2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

çok tatlı cicileri annesi

üşütmemek için nasıl önlem almalıyım?

ben ellerinde anlıyorum üşüttüğünü hemen buz gibi oluyor, artık tayt giydirim bazen de uzun kollu badi.

canım, senin rahat edemediğin hiçbir yerde oğluşunda rahat edemez. ne yapıcazda bu adamları dize getircez hiç bilmiyorum, neyi denesem başarılı olamıyorum

Kizimmm senin adin AŞK !

Eklentiler

• $IMG1790.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 44
  • $IMG1806.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 48
  • $IMG1899.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 37
  • $IMG1930.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 44
  • $IMG1931.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 49
  • $IMG1757.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 48
  • $IMG1726.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 66
  • $IMG1798.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 33
nedemek canım naptım ki ben evet siyahlale nerde gercekten ii hatırlattın:18:

beykozcum çok sağol desteğin için. siyah laleden hala haber gelmedi bende meraktayım:))

Kizlarr durun daha bi hafta oldu yaw siz kötü haberler bekliyosunuz anlaşilan

bi hafta daha gecsin yapayim ama cok tirsiyorum gecenlerde midem bulandi

ama o soguk aldigimdan hem bu kadar cabuk etkisi olmaz.

of rabbim önümüzdeki bi 4 yil boyunca testlerde negatifleri görürüm inşaallahh

Ay ya Rabbim o ne guzellik!! Ayni tisortundeki gibi sonsuza dek mutlu ol prenses! Yemek istedim onu yaaaa sahane birsey!

Sagol zeynep teyzesi cümlemizin bebekleri hep mutlu olur insallah rabbim hayirli yazilar yazsin hepsine

ayy bu arada ablaliktan teyzeliğe terfi ettik.yaşlaniyoruzz bi de bakmisiz nene oluvermişiz

canım aslında sana bebeğini 3-4 aylıkken sünnet yaptıran anneler daha iyi bilgi verir çünkü kayra daha 7 günlüktü sünnet olduğunda ve şimdiki gibi hareketli değildi.Yata yata iyileşti yarası.
1-özellikle çocuk cerrahı olmasını istedim
2-250 tl gibi bir masrafımız oldu.
3- /
4-sünnet sonrası pipinin etrafındaki bandajı düşmeden banyo yaptırılmıyor.Bandaj bezinin içinde çiş yaptıkça yumuşayacak ve düşecek.4-5 gün içinde düştü bizimki,sonrada antibiyotikli krem ile dikişler düşene kadar her bezini değişmede bol bol pipiye sürüyorsun.
5-küçük oldukları için bir etkisi olmadı
6-valla ilk 1 gün ağrı kesici verdik ne olur ne olmaz diye o kadar.Hiç ağlamadı bile.Toplam 10 günde tamamen dikişler falan gitti ama dediğim gibi acı hissetmediği için bandaj düşünce iyileşti diyebilirim.
7-altı bağlanmaya devam edildi
.

dede ile anneanne oğluma bayramlık aldılar .Daha dorusu kredi kartını bana verdiler,ben de gittim aldım

şimdilik resmini göstereyim,yarın giydirince o halinide eklerim.

Oyy kuzum yaaaa.Daha çok küçük yavrumm,ne kadar erken gelmiş dişleri öyle...
Bizimde eller sürekli ağızda,salya desen yerlere akıyor,bir de ağzına bişey götürürken hırslıca ağzına tepiştirmeye çalışıyor.Doktor baktı geçen ama henüz diş yok dedi.Seninki baya erkenciymiş

Ben de ben deeee....Dün bayramlık alayım dedim,kabinde kendimi görünce çok çirkin hissettim yaaa.
Daha faazla bu kilolarla dayanamıyorum.Vucudum acil diyet sinyali veriyor ama süt sağdıktan sonra saldırıyorum resmen

Tatlım sıkma canını yaaaa.Salla gitsiinn.
Erkekler ailelerinin yanında bazen kendilerini ıspatlama çabalarına girerler.
O da kendince yeğenine "bak yengene bişey söylemeden dışarı çıkıyorum" mesajını vermeye çalışmış.Sen Ömeri al koynuna,koklaşa koklaşa yatın.
Daha ilk olayı hazmedip kafandan silememişken böyle şeylerin ard arda gelmesi bu hale getirdi seni.Gül,oyna,eğlen....Elbet hesabı sorulur bir gün...
Sen sütünü düşün bak o küserse olan Ömerimize olur.Onun daha sana çok ihtiyacı var.

Tuana yi ellerinden tuttugumda kendini kaldirabiliyor ve yarim oturttugumda kendini iterek kalkmaya çalisiyor.az kaldii kizim ha gayrett!

Evet evet..Kayra birkaç haftadır bu şekilde kalkmaya bayılır.Doktor bile o şekilde ayağa kalktığında bu kadar sert basabildiğine şaşırdı.6 aylıkken basar bebekler böyle ama sizinki erkenci diyor.Tam erkek benim kuzu ya

Tatlım sütünün yettiğinden eminsin değil mi ?
Ben de Kayrayı geceleri emziriyordum önceden ama aynı dediğin gibi 2 saatte bir kalkıyordu.Memeye alışkın olmadığı için 2-3 dk emip bırakıyordu.Yani karnını memede doyuramıyordu.Sabaha kadar zombi gibi oluyordum ben.
Eğer gece 5-10 dakika boyunca o cuk cuk yutkunma sesini duyuyorsan seni hissetmek için uyanıyordur derim,ama benimki gibi 2-3 dk emip uyuyorsa muhtemelen memede karnını doyurmasını bilmiyordur.

Yeriiiiim seniiiii beeennnnnnnnnnnnnn yeeriiiiiiiiiiiiim.
Çoooook tatlısın Mâşallah Bârekallah

TurunCucum Kayra.nin bayramligi tek kelime ile sahane! Gule gule giysin kucuk adam!
Omere o kadar cok kiyafet almisim ki sirf bayram icin yeniden almaya kiyamadim giymediklerinden birinin altina ayakkabi aldim
Mothercarede cok guzel indirim var magazayi komple alasim geliyor:26:
Kayra.nin smokini nerden bu arada?

canım sen en iyisi rahatsız olduğun noktaları eşine vurgula,bakalım tekrar edecek mi?
kizimmm senin adin aşk !
maşallah,kızımı andırıyor...

Siyahlale25
Cnm masallahbu lady kocaman olmus amanin tam pitircik sevilesi sey bu yaa..guzelde sevilir kizin hi etine dolgun ya annesi masallah iyi bakmissin Tuana yaop bizim yerimizede micik micik yap birazda opmekle doyulmazki!

Cnm cim cok sagol olsun yinede bir fikir edinmis oldum sayende eline saglik verdigin bilgiler icin tkr dan cok tsk ler

dede ile anneanne oğluma bayramlık aldılar .Daha dorusu kredi kartını bana verdiler,ben de gittim aldım

şimdilik resmini göstereyim,yarın giydirince o halinide eklerim.

Eki Görüntüle 491970

Yaa supermis gule gule giyinsin ins. ama bu sekilde olmadi sen bunu giydirip koysaydin ya , eminim ki cok yakisicak ..bu arada bu kiyafetle Kayra yi yer bitirler diyim sana sen yine bir dusun:26:

Canım ben Kayraya genelde hep rahat kıyafetler almıştım.İkili şortlu takımlar veya tek parça kısa kollu tulumlar falan...
Böyle bayramlığı olmadığı için dayanamadım aldım.Eminim en fazla 1-2 kere giyecektir ama dayanamadım işte.
Mothercare'e dün baktım hiç bişey bulamadım ben
Takımımızı bücürükten aldık teyzesi
Rengi lacivert,gözlerimizle tam uyumlu oldu .

zeynepyus galiba bu kocalara doğumdan sonra bir şeyler oluyo, çünkü benimkinin de bana tavırları iyice değişti, bu durum hiç hoşuma gitmiyo, çocuktan sonra daha fazla ilgi ve sevgi göstermeleri gerekirken anlamsız tavırlar

kayranın cicileri çok tatlıymış tam bir prens olacak kuzucuk

tamam canım yazarım

Son düzenleme:

ayyy cok zor zeynepcim bende bikez daha ev hanımı olduguma sevindim senin adına üzüldüm inş bişeyler yolunda giderde sende bebeginin her anına tanık olursun tatlım

evet canım bu matematik hesabını sevdim evet biz yavas yavas aldık 9ayda simdide yavas yavas gitcek dimi

neee 4yılmı cok ya hayatım 2ideal araları zaten 2yas 9ay olcak güzel olmazmı

Beykoz gii tunaydin ne oruyon bakem, dun nerde idin yaa gozum cok aradi seni

dün kendi annemlere gittim gııı güya saglık ocagına cıkcaktım kocam numara ben alırım dedi almayı unutmus bizm saglık ocagndan doktordan numara alınıyorda oyuzden almayınca kaldı gidemedim annemlere gittim ordan eve geldim gelir gelmez kocacım sahurda patso yemeye gidelim dedi önce gezdik sonra patso yedik eve geldik ben cok yorgundum yattık uyuduk bugun belki bayramlık almaya gitcem kendime oglusuma dolu kıyafet var biraz ben üslenyimde millet iltifat etsin burnum kalsın havalanıyım

Son düzenleme:

Dogru diyon valla bizlerinde artik birseyler almaya ihtiyaci var hep oyle pasakli vari gezilmezki (kendi adima soyluyorum) kiyafet almakta dert ya gulum ben mesela klasik tarz kiyafetleri pek sevmem hele janjanli kiyafetleri hic sevmem ..bu yuzden cok zor begenirim ve alisverisim saatler surer yani esimi cildirtma noktalardan biride bu alisverisim olayimdir benim...
Sana simdiden hayirli olsun cnm ins guzel birseylere denk gelirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…