canım zorunlu olmak ayrı ama Allahım bebegimi bakıcı eline vermeyi nasip etmesin biz bile bazen dayanamıyoruz yani baskası bakarken aklım onda kalır yapamam az alır az yerim yinede kendim bakarım cok cok gerekli durumlar ayrı ama bakıcıyada para verilcek ona vermem oturururm evimde...
Oy pinar oyy bu cocuklara biz zor bakiyoruz bakici ne etsin yaa ,benim sahsi fikrim en az bir yil anne bakmali sen simdi raporlarla ne kadar uzattircan bu sureyi gerci 6 ayda hic yoktan iyidir yaa ..cnm yani tabiki eve ek kazacn icin calismak zorunda olanlarimiz var ama nihayetinde bu bebelerde bizlere mevlamin emanetleri onlara yine en iyi bakacak olan bizler oluruz kimse bizim gibi kayiramaz ..
Ben bazen diyorum ist gidince az kizkardesime birakirim bir kac saatligine bir yerlere giderim ama sonra gonlum el vermez nasil birakirim ki.. disciye gidicem mesela olsun oglumuda alir gotururum zaten burda alistim her isi bizim veletle yapmaya
Zor be gulum allah sana en iyi karari verdirir ins
üşütmemek için nasıl önlem almalıyım?gerçekten kocalarımızın yürekli büyük.... benimde dün doğum günümde, sağolsun kendi ellleriyle güzel bir hediye yapmış, ama öncesinde bana söledi 1000tl yi gözden çıkardım gidelim sen beğen bilezik alalım, durumumuz şuan pek iyi olmadığı için kabul etmedim... işe henüz başladı çünkü...bazen maddi değil manevi şeyler insanı daha çok mutlu ediyor. 4 yıl sonunda kocacığıma bunu aşılayabildim şükürler olsun
cnm, benim kızımda ilk doğduğunda hatta 2. ayına kadar hep kustu, gece en ufak bir seste ayaktaydım kusarda boğulur die hep tedirgin uyudum. ama şunu fark ettim, ben emzirdiğim için, kendimi üşütmen ona etki ediyordu, hatta geçen hafta bikaç gün serin oldu üşüdüüğünde kendisi hemen kusmaya başladı, istersen birde böle dene
Kizlar kocisim cumaya gitti geldi orda nur inmis sanirim
Ben rahatlamak icin ve sutumu artirmak icin dusa girdim namazimi kildim laf aramizda gunlerdir ramazani unuttum resmen Rabbim affetsin
Camiden geldi melek gibi oglumu yikadik bana iltifatlar ortun ne guzel olmuslar normalde hep boyledir zaten ama memleketinde odun yutmus gibi olurdu
Ben de uzatmadim ama hem azalan sutumun hem de 3gundur yasadigim uzuntusun detayli bir muhakemesinio muhakkak isteyecegim
Malum yola gidip gelecegiz dargin olmak icime sinmedi bir de 3yillik evliligimiz boyunca benim yurtdisinda calismam haric ilk defa 2gundur ayri yatiyoruz resmen ozledim
Umarim sutum cogalir ogluma mama verdikce ona kizginligimi hatirliyorum cunku
Simdi cumbur cemaat erken bayram ziyaretine gidecegiz evin gelini olarak hep cok şık olmusumdur yine fiyakami konusturacagim
Aah ahh ben de ayni dertten muzdaribim.dogumdan önce de demistim hediye al bak ufakta olsa gönül almak icin hediyeyi birak benimki lohusayken bana neler yasatti biliyosunuz.simdi bende diyorum ikinci ücüncü cocukta bile neler aliyolar sen daha ilk cocugunda bana neler yaptin hediyeyi de gectim dul kadin gibi yalniz biraktin n da ikincisi olunca alirim diyo.malesefff canım seninle aynı durumları paylaşıyoruz sanırım
bende doğuuumdann çook önce hatırlattım ama gerçi parası yoktu maddi sıkıntılar olduğundan
dolayı ama benim en çook bozulduğum şeyy doğumdan çıkarken geçmiş olsun deyip öpmedi bile
çoook gıcık oldummm onaşimdide konu konuyu açarken bana dediği şey 2inci
çocuk olsun sana güzel hediye alırım diyooo ama bende dedimki birincisinde neysen ikincisindede sen öyle olursun
sanki doğurmak öyle kolayy yaa bizimki ikincinin hayaallerinde
kızlar gaz sancısı ile uğraşırken bi de başımıza diş çıktı, bizimkinin dişleri yol almaya başladı, 2 gündür acayip huzursuz doktor bir jel verdi şimdi masaj yaparak sürüyoruz, çok erken gelmeye başladı bu dişler ya ne aceleleri varsa
benim velet zaten mızmız ama 2-3 gündür gerekli gereksiz birden ağlamaya başladı, gündüz uykuları iyice azaldı, 5-10 dk uyuyup birden uyanmaya başladı, gündüzleri emzirmek istediğimde ağlamaya memeyi reddetmeye başladı, tükürük desen felaket köpük köpük hiç durmuyo ağzı, eller sürekli ağızda, ben dün anladım bu yine birdenbire gündüz vakti ağlamaya başladı o sırada bi baktım diş etinin üst kısmında küçücük bi sivilce gibi bi pıtırcık var, şüphelendim emziği ile dişetlerine masaj yaptım baktım hemen sustu hoşuna gitti, sonra ellerimle yokladım hissettim, doktoru aradık, olabilir dedi belirtiler onu gösteriyor, bir jel ismi söyledi bugün masaj yaparak sürdüm rahatladı bıdığım, zaten haftaya kontdolümüz var o zaman daha açıklayıcı anlatırımNasil anladin dis cikardigini bizimkide cok huzursuz ve eli surekli agzinda hatta ne bulursa agzina alip kemiriyor, tukrugude hat safada ..bende disten supeleniyorum ama nasil tam anlasilir bilemiyorum, seninkini doktor mu soyledi ve neye dayanarak soyledi dis cikardigini..gecmis olsun umarim en problemsiz sekilde atlatirlir ins
Kızlar bizim oğlana gece meme vermeye başladım da 2 saatte bir kalkıyor
Acaba sizinde mi öyle yoksa bu benimki memeyi geç buldu diye şımarlık mı yapıyor ?
Bir de ben verdiğim 10 kilonun 5ini geri almışım
Nasıl yapsak da emzirmeyi, etkilemeden zayıflasak
Emzirmenin kilo verdirdiği de bence koca bir yalan,sırf kadınlar emzirsin diye atmışlar onu anladım
Ay sorma süt sağdıktan sonra öyle bir acıkıyorum ki kendimi tazmanya canavarı gibi hissediyorumHemen buzdolabına koşup acaba ne yesem diye bakıyorum.Bu sabah dün pişirdiğim tavuklu fıstıklı üzümlü pilavı üzerinize afiyet kaşık kaşık tükettim,ardından bol su...Savulun tazmanya geliyooor
benim velet zaten mızmız ama 2-3 gündür gerekli gereksiz birden ağlamaya başladı, gündüz uykuları iyice azaldı, 5-10 dk uyuyup birden uyanmaya başladı, gündüzleri emzirmek istediğimde ağlamaya memeyi reddetmeye başladı, tükürük desen felaket köpük köpük hiç durmuyo ağzı, eller sürekli ağızda, ben dün anladım bu yine birdenbire gündüz vakti ağlamaya başladı o sırada bi baktım diş etinin üst kısmında küçücük bi sivilce gibi bi pıtırcık var, şüphelendim emziği ile dişetlerine masaj yaptım baktım hemen sustu hoşuna gitti, sonra ellerimle yokladım hissettim, doktoru aradık, olabilir dedi belirtiler onu gösteriyor, bir jel ismi söyledi bugün masaj yaparak sürdüm rahatladı bıdığım, zaten haftaya kontdolümüz var o zaman daha açıklayıcı anlatırım
Kızlar bizim oğlana gece meme vermeye başladım da 2 saatte bir kalkıyor
Acaba sizinde mi öyle yoksa bu benimki memeyi geç buldu diye şımarlık mı yapıyor ?
Bir de ben verdiğim 10 kilonun 5ini geri almışım
Nasıl yapsak da emzirmeyi, etkilemeden zayıflasak
Emzirmenin kilo verdirdiği de bence koca bir yalan,sırf kadınlar emzirsin diye atmışlar onu anladım
Bitanem benim üzülme bütün erkekler ayni çünkü sana bana anormal gelen üzücü sinir bozucu gelen seyler onlara normal geliyor kadinla erkegin farki isteArtik bu dengesizlige dayanamiyorum
Cumadan sonra duzeldik derken
Anneme lohusaligimda laf eden akrabasina gik demeden gitmisken
Su saatte esim yegenini de aldi disari gezmeye cikti
Bana sormadi bile
Oylece oturuyorum
Kamera sakasi sanki
Inanamiyorum kizlar esimin bu yaptiklarina inanamiyorum
Yarin tasi taragi toplayip evime donmek istiyorum
Bir arkadasima gidip kafa dinlemek
Ya da bir otele
Ama omer rahat eder mi ki
Of delirmek uzereyim
Emzirerek kilo vermek ben de işe yaradi 13 kilonun 9 u gitti kaldi 4 kg.
emzirdikce acikmak normal tabi biciriklar sömürüyolar bizi ama kilo vermek uzun bi sürec daha 3-4 ay oldu nasil ki 9 ayda aldiysak o kilolari bi seneye yakin bi zamanda da verecegiz insallahhh
Haklisin valla 9 ay gercekten uzun bir surec ve tabii olarakta alinan kilolar yavas yavas verilecek..Bende zaten sut pek yok ama yeme desen haddinden fazla hani desem sut oluyorda yiyorum amenna ama oda yok be gulum bu yuzden biraz endiseliyim kilo verme konusunda ..ne yapak saglik olsunda olur ins zamanla hersey girer yoluna..
Cnm sen su test isini ne yaptik hamilelik testi yaptirdinmi, durumlar ne bekliyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?