KIZ ANNELERİ DİKKAT!!!
geçmişten okuyanlar bilir ece yi bugün doktora götürdüm mamaya gerek yok gayet sağlıklı bir bebek temmuz ağustos aylarında bebekler alması gereken kiloyu alamayabilir sıcaktan sonuçta su kaybediyor vücutları hele ki marmaris gibi bir yerde dedi. dünkü doktora kalsa şimdi mamaya başlamıştık sütümde varken. asıl olay doktor ece nin vajinasına baktı ve vajinası kapalı ileride ergenliğe kadar kendiliğindan açılır çok küçük bir ihtimal müdahele gerekebilir dedi bende şok tabi kadın anladı panikleyecek hiçbirşey yok sakin ol dedi eve geldim nette araştırdım hemen bayağı kişi yaşamış bu olayı ama çoğu kremle masaj yaparak açılmış sık sık tekrarlıyormuş sebebi pişik kremi olabilir demişler ki ben çok sürüyorumay ne bileyim okuyunca içim rahatladı çok kötü birşey değilmiş sizlerde dikkat edin arkadaşlar
neee 4yılmı cok ya hayatım 2ideal araları zaten 2yas 9ay olcak güzel olmazmı
Eki Görüntüle 492080
Ogluma bayramlik ayakkabi aldik
Ben pasami asiri rahat giydiriyorum sanirim ama kiyamiyorum
Hep pamuklu penye triko esofman ve tulum tarzi seylere alismisiz
Bayram icin tulum aldim salopet tarzi sanki rahatsizmis gibi geliyor suratini eksitiyor :)
Bu arada benim sipa taklitlere basladi
Babasi agziyla ne ses cikarsa o da ugrasiyor
Sert zeminde donuyor ama duzelemiyor
Ne bulsa yakalayip agzina goturuyor ama cok takinti yapmiyorum bagisikligi gelissin diye
Bir de oten seylerin nasil ottugunu ogrenince surekli ugrasip duruyor onunla :)
Ne cabuk buyuyorlar Allahim saglikli omur versin
mrb arkadaşlar sizlere bi sorum olacak kızımı yüz üstü yatırdığım zaman daha önceleri kafayı kaldırıyordu ıkı gundur kafayı kaldırmıyor. kucağıma aldığım zaman dik tutmaya çalışıyo kafayı ama yüzüstü yatırdığım zaman sağa sola çeviriyo kaldırmıyor.düşünmekten kafayı yiyeceğim neden olabileceğini bilen var mı acaba ?
Arkadaşlar belki giremem bu aralar o yüzden şimdiden bayramınız kutlu olsun.
Canim korkma belki yüzüstü yatmak hosuna gidiyordur ondandir.kucagima aldigimzaman tutabiliyor diyorsun demek ki cani öyle istiyor.istemedikleri hib biseyi yaptiramiyoruz valla.
Tuana da bazen böyle yapiyor.hatta dün ben kendi basini kaldirir diye yüzüstü koydum kanepeye gömüldü yüzü zavallim
teşekkür ederim canım söylediklerinle rahatladım biraz inşallah bişeyleri yoktur.Allahım yavrularımızla imtihan etmesin bizi şu mübarek günler hürmetine acılarını göstermesin.
Allah iyiligini vere he mi
2 yilda daha yeni rahat etmisken bi daha bu telaşlar diyosun yanii !!
benim gözüm korktu ne yalan söyleyeyim.
eski günlerimi özledimvalla.bi yere giderken kapiyi çek çikistedigin saatte yatistediginde kalk oh ne güzeldi yaa şuan ikinciden korkuyorum valla
bende özledim o günlerimi ama hepsini bir anda büyütüyüm diyorum sonra cekmez kafam simdi bile her gün agrıyor yani aradan cıksınlar amacım bu hayatım
Eki Görüntüle 492216
Bu sefer oldu mu acaba :26: benim sipa spor takildigindan spor ve ici pamuklu aldim
Kizlar kolundaki asi kabuklasti sanki Omerin. Sizinkiler ne alemde? Kizarlasti ve buyudu eskiden sinek isirigi gibiydi.
Valla beykozcum benim kizdada hala sinek isirigi gibi bi 6 ayi bulur diye duymustum ama bu halinden nasil yara halini alicakki acabaaynen öle cnaım benimkide küçüktü büyüdü ama kabuk baglamadı canım ....
Kizlar kolundaki asi kabuklasti sanki Omerin. Sizinkiler ne alemde? Kizarlasti ve buyudu eskiden sinek isirigi gibiydi.
Valla beykozcum benim kizdada hala sinek isirigi gibi bi 6 ayi bulur diye duymustum ama bu halinden nasil yara halini alicakki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?