2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

birden elif baharımı gördüm:)çok benziyo bbenim kızım sanaaaaaaaaaa..benim ki 24 nisannn.sanırım ablası olacakkk...çok şaşırdım yahu[/QUOTE]

:))))...benim kızım da elif ecem...bizde 26 nisan da doğduk...öyle cnm valla bebekler çok benziyor birbirine...

ramazanı geçirdik, sonrada bayramı gönderdik, şükür ki güzel geçti ..
kızımla gezdik, akrabalarla görüştük, yollarda görenler kızımı sevdi, kilosuna laf söyleyenler oldu Allahım hepimizin bebişini nazarlardan saklasın.. cebimiz parayla pek dolmadı ama kızıma tam 4 takım kıyafet, 1 de oyuncak hediye edildi.. herkes kızıma çalışıyor

azraece ve asyss
, maşallah bebişlerinize çok güzeller , elbiseleri de yakışmış.. o tokaları nerden buluyosun annesi, çok datlu oluyoo

canım ya bayramda herkes dişler çıkmaya başlayınca bebiş çok huzursuz oluyor, ne bulsa ağzına almak istiyor, iştahı kapanıyor diyip durdu :18::18: tırstım valla.. jeller varmış, o biraz iyi geliyormuş.. bebişin inşallah kolay atlatır..

Evt o jelleri duydum ama ben bir arkadasin tavsiyesi ve kullanmakta; sadece bitkisel olan, tadida guzel bir gargara varmis onu vermeyi dusunuyorum doktorumuz buyuk ihtimal jel yerine onu onerir ... zor guzelim sadece disle kalsa bu sorunlar ...eh keske

çok tatlı maşaAllah BarekAllah

cnm aynı sorun bizde vardı, hala da ara ara yaşıyoruz. benim kızım çok uykusu geldiğinde önce uyumak istiyor, dalmaya yakın memeyi alıyor, bazen de zorla tutturuyorum. ayakta ve sallayarak tutturmaya çalışıyorum, başka türlü ben başarılı olamıyorum

bu arada bayramı kendi ailemim yanında tamamladım ve bitti çok şükür. ama kızım düzeni bozulduğu içiin çok huzursuzdu beni de inanılmaz yordu.....

benim oğluşun dişetinin üzerinde bir kabarcık var onun altında da diş beyaz beyaz görünüyo, ön dişleri de görünüyo ama onların üzerinde kabarcıklar daha çıkmamış, ben jel kullanıyorum, rahatlatıyo tadını da pek seviyo velet, ben diş etine masaj yapamadan yalayıp yutuyo jeli

Herkesin bayramı mübarek olsun inşallah herkesin bayramı güzel gecmiştir. Bizim bayramımız cok sade gectı kızıma kimse ne harclık verdi ne hediye aldı aman söyle guzel böyle tatlı anca laf. İlk gün kv deydik sevdiler falan filan cok sade gectı aksamında kendi akrabama ugradık orda gece 3e kadar oturduk laf lafı açtı gulduk eglendık kızımda mis gibi uyudu huzursuz olmadı. 2. gün öğlene kadar yattık sonra avmye gittik dolaştık biraz. 3.gün kaynımlar geldi Allahtan tok geldiler bi cay faslıyla atlattık (bel agrısı ve yorgunluktan agırlayacak halim yoktu). sonrada biz bi akrabalarına gittik. Kızım cok huzursuz oldu saatinde uyumadı erken kalktık şimdi yatagında huzurlu bi şekilde uyuyor. Bu bayram bana yine de cok sade geldi.

Bende kara kara düşünüyorum fizik tedaviye nasıl gidecem diye. cünki hastane yürüme mesafesinde değil vasita kullanmam gerek. Belim fıtıklı zaten cocugu ve arabası ve cantasıyla minibüs vs indir bindir orda kalır felc olur kalkamam herhalde. bu mümkün degil ki gitsem cocuga kim bakacak tedavi olurken? bu olmaz kv uzakta esim git orda kal diyor ama kv kaynımın cocuguna bakıyor 20 aylık laftan sözden anlamıyor daha kucuk cok ses yapıyor bizimki uyuyamıyor onun yanında hem bende kalmak istemiyorum zaten aramız soğuk. esim beni arabayla bırakmaz neymiş işine engel oluyormuşum işi aksıyormuş sonra toparlayamıyormuş. annem kayseride gitsem olur ama ben bir kac kere gelsem diye duyurdum hiç gel falan demedi. PUFFFFFFFFFFFFFFFF napacam ben ???? fizik tedaviye gitmesem aceba ne kadar daha belim idare eder???? Allaha şükür şuan cok iyiyim de..

günaydın herkeslere bu sabah topiği biz açıyoruz oğlumla: )
yorucu bir bayram geride kaldı,oğlum 500 lira harçlık topladı
güzeldi herşey çok şükür,yediklerime dikkat ediyorum bu aralar sanki kilo vermişim gibi
en yakın zamanda baskül almam lazım daha kolay takip ederim
capadokya lütfen tedavini ol bel fıtığı önemli
şimdi iyi hissediyor olabilirsin ama zamanla kötüleşebilirsin
tedavini ol ki bebişinede rahat rahat bak,bence en iyisi annenin yanında kalmak hem bebeklede ilgilenirler
annen ister mutlaka gelmeni,aklına gelmemiştir,düşünememiştir belki

herkese iyi haftalar diliyoruz. kızlar daha bayramı bitiremediniz mi yahu:) benim için tek atraksiyon denize girmem oldu hem de 65 kiloyla babam şoka girdi bu kadar şeyi sen mi yiyorsun diye:) süt olsun diye yemediğim şey yok sabah aç karnına arı sütü sonra hurma kahvaltıda bol bol tereyağ, eski kaşar, bal yiyorum öğlene muhakkak kıymalı bişey oluyor kıymalı yumurta, kıymalı makarna, köftesidir arada incir arası ceviz, lokum, helva akşama da sebze yemeği yoğurt yiyorum sonra meyve ve dondurma. kızlar doğrumu yapıyorum bilmiyorum ben bu gidişle 100 olurum ya

Cnm biraz fazla geldi bana
Ben normal beslenmeme ilave fazla su iciyorum sutum azalir gibi olursa helva dereotu falan
Ogunlerimi arttirmadim ekmek yemiyorum o hakkimi tatlidan yana kullaniyorum tatli susatiyor diye
Hergun 1yumurta
Hergun 1kibrit kuturu peynir tahin helvasi
Hergun en az 2 3 hurma
Ogunlerimden baklagiller ve ekmegi cikarip yerine protein ve lifli gidalar ekledim hala kilo almadim
60kilo baslamistim 63kiloyum o 3kiloyu da vermek istemiyorum zaten boyum uzun oldugundan zayif oluyorum

buda benm prensesim....
kızlarrr nasılsınızzz:)

biz arefeden kv deye gittik bayram günü kovulmaktan beter olduk:)
ben hiç cvp vermeyip sesimi çıkarmayınca sinirinden eşime saldırdı resmen, hadi kalk gidiyoruz dedi toparlandık çıktık:)
birde bi gün daha kalın gidiyormusunuz diyo
uzun süre görüşmeyiz sanırım yani inş.

bizim bayramımız daha doğrusu kızımın ilk bayramı böyle geçtiii bunuda rezil etti yaniiii

neyse şimdide annem bende tekrar eşim şehirdışına çıkacak diye annemi çağırdım....
benim bayramım yeni başlıyor yaniiii

sizleri çok özledim walla eşim evdeyken giremedim pekkk bol bol burdayım artık kızlarr:)

kızım o kadar huysuz ki naosam susturamıyorum, sadece kucağıma alıp gezdiğimde biraz susuyor, yorulup oturduğumda mızıldanmalar başlıyorrr.........

offffffffff offffff napcam bilmiyorum, çok bunalıyorum bazen... birde insanların sürekli bana bişiler öğretmeye çalışmalarında ama beceriksizmişim gibi edayla, sinirlerim hepten bozuluyor, neymiş efendim sütüm yavanmış, sanki ben üretiyorum Allah ım yaa.... delirmemek elden değil....

ooooooooo süper yeni mamayı bulmus senınkı...bizim kide acyip hırslı herseyi ağzına sokuyorr eeeeeee zaten 3 parmak ağızda hep öyle emiyooo.çıkartıncada ağlıyo kızıyorrr zilli...

jelin adı nedir.şimdiden bende alayımm.bide ağzı acayip tükürük yapaıyor sırf bu yüzden önlükle geziyorrr.bide öğrenmiş büüüüüüüüü deyip tükürk sallıyo sıpa..diş mi çıkarı yo kiiiiiağzındada hiç bişey yokkk

canım al benden de o kadar...şu anda kızıma 4 kişi anca bakıyoruz...uyusun diye gözünün içine bakıyoruz çünkü uyanıkken mız mız ...laf olsun diye ağlıyor...bayramda akrabalar bebekliğime benzediğini söyleyip durdular... emmesi de
doğduğundan beri nazlı nazlı...zorla...Allah kolaylık versin bizlere ne diyelim....

bişey sorcam ya ama kızma yokkk..acaba sütün çok oluyormu...yani ne kadar cc çıkıyorrr.benım acayip azaldı ve moralim çok bozuk gerçekten..fark ettımkı ben çok yemek yemiyomusum...zaten ramazanda aksamadan aksama oldu..oruç ta tutmadımm..şimdi yemeye basladım ama hiç yemek aramıyorumm.eskıden çok yerdım ama simdi yemiyorummm.ondan mı azaldı ki...bide ben 25 kılo aldım şimdi 4 kılom kalmıs.hurma süt artırıyorsa gidip alcam vallaaa

kudencim niye kızayım aşk olsun hepimiz aynı mücadele içindeyiz sütümüz olsun diye uğraşıyoruz. hepimiz aynı değiliz ki bizim bir tanıdığımız var kız küçükken verem geçirip hastanede yattı ama 1 yaşında bebeği var hala sadece süt veriyor ve çocuk yerinden kalkmıyor. bünyesi nasılsa artık:) ama yemekle alakası var aksatma benim menüye baksana hem yiyorum hem manyağım ben diyorum nasıl vericem bu kiloları ileride ama bebeğimden önemlimi biyologdan tereyağ yiyorum diye duymuştum kahvaltıma hemen aldım hurma çok iyi geliyor sonra bulgurlu semizotu yapıyorum su çok içiyorum ağzıma çiğ soğan sokmayan ben kırmızısıdır beyazıdır hepsini yiyorum Allaha şükür oluyor sütüm inşallah yarıyordurda

kızlar biraz daha sıkın dişinizi sanki büyüdükçe geçiyor huysuzlukları 1 ay önce vücuden kafaca bittim bakamayacağım ben bu çocuğa diye ağlıyordum ece de hep kucakta olsun huysuzlanıp duruyordu şimdi kendi kendine daha fazla vakit geçiriyor yattığı yerde daha fazla oyalıyorum kucağıma almadan birde anason veriyorum azcık gündüzleri daha rahat uyuyor

dentinox jelin ismi canım, bu arada benim velet diş yüzünden ishal oldu, bayram da hiç iyi olmadı bu ishal işi tabi, neyse benim velet oyun halısında tepesindeki oyuncaklara bakıp bakıp yalandan ağlıyo, bi de bu mızmız çok sinirli yahu kaprisli kuzum benim, o yalandan ağlıyo ben gülüp duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…