cnm ücreti spiralden spirale değişiyo... benn 100 tl ye taktırdım... herkeste acıyo diye bi düşünce var oda insanın yapısına bağlı bence, ben biraz gaddar olduğum için birdde okadar doğum sancısı atlattım bumu acicak yani diyerek taktırdığım için acımadı 5 saniyede bitiyo zaten...
spiralle hamile kalanları bende duydum, o artık doktorun takmasıylamı alakalı yoksa fark etmeden spiralimi düştü onu bilemem...
korumasına gelirsek benim bildiğim en çok tavsiye edilen yöntem budur hem okuldan öğrendiğime hemde 2 doktora sormama dayanarak söylüyorum, %98 etkili olduğunu biliyorum...
yan etkilerini tam bişey söyliyemicem henüz çünkü taktıralı 1bucuk ay oluyo... lohusalıktan sonra bidaha adet görmedim ama bu emzirirken rastlanan bi durum, bildiğim kadarıyla kimi insanda fazla adet görme oluyomuş yani fazla dediğim 6gün süren adetin 10 gün filan oluyo... başkatürlü bi yan etkisi olmazmış eğer spirale karşı alerjin olmazsa... alerjik reaksiyon olduğu taktirde çıkarmak gerekir...
umarım bu bilgiler yeterlidir
Bazen cok basit seylerden cikiyor kavga sonradan dusunuldugunde inan insanin inanasi gelmiyo bu mu kavganin sebebi diye ..belki bunlar bahane yani arada hemen hemen hersey bitince zamanla hersey goze batiyor ve tahamul disi oluyor , neyse yaa cnm bu konu inan uzar gider can sikmaya degmez hele sizlerin mutlu olmaya gulmeye ihtiyaclariniz var, sut yapcaz dimi .takilmadan yasamaya bakalim nedek baska varmi ki care
canım inş su mübarek günlerde hersey düzelir eski keyfiniz tekrar gelir ve bu günleri unutursunuz ...evet şimdi buyazıdan itibaren kötü seyler konusmayalım sütümüz bizede bebişlerimizede lazım
Günaydın kızlar...Hayırlı cumalar...
Dün akşam annemler geldi nihayet gezmelerden.
Kayra uyuyordu tabi ama karnını doyururken gözlerini açtı,bizimkilerde biraz sevdiler ama göbişin gitmiş olduğunu görünce "çocuğu zayıflatmışsın" diye bana kızdılar.
Al işte,bunu kaynana söylese suratım asılır ama ana baba söyleyince sesini çıkaramıyorsun.
Sabah yine 5.30 da başladı mesai...Geç yatınca biraz uykusuz kaldım :18:
Arefe günü köye gidilecek ve 1-2 gün orda kalınacak.Ordakilerin hiç biri süt sağdığımı ve mama verdiğimi bilmiyor.Duyarlarsa bin bir nasihat dinlemek zorunda kalacağım.Herkes her şeyi benden iyi biliyor nasıl olsa,akıl veren de çok olacaktır.O yüzden şimdiden ne yapacağımı kara kara düşünüyorum.Köy ile ev arası 1 saatlik yol.Babamla konuşup sabah gidip akşam gelmeyi teklif edeceğim.Onlarada neden kalamadığıma dair bir bahane bulmam lazım.
Eşimede anlayışından dolayı çok teşekkür ettim...Normalde bayramı hep onun ailesinin yanında geçirirdik ama bu sene sırf ben rahat edeyim diye annemlere geldik.Arada bir atışıyoz ama düşüncelidir herifim
canım inş su mübarek günlerde hersey düzelir eski keyfiniz tekrar gelir ve bu günleri unutursunuz ...evet şimdi buyazıdan itibaren kötü seyler konusmayalım sütümüz bizede bebişlerimizede lazım
Hayirlisi olsun ins hakkimda, sagol canimcim guzel dileklerin icin..
Biz dun ucak biletimizi aldik artik 1 eylulde ucucumuz var ve ist yoluna cok yaklastik ..bekle beni vatanim geliyoz
Aslinda cok mutluyum biri burda kalcak ve ben oglumla gidicem ve ordaki evimin keyfini surucem ...yillarca calis ev al onuda bos birak gel buraya olmazki dimi soyle yilda 4veya 5 kez gelip kullanmak lazim..ev dedigimde minacik bir cati kati oyle fakiehanemiz yani ama olsun ne demisler "evim olsun coplukten olsun"dimi
Bayramlar bizde yani bende bes senedir buruk geciyor, burda bayram oldugunu anlamak cok zor..kimse kimsenin umrunda olmayan bir ulke ,herkes para sevdasinda ve degerler nerde ise kaybolup gitmis ..ama ins sizlerin bayramlariniz cok guzel olur ..hepnize ayriyeten bol tatli yemelerben yiyemiyecem siz yeyin gayri yerken akliniza gelirmiyim acep!
günaydınlar herkese
bugün babaannemize gidiyoruz bayram tatiline herkese hayırlı yolculuklar rabbim kazalardan muhafaza etsin hepimizi
bende 24 yaşındayım ilk bebişimiz zeynom rabbim isteyen herkese nasip etsin
2 gün önce dogum günümdü koçiş bana süpriz yapıp alışveriş diye kuyumcuya götürdü
çok istediğim bir yüzük vardı onu aldı sağolsun
doğum yaptığımda da bilezik almıştı
dedim sen bana bilezik alacaksan ben hersene bir tane doğururum
kızlar ya kilo durumlarınız nasıl ben 22 kilo almıştım 14 ü gitti 8 kilo kaldı
annemlerin orda istanbulda gittiğim bi spor salonu vardı dün aradım bayanlara yönelik günleriniz varmı diye ekimden itibaren olacak dedi coook sevindimm
ocakta gitmeyi düşünüyorum istanbula o zamana kadar da birazcık verirsem eski kılomunda altına düşerim inş.
sizde durumlar nasıl
Günaydın hanımlar...
Dün de gelemedim yanınıza ama çok merak ettim acaba sohpet nasıl gidiyor diye,valla arada bir iki dakikalığına baktım cevap yazacak zaman bulamadım.
Biliyorum bunu benden tekrar tekrar duyduğunuz için artık sıkılmışsınızdır ama ne yapayım beni en çok siz anlarsınız diye yazıyorum,kızım gene kustu.Özellikle sabah beslenmesinde yapıyor bunu.Kafama takmayayım diyorum ama ne yapayım üzülüyor insan işte.Beslenmeden sonra kusmayınca Allah a şükredip rahatlıyorum...
Biz de pazara İzmirdeyiz,eşimin ailesi köyde yaşıyor.İnşallah bebeğim rahatsız olmaz.Kaynana ilk defa görcek kuzumu,gerçi haketmiyor ama eşim için gidiyoruz işte.Kadın ne hamilelik döneminde ne de doğumdan sonra torununu hiç sormadı,cinsiyeti de 7.aydan sonra biz onlara sömestrda giderken öğrendi.Tabi lafımı esirgermiyim,aklına yeni mi geliyor dedim şimdiye kadar ne alemdeydin dedim kem küm etmekten başka bir şey diyemedi.
Kızlar ben kv bahsini kapatmak istiyorum çünkü ne kadar çok konuşursam o kadar aklımda kalır ve canımı sıkar.Durun bakalım daha dönüşte hepimiz yaşadıklarımızı bir bir döktürürüz
Annecikler ben bu iştah sorununu nasıl çözeceğim?Hadi uykudayken zar zor veriyorum uyanıkken ise ağlaya ağlaya veriyorum ne olacak halimiz?Şimdi ben işe başladığımda bakıcı nasıl verecek?Benim gibi ısrarcı ve sabırlı olabilecek mi?Şİmdiden düşündükçe afakanlar basıyor. kızımız 6 aylık olana kadar yani ek besine geçene kadar rapor almayı düşünüyorum bakalım ozamana kadar sorun hallolur.Korkum ilerde yediğini kusmayı öğrenmesi Allah korusun işte bu daha kötü olur.
günaydınlar herkese
bugün babaannemize gidiyoruz bayram tatiline herkese hayırlı yolculuklar rabbim kazalardan muhafaza etsin hepimizi
bende 24 yaşındayım ilk bebişimiz zeynom rabbim isteyen herkese nasip etsin
2 gün önce dogum günümdü koçiş bana süpriz yapıp alışveriş diye kuyumcuya götürdü
çok istediğim bir yüzük vardı onu aldı sağolsun
doğum yaptığımda da bilezik almıştı
dedim sen bana bilezik alacaksan ben hersene bir tane doğururum
kızlar ya kilo durumlarınız nasıl ben 22 kilo almıştım 14 ü gitti 8 kilo kaldı
annemlerin orda istanbulda gittiğim bi spor salonu vardı dün aradım bayanlara yönelik günleriniz varmı diye ekimden itibaren olacak dedi coook sevindimm
ocakta gitmeyi düşünüyorum istanbula o zamana kadar da birazcık verirsem eski kılomunda altına düşerim inş.
sizde durumlar nasıl
Günaydın hanımlar...
Dün de gelemedim yanınıza ama çok merak ettim acaba sohpet nasıl gidiyor diye,valla arada bir iki dakikalığına baktım cevap yazacak zaman bulamadım.
Biliyorum bunu benden tekrar tekrar duyduğunuz için artık sıkılmışsınızdır ama ne yapayım beni en çok siz anlarsınız diye yazıyorum,kızım gene kustu.Özellikle sabah beslenmesinde yapıyor bunu.Kafama takmayayım diyorum ama ne yapayım üzülüyor insan işte.Beslenmeden sonra kusmayınca Allah a şükredip rahatlıyorum...
Biz de pazara İzmirdeyiz,eşimin ailesi köyde yaşıyor.İnşallah bebeğim rahatsız olmaz.Kaynana ilk defa görcek kuzumu,gerçi haketmiyor ama eşim için gidiyoruz işte.Kadın ne hamilelik döneminde ne de doğumdan sonra torununu hiç sormadı,cinsiyeti de 7.aydan sonra biz onlara sömestrda giderken öğrendi.Tabi lafımı esirgermiyim,aklına yeni mi geliyor dedim şimdiye kadar ne alemdeydin dedim kem küm etmekten başka bir şey diyemedi.
Kızlar ben kv bahsini kapatmak istiyorum çünkü ne kadar çok konuşursam o kadar aklımda kalır ve canımı sıkar.Durun bakalım daha dönüşte hepimiz yaşadıklarımızı bir bir döktürürüz
Annecikler ben bu iştah sorununu nasıl çözeceğim?Hadi uykudayken zar zor veriyorum uyanıkken ise ağlaya ağlaya veriyorum ne olacak halimiz?Şimdi ben işe başladığımda bakıcı nasıl verecek?Benim gibi ısrarcı ve sabırlı olabilecek mi?Şİmdiden düşündükçe afakanlar basıyor. kızımız 6 aylık olana kadar yani ek besine geçene kadar rapor almayı düşünüyorum bakalım ozamana kadar sorun hallolur.Korkum ilerde yediğini kusmayı öğrenmesi Allah korusun işte bu daha kötü olur.
ücretsiz iznemi ayrıldın canım...öyleyse kaç ay ayrıldın...bende ayrılcam..bugun sigortadan paramı almaya die gittim kızımıda babanesine bıraktım. gerçi parayı alamadım, alınca da şirkete vericem, sağolsunlar 4 ay maaşımı tıkır tıkır ödediler, şimdi sıra bende
malum giyecek hiçbirşeyim yok, hazır çıkmışken kendime bişiler alıyım dedim, ama istediğim gibi hiçbirşey bulamıyorum,malum beden atladım36dan 40 olunca
yavrucuğum öle mahsun ağlamış ki... eve geldim kucağıma aldım, kokumu alınca hemen sustu.... eğer çalışmaya devam etseydim yavruşum çok mahsun olurdu, çok doğru karar vermişim
ücretsiz iznemi ayrıldın canım...öyleyse kaç ay ayrıldın...bende ayrılcam..
sağol canım valla annesinin gözler cekik babasıın cekik kızımında öyle olduPampis cnm Masallahkizceni ne tatli birde gozlere bak cekik sanki cinli bebekler gibi masallah bir icim su bu kiz yaa
allah bagislasin alin yazisi guzel olsun ins.
canım ya taşa o yavrum nasıl dayanıyor yaşayan bilir ben düşürdüm çok sancılı bişey doğum sancısı gibi bişey gaz sancısında dayanamayan bebek ona nasıl dayansın inşallah bi önce kurtulur dr gittiğinde sıcak su torbası koysam sancısı olduğunda zararı olurmu diye bu arada taş böbreğindemi beni çok rahatlatıyordu sıcak ama danışmadan bişey yapma bebek sonuçta
canım Allah şifa versin minicik yavrumuza tas falan kaybolsun bedeninden yüzü hep gülsün rabbim sen büyüksün şifa ver kızımıza...
Ayy bu kizin saca ihtiyaci var sanki su guzellige bak ,tam fistik olmus annesi bosver saci oda cikar zamanla takma kafani ..masallah kizcene allah sagligini daim etsin ins..
sağol teyzesi tşk ederiz sende haklısın ama bandaj takınca sıkıyo başını iz çıkıyo şimdi saçlar olsa toka takardım diyorum
Evt yaa seni cok merak etmistim ne yaptilar diye , cok zor canim hem kizin hemde senin icin allah sifa ve sabir versin ,ind tez vakitte dusurur taslarini acisiz bir sekilde ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?