kudencim niye kızayım aşk olsun hepimiz aynı mücadele içindeyiz sütümüz olsun diye uğraşıyoruz. hepimiz aynı değiliz ki bizim bir tanıdığımız var kız küçükken verem geçirip hastanede yattı ama 1 yaşında bebeği var hala sadece süt veriyor ve çocuk yerinden kalkmıyor. bünyesi nasılsa artık:) ama yemekle alakası var aksatma benim menüye baksana hem yiyorum hem manyağım ben diyorum nasıl vericem bu kiloları ileride ama bebeğimden önemlimi biyologdan tereyağ yiyorum diye duymuştum kahvaltıma hemen aldım hurma çok iyi geliyor sonra bulgurlu semizotu yapıyorum su çok içiyorum ağzıma çiğ soğan sokmayan ben kırmızısıdır beyazıdır hepsini yiyorum Allaha şükür oluyor sütüm inşallah yarıyordurda
kudencim niye kızayım aşk olsun hepimiz aynı mücadele içindeyiz sütümüz olsun diye uğraşıyoruz. hepimiz aynı değiliz ki bizim bir tanıdığımız var kız küçükken verem geçirip hastanede yattı ama 1 yaşında bebeği var hala sadece süt veriyor ve çocuk yerinden kalkmıyor. bünyesi nasılsa artık:) ama yemekle alakası var aksatma benim menüye baksana hem yiyorum hem manyağım ben diyorum nasıl vericem bu kiloları ileride ama bebeğimden önemlimi biyologdan tereyağ yiyorum diye duymuştum kahvaltıma hemen aldım hurma çok iyi geliyor sonra bulgurlu semizotu yapıyorum su çok içiyorum ağzıma çiğ soğan sokmayan ben kırmızısıdır beyazıdır hepsini yiyorum Allaha şükür oluyor sütüm inşallah yarıyordurda
herkese iyi haftalar diliyoruz. kızlar daha bayramı bitiremediniz mi yahu:) benim için tek atraksiyon denize girmem oldu hem de 65 kiloylababam şoka girdi bu kadar şeyi sen mi yiyorsun diye:) süt olsun diye yemediğim şey yok sabah aç karnına arı sütü sonra hurma kahvaltıda bol bol tereyağ, eski kaşar, bal yiyorum öğlene muhakkak kıymalı bişey oluyor kıymalı yumurta, kıymalı makarna, köftesidir arada incir arası ceviz, lokum, helva akşama da sebze yemeği yoğurt yiyorum sonra meyve ve dondurma. kızlar doğrumu yapıyorum bilmiyorum ben bu gidişle 100 olurum ya
oyy maşallah yaEki Görüntüle 493672
buda benm prensesim....
kızlarrr nasılsınızzz:)
biz arefeden kv deye gittik bayram günü kovulmaktan beter olduk:)
ben hiç cvp vermeyip sesimi çıkarmayınca sinirinden eşime saldırdı resmen, hadi kalk gidiyoruz dedi toparlandık çıktık:)
birde bi gün daha kalın gidiyormusunuz diyo
uzun süre görüşmeyiz sanırım yani inş.
bizim bayramımız daha doğrusu kızımın ilk bayramı böyle geçtiii bunuda rezil etti yaniiii
neyse şimdide annem bende tekrar eşim şehirdışına çıkacak diye annemi çağırdım....
benim bayramım yeni başlıyor yaniiii
sizleri çok özledim walla eşim evdeyken giremedim pekkk bol bol burdayım artık kızlarr:)
Mina Tuana bayramlığıyla :)
Eki Görüntüle 492851 Eki Görüntüle 492853
bu da bnm cnm kızım..bayramlığımız değil..günlük kıyafetimiz ..bayramlığımız gelinlikti...
süper ya, aç kalmamış oluyor sonuçta kuzun.. napalım bu bebişler daha çok oynatacağa benziyor bizi, yeter ki doysunlar da, önemli olan bu.. onlar toksa biz de rahat oluyoruzKayra çook mız mız oldu yaa...
Ben doğduğundan belli hiç bebeğimin bu kadar ağladığını görmemiştim.Hiç bişeyden memnun olmuyor.Ağlamaya başladığında susturamıyorum,çığlık çığlığa bağırıyor ama hiiiç gözünden yaş damlamıyor.Huysuzluğundan yapıyor belli ki...
Eskisi gibi oyun oynamakta istemiyor.İyice huyu değişti bebeğimin.Büyüdükçe akıllanacağı yerde tam tersi oldu bizimki...
Süt içme sorunu daha da artmaya başlayınca çareyi kaşık mamasında buldum.2 gündür anne sütü ile kaşık maması veriyorum yarım öğün,bayıla bayıla yiyor...Hem anne sütü içmiş oluyor hem de bunu sevdiği şekilde yemiş oluyor.O yüzden içim rahat.
Yoksa yavrum aç gezmeye başlamıştı.Yine sabahları kuru bez ile kalkınca içim rahat etmedi.Zaten cumartesi doktora gidince konuşacağız bakalım son durumu.
Annem de ikide bir "sütün yaramıyor"diyip duruyor...Ya diyorum sütle ne alakası var.4 aylık çocuk normalde 150 cc içmesi gerekirken 70 cc içerse bu çocuk kilo alır mı ???
Bu arada bayram harçlığımız ile chicco polly çift kılıflı mama sandalyesi aldık biz.Müthiş kullanışlı bir ürün.
Son olarak benim sütümün azlığını ve arttırmak için neler neler yaptığımı burda herkes bilir.Benim sütümü hiç bir gıda arttırmadı su haricinde..Su içersem süt var yoksa bütün gün bir teneke helva da yesem dereotuda yesem hiiiç faydası yok....Haa bir de sütün işe yaradığını keşfettim
canım maşallah bebeğine çok tonton görünüyor. bende ramazanda yemek yiyemeyenlerdendimama şimdi normal döndük, bende kendim meyvaları kaynatıp birazda şeker ekleyip mis gibi içiyorum ohhhh sütümü de arttırıo, birde kuru incir çok iyi geliyormuş, aldım ama henüz deneyemedim. burda bir arkadaş 4 tanesini suda kaynatıp, önce suyunu içtiğini sonrada incirleri yediğini yazmıştı, herşeyi denemekte fayda var... birde azraece senin fıstık kaç kilo
süper ya, aç kalmamış oluyor sonuçta kuzun.. napalım bu bebişler daha çok oynatacağa benziyor bizi, yeter ki doysunlar da, önemli olan bu.. onlar toksa biz de rahat oluyoruz..
hayırlı olsun sandalyeniz.. bizde mama sandalyesi alıcaz ama iki tane polly var, bir doğumdan itibaren olan, birde 6 aydan itibaren.. hangisini aldınız?
kayra paşaya bakınnmaşallah bayramlığı çok yakışmış
Lillah ve biyolog teyzeleri tesekkür ederiz.
lillaccim gelen gecen sevdi valla dua okudum rabbim korusun bebislerimizi..
biyolog ben tam oturtma pozisyonunda oturtuyorum artik cünkü kendini tutabiliyo,kalkmaya calisiyo.yatma pozisyonunu pek sevmiyo.sadece uyudugunda yatiriyorum.
turuncu masallah Kayra ya pek yakisikli olmus.bayramligi da cok cici.masallah ayakta durabiliyor.ben ayakta tutunca tam basamiyor bir de Kayra gibi dik duramiyor
Canım biz chicco polly çift kılıflı olanı aldık 260 liraya.Uzun araştırma sonucu bunun çok kullanışlı olduğunu okudum.Chicco polly magic çok pahalı,4.aydan itibaren kullanılır diye yazıyor ama ilerisi için bebek rahat edemediği için kullanışlı değilmiş.
4.aylık bebek için yapıldığından içi daha dar imiş ama çift kılıflı olan hem geniş hem rahat imiş.
Onda 6.aydan itibaren diye yazıyor ama sandalye arkası 3 farklı pozisyonda ayarlanabiliyor.Yani istenirse kemerleri bağlanıp ana kucağı pozisyonuna getirilip ek gıda rahatlıkla yedirilebilir.
Ben mama sandalyesini en az 3 sene kullanmayı planlıyorum.Bu sandalyenin ön tepsisini çıkardığında kendi yemek masamız ile rahatlıkle birleştirebiliyorsun.Üstelik yükseklik ayarı da var.
Özellikle ek gıdayı mutfakta yedirmeyi tercih edeceğim ki bebeğim yemeğin sadece mutfakta yenmesi gerektiğini öğrensin.Bizim yemek yediğimiz saatlerde ise bizimle birlikte masaya oturmasını istiyorum öğrenmesi için.O yüzden rahatlık ve konfor çok önemliydi bizim için.
Eki Görüntüle 493672
buda benm prensesim....
kızlarrr nasılsınızzz:)
biz arefeden kv deye gittik bayram günü kovulmaktan beter olduk:)
ben hiç cvp vermeyip sesimi çıkarmayınca sinirinden eşime saldırdı resmen, hadi kalk gidiyoruz dedi toparlandık çıktık:)
birde bi gün daha kalın gidiyormusunuz diyo
uzun süre görüşmeyiz sanırım yani inş.
bizim bayramımız daha doğrusu kızımın ilk bayramı böyle geçtiii bunuda rezil etti yaniiii
neyse şimdide annem bende tekrar eşim şehirdışına çıkacak diye annemi çağırdım....
benim bayramım yeni başlıyor yaniiii
sizleri çok özledim walla eşim evdeyken giremedim pekkk bol bol burdayım artık kızlarr:)
kızım o kadar huysuz ki naosam susturamıyorum, sadece kucağıma alıp gezdiğimde biraz susuyor, yorulup oturduğumda mızıldanmalar başlıyorrr.........
offffffffff offffff napcam bilmiyorum, çok bunalıyorum bazen... birde insanların sürekli bana bişiler öğretmeye çalışmalarında ama beceriksizmişim gibi edayla, sinirlerim hepten bozuluyor, neymiş efendim sütüm yavanmış, sanki ben üretiyorum Allah ım yaa.... delirmemek elden değil....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?