2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

çok teşkkür ederim canım. bayram ertesi bende bi doktoruma gidiyimde spiral işini konuşıyım. valla benmi bekarlığımdan buyana adetim zaten düzensiz 6 ayda bir olurdum : D evlenince değişmedi durum hatta hamile olduğumu tesadüfen öğrendim doğal olarak. şimdi de malum hem emizrmeden dolayıda adetler düzensizleşiyomuş benimki zaten düzensiz her ay test yaptırmaktansa garantili bi yöntem arıyorum. gerçi bütün yontemler en fazla %99 muş artık gerisi allaha kalmış ne diyim :

canım evet kendi annemiz olunca susuyoruz ve kocalarımızında annelerine aynısını yaptıgnda üstlerine panter gibi atlıyoruz yani kendimi aradan sıyırıyorum ben annemlerede söyleniyorum bazen ya napıyım doktor iyi diyoken vermicem diyorum ... milletin akrabaları anne sütü alsın der benim ailem bu doymuyor büyümedi falan diyip mama ver diyolar anlamadım gitti benim bebegim 3.120gr dogdu ve suan 6.200gr ve 50cm dogdu suan 61cm doktor cok iyi diyor saglıklı cok şükür sürekli kıpır kıpır dün denedim bebelac1 aldım içmedi biberonu itti agladı yok olmuyor işte ...

canım ne güzel kocanın yaptıgı hediyelerle seni sevindirmesi maddi imkan el verdigi sürece benim kocamda herseyi alır burdaki herkezin eside öledir yeterki paraları olsunnn
ben 20kilo aldım suan benimde 8kilo fazlam var sadece karnım sarkık cok şiş degil sarkık memeler ve catlaklarım var ben bebegim büyümeden söyle birileriyle durucaak kıvama gelmeden mümkün degil spor yapamam evdeolmuyor dısarda kosucaksın sıkılascak o sarkıklar

canım zorunlu olmak ayrı ama Allahım bebegimi bakıcı eline vermeyi nasip etmesin biz bile bazen dayanamıyoruz yani baskası bakarken aklım onda kalır yapamam az alır az yerim yinede kendim bakarım cok cok gerekli durumlar ayrı ama bakıcıyada para verilcek ona vermem oturururm evimde...

Oy pinar oyy bu cocuklara biz zor bakiyoruz bakici ne etsin yaa ,benim sahsi fikrim en az bir yil anne bakmali sen simdi raporlarla ne kadar uzattircan bu sureyi gerci 6 ayda hic yoktan iyidir yaa ..cnm yani tabiki eve ek kazacn icin calismak zorunda olanlarimiz var ama nihayetinde bu bebelerde bizlere mevlamin emanetleri onlara yine en iyi bakacak olan bizler oluruz kimse bizim gibi kayiramaz ..
Ben bazen diyorum ist gidince az kizkardesime birakirim bir kac saatligine bir yerlere giderim ama sonra gonlum el vermez nasil birakirim ki.. disciye gidicem mesela olsun oglumuda alir gotururum zaten burda alistim her isi bizim veletle yapmaya
Zor be gulum allah sana en iyi karari verdirir ins

Kizlar oglumu sunnet yaptiricam Tr ye gider gitmez ve sunnet yaptiran annelerimiz bana bu sureci nasil gecirdiginiz anlatirmisiniz ..inanin sizin tecrubelerinize cok ihtiyacim olcak
ogrenmek istediklerim
1-Sunneti yaptircaginiz doktoru hangi kriterlere gore sectiniz
2-Sunnet icin masrafiniz ne kadar oldu
3-Eger ist da iseniz hangi hastane ve doktorla kontak kurdunuz
4-Sunnet oncesi ve sonrasi doktor onerileri neler oldu
5-Sunnetin bebek uzerindeki etkiler neler oldu
6-Iyilesme suresi bebekten bebege mutlaka degisiyordum ama sizlerin bebeklerinizin ne kadar surdu
7-altini belli bir sure bezledinizmi yoksa ilk zamanlarda acik mi tuttunuz

Aklima gelen sorular bunlar simdilik ama sizlerin ayrintili vereceginiz her turlu bilgiye ihtiyacim unutmazsaniz cok sevinirim
Turuncu galiba Kayra sunnet olmustu bu yuzden senden haber bekliyorum canimcim ins firsatin olurda yazabilirsin

gerçekten kocalarımızın yürekli büyük.... benimde dün doğum günümde, sağolsun kendi ellleriyle güzel bir hediye yapmış, ama öncesinde bana söledi 1000tl yi gözden çıkardım gidelim sen beğen bilezik alalım, durumumuz şuan pek iyi olmadığı için kabul etmedim... işe henüz başladı çünkü...bazen maddi değil manevi şeyler insanı daha çok mutlu ediyor. 4 yıl sonunda kocacığıma bunu aşılayabildim şükürler olsun

cnm, benim kızımda ilk doğduğunda hatta 2. ayına kadar hep kustu, gece en ufak bir seste ayaktaydım kusarda boğulur die hep tedirgin uyudum. ama şunu fark ettim, ben emzirdiğim için, kendimi üşütmen ona etki ediyordu, hatta geçen hafta bikaç gün serin oldu üşüdüüğünde kendisi hemen kusmaya başladı, istersen birde böle dene

bugun sigortadan paramı almaya die gittim kızımıda babanesine bıraktım. gerçi parayı alamadım, alınca da şirkete vericem, sağolsunlar 4 ay maaşımı tıkır tıkır ödediler, şimdi sıra bende

malum giyecek hiçbirşeyim yok, hazır çıkmışken kendime bişiler alıyım dedim, ama istediğim gibi hiçbirşey bulamıyorum,malum beden atladım 36dan 40 olunca
yavrucuğum öle mahsun ağlamış ki... eve geldim kucağıma aldım, kokumu alınca hemen sustu.... eğer çalışmaya devam etseydim yavruşum çok mahsun olurdu, çok doğru karar vermişim

ücretsiz iznemi ayrıldın canım...öyleyse kaç ay ayrıldın...bende ayrılcam..

Kizlar kocisim cumaya gitti geldi orda nur inmis sanirim
Ben rahatlamak icin ve sutumu artirmak icin dusa girdim namazimi kildim laf aramizda gunlerdir ramazani unuttum resmen Rabbim affetsin
Camiden geldi melek gibi oglumu yikadik bana iltifatlar ortun ne guzel olmuslar normalde hep boyledir zaten ama memleketinde odun yutmus gibi olurdu
Ben de uzatmadim ama hem azalan sutumun hem de 3gundur yasadigim uzuntusun detayli bir muhakemesinio muhakkak isteyecegim
Malum yola gidip gelecegiz dargin olmak icime sinmedi bir de 3yillik evliligimiz boyunca benim yurtdisinda calismam haric ilk defa 2gundur ayri yatiyoruz resmen ozledim
Umarim sutum cogalir ogluma mama verdikce ona kizginligimi hatirliyorum cunku
Simdi cumbur cemaat erken bayram ziyaretine gidecegiz evin gelini olarak hep cok şık olmusumdur yine fiyakami konusturacagim

kızlar kara böcüğüme bayramlıklarını aldık ben dayanamadım her güne ayrı kıyafet aldım kızıma.

cici ayakkabılarıda var ama onların resmini daha cekemedim cekince onlarıda eklerim. bu akşamda toka bakıcaz kızçeme daha kendime bir corap bile almadım her akşam cıkıyoruz eşim kızım ben hepte artık almıcaz kızıma kendimize alıcaz diyoruz ama eve bi geliyoruz kendimize hiç bişey almamışız yine kızıma almışız bu gidişle bayramlık hiç bişey alamıcam

Son düzenleme:
Pampis cnm Masallah kizceni ne tatli birde gozlere bak cekik sanki cinli bebekler gibi masallah bir icim su bu kiz yaa
allah bagislasin alin yazisi guzel olsun ins.

Pampis cnm Masallah kizceni ne tatli birde gozlere bak cekik sanki cinli bebekler gibi masallah bir icim su bu kiz yaa
allah bagislasin alin yazisi guzel olsun ins.
sağol canım valla annesinin gözler cekik babasıın cekik kızımında öyle oldu allah hepimizin kuzucuklarını nazarlardan kazalardan belalardan korusun inşallah

Aslinda bende de var bu kiyafet alma merami kendi kendime diyorum alma Tr ye gitcez orda daha uygundur fiyatlar ve cesitte daha coktur diye ama kendime dinletemiyorum ..hatta bir ara merak ettim soruyum dedim sizlere benim gibi alisverisi abartan varmi diye , mutlaka her disari ciktigimda birseyler gorup aliyorum bunun sonu nere varacak bilmem artik..ana yuregi iste istiyorumki oglum hep yakisikli delikanli gorunsun cesit cesit giysin smart olsun

canım sağol sağ böğreğinde var ilk götürdügüm hastane 2 adet demişti
aradan ay geçti başka doktora götürdüm oda bi kaç adet taş vardıı
çook zor günler geçiriyoruz valla

canım Allah şifa versin minicik yavrumuza tas falan kaybolsun bedeninden yüzü hep gülsün rabbim sen büyüksün şifa ver kızımıza...

amiiin allah razı olsun canımm benimm çook sağooll bitanemm

Edan hosgeldin cnm, Allah sabir ve sifa versin ..valla cnm uzuluyorum ama elimden birsey gelmiyor burdan keske bu konuda sana yardimci olabilsem, dua gonderiyorum bol bol allah kabul ederde sifa olur mevlam ins

Son sayfayi giremiyorummmm..sizdede ayni sorun varmi, yoksa biri bana ozelden mesaj ativersin yahu valla deli olcam simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…