2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Gule gule git gel canim,baklama icinde gonulmu koysam ne:26:saka saka afiyet bal seker olsun yarasin ins bebisinede kilo olsun saglicakla..sana simdiden iyi bayramlar canim kizinla herseyi doya doya yasa hemi optuk sizi

tşk ederim melegim aşk olsun uzaktasın ama bayrama geliyosan senin hakkını saklı tutarım :))
bu ara zaten tatlı manyağı oldum bebişe mi yarayacak bana mı bilmiyom bizde oğluşunla seni öptük şekerim

en iyisi doğal yöntem dedi dr.um katılıyorum ama hiç hoş ve rahat olmuyor öyle iğnelerin de böyle etkileri var bu dönem hamile kalmazsak iyi

Doga yontem derken neyi kasdettin canim cekilme ve condom mu ,condomsa eger cok aci verir kanimca cunku zati cok hassas oluyorsun dogum sonrasi,,geri cekilme cok sakat onada tam guvenilmez dimi

Doga yontem derken neyi kasdettin canim cekilme ve condom mu ,condomsa eger cok aci verir kanimca cunku zati cok hassas oluyorsun dogum sonrasi,,geri cekilme cok sakat onada tam guvenilmez dimi

bizimki condom + kayganlaştırıcı jel.. pek doğal olmuyor biliyorum ama en doğalı bu galiba sırf condom zor hakkaten öyle, geri cekilmeye bence de güven olmaz

cok uzgunum

Sutum ogluma 2 ogun ancak yetiyor

Aklimda binbir dusunce

Oglum tosun oldu derken kilo verdi

Nazar mi degdi bize ne

Hos esime okuz fln carpti sanirim ailesinin yanina gelince oyle degisiyor ki mevlidden beri yuzune bakasim kalmadioglumun rizkini alanlara hakkimi helal etmiyorum

boyun kac canım gercekten herkes pilatesle zayıflıyor bende alıyım pilates topu evde yuvarlanıyım videoları izleyerek yoksa gitmicek bu kilolar

Ayy kiyamam ne sirin ve mutevazi bir hediye, sanslisin gii kocanin degerini bil bak ne buyuk incelik yapmis masallah allah muhabbetinizi daim etsin ins

Canim yaa ben malasef bayramda gelemiyorum cunku benim Mahir in 4 aylik asisi var 29 agustosta sonrasinda ancak gelebiliyoruz , 9 eylul gibi olcak galiba,ben gelene kadar kalmaz dimi baklava hay allah kismet degilmis ne yapalim baska bayrama ins,
Tatli dedinde valla ayni sekildeyim bende tatli icin duz duvara bile tirmanabilirim ehuehuehu

oooooooo sabahlar olmasın kocacıgınla gez lillaccım ben tatile gidemiyorum sen benim yerimede tatil yap

iyi geceler kızlar artık size yetişemiyorum.bebekler büyüdü rahatladıniz bol bol yazıyorsunuz galiba ama ben tembellikten hepsini okuyamiyorim bile

Ani bir kararla çarşamba sabahı yola çıktık ve 11 saatlik bir yolculuktan sonra eşimin köyüne vardık.bu yusuf ömerin ilk uzun yolculuğu oldu ki yani cidden uzun yani
Bildiğim kadarıyla aranızda tatile gidecekler var.ben kısaca yolculuk tecrübemi paylaşmak istiyorumm.

1.hepiniz bilinçli annelersiniz biliyorum ama yine de hatırlatayım.mutlaka puseti arabanın emniyet kemeriyle sabitleyin ve bebeğin kemerini takın

2.dönüşümlu kullanabileceğiniz pusetin içine sermeye ortuleriniz olsun.

3.bebeğin sırtına koymak için beziniz olsun.

4.ben kisa kollu citcitli 2 bodyi dönüşümlü olarak giydirdim.

5.pusetin içinde 2-2.5 saaten fazla tutmayın mutlaka arada sirtini dinlendirin.
6. Bezini her emzirmede ya da değiştirin ya da havalandiri

7. Araba hareket halindeyken emzirmeyin.

8.klimayı kısa süreli ve belli aralıklarla çalıştırın.

9.klima olsa bile çocuk deli gibi terliyor bu da su kaybı demek karnı tok emzirmeyim demeyin.

10. Benim oğlum 10 saat dayandı.son bir saat mizirdandi.köy yolunda kucağıma aldım aman siz yapmayın.

11. En az bir kez üstünü ve terli olan kafasını örterek arabadan indirin hava alsın.

Aklıma gelenler bunlar.eşimle benim bile hasatimiz çıkmışken maşallah oğlum iyi dayandı.yolculuk korktuğum kadar zor olmadı çok şükür. Şu an koydeyiz hava serin,yağmur,sis ve nem var ama karadeniz ışte her türlü güzel.umarım oğlum kolay adapte olur ve hasta olmaz.

canım öle deme geri çekilmeyle korunuyoruz biz kocamla okadar temkinliki hala kalmadım ben

canım yaa oku bebişin için de kendin için de bol boool

kızlaaarr valla ben bayramda korkuyorum, minnacık bebek gezerken nazar değer diye, dua edelim onlar için..
cevşen bulup taksak da iyi olur benden söylemesi

oooooooo sabahlar olmasın kocacıgınla gez lillaccım ben tatile gidemiyorum sen benim yerimede tatil yap
tşk ederim beykozcum, sizin yerinize de gezerim tabi.. tüm yaşadıklarımı anlatırıım sende gitmiş gibi olursun canım
şaka bi yana inşallah güzel geçer de bende bebişle tatili hepinize tavsiye ederim

çoookk tşk ederim cnm.. çok makbule geçti. dikkat edicem hepsine inşallah..
ne güzel sorunsuz varmışsınız sende iyi ilgilenmişsin bebişinle belli..
güzel geçer inşallah annesi, bebişine de kendine de iyi bak

canım öle deme geri çekilmeyle korunuyoruz biz kocamla okadar temkinliki hala kalmadım ben

maşşallahh

maşalah kızlar döktürmüşünüz yine...bizimde yarın bayram tatili yolculuğumuz başlıyor..inşallah hepimiz sağlıcakla tatili geçirir ve evlerimize döneriz...

üzülme artık sen sütünü kafana taktıkça dahada azalır kendine sıkıntı yapma insanlar neler yaşayıp emziriyorlar yelkenleri indirme hemen hem her evde olan şeyler yaşadıkların erkek işte çocuk gibi hepsi aynı takma bebişinin keyfini çıkar

bebelerinde benzin göstergesi gibi bi göstergeleri olsa doyup doymadıklarını anlasak...
depolarını fulleyip doyuramıyon çocuğu diyen gonu gomşunun gözüne soksak...

gerçekten göstergeye ihtiyaç var.... çevredeki insanların yorumlarına acayip sinir oluyorum. kendileri benzer şeyleri yaşamadılar mı acaba da öle bilip bilmeden, annenin ruh halini düşünmeden konuşuyorlar

bizler kendi kendimize bile nazar değdirebiliyoruz. yazılanları okudun mu bilmiyorum ama kuru incir süt yapıyor ve kalitesini de arttırıyormuş.. bulgurun da süt artıtıcı etkisi oldugunu duydum. herşeyi denemekte fayda var...

kızlarr hepinize iyi akşamlar.. sizleri çok özledim.. 1 saattir geçmiş okuyorum. kızlarımız çok güzel maşallah
sizleri özledim çnk şaka gibi ama ramazan boyunca aynı şehirde olmamıza rağmen kayınvaldemlerde kaldık. daha dün geçtik evimize. inanın nefes aldığımı hissettim. yarın bizde sahurdan sonra eşimin köyüne gitcez tekrar hep beraber, 2. günü döncez ve bnm bayramım evime döndüğüm gün başlıcak. kurbana kadarda evimden dışarı çıkmak istemiyorum. düzeltiyim kv gitmek istemiyorum. çok sorunumuz olmasada bu bir ayda fazlasıyla yüzgöz olduk akıllandım bidaha tekrarı olmıycak. sırf eşimin hatrına yapmıştım ama dilim yandı.. ilk ve son oldu.
bnmde sorunum var. daha doğrusu meme sorunum şuanda tek göğsüm kocaman diğeri minnacık vücudum kırmızı çatlak dolu selülit var memeler böyle oldu. bnm minik kızım füçutumu ne hale getirdi. daha kötüsü olamaz derken günden güne oluyo. o yüzden sustum bunada şükür diyorum 1.67 boyunda ve 69 kiloyum. hamilelik öncesi kıyafetlerimi giyebiliorum üstler hariç.görseniz nasıl fitsin dersiniz ama bide içimi görün. allahım beterinden saklasın artık diyim..
eşimle yakınlaşmaya gelince, doğumdan bu yana 5-6 kez beraber olabildik. ağrım çok şükür çok az oldu ama her an acı hissedicem korkusuyla panik oldum buda eşime yansıdı. bizde saldık. sanırım hep büyük konuşuyorum, evlenince kendimi salmıcam hep bakımlı olcam, heleki çocuk olunca kadınlar kendilerini çok salıyo ben salmıcam vs.. gibi özlü ihtişamlı sözlerden sonra, şuan
ayağımda renkli bi pijama saç tepede toplu üstümde bi askılı ve rahat emzirmek için sütyen zaten yok o halde geziyorum.. salış o salış doğumdan beri değişmedi.. eski hallerimi özledim.
birazdan bende kızımın fotosunu yükliyceeeeemmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…