2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Beykoz bu ne asisi ki yara falan veya sinek isirigi gibi olsun yaaa bizim burda asilarin hepsi bacaktan vuruluyor sinek isirigina benzeyen izi bile yok, ilk asi ikinci ayda oldu bacaklardan birer igne seklinde, 3. ayda ayni iki bacaktan bu son 4.olanda iki bir bacaktan bir diger bacaktan uc igne olcak ..sizinkiler nasildi

Bizim 3.ayda sadece kontrol vardi 4.ayda asi olcak.2. Aydaki de iki bacak bir de omuzdan omuzdaki beyaz renk yapmaya calisiyolar oyle tutuyomus sonra da sivilce gbi oluyor

Valla cok begendim hayirli olsun yalniz sicaklarda ayaklarini pisirmezmi bildigim kadari ile cok sicak oralar dimi ,yoksa baharda giyinmek icin mi aldin ..Omerin ayaklarina eminim ki cok yakisir annesi zevkliymissin

Tatlim su an kalin pijamalarla ve yorganla yatiyorum omere hep yazlik almistim burdan kislik dolap duzdum ciddi soguk burasi

Bulundugun yer neresi cnm, merak ettim bu mevsimde serin bir yer Tr de.. valla sanslisin biraz galiba bu konuda, Bildigim kadari ile millet pisiyor ..Bazen kizkardesimle konusuyorum oda Ist da ve cok sikayetci sicaklardan

bizimkiler 2.ayda iki bacak bir koldan oldular koldan olan tetanoz asısı o ası tuttugunu eskiler ası yapılan yerin önce yara sonra kabuk baglamasından anlıyolarmıs ama doktor öle bişey olmadıgını illa kabuk baglıcak diye bişey yok dedi sizde nasıl farklı demekki canım

Bulundugun yer neresi cnm, merak ettim bu mevsimde serin bir yer Tr de.. valla sanslisin biraz galiba bu konuda, Bildigim kadari ile millet pisiyor ..Bazen kizkardesimle konusuyorum oda Ist da ve cok sikayetci sicaklardan

Öyleydi ama şimdi burasi da sogudu
Sazan gibi atladim ama ben de ist.deyim sicak havalar ghtti

Valla beykozcum benim kizdada hala sinek isirigi gibi bi 6 ayi bulur diye duymustum ama bu halinden nasil yara halini alicakki acaba

bizim dr şişer ve içinden iltihap akarsa endişe etmememi söyledi....

koldan vurulan verem aşısı cnm...

koldan olan verem aşısı cnm. karma aşılar bacaklara vuruldu....

Öyleydi ama şimdi burasi da sogudu
Sazan gibi atladim ama ben de ist.deyim sicak havalar ghtti

Deme yaabizde burda kistan cok birsey goremedik , seviniyordum biraz yuzumuz sicak gorucek diye gelince..yaa ben oglana yazlik ne varsa aldim gidince giyinsin diye sansa bak yaa ben normaldede ne zaman Tr ye gitsem Ist da hep yagmur baslardi hatta kardesim ayaklarini surterek mi geliyorsunda boyle oluyor derdi ama bende sans yok ne diyim kismet diyek

Ben Tuana ya 3-4 gündür uzun kollu badi ve uzun esofmawn alti giydiriyorum.özellikle aksamlari cok serin kollarina dokunuyorum bakiyorum üsüyo hemen uzun giydiriyorum.
valla ben bile aksamlari üsüyorum

aaa evet tetanoz yazmışım aman karman corman bianda yüklediler mikropları işte

Allah iyiligini versin Beykoz ne sekersin yaa neyse ben anladim zaten cunku bizimkindede tetanoz var ve bacaktan vuruldu...ya bugun ozendim gittim oglana bende bayramlik aldim sanki burda kutlayacagim insan varda ,ne biliyim ya iste ozenti oldu birden yarin giydircem ins ..
Kizlar bu bayram bizim bebeklerimizle ilk bayramimiz, rabbim ins daha nice guzel bayramlar nasip eder yavrucuklarimizla , dusunsenize bu yavrular buyucek ve bayramda ellerimizi opup bizlerin gozlerin icine bakip ve dudaklar burkulmus bir sekilde bizden haclik isteyecekler , ayy simdiden cok heyecan verici

Melegim hemen üzülme istanbulun havasina güuen olmaz bi gün kişsa bi gün yaz.yagmur yagar cok gecmeden günes acar her yer kurur böylmd yani

Ben Tuana ya 3-4 gündür uzun kollu badi ve uzun esofmawn alti giydiriyorum.özellikle aksamlari cok serin kollarina dokunuyorum bakiyorum üsüyo hemen uzun giydiriyorum.
valla ben bile aksamlari üsüyorum

Ben o zaman kislik uzun kollu badi de getiriyim dimi ,,dedigine gore yan ciziyor baksana hava durumu..polar yapimi minik mont almistim onuda aliyim o zaman suan boyle ise eylulde daha cok soguk olabilir..merak ettim cnm sen ist nerdesin

Ben o zaman kislik uzun kollu badi de getiriyim dimi ,,dedigine gore yan ciziyor baksana hava durumu..polar yapimi minik mont almistim onuda aliyim o zaman suan boyle ise eylulde daha cok soguk olabilir..merak ettim cnm sen ist nerdesin

Evet al bence.hirka yelek esofman falan ben simdiddn bunlari giydiriyorum artik coraplarini da cikarmiyorum.
bem anadolu yakasindayim canim kartal semti.kardesin nerde

Gii cok yakiniz valla bizde maltepe kartal arasinda..ne guzel oldu bu is, gelirsin artik cayimizi icmeye dimi

Kuzularımızla ilk bayramımız.....Rabbim yavrularımızı nazarlardan korusun inşaallah...
Bu sabah çok duygusalım...Gözlerim dolu dolu...
Anne oldum ve bu bebeğimle ilk bayramım...Rabbim bu tarifsiz mutluluğu tüm isteyenlere nasip eylesin.

Şeker tadında güzel bir bayram geçirmeniz dileği ile.
Hayırlı Bayramlar.

...Annem kaldirirdi bayram sabahlari.uyan kizim babanlar camiden gelecek.nazlana nazlana kalkardim.bayramligimi giyip evi toparlayip kahvalti hazirlardik.hep beraber kahvalti yaptiktan sonra bayramlasir dualarini alirdik.
çocukluğumm dün gibi..ve çocuğum dün gibi...
annem bugün ilk ayri bayramimiz.sen uzaktasin memlekettesin.
sen yoksun ama bugün kizim var.gercekligine hala alisamadigim KIZIM var benim.
ben büyüdüm ANNE ! Büyümüşüm..anne olmuşum..hayat ne garip ANNE ve de çok kisa.
Dün çocuktum,bugün anneyim. Belki yarin senin gibi anneanne olacagim kimbilebilir dedim ya HAYAT!
şimdi mis kokulu kizim var canimdan can ne güzelmis. Anne olunca anlarsin derdin ya anladim annem cok iyi anladimmm.gözlerimden süzülen yaşlarla anladim,bogazimdakidügümldrle anladim seni cok seviyorum.benim bu dünyada iki melegim var biri SEN digeri KIZIM

hepinizin bayrami mübarek olsun.huzur dolu,sevgi dolu,ve en önemlisi vefa dolu nice bayramlara.küs olanlar anne babanizi unutmayin!

Son düzenleyen: Moderatör:
Bebeklerde ucuk tehlikeli diye biliyorum
Ve kayinvalidem sabahtan beri ucuklu haliyle omeri sapur supur opuyor
Artik ne diyecegimi sasirdimben bu insanlara
Birsey desen kiskaniyo oluyorsun demesen cocugun daha onemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…