Evet kizlar benim oglan anasinin izinden gitmekte kararli..ve dislerimiz bir ust koseden digeride alt koseden simetrik olmayan bir cekilde cikma hazirliginda..bugun inceledim ve alt damak et kisminda dis sisligi gozle gorunur hale gelmis , ayrica ustunde ufacicik nokta seklinde beyaz sivilce gibi birsey var..Bu yuzden uykumuz azaldi yeme istegimizle beraber, allah kolaylik versin benim gibi erkenden dis cikaran anneler..e cok zor isimiz zor
canım ya bayramda herkes dişler çıkmaya başlayınca bebiş çok huzursuz oluyor, ne bulsa ağzına almak istiyor, iştahı kapanıyor diyip durdu :18::18: tırstım valla.. jeller varmış, o biraz iyi geliyormuş.. bebişin inşallah kolay atlatır..
ya çok özür dilerim telden yazmıştım t9 açıkmış saçma sapan şeylere gitmiş.oğlumun problemini azçok anlamışsınızdır emmiyor ne yapmalıyım nolur yardım edin artık dra bile götürmeyi düşünüyorum.emmek istemediği sürece zorlamamayı bile denedim ama gene sonuş 0
yaaaa sormayın benım minik tekide tesadüf bugün kabuğu kalktı ve iltahap aktı..dr sorcam ayın 24 kontrolu ve malum asıssı olcak..ben çok zor atlattım 1.2 saat ağladı yavrum içli içli..nasıl atlatcam bılmıyorum cok korkuyorum insaallah kolay olur..bana tavsiyeler varmıdır acephemsıreye sordum yok bişey olmaz bira mızmız olur dediii.allllllllllllll sana mızmız mışşşş... okadar sinirliyım kı hala valla şimdiden korku saldı...
bu arada asıl sorunumuz şu.baharı yatırdıktan 1 saat sonra sürekli ağlayıp uaynıyor..sankı canını yakıyormussun gibiii.korkuyor yavrum...sürekli böyle...bide saka gibi saat bası anlamıyorum kiii.o kadar dua da ediyorum moralim çok bozuk lütfen bilen varsa çözüm...dualar da var oda da.........
offfffffffffffffff offfffffffffffffffffffffff
nasıl yaaaaaaaaaaa..diş gözüküyomu
benımkıde huysuz ama doğduğundan beri böyle.çok huysuz ağzı salya içinde bide tükürük acayip çoğaldı...benimkinin demi geliyodur acaba bakıyorum sürekli ama yok bişey.acayip ellerını parmaklarını emiyor cok hırslanıyor ne yapcam..bide 6 aylıkkken çıkmıyormu bu diş:44::44::44::44::44:
herkese iyi haftalar diliyoruz. kızlar daha bayramı bitiremediniz mi yahu:) benim için tek atraksiyon denize girmem oldu hem de 65 kiloylababam şoka girdi bu kadar şeyi sen mi yiyorsun diye:) süt olsun diye yemediğim şey yok sabah aç karnına arı sütü sonra hurma kahvaltıda bol bol tereyağ, eski kaşar, bal yiyorum öğlene muhakkak kıymalı bişey oluyor kıymalı yumurta, kıymalı makarna, köftesidir arada incir arası ceviz, lokum, helva akşama da sebze yemeği yoğurt yiyorum sonra meyve ve dondurma. kızlar doğrumu yapıyorum bilmiyorum ben bu gidişle 100 olurum ya
benim oğluşun dişetinin üzerinde bir kabarcık var onun altında da diş beyaz beyaz görünüyo, ön dişleri de görünüyo ama onların üzerinde kabarcıklar daha çıkmamış, ben jel kullanıyorum, rahatlatıyo tadını da pek seviyo velet, ben diş etine masaj yapamadan yalayıp yutuyo jeli
kızım o kadar huysuz ki naosam susturamıyorum, sadece kucağıma alıp gezdiğimde biraz susuyor, yorulup oturduğumda mızıldanmalar başlıyorrr.........
offffffffff offffff napcam bilmiyorum, çok bunalıyorum bazen... birde insanların sürekli bana bişiler öğretmeye çalışmalarında ama beceriksizmişim gibi edayla, sinirlerim hepten bozuluyor, neymiş efendim sütüm yavanmış, sanki ben üretiyorum Allah ım yaa.... delirmemek elden değil....
herkese iyi haftalar diliyoruz. kızlar daha bayramı bitiremediniz mi yahu:) benim için tek atraksiyon denize girmem oldu hem de 65 kiloylababam şoka girdi bu kadar şeyi sen mi yiyorsun diye:) süt olsun diye yemediğim şey yok sabah aç karnına arı sütü sonra hurma kahvaltıda bol bol tereyağ, eski kaşar, bal yiyorum öğlene muhakkak kıymalı bişey oluyor kıymalı yumurta, kıymalı makarna, köftesidir arada incir arası ceviz, lokum, helva akşama da sebze yemeği yoğurt yiyorum sonra meyve ve dondurma. kızlar doğrumu yapıyorum bilmiyorum ben bu gidişle 100 olurum ya
Eki Görüntüle 493672
maşallah tombişime tam ısırmalık valla Allah hepimize çocuklarımızı böyle gelinlikli damatlıklı görmeyi nasip etsin
bişey sorcam ya ama kızma yokkk..acaba sütün çok oluyormu...yani ne kadar cc çıkıyorrr.benım acayip azaldı ve moralim çok bozuk gerçekten..fark ettımkı ben çok yemek yemiyomusum...zaten ramazanda aksamadan aksama oldu..oruç ta tutmadımm..şimdi yemeye basladım ama hiç yemek aramıyorumm.eskıden çok yerdım ama simdi yemiyorummm.ondan mı azaldı ki...bide ben 25 kılo aldım şimdi 4 kılom kalmıs.hurma süt artırıyorsa gidip alcam vallaaa
ooooooooo süper yeni mamayı bulmus senınkı...bizim kide acyip hırslı herseyi ağzına sokuyorr eeeeeee zaten 3 parmak ağızda hep öyle emiyooo.çıkartıncada ağlıyo kızıyorrr zilli...
jelin adı nedir.şimdiden bende alayımm.bide ağzı acayip tükürük yapaıyor sırf bu yüzden önlükle geziyorrr.bide öğrenmiş büüüüüüüüü deyip tükürk sallıyo sıpa..diş mi çıkarı yo kiiiii ağzındada hiç bişey yokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?