlı ve sürekli ağlıyosa..ben hamileliğimden önce ve hamileliğimde çok gezen biri olarak evden dışarı çıktığımda hapishaneden çıkmış gibi hissediyorum kendimikızlarrrrr çok yoruluyorummmm bizim oğlan ne gece uyur ne gunduzzzzz gaz sancılarımız bıtmıoo denemedıgım sey kalmadııııı 40 cıkınca uykusu duzene gırer dıyolar ama benımkınde oek ılerleme yok 35 gunluk olduk cunkuuuuu ben hamılelıkten oncekı gunlerımı ösledım valla cantayı koluma takıp kafama göre gezmeyı ösledımmmm dogdu dogalııı pek dısarı cıkmadıkkk evdeyız heppp daraldım vallaaa uykusuzlukk ıyıce stres yapıoo bendee bebısımı cok sevıorumm ama annelık zormusss sımdı evlılere dıyorumm 30 yasına gelmeden cocuk yapmayınn:):)
turuncuu emzıgı bende ıkıncı gun verdım ama almadı hala almıoooo dılıyle ıtıoooo mıdesı bulanıooo gıbı yapıoooo öldurcek bu cocuk benııı hangı marka emzık kullanıosun canmm?
benim oğlumda bezinden dolayı pişik oldu cnm prima kullanıyodum molfixe geçtim..krem olarak troysd diye bi krem kullandım 2 günde geçti.ıslak mendil olarakta uni baby kullanıyorum bi problem yaşamadım..her altını açtığında bebeğinin poposunu yıkamayı dene cnm iyi gelirArkadaşlar mrb,benim oğlan çok fena pişik oldu doktor travozol ve bepanthen verdi 2 saatte bir bezini değiştiriyorum ıslak mendil kullanmayıda bıraktım fakat pişiği geçmiyor ne yapabilirim sizce??:2: