2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Ben o zaman kislik uzun kollu badi de getiriyim dimi ,,dedigine gore yan ciziyor baksana hava durumu..polar yapimi minik mont almistim onuda aliyim o zaman suan boyle ise eylulde daha cok soguk olabilir..merak ettim cnm sen ist nerdesin

Biz eskisehirdeyiz azizbebenin magazasi acilmis da bir suru uzunkollu aldim coraplari kisaydi bacaklari dondu uzun corap aldim
Gece ile gunduz arasinda 10dereceye yakin fark var
Gunduz kisakolluyla geziyor gece sapkayla uyuyor :)

Ucuk konusuna canim cok sikildi umarim bir sorun yasamayiz

Bebeklerde ucuk tehlikeli diye biliyorum
Ve kayinvalidem sabahtan beri ucuklu haliyle omeri sapur supur opuyor
Artik ne diyecegimi sasirdimben bu insanlara
Birsey desen kiskaniyo oluyorsun demesen cocugun daha onemli

zeynep aman diyim nolur uçuk bebeklerimiz için çok tehlikeli ne derlerse desinler söyle öpmeyin diye eşine de söyle durumu

bebeklerimizle ilk bayramımız hepimizin Allah daha nice bayramlar nasip etsin. annemler her zamanki gibi beni yalnız bırakmadılar yanımdalar. hepinize kucak dolusu sevgiler ECE ile benden iyi bayramlarrrr...

oyooyoy melegim yaaa duygulandım gel kız buralara insan gurbette olmasın işte eli kolu eksik oluyor ne olursa olsun ama buraya girmen ve bizle konusman cok güzel hiç gitmeee kızzz bayramının mübarek olsun hayatım uzakta olsanda unutma sen bizim insanımızsın

Bebislerimizle ilk bayramımiz...bizim için çifte bayram..çünkü artık anneyiz..çünkü artık güzel güzel bayramliklar aldığımız bebiklerimiz var..çünkü artık dünyaya gururla sunacagimiz bir eserimiz var...

Hepinizin bayrami mutluluk ve huzurla geçsin.sizleri ve bebislerinizi öpüyorum...

Canimsin ne guzel dile getirmissin duygularini valla tutamadim kendimi gozlerim dolu dolu oldu,unutma sen sansli olanlardansin annen cok sukur sag ve sen ona soyleyebildin herseyi ..seni ve Tuanayi cok opuyoruz , hayirli bayramlar dilerim

He giii dogru diyorsun ben Tr ye geldigimde tekrar gelmiyim buraya di mi ? aslinda dusunmuyor degilim..bakalim kismet bizler icin en hayirlisi olsun ...bizde senin bayramini kutluyoruz ve ayriyeten Mahir de teyzesinin ellerinden opuyor ve geldiginde sekerini alirmis oyle diyo..sekerini sakla oglumun oldu mu ..

Geçenlerf bende de uçuk cikmisti bol bol öptüm kizimi onlari rabbim koruyo iltihapli degildi benimki.
eger iltihapli olursa kötü..

aynı şeyi banada dediler sağlık ocağındakiler. vala benimde şimdi senden duyunca içim rahatladı saol şekerim iyi bayramlar

Selam kizlar.. herkesin bayramini kutluyorum..

Bebislerle ilk bayraminiz mutlu ve huzurlu geciyordur insallah..
Umarim hepsinin hayirli uzun omurleri olur, onlarda cocuklariyla, hatta torunlariyla bayrami yasarlar.
Sizleri ve bebislerinizi kocaman opuyorum ..

siyahlalecim, duygularını çok güzel ifade etmişsin, bizlerin duygularına da tercüman olmussun..
insanın inanası gelmiyor, ne zaman büyüdüğüne, ne zaman yuva kurduğuna, bebek sahibi olduğuna .. küçükken çok hevesleniyordum ama bazen ağır geliyor büyümüş olmak.. rabbim sağlık sıhhat versin buna da alışıyor insan, neye alışmıyorki..
hayırlı bayramlar..

kız sekerler feda olsun mahirimize yesin onu teyzesi ve tr geldiginde inş gitmezsin ...bütün arkadaslarımın baayramı şeker gibi tatlı gecsin....

Sagol canim..
evet kücükken hep büyümek isterdim,büyüyüp evlenmek,cocuk sagibi olmak.evciliklerdeki gibi degilmis hayat.cocukken hersey güzelmis.dert yok.sıkıntı stres yok..
Çocuk kalmak isterdim hep bir elimde annem bir elimde babam..

Bebeklerde ucuk tehlikeli diye biliyorum
Ve kayinvalidem sabahtan beri ucuklu haliyle omeri sapur supur opuyor
Artik ne diyecegimi sasirdimben bu insanlara
Birsey desen kiskaniyo oluyorsun demesen cocugun daha onemli

ya bende de uçuk var, eskisi kadar çok değiil ama yine de Rabbime emanet edip öpüyorum kuşumu

sizlerinde bayramı mübarek olsun... benim için hiç keyifli değil bu bayram, zaten ramazanın da keyfini aladım pek oruç tutamadığım için. ben zaten bikaç yıldır bayramın lezzetine pek varamıyorum, bu yıl hele daha fena, eşimle de tartıştık uzun uzun... ama ben alttan alınca yumuşattık arayı... bazen gözümü karatmıyo değilim ... bayram bayram içini daraltıyım nese.... huzur dolu bebişlerle nice bayramlara....

daha önce de göndermiştim bu mesajı ama sanırım görmedin

tatlım ben cvp yazmıştım sana ama herhalde arada kaynadı gitti...
diyorum ki oyun halısında ipini çektiğinde titreyen bir kurbağası vardı,onun titreşimi olmuyor artık.
bu şekilde kabul ederseniz kargo hariç ücreti 70 tl.

geçenlerde eski bir albüm buldum annemlerde, kardeşimin küçüklüğüne bakıyorum, ne tatlıymış diyorum, büyümüş ve o günler nasıl geçmiş, her geçen seneyi özlüyorum..

unutmamam gereken birşey varki; hayatı telaş ve işler güçler bütünü olarak algılamaktansa, anın tadını çıkarmak lazım.. her anı sonradan özlenecek değerli anılar gibi yaşamak lazım..
yavrularımızı büyüttüğümüzde, onların yavrularını gördüğümüzde bu anılarımızı hatırlayacak ve çoook özleyeceğiz, nasıl da büyüdü, daha dün bebekti diyeceğiz biliyorum..
her anı doyasıya ve gönlümüzce yaşayalım inşallah çünkü bu günleri de resimlere bakıp çok özleyeceğiz ..

gece 3 de beri ayaktayız, Elif Ece hnm uyutmadı bizi bir türlü, çocukta haklı sanırım akşam 6dan beri uyuyor.. gerçi hala uykusu var ama dalamadı bir türlü, sürekli emmek istedi, doymadı sanırım, salıncağı sallarken babası uyuya kaldı ama bizi kızda hala tık yok şimdi nöbeti ben devraldım, hem sallıyorum hem yazıyorum sanırım uykuya daldıı
çok sinirli bizim kız, kendini bir atışı var görmeniz lazım, sinirden sıkıo kendini, kasıo ve ağlama nöbetine girdiğinde titrio resmenn :26: off offf napıcam ben bu sıpayla hiç bilmiorum

bu arada beni kızım tek bir kuruş bile harçlık almadı, kocamın ailesi biraz umursuz sanırım, nese bu konuda konuşup da sinirlerimi daha fazla yıpratmıyım, bugun yeterince ağladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…