herkese günaydınlar hayırlı cumalar bugün bebeklerimiz bol iştahlı, bol uykulu ve uslu olurlar inşallah...
bebelerinde benzin göstergesi gibi bi göstergeleri olsa doyup doymadıklarını anlasak...
depolarını fulleyip doyuramıyon çocuğu diyen gonu gomşunun gözüne soksak...
Bazen cok basit seylerden cikiyor kavga sonradan dusunuldugunde inan insanin inanasi gelmiyo bu mu kavganin sebebi diye ..belki bunlar bahane yani arada hemen hemen hersey bitince zamanla hersey goze batiyor ve tahamul disi oluyor , neyse yaa cnm bu konu inan uzar gider can sikmaya degmez hele sizlerin mutlu olmaya gulmeye ihtiyaclariniz var, sut yapcaz dimi .takilmadan yasamaya bakalim nedek baska varmi ki care
offff senin zevzek(umarım kızmazsın) kocanı şuraya getirip bi temiz canına okumak lazım meleğim...
tr ye gelince uzaklık iyi gelir belkiii bazı şeyler zamanla düzeliyor ne yapsan faydası yok
senin gibi biyirlede tartışılırmı yahuu daha bir tane ters cevabını görmeyi bırak yorumlarını okuyorum keyifle ve hep ılımlı olumlu ve destek veren bir yapın var...
kendini sıkma aynen dediğin gibi takılmamaya çalış zamana bırak tatlımmm
zaman herşeyin ilacı ben çok inanırım bunaaaa...
kızlar marmariste 1 tane özel hastane var ilk ay kontrolüne ona götürmüştüm adam 80 yaşında desem yeridir hiç memnun kalmayınca devlet hastanesinin doktoru iyi dediler 2. ay kontrolünde çok güzel ilgilendi her ay 1er kilo çok iyi dedi 10 gün sonrasında kalça ultrasonu için gittiğimizde bir tartayım eceyi dedim 150gr aldığı çıktı idrar kaka tahlili yaptık normal çıktı aylık kontrolünde değerlendiririz dedi bugün gittik 500 gr almış yani ece 6 kilo oldu. 1 ayda tutturdu doktor her memeden sonra 30cc mama ver diye ben en azından bir 15 gün daha beklesek dedim kızdı. yarına muğlada yücelen hastanesi var ona götürücem içime sinmiyor. sütüm çok sağıp döküyorum ama eskisi gibi bardağa koyup dolaba koyduğumda yağı hiç yok gibi ondanmı acaba bilemiyorum sizlerinde az almıştı mamaya başlayan varmı
kızlar marmariste 1 tane özel hastane var ilk ay kontrolüne ona götürmüştüm adam 80 yaşında desem yeridir hiç memnun kalmayınca devlet hastanesinin doktoru iyi dediler 2. ay kontrolünde çok güzel ilgilendi her ay 1er kilo çok iyi dedi 10 gün sonrasında kalça ultrasonu için gittiğimizde bir tartayım eceyi dedim 150gr aldığı çıktı idrar kaka tahlili yaptık normal çıktı aylık kontrolünde değerlendiririz dedi bugün gittik 500 gr almış yani ece 6 kilo oldu. 1 ayda tutturdu doktor her memeden sonra 30cc mama ver diye ben en azından bir 15 gün daha beklesek dedim kızdı. yarına muğlada yücelen hastanesi var ona götürücem içime sinmiyor. sütüm çok sağıp döküyorum ama eskisi gibi bardağa koyup dolaba koyduğumda yağı hiç yok gibi ondanmı acaba bilemiyorum sizlerinde az almıştı mamaya başlayan varmı
Bazen cok basit seylerden cikiyor kavga sonradan dusunuldugunde inan insanin inanasi gelmiyo bu mu kavganin sebebi diye ..belki bunlar bahane yani arada hemen hemen hersey bitince zamanla hersey goze batiyor ve tahamul disi oluyor , neyse yaa cnm bu konu inan uzar gider can sikmaya degmez hele sizlerin mutlu olmaya gulmeye ihtiyaclariniz var, sut yapcaz dimi .takilmadan yasamaya bakalim nedek baska varmi ki care
Öyle deme canım sen gene de yaz,hepimiz birimiz için birimiz hepimiziçin...
bizimki condom + kayganlaştırıcı jel.. pek doğal olmuyor biliyorum ama en doğalı bu galibasırf condom zor hakkaten öyle, geri cekilmeye bence de güven olmaz
bizimki condom + kayganlaştırıcı jel.. pek doğal olmuyor biliyorum ama en doğalı bu galibasırf condom zor hakkaten öyle, geri cekilmeye bence de güven olmaz
valla ben hemen spiral taktırdım... bence en rahatı ve en güvenilir olanı
bizim bu sene bayramımız ççok değişik olcak (işimede gelmiyo değil doğrusu) anneler babalar ve tüm akrabalar köyde... biz istanbulda kaldık eşimin işi yüzünden... birkaç günlüğünede çocuğa eziyet olur gitmeyelim dedik... yaniiiii istanbulda gezeceğimiz fazla kimse yok oyüzden belki bi şile kaçamağı yapmayı planladık.... ohhhh kimse tatlı ye diye zorlamicak, kapı kapı dolaşmak zorunda değiliz, ne güzel bi bayram
spiralde acı hissi oluyomu canım takılırken. bide koruması yüzde kaç acaba. bi akarabamız spiralle hamile kalmıştı. yanetkisi falan varmı neler. bizde condom kullanıyoruz ama hiç sevmiyorum ben. ama şu durumda başka çarede yok. ücreti nedir bide bilgilendirirsen sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?