gece 3 de beri ayaktayız, Elif Ece hnm uyutmadı bizi bir türlü, çocukta haklı sanırım akşam 6dan beri uyuyor.. gerçi hala uykusu var ama dalamadı bir türlü, sürekli emmek istedi, doymadı sanırım, salıncağı sallarken babası uyuya kaldı ama bizi kızda hala tık yokşimdi nöbeti ben devraldım, hem sallıyorum hem yazıyorum sanırım uykuya daldıı
çok sinirli bizim kız, kendini bir atışı var görmeniz lazım, sinirden sıkıo kendini, kasıo ve ağlama nöbetine girdiğinde titrio resmenn :26: off offf napıcam ben bu sıpayla hiç bilmiorum
bu arada beni kızım tek bir kuruş bile harçlık almadı, kocamın ailesi biraz umursuz sanırım, nese bu konuda konuşup da sinirlerimi daha fazla yıpratmıyım, bugun yeterince ağladım
ben saglık ocagınndaki doktora sordum acaba tutmadımı millet aaaa bununki kabuk baglamamış tutmamıstır diyo dedim oda dediki biz takip edicez dedi sen millete bakma cok biliyor onlar dedi hem kabuk baglıcak diye birsey yok dedi içim rahatladı...
kızlar gaz sancısı ile uğraşırken bi de başımıza diş çıktı, bizimkinin dişleri yol almaya başladı, 2 gündür acayip huzursuz doktor bir jel verdi şimdi masaj yaparak sürüyoruz, çok erken gelmeye başladı bu dişler ya ne aceleleri varsa
Eki Görüntüle 492851 Eki Görüntüle 492853
bu da bnm cnm kızım..bayramlığımız değil..günlük kıyafetimiz ..bayramlığımız gelinlikti...
Ayy masallah bu kizceninde gozleri cekikmis, amanin ne cok cekik gozlu bebelerimiz var ne guzel ben hastasiyimdir cekik goze hele kizlarda cok yakisiyor,annesi allah bagislasin fistani bayramligi degilmis ama konusuyor hani, valla gelinligi kimbilir nasildi ..onuda koy gorelim olmazmi
kocalar hep aynı canınızı sıkmayın....hatta birşey annlatayımda gülün....benim kocam bugün bana sabahları hiç uykumu almış olarak kalkamıyorum(ayrı odada yatırıyorum onu işe gidecek uykusuz kalmasın diye ona rağmen)sana da öle oluyor mu dedi....ona öyle bir bakmışım ki lavaboda boğacaktım onu....şakamı yapıyosun sen bana dedim....o anda aydıda gerçi sen gecede uyuyamıyorsun da diyor.....
koca katili edecek beni....
Eki Görüntüle 492851 Eki Görüntüle 492853
bu da bnm cnm kızım..bayramlığımız değil..günlük kıyafetimiz ..bayramlığımız gelinlikti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?