kızlar kara böcüğüme bayramlıklarını aldık ben dayanamadım her güne ayrı kıyafet aldım kızıma. Eki Görüntüle 491693 Eki Görüntüle 491694 Eki Görüntüle 491695 Eki Görüntüle 491696 Eki Görüntüle 491697 Eki Görüntüle 491698 Eki Görüntüle 491699 Eki Görüntüle 491700
cici ayakkabılarıda var ama onların resmini daha cekemedim cekince onlarıda eklerim. bu akşamda toka bakıcaz kızçeme daha kendime bir corap bile almadım her akşam cıkıyoruz eşim kızım ben hepte artık almıcaz kızıma kendimize alıcaz diyoruz ama eve bi geliyoruz kendimize hiç bişey almamışız yine kızıma almışız bu gidişle bayramlık hiç bişey alamıcam
üşütmemek için nasıl önlem almalıyım?
Artik bu dengesizlige dayanamiyorum
Cumadan sonra duzeldik derken
Anneme lohusaligimda laf eden akrabasina gik demeden gitmisken
Su saatte esim yegenini de aldi disari gezmeye cikti
Bana sormadi bile
Oylece oturuyorum
Kamera sakasi sanki
Inanamiyorum kizlar esimin bu yaptiklarina inanamiyorum
Yarin tasi taragi toplayip evime donmek istiyorum
Bir arkadasima gidip kafa dinlemek
Ya da bir otele
Ama omer rahat eder mi ki
Of delirmek uzereyim
Kizimmm senin adin AŞK !
nedemek canım naptım ki benevet siyahlale nerde gercekten ii hatırlattın:18:
beykozcum çok sağol desteğin için. siyah laleden hala haber gelmedi bende meraktayım:))
Ay ya Rabbim o ne guzellik!! Ayni tisortundeki gibi sonsuza dek mutlu ol prenses! Yemek istedim onu yaaaa sahane birsey!
Kizlar oglumu sunnet yaptiricam Tr ye gider gitmez ve sunnet yaptiran annelerimiz bana bu sureci nasil gecirdiginiz anlatirmisiniz ..inanin sizin tecrubelerinize cok ihtiyacim olcak
ogrenmek istediklerim
1-Sunneti yaptircaginiz doktoru hangi kriterlere gore sectiniz
2-Sunnet icin masrafiniz ne kadar oldu
3-Eger ist da iseniz hangi hastane ve doktorla kontak kurdunuz
4-Sunnet oncesi ve sonrasi doktor onerileri neler oldu
5-Sunnetin bebek uzerindeki etkiler neler oldu
6-Iyilesme suresi bebekten bebege mutlaka degisiyordum ama sizlerin bebeklerinizin ne kadar surdu
7-altini belli bir sure bezledinizmi yoksa ilk zamanlarda acik mi tuttunuz
Aklima gelen sorular bunlar simdilik ama sizlerin ayrintili vereceginiz her turlu bilgiye ihtiyacim unutmazsaniz cok sevinirim
Turuncu galiba Kayra sunnet olmustu bu yuzden senden haber bekliyorum canimcim ins firsatin olurda yazabilirsin
Kizimmm senin adin AŞK !
benim velet zaten mızmız ama 2-3 gündür gerekli gereksiz birden ağlamaya başladı, gündüz uykuları iyice azaldı, 5-10 dk uyuyup birden uyanmaya başladı, gündüzleri emzirmek istediğimde ağlamaya memeyi reddetmeye başladı, tükürük desen felaket köpük köpük hiç durmuyo ağzı, eller sürekli ağızda, ben dün anladım bu yine birdenbire gündüz vakti ağlamaya başladı o sırada bi baktım diş etinin üst kısmında küçücük bi sivilce gibi bi pıtırcık var, şüphelendim emziği ile dişetlerine masaj yaptım baktım hemen sustu hoşuna gitti, sonra ellerimle yokladım hissettim, doktoru aradık, olabilir dedi belirtiler onu gösteriyor, bir jel ismi söyledi bugün masaj yaparak sürdüm rahatladı bıdığım, zaten haftaya kontdolümüz var o zaman daha açıklayıcı anlatırım
Ay sorma süt sağdıktan sonra öyle bir acıkıyorum ki kendimi tazmanya canavarı gibi hissediyorumHemen buzdolabına koşup acaba ne yesem diye bakıyorum.Bu sabah dün pişirdiğim tavuklu fıstıklı üzümlü pilavı üzerinize afiyet kaşık kaşık tükettim,ardından bol su...Savulun tazmanya geliyooor
Artik bu dengesizlige dayanamiyorum
Cumadan sonra duzeldik derken
Anneme lohusaligimda laf eden akrabasina gik demeden gitmisken
Su saatte esim yegenini de aldi disari gezmeye cikti
Bana sormadi bile
Oylece oturuyorum
Kamera sakasi sanki
Inanamiyorum kizlar esimin bu yaptiklarina inanamiyorum
Yarin tasi taragi toplayip evime donmek istiyorum
Bir arkadasima gidip kafa dinlemek
Ya da bir otele
Ama omer rahat eder mi ki
Of delirmek uzereyim
Tuana yi ellerinden tuttugumda kendini kaldirabiliyor ve yarim oturttugumda kendini iterek kalkmaya çalisiyor.az kaldii kizim ha gayrett!
Kızlar bizim oğlana gece meme vermeye başladım da 2 saatte bir kalkıyor
Acaba sizinde mi öyle yoksa bu benimki memeyi geç buldu diye şımarlık mı yapıyor ?
Bir de ben verdiğim 10 kilonun 5ini geri almışım
Nasıl yapsak da emzirmeyi, etkilemeden zayıflasak
Emzirmenin kilo verdirdiği de bence koca bir yalan,sırf kadınlar emzirsin diye atmışlar onu anladım
kızlar kara böcüğüme bayramlıklarını aldık ben dayanamadım her güne ayrı kıyafet aldım kızıma. Eki Görüntüle 491693 Eki Görüntüle 491694 Eki Görüntüle 491695 Eki Görüntüle 491696 Eki Görüntüle 491697 Eki Görüntüle 491698 Eki Görüntüle 491699 Eki Görüntüle 491700
cici ayakkabılarıda var ama onların resmini daha cekemedim cekince onlarıda eklerim. bu akşamda toka bakıcaz kızçeme daha kendime bir corap bile almadım her akşam cıkıyoruz eşim kızım ben hepte artık almıcaz kızıma kendimize alıcaz diyoruz ama eve bi geliyoruz kendimize hiç bişey almamışız yine kızıma almışız bu gidişle bayramlık hiç bişey alamıcam
canım sen en iyisi rahatsız olduğun noktaları eşine vurgula,bakalım tekrar edecek mi?artik bu dengesizlige dayanamiyorum
cumadan sonra duzeldik derken
anneme lohusaligimda laf eden akrabasina gik demeden gitmisken
su saatte esim yegenini de aldi disari gezmeye cikti
bana sormadi bile
oylece oturuyorum
kamera sakasi sanki
ınanamiyorum kizlar esimin bu yaptiklarina inanamiyorum
yarin tasi taragi toplayip evime donmek istiyorum
bir arkadasima gidip kafa dinlemek
ya da bir otele
ama omer rahat eder mi ki
of delirmek uzereyim
maşallah,kızımı andırıyor...kizimmm senin adin aşk !
canım aslında sana bebeğini 3-4 aylıkken sünnet yaptıran anneler daha iyi bilgi verir çünkü kayra daha 7 günlüktü sünnet olduğunda ve şimdiki gibi hareketli değildi.Yata yata iyileşti yarası.
1-özellikle çocuk cerrahı olmasını istedim
2-250 tl gibi bir masrafımız oldu.
3- /
4-sünnet sonrası pipinin etrafındaki bandajı düşmeden banyo yaptırılmıyor.Bandaj bezinin içinde çiş yaptıkça yumuşayacak ve düşecek.4-5 gün içinde düştü bizimki,sonrada antibiyotikli krem ile dikişler düşene kadar her bezini değişmede bol bol pipiye sürüyorsun.
5-küçük oldukları için bir etkisi olmadı
6-valla ilk 1 gün ağrı kesici verdik ne olur ne olmaz diye o kadar.Hiç ağlamadı bile.Toplam 10 günde tamamen dikişler falan gitti ama dediğim gibi acı hissetmediği için bandaj düşünce iyileşti diyebilirim.
7-altı bağlanmaya devam edildi.
dede ile anneanne oğluma bayramlık aldılar.Daha dorusu kredi kartını bana verdiler,ben de gittim aldım
şimdilik resmini göstereyim,yarın giydirince o halinide eklerim.
Eki Görüntüle 491970
TurunCucum Kayra.nin bayramligi tek kelime ile sahane! Gule gule giysin kucuk adam!
Omere o kadar cok kiyafet almisim ki sirf bayram icin yeniden almaya kiyamadim giymediklerinden birinin altina ayakkabi aldim
Mothercarede cok guzel indirim var magazayi komple alasim geliyor:26:
Kayra.nin smokini nerden bu arada?
Sagol canimcim valla bizinkinde de soyledigin gibi biri ustte biri altta olmak uzere iki sivilce var beyaz minicik birsey hatta ben yarami oldu diye dusunmustum demek distenmis , bende 4 aylikken dis cikarmisim demek oglum anasina benzeyecek off bu oglanda nirde kotu huyumuz var hep onlari kapiyor..neyse sen ogrendiginde buraya yazarsin dimi durumu malum dis cikarmaya calisan belki cok bebek var aramizda ama farkinda degiliz yani farkina vardirmis olursun
Ev hanimi olmadigima cok uzuldum
Izin bitti fizik tedavi bitti yillik izinleri yemeye basladim
Tanidik doktor bulup rapor almak icime sinmiyor
Sirf ucretsiz almayacagim diye hasta degilken hasta gibi kandirmak
Allah korusun biryerden cikiverir
Oglumla iyice kaynastik nasil birakacagim bilmuiyorum
Gerekirse altin bozdurup ucretsiz izin alacagim
Oglum emeklerken gormeliyim ya birakamam
Emzirerek kilo vermek ben de işe yaradi 13 kilonun 9 u gitti kaldi 4 kg.
emzirdikce acikmak normal tabi biciriklar sömürüyolar bizi ama kilo vermek uzun bi sürec daha 3-4 ay oldu nasil ki 9 ayda aldiysak o kilolari bi seneye yakin bi zamanda da verecegiz insallahhh
Kizlarr durun daha bi hafta oldu yaw siz kötü haberler bekliyosunuz anlaşilan
bi hafta daha gecsin yapayim ama cok tirsiyorum gecenlerde midem bulandi
ama o soguk aldigimdan hem bu kadar cabuk etkisi olmaz.
of rabbim önümüzdeki bi 4 yil boyunca testlerde negatifleri görürüm inşaallahh
Beykoz gii tunaydin ne oruyon bakem, dun nerde idin yaa gozum cok aradi seni
dün kendi annemlere gittim gııı güya saglık ocagına cıkcaktım kocam numara ben alırım dedi almayı unutmus bizm saglık ocagndan doktordan numara alınıyorda oyuzden almayınca kaldı gidemedim annemlere gittim ordan eve geldim gelir gelmez kocacım sahurda patso yemeye gidelim dedi önce gezdik sonra patso yedik eve geldik ben cok yorgundum yattık uyuduk bugun belki bayramlık almaya gitcem kendime oglusuma dolu kıyafet var biraz ben üslenyimde millet iltifat etsin burnum kalsın havalanıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?