canım saka maka napcaksın böle kocanla hani hiçmi iyi giden bişey yok :26:
Var canim daha elimden bir kaza cikmadi en azindan,valla sik sik Tr ye gidip kalicam bunaldikca bakalim nereye kadar surerse allaha havale hersey, hakkimizda ne hayirli ise o olsun diyorum artik..
Gule gule git gel canim,baklama icinde gonulmu koysam ne:26:saka saka afiyet bal seker olsun yarasin ins bebisinede kilo olsun saglicakla..sana simdiden iyi bayramlar canim kizinla herseyi doya doya yasa hemi optuk sizi
en iyisi doğal yöntem dedi dr.um katılıyorum ama hiç hoş ve rahat olmuyor öyleiğnelerin de böyle etkileri var bu dönem hamile kalmazsak iyi
Doga yontem derken neyi kasdettin canim cekilme ve condom mu ,condomsa eger cok aci verir kanimca cunku zati cok hassas oluyorsun dogum sonrasi,,geri cekilme cok sakat onada tam guvenilmez dimi
yok o benim gibi balık burcu
bende bebişimin boğa olmasını çok istedim ama haziran 4 doğdu ikizler oldu az daha bekleseydik yengeç olucaktık
eh biraz yemeği severim..kilolarlada başım dertte geçen yıl spor salonuna gidiyodum platese gidiyodum epey verdimdi...şimdi 6 ayımızın dolmasını 4 gözle bekliyommm...sorarsanda 79.9 kilom
evet kızlarrr hediyem geldi, ilk kez bu yıl bi beklentim olmadı ve sevgili kocacığım kendi elleriyle hazırlamış hediyemi, o kadar duygulandım ki anlatamamm
manevi değeri büyük bir hediye, maddi hediyem de fıstıklı çikolatammmmmmmmmmm bayıllrırımmm
tşk ederim melegim aşk olsun uzaktasın ama bayrama geliyosan senin hakkını saklı tutarım :))
bu ara zaten tatlı manyağı oldum bebişe mi yarayacak bana mı bilmiyombizde oğluşunla seni öptük şekerim
iyi akşamlar kızlar tüm paylaşımda bulunanlara maşallah diyorum
sayfa sayfa yazılmış, hepsini hızlıca bir okumaya çalıştım sadece
bende boş durmadım ağzınız sulanacak amaaa baklava yaptım -tabiki annemle birlikte-, hemen de götürdüm birazını
bayrama bize gelin
tşk ederim tatil konusunda da cesaretlendim baya, bu bebişlerle her ortama alışmak lazım, eşim de dedi arkadaşlarla hep beraber olmak zorunda değiliz, değişiklik olur bizim için diye.. dedim arabaya kimseyi almayız dimi, emziriyorum alt değiştiriyorum fln.. tabiki dedi.. bayramdan sonra lillac yolcu
Cnm ben ingilterdeyim ve bana bir sorun yok dediler hatta oyle birsey olsa idi asla vurmazlardi ,yalniz yan etkisi olarak adeti kesiyor yada azaltiyor demisti ben dogumdan sonra iki kez oldum en son 7 temmuzdu simdi halan bekliyorum kotu tarafi bu sadece adet olamuyorsun
melegim igne migne güvenip gümbürtüye gitme
Doga yontem derken neyi kasdettin canim cekilme ve condom mu ,condomsa eger cok aci verir kanimca cunku zati cok hassas oluyorsun dogum sonrasi,,geri cekilme cok sakat onada tam guvenilmez dimi
cok uzgunum
Sutum ogluma 2 ogun ancak yetiyor
Aklimda binbir dusunce
Oglum tosun oldu derken kilo verdi
Nazar mi degdi bize ne
Hos esime okuz fln carpti sanirim ailesinin yanina gelince oyle degisiyor ki mevlidden beri yuzune bakasim kalmadioglumun rizkini alanlara hakkimi helal etmiyorum
tşk ederim beykozcum, sizin yerinize de gezerim tabi.. tüm yaşadıklarımı anlatırıım sende gitmiş gibi olursun canımoooooooo sabahlar olmasın kocacıgınla gez lillaccım ben tatile gidemiyorum sen benim yerimede tatil yap
iyi geceler kızlar artık size yetişemiyorum.bebekler büyüdü rahatladıniz bol bol yazıyorsunuz galiba ama ben tembellikten hepsini okuyamiyorim bile
Ani bir kararla çarşamba sabahı yola çıktık ve 11 saatlik bir yolculuktan sonra eşimin köyüne vardık.bu yusuf ömerin ilk uzun yolculuğu oldu ki yani cidden uzun yani
Bildiğim kadarıyla aranızda tatile gidecekler var.ben kısaca yolculuk tecrübemi paylaşmak istiyorumm.
1.hepiniz bilinçli annelersiniz biliyorum ama yine de hatırlatayım.mutlaka puseti arabanın emniyet kemeriyle sabitleyin ve bebeğin kemerini takın
2.dönüşümlu kullanabileceğiniz pusetin içine sermeye ortuleriniz olsun.
3.bebeğin sırtına koymak için beziniz olsun.
4.ben kisa kollu citcitli 2 bodyi dönüşümlü olarak giydirdim.
5.pusetin içinde 2-2.5 saaten fazla tutmayın mutlaka arada sirtini dinlendirin.
6. Bezini her emzirmede ya da değiştirin ya da havalandiri
7. Araba hareket halindeyken emzirmeyin.
8.klimayı kısa süreli ve belli aralıklarla çalıştırın.
9.klima olsa bile çocuk deli gibi terliyor bu da su kaybı demek karnı tok emzirmeyim demeyin.
10. Benim oğlum 10 saat dayandı.son bir saat mizirdandi.köy yolunda kucağıma aldım aman siz yapmayın.
11. En az bir kez üstünü ve terli olan kafasını örterek arabadan indirin hava alsın.
Aklıma gelenler bunlar.eşimle benim bile hasatimiz çıkmışken maşallah oğlum iyi dayandı.yolculuk korktuğum kadar zor olmadı çok şükür. Şu an koydeyiz hava serin,yağmur,sis ve nem var ama karadeniz ışte her türlü güzel.umarım oğlum kolay adapte olur ve hasta olmaz.
canım öle deme geri çekilmeyle korunuyoruz biz kocamla okadar temkinliki hala kalmadım ben
cok uzgunum
Aklimda binbir dusunce
Nazar mi degdi bize ne
Hos esime okuz fln carpti sanirim ailesinin yanina gelince oyle degisiyor ki mevlidden beri yuzune bakasim kalmadioglumun rizkini alanlara hakkimi helal etmiyorum
bebelerinde benzin göstergesi gibi bi göstergeleri olsa doyup doymadıklarını anlasak...
depolarını fulleyip doyuramıyon çocuğu diyen gonu gomşunun gözüne soksak...
cok uzgunum
Aklimda binbir dusunce
Nazar mi degdi bize ne
melegim igne migne güvenip gümbürtüye gitme
yok gii nasil olsunki adamla bir araya gelmeden bu isler olmaz ki,zaten bir iki saat once yine girdik birbirimize birak o isi yapmayi evde birbirine heran dalacak insan manzarasi var
canım öle deme geri çekilmeyle korunuyoruz biz kocamla okadar temkinliki hala kalmadım ben
Gii cok guvenme kalirsan gorursunsen yinede siki tebbirini al gerisi artik nasip
yok gii nasil olsunki adamla bir araya gelmeden bu isler olmaz ki,zaten bir iki saat once yine girdik birbirimize birak o isi yapmayi evde birbirine heran dalacak insan manzarasi var
Gii cok guvenme kalirsan gorursunsen yinede siki tebbirini al gerisi artik nasip
ya canım üzülüyorum bu durumuna neden anlasamadıgınız konu cok mu büyük bir türlü barısamıyorsunuz yani özel bişey cevap vermeyedebilirsin tabi...
ben güveniyorum kocacıgıma o gercekten kendine hakim bir insan istemezse kacmaz ama bana tuzak kurarda kacırırsa vay halimize
ya canım üzülüyorum bu durumuna neden anlasamadıgınız konu cok mu büyük bir türlü barısamıyorsunuz yani özel bişey cevap vermeyedebilirsin tabi...
ben güveniyorum kocacıgıma o gercekten kendine hakim bir insan istemezse kacmaz ama bana tuzak kurarda kacırırsa vay halimize
Bazen cok basit seylerden cikiyor kavga sonradan dusunuldugunde inan insanin inanasi gelmiyo bu mu kavganin sebebi diye ..belki bunlar bahane yani arada hemen hemen hersey bitince zamanla hersey goze batiyor ve tahamul disi oluyor , neyse yaa cnm bu konu inan uzar gider can sikmaya degmez hele sizlerin mutlu olmaya gulmeye ihtiyaclariniz var, sut yapcaz dimi .takilmadan yasamaya bakalim nedek baska varmi ki care
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?