2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

herkese iyi bayramlar...
kızım karşımda gerine gerine uyandı..etrafa gülücükler saçıyor...bu mutluluk herşeye değer...:)

bnm kızıma da harçlık veren olmadı gurbetteyiz arkadaşlara gittik bayramlaşmaya onlar belki verir diyordum ama nafile...oysa bnm kocam ewimize gelen her çocuğa harçlık verir...

Ayy canim yaa bizimde senden farkimiz pek yok, bu cocuklar bayram seyran dinlemiyorlar ki 7/24 aciklar ..bizimkide artik aliskanlik edindi saat 5 veya 6 gibi kalkiyor sabah ve bir daha uyumuyor,,istiyorki onla birileri ilgilensin oynasin ..surekli mizmiz butun apartmani ayaga kaldiriyor velet,surekli konusur ve sanki sikayet vari bir halde resmen otuyor bu cocuk, bende sasa kaliyorum haline ! buyunce cok cenesi dusuk olcak galiba
Biz hacliktan varzgectik bir allah kulunun yuzunu gorup bayramlassak onada razi olurduk ama oda yok

Benim oğlum 27nİsa'nda 4.ayini bitirecek yaklaşık 1aydir emmeyi reddediyor uykuda veriyorum gündüzlerinde en fazla 5dk ekip bırakıyor ağlıyor emmemek icin şarkı soyurum Engin Baytar 11 maç cezalı olduğundan başka spor dallarına yöneltilebilir mesela Cemal nalga'nın yerine basket oynayabilirayakta emziriyorum yararı olmuş napmalıyım dra giyememiş gecen ay bn iştahlarıma 1kolo aldİ bu ay emmedignde sagip biberonla verdim icin normale yakm kilo alt napim yardım dn

ya çok özür dilerim telden yazmıştım t9 açıkmış saçma sapan şeylere gitmiş.oğlumun problemini azçok anlamışsınızdır emmiyor ne yapmalıyım nolur yardım edin artık dra bile götürmeyi düşünüyorum.emmek istemediği sürece zorlamamayı bile denedim ama gene sonuş 0

yaaaa sormayın benım minik tekide tesadüf bugün kabuğu kalktı ve iltahap aktı..dr sorcam ayın 24 kontrolu ve malum asıssı olcak..ben çok zor atlattım 1.2 saat ağladı yavrum içli içli..nasıl atlatcam bılmıyorum cok korkuyorum insaallah kolay olur..bana tavsiyeler varmıdır acephemsıreye sordum yok bişey olmaz bira mızmız olur dediii.allllllllllllll sana mızmız mışşşş... okadar sinirliyım kı hala valla şimdiden korku saldı...

bu arada asıl sorunumuz şu.baharı yatırdıktan 1 saat sonra sürekli ağlayıp uaynıyor..sankı canını yakıyormussun gibiii.korkuyor yavrum...sürekli böyle...bide saka gibi saat bası anlamıyorum kiii.o kadar dua da ediyorum moralim çok bozuk lütfen bilen varsa çözüm...dualar da var oda da.........

offfffffffffffffff offfffffffffffffffffffffff

nasıl yaaaaaaaaaaa..diş gözüküyomu

benımkıde huysuz ama doğduğundan beri böyle.çok huysuz ağzı salya içinde bide tükürük acayip çoğaldı...benimkinin demi geliyodur acaba bakıyorum sürekli ama yok bişey.acayip ellerını parmaklarını emiyor cok hırslanıyor ne yapcam..bide 6 aylıkkken çıkmıyormu bu diş:44::44::44::44::44:

Evet kizlar benim oglan anasinin izinden gitmekte kararli..ve dislerimiz bir ust koseden digeride alt koseden simetrik olmayan bir cekilde cikma hazirliginda..bugun inceledim ve alt damak et kisminda dis sisligi gozle gorunur hale gelmis , ayrica ustunde ufacicik nokta seklinde beyaz sivilce gibi birsey var..Bu yuzden uykumuz azaldi yeme istegimizle beraber, allah kolaylik versin benim gibi erkenden dis cikaran anneler..e cok zor isimiz zor

Baba olmayı akşamdan akşama yarım saat çocuk sevmekle,banyoda kafasına iki tas su dökmekle yada "çocuğu biraz oyala"dediğimde onu tv karşısına oturtmak olduğunu zannedenler 2.ci bir çocuğu hak ederler mi acaba !!!
Çok büyük hayal kırıklığı yaşıyorum gerçekten..Bilseydim böyle bir baba olacağını,ona asla bu duyguyu tattırmazdım!
Beyefendi akşam 4 te 12 saatlik bir uykunun ardından kalktıktan sonra az önce yine yattı !
Çocuğun mama saati geldiğini bildiği halde "hadi turuncu sen sütünü sağ,ben doyurayım"diyemedi bile.İşte bu kadar zordur tatlı uykudan uyanıp evladıyla ilgilenip eşini düşünebilmek...
Ya ben ne yapayım???
Gecede 3-4 kere uykunun en tatlı yerinde kalkıyorum,akşama kadar şebek gibi taklitler yapıp peşinde koşturuyorum,yetmiyor bide üstüne binbir zorlukla ev işi yapıyorum,kimi zaman akşama kadar aç bile geziyorum yavrum için.
Nedennn?!!!
Çünkü ben bir anneyim!!!!
Annelik görevlerimi yerine getiriyorum ama sennnn???
Keşke,keşke böyle olacağını bilseydim!

Turuncu cnm keske bilebilseydik tabii boyle olcagini ama bazi seylerin onune gercekten gecemiyorsun, yani surda bakiyorumda hemen hemen herkesin durumu ayni ve herkes esinden bu konuda muzdarip..Ne yapmak lazim bilemem hatta cok defasinda cikmazada giriyorum ,sonunda oglum bana yeter bosver babasini diyorum fakat oda yetmiyor ayni evde rahatini bozmayan ve senin gibi yorulmayan biri olunca batiyor , ben cok defasinda adami atasim geldi evden tahamul edemiyorum

bu da bnm cnm kızım..bayramlığımız değil..günlük kıyafetimiz ..bayramlığımız gelinlikti...

Eki Görüntüle 492851 Eki Görüntüle 492853
bu da bnm cnm kızım..bayramlığımız değil..günlük kıyafetimiz ..bayramlığımız gelinlikti...

Ayy masallah bu kizceninde gozleri cekikmis, amanin ne cok cekik gozlu bebelerimiz var ne guzel ben hastasiyimdir cekik goze hele kizlarda cok yakisiyor,annesi allah bagislasin fistani bayramligi degilmis ama konusuyor hani, valla gelinligi kimbilir nasildi ..onuda koy gorelim olmazmi

teşekkür ederiz teyzesi...
gelinlikli resmini koyacaktım ama boyut olarak büyük olduğu için koyamadım...

kocalar hep aynı canınızı sıkmayın....hatta birşey annlatayımda gülün....benim kocam bugün bana sabahları hiç uykumu almış olarak kalkamıyorum(ayrı odada yatırıyorum onu işe gidecek uykusuz kalmasın diye ona rağmen)sana da öle oluyor mu dedi....ona öyle bir bakmışım ki lavaboda boğacaktım onu....şakamı yapıyosun sen bana dedim....o anda aydıda gerçi sen gecede uyuyamıyorsun da diyor.....

koca katili edecek beni....

arkadaslar dedigim gibi cimri aileden sadece kayınvalidem ve kayınpederim para verdi demiştm ya bir onların eli acık sadece bana degil herkeze verirler Allah razı olsun oglusum 2gündür kaka yapamıyordu cok şükür biraz önce yaptı rahatladı cok mutluyum en büyük hediye bu işte

Aman cnm sakin ol, valla hic degmez ugrasmamak en guzeli ben artik orali olmuyorum evde varmis yokmus takmiyorum bile ...Bizimkide biz eylulde Tr ye gitcez ve bana gittiginizde gunlerce uyuyacam uykuya doycam demisti epey gulmustum

bu da kızımın bayramlığı...amcası almış sağolsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…