Ben o zaman kislik uzun kollu badi de getiriyim dimi ,,dedigine gore yan ciziyor baksana hava durumu..polar yapimi minik mont almistim onuda aliyim o zaman suan boyle ise eylulde daha cok soguk olabilir..merak ettim cnm sen ist nerdesin
Bebeklerde ucuk tehlikeli diye biliyorum
Ve kayinvalidem sabahtan beri ucuklu haliyle omeri sapur supur opuyor
Artik ne diyecegimi sasirdimben bu insanlara
Birsey desen kiskaniyo oluyorsun demesen cocugun daha onemli
Allah iyiligini versin Beykoz ne sekersin yaaneyse ben anladim zaten cunku bizimkindede tetanoz var ve bacaktan vuruldu...ya bugun ozendim gittim oglana bende bayramlik aldim sanki burda kutlayacagim insan varda ,ne biliyim ya iste ozenti oldu birden yarin giydircem ins ..
Kizlar bu bayram bizim bebeklerimizle ilk bayramimiz, rabbim ins daha nice guzel bayramlar nasip eder yavrucuklarimizla , dusunsenize bu yavrular buyucek ve bayramda ellerimizi opup bizlerin gozlerin icine bakip ve dudaklar burkulmus bir sekilde bizden haclik isteyecekler , ayy simdiden cok heyecan verici
...Annem kaldirirdi bayram sabahlari.uyan kizim babanlar camiden gelecek.nazlana nazlana kalkardim.bayramligimi giyip evi toparlayip kahvalti hazirlardik.hep beraber kahvalti yaptiktan sonra bayramlasir dualarini alirdik.
çocukluğumm dün gibi..ve çocuğum dün gibi...
annem bugün ilk ayri bayramimiz.sen uzaktasin memlekettesin.
sen yoksun ama bugün kizim var.gercekligine hala alisamadigim KIZIM var benim.
ben büyüdüm ANNE ! Büyümüşüm..anne olmuşum..hayat ne garip ANNE ve de çok kisa.
Dün çocuktum,bugün anneyim. Belki yarin senin gibi anneanne olacagim kimbilebilir dedim ya HAYAT!
şimdi mis kokulu kizim var canimdan can ne güzelmis. Anne olunca anlarsin derdin ya anladim annem cok iyi anladimmm.gözlerimden süzülen yaşlarla anladim,bogazimdakidügümldrle anladim seni cok seviyorum.benim bu dünyada iki melegim var biri SEN digeri KIZIM
hepinizin bayrami mübarek olsun.huzur dolu,sevgi dolu,ve en önemlisi vefa dolu nice bayramlara.küs olanlar anne babanizi unutmayin!
oyooyoy melegim yaaa duygulandım gel kız buralara insan gurbette olmasın işte eli kolu eksik oluyor ne olursa olsun ama buraya girmen ve bizle konusman cok güzel hiç gitmeee kızzz bayramının mübarek olsun hayatım uzakta olsanda unutma sen bizim insanımızsın
Biz eskisehirdeyiz azizbebenin magazasi acilmis da bir suru uzunkollu aldim coraplari kisaydi bacaklari dondu uzun corap aldim
Gece ile gunduz arasinda 10dereceye yakin fark var
Gunduz kisakolluyla geziyor gece sapkayla uyuyor :)
Ucuk konusuna canim cok sikildi umarim bir sorun yasamayiz
ben saglık ocagınndaki doktora sordum acaba tutmadımı millet aaaa bununki kabuk baglamamış tutmamıstır diyo dedim oda dediki biz takip edicez dedi sen millete bakma cok biliyor onlar dedi hem kabuk baglıcak diye birsey yok dedi içim rahatladı...
...Annem kaldirirdi bayram sabahlari.uyan kizim babanlar camiden gelecek.nazlana nazlana kalkardim.bayramligimi giyip evi toparlayip kahvalti hazirlardik.hep beraber kahvalti yaptiktan sonra bayramlasir dualarini alirdik.
çocukluğumm dün gibi..ve çocuğum dün gibi...
annem bugün ilk ayri bayramimiz.sen uzaktasin memlekettesin.
sen yoksun ama bugün kizim var.gercekligine hala alisamadigim KIZIM var benim.
ben büyüdüm ANNE ! Büyümüşüm..anne olmuşum..hayat ne garip ANNE ve de çok kisa.
Dün çocuktum,bugün anneyim. Belki yarin senin gibi anneanne olacagim kimbilebilir dedim ya HAYAT!
şimdi mis kokulu kizim var canimdan can ne güzelmis. Anne olunca anlarsin derdin ya anladim annem cok iyi anladimmm.gözlerimden süzülen yaşlarla anladim,bogazimdakidügümldrle anladim seni cok seviyorum.benim bu dünyada iki melegim var biri SEN digeri KIZIM
hepinizin bayrami mübarek olsun.huzur dolu,sevgi dolu,ve en önemlisi vefa dolu nice bayramlara.küs olanlar anne babanizi unutmayin!
Canimsin ne guzel dile getirmissin duygularini valla tutamadim kendimi gozlerim dolu dolu oldu,unutma sen sansli olanlardansin annen cok sukur sag ve sen ona soyleyebildin herseyi ..seni ve Tuanayi cok opuyoruz , hayirli bayramlar dilerim
He giii dogru diyorsun ben Tr ye geldigimde tekrar gelmiyim buraya di mi ? aslinda dusunmuyor degilim..bakalim kismet bizler icin en hayirlisi olsun ...bizde senin bayramini kutluyoruz ve ayriyeten Mahir de teyzesinin ellerinden opuyor ve geldiginde sekerini alirmis oyle diyo..sekerini sakla oglumun oldu mu ..
siyahlalecim, duygularını çok güzel ifade etmişsin, bizlerin duygularına da tercüman olmussun..
insanın inanası gelmiyor, ne zaman büyüdüğüne, ne zaman yuva kurduğuna, bebek sahibi olduğuna.. küçükken çok hevesleniyordum ama bazen ağır geliyor büyümüş olmak.. rabbim sağlık sıhhat versin buna da alışıyor insan, neye alışmıyorki..
hayırlı bayramlar..
Bebeklerde ucuk tehlikeli diye biliyorum
Ve kayinvalidem sabahtan beri ucuklu haliyle omeri sapur supur opuyor
Artik ne diyecegimi sasirdimben bu insanlara
Birsey desen kiskaniyo oluyorsun demesen cocugun daha onemli
daha önce de göndermiştim bu mesajı ama sanırım görmedintamam almak istiyorlar galiba telefonda görüşmek istiyorlar babasının numarası 5055581365 telefon edebilirsen daha ayrıntılı görüşürsünüz
daha önce de göndermiştim bu mesajı ama sanırım görmedin
Sagol canim..
evet kücükken hep büyümek isterdim,büyüyüp evlenmek,cocuk sagibi olmak.evciliklerdeki gibi degilmis hayat.cocukken hersey güzelmis.dert yok.sıkıntı stres yok..
Çocuk kalmak isterdim hep bir elimde annem bir elimde babam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?